Hamit bırak artık futbolu yalvarıyorum.. Kontra atakla yedik golü.
Hamit bırak artık futbolu yalvarıyorum.. Kontra atakla yedik golü.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
schalke 1"1
boyle golmu yenilir abi ya ah ulan dany.
Riera'nın indirmesi lazımdı. Sarı kart yerdi, son adam değil.
İndirmediği için 1-1 oldu. Alpay'ın pozisyonunu hatırlattı bir an.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Kötü oldu bu gol 3-1lik skor bile riskli olur Almanya için.
Schalke her geldiğinde tehlikeli geliyordu gol yememek kaçınılmazdı ki kontrayı çok iyi değerlendirdiler. Göbekte 1 tane tecrübeli adam olsa...
...
Fatih Terim'in hemen arkasında Daum var farkettiniz mi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ujfalusi"yi baya baya ariyoruz yani geçen sene tas gibi defanstik.
1-1 bu oyuna iyi skor. Yüreğim ağzımda maç izledim. Soldan soldan geldiler biz de baktık. Melo dışında iyi oynayan yok. Biraz Drogba o kadar. Sabri de felaket ötesi oynuyor. Biz bu Schalke'ye deplasmanda da atarız ama bu şekilde savunma yapacaksak zaten geçmeyelim bu turu. Bir sonraki turda berbat ederler bizi.
Hamit de artık hamama mı gidecek ne yapacak, direklere vurmaktan bıkmadı gitti..
Yediğimiz gole bak ya yazık günah.
Yalnız çok iyi maç oluyor. Bence Galatasaray da o kadar kötü değil. Daha gol olur sanıyorum.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Riera çok yalnız kalıyor orada. Zemin oyuncularımızı çok zorluyor..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Bu defans anlayisi ile en az 1 gol daha yer Galatasaray. Umarim ikinci yari toparlarlar o bolgeyi
hamitin maçın başında sabrinin rezil oyunu yüzünden ağzımız yüreğimizde izliyoruz rierayada biri yardım etsin mundar ettiler adamı
top oynayan Schalke'ydi. gol kaçınılmaz gibi duruyordu.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Arkadaş çok basit gol yedik be !
2.yarı çıkartmak lazım o golü bunun daha 2.maçı var sıkıntı yaşarız.Burak'ın golü de müthişti
aynen hiç anlamadım bende onu hayır zaten hücum yapamıyo bu adam onu geçtim bari savunma yapsın hücuma çıkarsada alıp topu vurmasın deliriyorum bu adam yıllardır galatasarayda oynuyo ya hiç mi geliştirmez pozisyon almasını şutlarını ortalarını sağ taraf felç bu ve hamit yüzünden
alla alla
![]()
Yenilen bu gol hiç iyi olmadı, harbiden çok basit bir gol oldu. Zeminde tarla gibi, pas yapılmıyor.
Canım FEDA olsun sana !
Sabri bence sağ tarafı iyi tutuyor. Sorun sol tarafta.. Riera çok yalnız kalıyor ve bilmiyor açıkçası savunma yapmayı..
Futbolcu Bilgileri
Yatin kalkin Sabriye dua edin
drogba ve burak pres yapmiyorki fatih hoca hata uzerine hata yapiyor don tek forvete iste hoca.
Sneijder neden cıkar anlamıyorum ki ? Amrabat mı müthiş işler yapacak. Oynamaya aç olan Sneijder'i ki isteğini de gösteriyordu oyundan alırsan hücüm organizasyonların azalır. Hamit'in berbat oyununa nasıl katlanıyor anlamıyorum.
Futbolcu Bilgileri
Drogba gibi tecrübeli bir oyuncu nasıl göstere göstere o ofsayt pozisyonunda pası verdi.
Burak ne yapti oyle, 2 adim geriye at kendini yahu
Oyunun kontrolü tamamen Schalke 04'e geçti. Galatasaray biraz fazla pas hatası yaptı bu yarıda. İki takımda da yorgunluk var biraz.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Galatasaray çok kötü oynuyor
drogba harika indirdi burak.....
taraftarciligi bir tarafa birakip gercekleri gormek lazim ilk 15 dakkadan sonra elin almani bizi dagitti oldurucu paslari ile adamlar yuruyerek geçti umarim 2.ci maca kadar duzeliriz. hic birsey bitmedi yani.