Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

24 72.73%
  • Berabere

5 15.15%
  • Bate Borisov

4 12.12%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 239 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bate Borisov | Avrupa Ligi 2.Tur 2. Maçı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

FB'nin geçebileceği son tur buydu, bundan sonra bir beklenti içine girmemek lazım.

Bu arada Aykut Kocaman ligte Topal-Emre-Salih üçlüsünü oynatsa takım şov yapar. Tabi Kuyt ve Webo'nun da adam akıllı oynaması lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cristian bomboş topu atsa hiç bi olumsuz şey konuşulmıcaktı şimdi taa kaçan golleri bile Aykut Hoca'ya bağlıcak insanlar var nerdeyse. Ayıptır , pes doğrusu. Gol yememe kaygısı piskolojik olarak geri çekiliyor takım rakipte can havliyle saldırıyor son şanslarını deniyor akın akın bizim atak yapmamız beklenmiyordu heralde ? Dediğim gibi Cris veya Kuyt veya Sow bi pozisyonu golle sonuçlandırsa hiç bunlar konuşulmıcaktı. Son 16'da da iyi yada kötü oyun bi şekilde çeyrek final görmemiz lazım. Plzen eleyebileceğimiz bir takım.
    Last edited by furkan58 : 22.Şubat.2013 at 02:16 Reason: Son 16 - Çeyrek final karışıklığı
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Plezen , bate gıbi pandoranın sihirli kutusu değil ben plezeni geçeceğimizi dûşunüyorum

Martın 15inde allahın izniyle çeyrek finalde oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maç özeti.

20 dakika'da on kişi kalan rakibi karşısında Fenerbahce oynadığı hucum futbol ile göz doldurdu.İkinci yarının başında Baronin gördüğü "KIRMIZI KART" sahada sayılar eşitlendi.Fenerbahce yer yer poziyon girsede atamadı.İki takımın 10 kişiyle kalmasıyla oyun disiplini koptu.Kuyt kaleciyi uzakta gördüğü halde cekmediği şutlar göz doldurdu.Fenerbahce oynadığı Muhteşem futbol girdiği poziyonlarla göz doldurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Dürüst olmak gerekirse milli takımın maçından sonra eminim ki Plzen bu kadar kötü oynayan fenerbahçeyi eler en iyi ihtimalle çok fazla zorlar Tecl Darida Zeman ve Limbersky'ye dikkat ilk 3 oyuncu Çek Cumhuriyetinin gelecekleri 22-23 yaşlarındalar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk defa Uefa'da 16'ya kaldık galiba. Yola devam ediyoruz 3 kulvarda. Sonu da güzel olur inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum olsaydı , en az final gelirdi , o kadar diyorum , Aykut Kocaman her geçen gün beni daha çok hayal kırıklığına uğratıyor , eskiden yaptığımız şok preslerden vb. hiçbir şeyden eser yok , olmuyor yani , zorlamamak lazım , erken bir t.d değişikliği bize kupayı getirebilir.

Yıllar sonra Mart ayında maçımız var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bu arada Aykut Kocaman ligte Topal-Emre-Salih üçlüsünü oynatsa takım şov yapar. Tabi Kuyt ve Webo'nun da adam akıllı oynaması lazım.
    Bana göre de Emre-Salih-Meireles , Meireles son zamanlarda ne kadar yanlış yapsa da kulağı çekilmiştir diye düşünüyorum ama şu var Sow-Webo-Kuyt üçlüsü olmuyor, ileride ne yaptığımız belli değil biri sağda biri solda bazen ikisi yan yana karman çorman bir hava hakim, Bugün Salih de oyundan çıkınca bu üçlü tek top tutamadılar o alanda. Devre arasında dediğim gibi çorba gibi oluyor ileri. Kanatların bomboş kalması da cabası. Kalbürüstü bir takım olsa bizim bekleri sulu dereye götürür susuz getirir.

Salih'in mevcut performansı ve isteği her türlü Cristian, Selçuk ve Topal'dan formayı almaya yeter, en azından bir 50-60 dakika. Adalet varsa bu çocuk formayı geçirir sırtına.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım, tur hayırlı olsun. Takım performansı iki maçta da ilerisi için biraz aldatıcı olabilir sanırım, iki maçtada erken kırmızı çıktı, Bate takımı çok sınırlı yetenekleri olan bir takım.
    V.Plzen turu daha tehlikeli olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Eurosport.com TR ‏@EurosportCom_TR
    Selçuk Uçan: Aykut Kocaman bana ligde epey forma veriyor. Ben de bunu iyi değerlendirmeye çalışıyorum. Şu an her şey çok güzel gidiyor

Selçuk Uçan
    Football is simple,but Football Manager is not

Baya forma şansı buluyor genç selçuk

11 günde 4. maç .

Aykut Kocaman : 3 4 gün sonra Plezenin ne kadar zayıf ve kolay rakip olduğu söylenecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Daum olsaydı , en az final gelirdi , o kadar diyorum , Aykut Kocaman her geçen gün beni daha çok hayal kırıklığına uğratıyor , eskiden yaptığımız şok preslerden vb. hiçbir şeyden eser yok , olmuyor yani , zorlamamak lazım , erken bir t.d değişikliği bize kupayı getirebilir.
    yahu daum zamanında anelka'lı alex'li o efsane kadro zaragoza tarafından rahatça elenmedi mi aynı uefa'da. Kovulsa da kurtulsak denenleri ne çok anıyor bizim taraftarımız anlamak güç.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Aykut Kocaman : Takvımı duzenleyenler neye gore ayarladı bılmıyorum, bızden daha yorgunlar var herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçeli arkadaşlar kusura bakmasın ama Kuyt'ta zerre teknik yok, normalde izlediğim maçlarda her yerden dan dun vurur bu maçta iki kere boş kaleye vurmayıp topu sürmesi enteresan.

Ayrıca Aykut Kocaman'da bi garip sürekli göndermeler, her maçtan sonra.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

11 günde 4 maç. Pufff.. İzlemesi bile yorucu.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum'un da Kocaman'dan farkı yoktu gerçi Kocaman'ın mı Daum'dan farkı yok ? Lille maçında bugün Kocaman'ın yaptığı değişiklik gibi bir değişiklik yapmış rakibi oyuna ortak ederek, tamamen geriye çekilmiş 1-0 giden maç 86. dakikada 1-1'e gelerek tur elden gitmişti. İkisinin de skor avantajı sağlayınca savunma anlayışı aynı, topu rakibe ver kaleyi savun yemiyorsan ne ala. O gün Daum'un ki tutmadı bugün tuttu. Bazen şartlar değişiyor ama biz hala aynıyız, izlerken "Eyvah" düşmüyor dillerden, bu da bir başarı : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum'dan kastım , Daum'un atak organizasyonları ve oyunculardan maksimum verim almak gibi özellikleri , defansif oynattığını biliyorum ancak duran top organizasyonları ve oyuncuları yeteneklerine göre farklı yerlerde kullanabilmesi + roland koch faktörüyle çok başarılı olabilirdik.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

oncelikle temsilcimizi tebrik ederim aykut hocaya gelirsek hocam insan biraz dusunur ilerdeki fiksturlere bakar sen pazartesi maç istiyorsun ama çarsama senin turkiye kupasi maçin var ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İyi de arif çarşamba günkü maçın formalite olduğunu sağır sultan duydu, biliyor.. recepler salihler beykanlar oynayacak..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sonuç olarak maç bugun ilk 11"de sahaya cikan oyuncularin 3-5"i en az o maçda olacak hayir onuda geçtim ornek veriyim pazartesi yapsalardi belki hocanin aklina gelip diyecekti carsamba macimiz var niye tff bole yapiyor vs vs derdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bir şekilde bu işin içinden çıkılırdı, kupa maçı da perşembe olabilirdi, sonraki lig maçını da yine Pazartesi oynardık. Pek ala yapılabilirdi.. Geçen yıl Avrupada olmamamıza rağmen bir çok maçımızı hafta içi oynadık, bu tür zaruri durumlarda yine hafta içi oynayabilirdik..

Bu arada bir not: Fenerbahçe son 16'ya kalan takımlara arasında en az gol yiyen, Plzen ise en çok gol atan takım..

sence dermiydi ?

Formalıte maçı için

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

daum demeyin de ne derseniz deyin
    onun doneminde avrupada her sene elendigimizde klasik bunlardan ders alacagiz derdi. her sene ders cikarirdik (: o donemde de hatirliyorum, bu potansiyelde takimi nasil boyle oynatir diye dauma az kizilmadi. tabi suanki durumu da savunacak degilim ama sanirim bu bir fenerbahce klasigi, basketbol takimi da ayni durumda. sezon basinda final 4 oynar denen takim barcadan evinde 40 sayi fark yiyor gerci buna sasirmadik, orasi ayri (:

ikinci yari tam bir izdirap seklinde gecti, rahat gecebilecegimiz bir turu zora soktuk. maci izlerken golu yememizin mustahak bile oldugunu dusundum acikcasi. 10 kisilik bateye karsi mahkum oynadik resmen. neticeyi aldik belki ama rakibi kalecisini dahi yari sahaya cikaracak kadar yureklendiren bir oyun oynadik, kuytin 2 pozisyonda da bos kaleye topu atmayi tercih etmemesi de anlasilir bir durum degil. bu oyuna ragmen rakibin cezayi kesememesi buyuk sans.

bakalim bu plzen nasil bir takimmis. acikcasi bekledigim bir neticeydi plzenin cikmasi, daha dogrusu hissetigim diyeyim (: 2.yari cok umit vermese de bu futbol avrupada is yapiyor nedense. izleyip gorecegiz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Benim hatırladığım FB tarihinde gerçekten güzel futbol oynatan tek adam Zico'ydu. Sırf Daum kovulsun diye FB'nin şampiyon olmasını istemiyordum. Burda Daum demeyin de kimi diyorsanız deyin.

Yaklaşık 15 yıldır Fenerbahçeyi izlerim en iyi top oynadığı dönemler bence ziconun son senesi ve Aykut Kocamanın ilk senesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Fenerbahçe'ye öyle veya böyle tur geçildi. Kimse maçta nasıl oynandığını hatırlamayacak. Sonuçta turu geçti

Öte yandan bir üst turda Napoli yerine Plzen geldi. Bu da büyük bir şans.

Ben zaten yıllardır derim Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa'daki kura şansı Beşiktaş'tan 10-15 kat daha fazla. En düşük torbadan Tottenham'ı çekiyor birisi UEFA'da , diğeri ise 2.torbadan Şampiyonlar Ligin'de Braga'yı çekiyor.

İnşallah iki takımımızda finale kadar gider.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Herşeyden öte hakemi ben çok beğendim. Harika maç yönetti. Her maçı böyle hakemler yönetse oyuncular birbirleriyle değil futbol oynamakla uğraşırlar. Bizim Cüneyt de böyleydi taa ki adamın kararlarını videolarla saatlerce izleyip verdiği kartlara sürekli itiraz edip adamın otoritesini sıfıra indirene kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Özetlerden baktığım kadarıyla Sow 3 , Cris 1 , Kuyt 3 tane kaçırmış , adamların tek pozisyonu var, onu da Volkan çıkarıyor.

Dün bizi tedirgin eden rakibin pozisyonlarının olması değil , topun bizim yarı alanda oynanmasıydı.

Ne yapar eder Plzen'i de eleriz , rahat olun
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri