Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

8 33.33%
  • Berabere biter

4 16.67%
  • Galatasaray kazanır

12 50.00%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 185 arası toplam 185 sonuç

Konu: Kayserispor - Galatasaray | STSL 26. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dun gece 2 3 gibi donduk Samsun'a mactan. Tam 30 otobus geldi cevre illerden. Bildigim tum sehirler, uniler vardi nerdeyse Kayseride. Hava asiri soguk ve ruzgarliydi. Baya donduk Ortam, tribun superdi. 4 golde onumuzde oldu. Kacinci gol hatirlamiyorum ama bizim attigimiz bi golde super paslasmalar oldu cok hosuma gitti
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Acaba Fatih Terim gizli mesaj mı vermek istiyor her hafta Sneijder-Amrabat değişikliğiyle?
    'İstanbul' takımı, 'Fatih' Terim, Sneijder '14' numara, Amrabat '53' numara...
    Hadi ateistler bunu da açıklasın

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    objektif olarak disardan gordugum kadariyla gokhan zan da dokunmamis denildigi icin kirmizi kart cezasini cok gorenlere cevaben yazmis arkadas onu. bobonun da hareketinin zararsiz oldugunu dusunuyor. alaka var yani biraz. ama neticede haklisin, suyu fazla bulandirmanin manasi yok (:

bana kalirsa boboya orda kirmizi fazla, trabzon bilbao macindaki burakin kirmizi aldigi pozisyon kadar yanlis. orda da aynisini dusunmustum.
    Öncelikle baştaki "objektif" ifadesine pek katılmadığımı belirtmek isterim Aytaç kardeşim (bu tartışma için değil, Galatasaray konularında yazdıklarına bakarak genel anlamda). Arkadaşın benzetmesine gelince; Gökhan Zan'ın salladığı kol rakibe gelmemişti. Vurmaya mı çalıştı, kendisini tutan kolu itmeye mi çalıştı bilmiyorum ama sonuç olarak rakibe vurmadı. Nitekim o pozisyonun muhattabı Gençlerbirliği oyuncusu Petrovic bile Gökhan'ın kendisine vurmadığını ve kırmızı kartın ağır bir karar olduğunu söyledi:

Petrovic, yaşanan pozisyonun normal olduğunu aktararak, "5 numaralı oyuncu asla bana dokunmadı. Belki istedi ama bunu yapmadı. Asla bana yumruk atmadı. Kırmızı kart doğru bir karar değil. Havada olan bir pozisyondu. Böyle mücadeleler bence normal" ifadelerini kullandı.
    Bobo'nun pozisyonunda sallanan bir tekme var ve bu tekme rakibe geliyor. Ayrıca ABOOO'nun iddiasının aksine Eboue gelen tekme sonrası dönüp "napıyorsun" der gibi bakıyor Bobo'ya ve kollarını açıyor yani açık bir tepki veriyor. Prosinecki de olayın farkında ve hemen gelip özür diliyor Eboue'den. Dolayısıyla Gökhan'ın pozisyonuyla pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Biri cinayet (Bobo), diğeri cinayete teşebbüs (Gökhan)...

Edit: Not: Ben Gökhan'ın hareketinin cezasız kalması gerektiğini savunmuyorum. Erteleme olayından da rahatsızım. Burada savunduğum bu iki olayın "bir" olmadığı...

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri