Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

8 33.33%
  • Berabere biter

4 16.67%
  • Galatasaray kazanır

12 50.00%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 185 arası toplam 185 sonuç

Konu: Kayserispor - Galatasaray | STSL 26. Hafta

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Maçı göz ucuyla izledim. Ama kırmızı kart pozisyonunu net gördüm. Doğru karar. Bu tarz kasti olarak rakibi hedef alan ve futbol topuyla alakası olmayan hareketlerin tamamına kırmızı kart çıkmalı. Ama maalesef rakibine yumruk atan, tekme atan oyunculara çıkan kartları kendi çıkarlarımız doğrultusunda yorumluyoruz. Bunun ana nedeni de hakemlerimizin son derece kötü ve standarttan uzak bir yönetim göstermesi. Bu pozisyonu Meireles'in ve Riera'nın daha önce yaptığı ve kart görmediği daha sert hareketleri düşünerek değerlendirirsek, onlara çıkmıyorsa Bobo'ya da çıkmasın. Bobo'ya çıkıyorsa Meireles ve Riera da atılsın. TFF ve MHK idarecileri hakemlerimiz şöyle iyi, böyle turnuvalar yönetiyorlar diyorlar ama birisinin ak dediği bariz pozisyona diğeri kara diyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

sneijder şiir gibisin mubarek şiir ...

bkz: sol taraftaki avatar = sneijder

şimdi değil tabi gelecek için

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dun gece 2 3 gibi donduk Samsun'a mactan. Tam 30 otobus geldi cevre illerden. Bildigim tum sehirler, uniler vardi nerdeyse Kayseride. Hava asiri soguk ve ruzgarliydi. Baya donduk Ortam, tribun superdi. 4 golde onumuzde oldu. Kacinci gol hatirlamiyorum ama bizim attigimiz bi golde super paslasmalar oldu cok hosuma gitti
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

5. Default

Acaba Fatih Terim gizli mesaj mı vermek istiyor her hafta Sneijder-Amrabat değişikliğiyle?
    'İstanbul' takımı, 'Fatih' Terim, Sneijder '14' numara, Amrabat '53' numara...
    Hadi ateistler bunu da açıklasın

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri