Şampiyonlar Ligi 6. Maç
Bu sonuçla prestijimizi koruduk ama M. Haifa maçında berabere kaldığımız için gruptan 2. olarak çıktık.
Şampiyonlar Ligi 6. Maç
Bu sonuçla prestijimizi koruduk ama M. Haifa maçında berabere kaldığımız için gruptan 2. olarak çıktık.
CL üst turu hayırlı olsunAsamoah - De Rossi ikilisinden genel olarak memnun musun ?
Grupları güzel geçmişiz.Geç oldu ama Başarılar
![]()
8.0 puan aldı. Defans oyuncumuz Caldirola 8.1 puan almasaydı maçın adamı olacaktı![]()
Ortasaha bölgesinde De Rossi, Bertolacci, Asamoah, Viviani arasında rotasyon yapıyorum. Arada Boateng'i ve Fernandes'i de bu bölgede oynattığım oluyor. Hepsi iki haneli maç sayısına ulaşmış durumda. Ama en iyi performansı Bertolacci - De Rossi ikilisinden aldım. Asamoah'ı daha çok De Rossi yerine oynattığım için dediğin ikili hakkında yorum yapamıcam
Teşekkürler, ben de bu aralar yoğunluktan pek bakamıyorum kusura bakmayın![]()
Teşekkürler, ben de bu aralar yoğunluktan pek bakamıyorum kusura bakmayın[/QUOTE]
harbiden nerdesin yahu özledik kariyeri
Okulda dersler yoğunlaştı, bir ara konsere İstanbul'a gittim, okulda şenlik var derken koptum bir süreliğine![]()
Seri A 15. Hafta
Seri A 16. Hafta
Seri A 17. Hafta
Zayıf takımlarla oynadığımız son 3 maçı iyi- kötü, tatlı - acı performanslarla mağlup ettik ve liderliğimizi sürdürdük.
Roma'ya dişli rakip.
Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turunda belki de turnuvanın en güçlü takımı Real Madrid ile eşleştik.
Başkente bomba düştü : James Rodriguez
Roma Porto'nun süperstarı James Rodriguez'i kadrosuna kattı. Transfer için dörtte üçü taksitli olmak üzere 21M€ ödendi.
James Rodriguez Porto ile Dünya Kulüpler Şampiyonası kupasını kaldırmıştı.
Giden Oyuncular
Seydou Doumbia -> Galatasaray 8 M€
Carlos Labrin -> Sunderland 7.5M€
Isaac Cuenca -> Udinese 3M€
Doumbia'ya istediğimiz parayı veren 3 takım vardı. Galatasaray'ın da bunlardan olduğunu görünce sadece Fatih hocanın teklifini kabul ettim. Umarım yararlı olur Doumbia Galatasaray'a![]()
5 maçta sadece 1 golü vardı. Doumbia'dan pek yararlanamıyorum ben, yanlış hatırlamıyorsam Swansea kariyerimde de bedavaya almış 6 ay sonra satmıştım. Tek forvet oynuyorum, Ferreyra ve Osvaldo varken forma bulma şansı çok azdı. Bir de üzerine Caprari de iyileşti
Seri A 18. Hafta
Takım konuşmalarımdan memnun olmadığı için Ferreyra'yı oynatmadım takım deyimi yerindeyse tecavüz etti![]()
Seri A Puan Tablosu
Juventus ile aramızdaki 4 puan fark bebek gibi. Sigorta görevi taşıyor, Napoli ve Milan'ın daha çok takip edebileceklerini sanmıyorum, yavaş yavaş kopacaklardır.
Roma Roma Roma... http://www.youtube.com/watch?v=1xigDH384K0
Bilmiyordum bunu, gerçekten güzelmiş. Roma Roma Roma...
Ama bunu şimdi paylaşmasaydın keşkeÇünkü :
Roma İtalya Kupası'ndan elendi
Asamoah'nın kırmızı kartı dönüm noktası oldu, o dakikaya kadar rakibin net gol pozisyonu yoktu.
Kendisine 1 haftalık maaş kesintisi yaptık, o da hatasını kabul etti.
Pozisyon üstünlüğü sende olan maçta adamların kaleyi bulan 7 şutundan 4'ünün gol olması futbol ilahlarının işi olsa olsa... Roma'nın efsanevi anthem'i bu, unico grande amore... Roma aşkı bitmez kalbimizdeki...
offf kötü olmuş kupa yenilgisi
Sonra biz onlara 4 şut çekip 5 gol atıcaz hocamKırmızı karttan önce çok gol kaçırdık. Biri gol olsa rakibimiz dağılırdı, kırmızı karttan sonra ofansif kanat oyuncularından vazgeçemedim onlar da faturayı kesti
![]()
Belki de iyi olmuştur, Şampiyonlar Ligi ve Seria A'daki yükümüz yeterince ağır.
Roma Roma Roma
Seri A 19. Hafta
Seri A 20. Hafta
Seri A 21. Hafta
Seri A 22. Hafta
Seri A 23. Hafta
Seri A 24. Hafta
Seri A 25. Hafta
Ligde son 10 maçımızın 9'unu kazandık. İkinci Juventus ile aramızdaki puan farkını 8 puana çıkarabildik.
Ezeli rakiplerimiz AC Milan, Napoli, Juventus maçlarını da mağlubiyet almadan geçtik, şampiyon gibi oynuyoruz.
Roma Roma Roma
Son maçta sakatlanan James Rodriguez bir buçuk ay sahalardan uzak kalacak. Kendisinden istediğim performansı da henüz alamadım.
Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu İlk Ayak Maçı
Maça fırtına gibi başladık, Ferreyra rekor kırarak daha ilk dakika dolmadan bizi öne geçirdi. Sonrasında üstün oyunumuza devam ettik ve 10 dakika sonra Ferreyra bir gol daha yuvarladı.
Real Madrid yavaş yavaş atak yapmaya başlarken bu sefer Ferreyra asist yaptı ve Fernandes'in ayağından gelen golle durum 3 - 0 oldu.
33. Dakikada Ferreyra altı pasta kendine doğru gelen topa vurmak üzereyken Subotic çelme taktı ve hakem penaltı kararını verdi. Ben bir de kırmızı kart bekliyordum ama hakem elini cebine götürmedi. Ferreyra penaltıyı köşeye gönderdi ama Casillas muhteşem çıkardı.
İkinci yarı olduğunda oynama sırası Real Madrid'e gelmişti. Biz savunma anlayışımızı rakibimizin 4-2-3-1 taktiğine göre ayarlamıştık, Ronaldo ve Di Maria'ya beklerimi yapıştırmıştım. Bu strateji başarılı olmuş ve ilk yarıda gol yememiştik. Real Madrid birden 4-4-2'ye geçti ve geçer geçmez Modric bir tane yazdı. Bundan sonra deyimi yerindeyse Real Madrid kalemizi dövdü ve Ronaldo'nun attığı golle, avantaja dönüşebilecek bir skorla evine döndü.
İkinci maçta Santiago Bernabeu'da işimiz zor, özellikle yediğimiz 2 gol ve kaçan penaltı bizi turdan edebilir.
o ne la Real Madrid sarı lacivert töbe ya![]()
Fener kılıklı Real Madrid işte, benim gıcığıma öyle giymişlerdir![]()
Seri A 26. Hafta
Seri A 27. Hafta
Seri A 28. Hafta
Seri A 29. Hafta
4 Haftada 4 puan kaybettik ve Juve ile puan farkı 5'e indi. Lazio maçında galibiyet alabilseydik Real Madrid ile yapacağımız rövanş maçı öncesinde inanılmaz bir moral kaynağı olurdu.
Real Madrid maçında kapanma gibi bir lüksümüz yok çünkü yiyeceğimiz tek gol planı alt üst eder, defansa dikkat edip hücum ağırlıklı bir futbol oynatmayı düşünüyorum.
hocam fena orta saha kurmuşsun Lamela zaten fena bir oyuncu , yanlarına Ramirez ve Rodriguez , Real'i geçer o takım , özellikle Lamela 10 numara oyuncu
realin o 2 golü olmasaymış daha rahat olurduk
Lamela gerçekten çok iyi, Ramirez çok istikrarsız, Rodriguez'i ise statü gereği oynatamıyordum ki zaten sakattı. Seneye çok iyi 3'lü olabilirler ama şimdilik sadece Seri A'nın peşinde koşacaklar![]()
Aynen rakibimiz deplasman golü kararıyla turu geçti![]()
Maça dediğim gibi hücum ağırlıklı başladım. Ama baktım ki olmuyor, defansif anlayışa döndüm. Bir kaç pozisyon bulduk ama atamadık, Ronaldo'yu ve Mesut'u iyi kilitledik ama tek anlık hata ile topla buluşan Ronaldo affetmedi ve deplasman golü kuralıyla ne yazık ki elendik![]()
Bu sezonki geneli hedefimiz zaten Seri A'ydı o yüzden moral bozmuyoruz çünkü orada işler bir hayli yerinde gidiyor
Roma Şampiyonluğu kafaya taktı!
21. Haftada Sampdoria'ya karşı 2 farkla geriye düşmesine karşın maçı çevirip kazanan Roma, bu sefer Genoa'ya karşı maçı çevirdi. Şampiyonlar Ligi'nden elenen Roma bu performansla Seri A kupasını kaldırmayı ne kadar istediğini gösterdi.
Seri A 30. Hafta
Puan Tablosu
Ligin en formda defans oyuncularına sahibiz. Ayrıca Ferreyra gol krallığında 2., Fernandes ve Tabanou asist krallığında 2. ve 3. konumdalar.
Juve ile aramızdaki 7 puan fark da bizi ligin sonuna kadar kazasız belasız götürür diye umuyorum. Önümüzdeki maçlardan en zoru bir sonraki Inter maçı olacak, güçlü rakiplerle olan maçlarımızı yapmış bir şekilde gireceğiz son 7 haftaya.
şampiyon olama emi ! forza juve (:
Seri A 31. Hafta
Seri A 32. Hafta
Seri A 33. Hafta
Seri A 34. Hafta
Roma Yanacak!
Son 4 haftaya girilirken Juventus ile arasında 7 puan bulunan Roma'nın bu hafta şampiyonluğunu ilan etme olasılığı bulunuyor. Roma şampiyon olursa başkentte bayram havası esecek. Roma en son 2000 - 01 sezonunda şampiyon olmuştu.
Maçlara tek tek baktım neredeyse hepsine Lamela damga vurmuş , '' Lamela'nın 10-15 gün önce bir açıklamasında M.United'ın ilgilenmesine rağmen Roma ile tekrar sözleşme yeniledi Ferguson ilgilieniyosa o adamda vardır bişeyler , kesinlikle harika bi royuncu ama bana daha oynamak nasip olmadı '' Bu arada Şampiyonluk için tebrikler
lig şampiyonluğu gelmek üzere
Yeni yeni gelişmesine rağmen inanılmaz bir çocuk. Yılın kadrosuna da seçildi kerata. Bu sezon 14 Gol 6 Asistle oynadı. Teşekkürler![]()
Evet çok sıkıcı bir maç olurdu bizim için
Geldi, geldi. Roma Roma Roma
[YOUTUBE="1xigDH384K0"]Roma Roma Roma[/YOUTUBE]
Son 4 Maçımız
The Tabela
Yılın 11'i
Oyuncularımızdan Stekelenburg, Tabanou, Fernandes ve Lamela yılın onbirine seçilme başarısını gösterdiler.