Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 410 sonuç

Konu: Kupa Koleksiyoncusu İspanya'da [ Atl. Madrid / 6. Sezon ]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Ligi 6. Maç

Bu sonuçla prestijimizi koruduk ama M. Haifa maçında berabere kaldığımız için gruptan 2. olarak çıktık.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Şampiyonlar Ligi 6. Maç

Bu sonuçla prestijimizi koruduk ama M. Haifa maçında berabere kaldığımız için gruptan 2. olarak çıktık.
    thomas müller kaç puan aldı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

CL üst turu hayırlı olsun Asamoah - De Rossi ikilisinden genel olarak memnun musun ?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Grupları güzel geçmişiz. Geç oldu ama Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    thomas müller kaç puan aldı
    8.0 puan aldı. Defans oyuncumuz Caldirola 8.1 puan almasaydı maçın adamı olacaktı

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    CL üst turu hayırlı olsun Asamoah - De Rossi ikilisinden genel olarak memnun musun ?
    Ortasaha bölgesinde De Rossi, Bertolacci, Asamoah, Viviani arasında rotasyon yapıyorum. Arada Boateng'i ve Fernandes'i de bu bölgede oynattığım oluyor. Hepsi iki haneli maç sayısına ulaşmış durumda. Ama en iyi performansı Bertolacci - De Rossi ikilisinden aldım. Asamoah'ı daha çok De Rossi yerine oynattığım için dediğin ikili hakkında yorum yapamıcam

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Grupları güzel geçmişiz. Geç oldu ama Başarılar
    Teşekkürler, ben de bu aralar yoğunluktan pek bakamıyorum kusura bakmayın

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Teşekkürler, ben de bu aralar yoğunluktan pek bakamıyorum kusura bakmayın [/QUOTE]

harbiden nerdesin yahu özledik kariyeri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

harbiden nerdesin yahu özledik kariyeri
    Okulda dersler yoğunlaştı, bir ara konsere İstanbul'a gittim, okulda şenlik var derken koptum bir süreliğine

Seri A 15. Hafta

Seri A 16. Hafta

Seri A 17. Hafta

Zayıf takımlarla oynadığımız son 3 maçı iyi- kötü, tatlı - acı performanslarla mağlup ettik ve liderliğimizi sürdürdük.

Roma'ya dişli rakip.

Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turunda belki de turnuvanın en güçlü takımı Real Madrid ile eşleştik.

Başkente bomba düştü : James Rodriguez

Roma Porto'nun süperstarı James Rodriguez'i kadrosuna kattı. Transfer için dörtte üçü taksitli olmak üzere 21M€ ödendi.
    James Rodriguez Porto ile Dünya Kulüpler Şampiyonası kupasını kaldırmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Giden Oyuncular

Seydou Doumbia -> Galatasaray 8 M€

Carlos Labrin -> Sunderland 7.5M€

Isaac Cuenca -> Udinese 3M€

Doumbia'ya istediğimiz parayı veren 3 takım vardı. Galatasaray'ın da bunlardan olduğunu görünce sadece Fatih hocanın teklifini kabul ettim. Umarım yararlı olur Doumbia Galatasaray'a

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Giden Oyuncular

Seydou Doumbia -> Galatasaray 8 M€

Carlos Labrin -> Sunderland 7.5M€

Isaac Cuenca -> Udinese 3M€

Doumbia'ya istediğimiz parayı veren 3 takım vardı. Galatasaray'ın da bunlardan olduğunu görünce sadece Fatih hocanın teklifini kabul ettim. Umarım yararlı olur Doumbia Galatasaray'a

Vay canına, FM12'nin en kıyak forvetlerinden Doumbia'yı bedelsiz alıp Galatasaray'a satmışsın, fayda sağlayamadın mı kendisinden, iyi değil miydi?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vay canına, FM12'nin en kıyak forvetlerinden Doumbia'yı bedelsiz alıp Galatasaray'a satmışsın, fayda sağlayamadın mı kendisinden, iyi değil miydi?
    5 maçta sadece 1 golü vardı. Doumbia'dan pek yararlanamıyorum ben, yanlış hatırlamıyorsam Swansea kariyerimde de bedavaya almış 6 ay sonra satmıştım. Tek forvet oynuyorum, Ferreyra ve Osvaldo varken forma bulma şansı çok azdı. Bir de üzerine Caprari de iyileşti

Seri A 18. Hafta

Takım konuşmalarımdan memnun olmadığı için Ferreyra'yı oynatmadım takım deyimi yerindeyse tecavüz etti

Seri A Puan Tablosu

Juventus ile aramızdaki 4 puan fark bebek gibi. Sigorta görevi taşıyor, Napoli ve Milan'ın daha çok takip edebileceklerini sanmıyorum, yavaş yavaş kopacaklardır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bilmiyordum bunu, gerçekten güzelmiş. Roma Roma Roma...

Ama bunu şimdi paylaşmasaydın keşke Çünkü :

Roma İtalya Kupası'ndan elendi

Asamoah'nın kırmızı kartı dönüm noktası oldu, o dakikaya kadar rakibin net gol pozisyonu yoktu.

Kendisine 1 haftalık maaş kesintisi yaptık, o da hatasını kabul etti.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Pozisyon üstünlüğü sende olan maçta adamların kaleyi bulan 7 şutundan 4'ünün gol olması futbol ilahlarının işi olsa olsa... Roma'nın efsanevi anthem'i bu, unico grande amore... Roma aşkı bitmez kalbimizdeki...

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

offf kötü olmuş kupa yenilgisi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Pozisyon üstünlüğü sende olan maçta adamların kaleyi bulan 7 şutundan 4'ünün gol olması futbol ilahlarının işi olsa olsa... Roma'nın efsanevi anthem'i bu, unico grande amore... Roma aşkı bitmez kalbimizdeki...
    Sonra biz onlara 4 şut çekip 5 gol atıcaz hocam Kırmızı karttan önce çok gol kaçırdık. Biri gol olsa rakibimiz dağılırdı, kırmızı karttan sonra ofansif kanat oyuncularından vazgeçemedim onlar da faturayı kesti

offf kötü olmuş kupa yenilgisi
    Belki de iyi olmuştur, Şampiyonlar Ligi ve Seria A'daki yükümüz yeterince ağır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Roma Roma Roma

Seri A 19. Hafta

Seri A 20. Hafta

Seri A 21. Hafta

Seri A 22. Hafta

Seri A 23. Hafta

Seri A 24. Hafta

Seri A 25. Hafta

Ligde son 10 maçımızın 9'unu kazandık. İkinci Juventus ile aramızdaki puan farkını 8 puana çıkarabildik.

Ezeli rakiplerimiz AC Milan, Napoli, Juventus maçlarını da mağlubiyet almadan geçtik, şampiyon gibi oynuyoruz.

Roma Roma Roma

Son maçta sakatlanan James Rodriguez bir buçuk ay sahalardan uzak kalacak. Kendisinden istediğim performansı da henüz alamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu İlk Ayak Maçı

Maça fırtına gibi başladık, Ferreyra rekor kırarak daha ilk dakika dolmadan bizi öne geçirdi. Sonrasında üstün oyunumuza devam ettik ve 10 dakika sonra Ferreyra bir gol daha yuvarladı.
    Real Madrid yavaş yavaş atak yapmaya başlarken bu sefer Ferreyra asist yaptı ve Fernandes'in ayağından gelen golle durum 3 - 0 oldu.

33. Dakikada Ferreyra altı pasta kendine doğru gelen topa vurmak üzereyken Subotic çelme taktı ve hakem penaltı kararını verdi. Ben bir de kırmızı kart bekliyordum ama hakem elini cebine götürmedi. Ferreyra penaltıyı köşeye gönderdi ama Casillas muhteşem çıkardı.

İkinci yarı olduğunda oynama sırası Real Madrid'e gelmişti. Biz savunma anlayışımızı rakibimizin 4-2-3-1 taktiğine göre ayarlamıştık, Ronaldo ve Di Maria'ya beklerimi yapıştırmıştım. Bu strateji başarılı olmuş ve ilk yarıda gol yememiştik. Real Madrid birden 4-4-2'ye geçti ve geçer geçmez Modric bir tane yazdı. Bundan sonra deyimi yerindeyse Real Madrid kalemizi dövdü ve Ronaldo'nun attığı golle, avantaja dönüşebilecek bir skorla evine döndü.

İkinci maçta Santiago Bernabeu'da işimiz zor, özellikle yediğimiz 2 gol ve kaçan penaltı bizi turdan edebilir.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

o ne la Real Madrid sarı lacivert töbe ya

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    o ne la Real Madrid sarı lacivert töbe ya
    Fener kılıklı Real Madrid işte, benim gıcığıma öyle giymişlerdir

Seri A 26. Hafta

Seri A 27. Hafta

Seri A 28. Hafta

Seri A 29. Hafta

4 Haftada 4 puan kaybettik ve Juve ile puan farkı 5'e indi. Lazio maçında galibiyet alabilseydik Real Madrid ile yapacağımız rövanş maçı öncesinde inanılmaz bir moral kaynağı olurdu.

Real Madrid maçında kapanma gibi bir lüksümüz yok çünkü yiyeceğimiz tek gol planı alt üst eder, defansa dikkat edip hücum ağırlıklı bir futbol oynatmayı düşünüyorum.

Nesil
    2012

hocam fena orta saha kurmuşsun Lamela zaten fena bir oyuncu , yanlarına Ramirez ve Rodriguez , Real'i geçer o takım , özellikle Lamela 10 numara oyuncu

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

realin o 2 golü olmasaymış daha rahat olurduk

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    hocam fena orta saha kurmuşsun Lamela zaten fena bir oyuncu , yanlarına Ramirez ve Rodriguez , Real'i geçer o takım , özellikle Lamela 10 numara oyuncu
    Lamela gerçekten çok iyi, Ramirez çok istikrarsız, Rodriguez'i ise statü gereği oynatamıyordum ki zaten sakattı. Seneye çok iyi 3'lü olabilirler ama şimdilik sadece Seri A'nın peşinde koşacaklar

realin o 2 golü olmasaymış daha rahat olurduk
    Aynen rakibimiz deplasman golü kararıyla turu geçti

Maça dediğim gibi hücum ağırlıklı başladım. Ama baktım ki olmuyor, defansif anlayışa döndüm. Bir kaç pozisyon bulduk ama atamadık, Ronaldo'yu ve Mesut'u iyi kilitledik ama tek anlık hata ile topla buluşan Ronaldo affetmedi ve deplasman golü kuralıyla ne yazık ki elendik

Bu sezonki geneli hedefimiz zaten Seri A'ydı o yüzden moral bozmuyoruz çünkü orada işler bir hayli yerinde gidiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Roma Şampiyonluğu kafaya taktı!

21. Haftada Sampdoria'ya karşı 2 farkla geriye düşmesine karşın maçı çevirip kazanan Roma, bu sefer Genoa'ya karşı maçı çevirdi. Şampiyonlar Ligi'nden elenen Roma bu performansla Seri A kupasını kaldırmayı ne kadar istediğini gösterdi.

Seri A 30. Hafta

Puan Tablosu

Ligin en formda defans oyuncularına sahibiz. Ayrıca Ferreyra gol krallığında 2., Fernandes ve Tabanou asist krallığında 2. ve 3. konumdalar.

Juve ile aramızdaki 7 puan fark da bizi ligin sonuna kadar kazasız belasız götürür diye umuyorum. Önümüzdeki maçlardan en zoru bir sonraki Inter maçı olacak, güçlü rakiplerle olan maçlarımızı yapmış bir şekilde gireceğiz son 7 haftaya.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

şampiyon olama emi ! forza juve (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

şampiyon olama emi ! forza juve (:
    Sen önce git Belediye'yi yen öyle gel

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Seri A 31. Hafta

Seri A 32. Hafta

Seri A 33. Hafta

Seri A 34. Hafta

Roma Yanacak!

Son 4 haftaya girilirken Juventus ile arasında 7 puan bulunan Roma'nın bu hafta şampiyonluğunu ilan etme olasılığı bulunuyor. Roma şampiyon olursa başkentte bayram havası esecek. Roma en son 2000 - 01 sezonunda şampiyon olmuştu.

Nesil
    2012

Maçlara tek tek baktım neredeyse hepsine Lamela damga vurmuş , '' Lamela'nın 10-15 gün önce bir açıklamasında M.United'ın ilgilenmesine rağmen Roma ile tekrar sözleşme yeniledi Ferguson ilgilieniyosa o adamda vardır bişeyler , kesinlikle harika bi royuncu ama bana daha oynamak nasip olmadı '' Bu arada Şampiyonluk için tebrikler

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sen önce git Belediye'yi yen öyle gel
    Dua et aynı gruba düşmedik

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

lig şampiyonluğu gelmek üzere

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Maçlara tek tek baktım neredeyse hepsine Lamela damga vurmuş , '' Lamela'nın 10-15 gün önce bir açıklamasında M.United'ın ilgilenmesine rağmen Roma ile tekrar sözleşme yeniledi Ferguson ilgilieniyosa o adamda vardır bişeyler , kesinlikle harika bi royuncu ama bana daha oynamak nasip olmadı '' Bu arada Şampiyonluk için tebrikler
    Yeni yeni gelişmesine rağmen inanılmaz bir çocuk. Yılın kadrosuna da seçildi kerata. Bu sezon 14 Gol 6 Asistle oynadı. Teşekkürler

Dua et aynı gruba düşmedik
    Evet çok sıkıcı bir maç olurdu bizim için

lig şampiyonluğu gelmek üzere
    Geldi, geldi. Roma Roma Roma

[YOUTUBE="1xigDH384K0"]Roma Roma Roma[/YOUTUBE]

Son 4 Maçımız

The Tabela

Yılın 11'i

Oyuncularımızdan Stekelenburg, Tabanou, Fernandes ve Lamela yılın onbirine seçilme başarısını gösterdiler.

Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri