3 oldu drogba. hakan kutlu yenilginin mimari oldu resmen.
3 oldu drogba. hakan kutlu yenilginin mimari oldu resmen.
Drogba yağladı işte bu ya. İstedikleri kadar ceza versinler.
Drogba ben buradayim dedi.Drogbâaaaaa.
ahaha drogbaya bak be 3-1![]()
![]()
drogba zeminde kayamadı bile![]()
Allah'ım sana şükürler olsun
Parçalı Fil patladı bu maç !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kim Attı Golü?
Fatih Terim'in planı bir kez daha tuttu.. Valla tebrik etmek lazım, takımın neye nasıl reaksiyon vereceğini o kadar iyi biliyor ki..
Hey maşşallah orta değil, iadeli taahhütlü mektup göndermiş adrese![]()
Yalnız Drogba yeni gol sevinci icat etmişÇok güzel sevinmiş be
![]()
35"lik drogbaya helal olsun
Galatasaray haklı bir galibiyet aldı bu galibiyetin iki mimarı var birincisi terim,ikincisi hakan kutlu
Tebrikler Galatasarayım !
Şampiyonluk Şarkısın Düşmesin Dillerden !
Son 6 !
Tebrikler Galatasaray. İstedikleri kadar ceza versinler. 6 hafta sonra hepsine cevap vericez.
Biz 5 Ocakta Mersine Hasretiz Gel Mersin gel Buraya Gel Adanaya Gel In Trenden Stada Gel Küme düştün ya Yinede Gel![]()
Yine izlemedim, yine geri geldik. Twitter Drogba ve Melo'ya dileniyor, hepsinin emeğine sağlık. Bundan sonra maçlarda hoca olmayacak, umarım farkına varırlar bazı şeylerin, 6 maçta 18 puan alarak eze eze şampiyonluk yakışır bu takıma, gereğini yapmalılar.
abi gerçekten ben anlamiyorum fatih terim 3-5 maç ceza alcak sirf bunlari bildigi icinmu bu maç oyuncularini gazladi ? hoca 3 maç ceza aldiginda galiba 5 puan kaybetmistik yanlis hatirlamiyorsam.
Drogba gitmedi ya tribune.ilginc.
Dorgba'ya helal olsun. Yaşa başa bakmayacaksın 35 yaşında adam ama tek başına takım.
Allah Kerim Fatih Terim !!
Ama hoca bu maç çok yanlış yaptı.Gerçi o hareketi yapmasa maçı kazanamazdık ancak sene sonuna kadar büyük ihtimal kulübede olmayacak.Bu sefer 6-7 maç gelmesini bekliyorum ben.
Gökhan Zan'ı oynatmak gibi bir gaflete düştü Fatih Terim. Az kalsın 3 puan gidiyordu. Malesef bu sene ilk 11'de çok hata yaptı Fatih Terim. Ancak Drogba inanılmaz oynadı. Her kafa topunu aldı. Burak şanssızdı.
İnanılmaz bir galibiyet daha. Kimse umutlanmasın her türlü şampiyonuz. Real Madrid maçı geçtikten sonra zaten lige daha konsantre olacağız merak etmeyin.
Şu kameraman dövme olayı ne arkadaş ben bilmiyorum o muhabbeti, kaçırdığımız bi şey mi var ? Ayrıca söyleyeceğim tek şey var öyle federasyona böyle hoca kimse kusura bakmasın. Ülkecek elitlikten, eşitlikten, dengeden ölüyoruz da bunları bir tek Fatih Terim bozuyor sanki.
Screw you guys, I'm goin' home
mersin nasıl oynadı bilmem maçı izlemedim ama rakip 10 kişiyken ve durum 1-1 ken nobre çıkarmı oyundan nasıl bir teknik direktörlüktür sakatlanmışsa bilemem
Maksimum 4 maç ceza verirler, 5. maç Fenerbahçe maçı. -ki ben o kadar da alacağını zannetmiyorum, Sivasspor maçında sahada olur.
Son uyarımdır. Bundan sonra tahrik amaçlı mesaj atanlar uyarı alacaktır.
Sakin olalım burasının bir FM Forumu olduğunu unutmayalım.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Rica ediyorum hakemin saçma sapan yönetim gösterdiği bu maçta kimse gelip bir şey iddaa etmesin veya ima etmesin,kanıtlayamayacaksa.
Melo: Galatasaray'ın amblemi aslan. Bugün 10 tane Aslan vardı. 1 kişi eksik olsak bile biz Galatasarayız...
Melo: Aslan'ın ağzından yemeğini alırsanız çok sinirlenir. Elimizden 3 puanı almak istediler bizde çıkıp Aslanlar gibi savaştık
Football is simple,but Football Manager is not
Ne saçma yönetimi ya, ikinci yarıda tek pozisyon göster hakemin sizin aleyhinize verdiği?