Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 251 sonuç

Konu: Tottenham misyonu tamam, sıra Arsenal Projesi'nde - 2015/16

3 kale direği nedir ya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    3 kale direği nedir ya
    Sorma kaptan, 1 sezondur Douglas Costa bu konuda liderliği kimseye kaptırmıyor, bu adamı uzaktan şutları direkte patlasın diye programlamışlar resmen

33. Hafta
    *Avrupa sonrası yorgunluğumuz yine bu maça yansıdı ve öne geçmemize ve üstü olmamıza karşın skoru koruyamayarak beraberlikle sahadan ayrıldık. Ligde takılmayan ManU 5 hafta kala farkı 2'ye çıkardı.

6.Tur ve Yarı Final
    *İlk maçta 1-1'lik skor sonrası tur evimize taşınmıştı, bu sıkışık maç trafiğinde hiç de istemediğimiz bir şekilde yıpransak da yarı finale ulaşmayı başardık. Sonrasında en büyük rakibimiz ManU ile karşılaştık, üstün oynayan taraf olmamıza karşın maç uzatmaya gitti, uzatmalarda hücum 4-4-2'ye döndük ve maçın bitmesine 2 dk kala forvete kaydırdığımız Hulk ile maçı çevirdik. Finalde rakip Leicester'ı geçen Arsenal. Avrupa öncesi takım oldukça yorulduğu için 2 gün izin verildi.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Juve'yi geçeriz aman dikkat çok sert oynuyorlar ben İtalya liginde oynarken revire döndürmüşlerdi takımı
    Ligde ise Manu'yu geçmeliyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Juve'yi geçeriz aman dikkat çok sert oynuyorlar ben İtalya liginde oynarken revire döndürmüşlerdi takımı
    Ligde ise Manu'yu geçmeliyiz.
    Takım zaten çok sıkışık fikstürden dolayı sakatlanmaya meyilli, sert oynarlarsa Sandro'yu salarım üstlerine, kendileri bilir Şimdi Juve ilk maç canlı yayınla karşınızdayız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yarı Final İlk Ayak
    **Juve tam kadro maça çıkarken bizde Falcao ve Danilo kart cezalısı, Adebayor sakat olunca forvette yedeğin yedeği Defoe ile oynamak zorunda kalıyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

dk.5 Maça çok baskılı başlayan Juve Giovinco'nun ayağından serbest vuruşla bulduğu muhteşem golle maalesef öne geçiyor... 1-0

dk.21 Baskısını sürdüren Juve sağdan Chiellini'nin ortavari taçına yükselen Vucinic'in yakın mesafe kafasıyla farkı 2'ye taşıyor...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

dk. 24 - Sağdan kazandığımız kornerde ön direkte iyi yükselen Kaboul farkı 1'e indiriyor... 2-1

dk.31 - Llorente arapasa iyi hareketlenip defansın arkasına yaptığı koşu ile skoru 3-1'e getiriyor. Juve'nin 3-4-3'üne karşı fena çuvalladık...

dk. 45 - Güzel bir frikik organizasyonu ve bomboş kalan Llorente... 4-1... Rezil durumdayız, takımımı 2 sezondur ilk defa bu kadar çaresiz görüyorum.

dk.61 - Atak 4-4-2'ye döndüğümüz 2. yarıda hücumda yaptığımız pres etkisini gösterdi, Hamsik'in kaptığı topu bekletmeden Defoe'ye yolladı ve Defoe gelişine çok sert bir şutla skoru 4-2'ye getirdi.

* Gerek Juve'nin enterasan oyun diziliminin çok ters gelmesi, gerek as oyuncularımızın yokluğu böyle bir skorun çıkmasına neden oldu. Bu kadar kötü oyuna karşın yine 4-2 o kadar da çevrilmeyecek bir skor gibi durmuyor, 2 maçta farklılık yaratabileceğimizi düşünüyorum.

Last edited by LeoN48 : 15.Haziran.2013 at 16:07

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

4-2'yi çeviririz takma kafana hocam.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

34. Hafta
    *Bu kadar üstün oynadığımız bir maçta çok şanssız bir yenilgi alıyoruz, istatistikler herşeyi gösteriyor. ManU'nun kaybetmesini değerlendiremedik...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    4-2'yi çeviririz takma kafana hocam.
    Üstüste 2 yenilgiye sağlam bir cevap vermemiz gerekiyor, umarım bu maçta olur... Şimdi Juve maçının canlı rövanşı ile birlikteyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yarı Final Rövanş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

dk. 46 D.Costa: TOT 2 - 0 JUV : Falcao'nun uzaktan sert şutunun kaleciden sekmesini değerlendiren Costa yerden plase bir vuruşla kalecinin altından skoru 2-0'a getiriyor... Avantaj artık bizde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

dk.72. Danilo'nun hatalı geri pasında Giovinco affetmiyor! 2-1. Tur için gol bulmamız gerekiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

** Maalesef son haftalardaki hastalığımız yine devam etti ve üstün olduğumuz maçta yeterli skoru üretemedik, Danilo'nun hatalı geri pası bize çok pahalıya maloldu... CL başka bahara kaldı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

35 - 36. Hafta
    *Moralsiz ve bitkin döndüğümüz Avrupa maçından sonra puan kaybetmesek olmazdı, artık bi klasik haline dönüştü, beklentimiz gibi de oldu. Böylece ManU'ya şampiyonluğu bırakmış oluyoruz.

*City ile aramızda 3 puan kalmıştı, bu maçı kaybetseydik 2.'liği de verebilirdik, neyse ki kazanmayı bildik.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

FINAL

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

*CL ve Lig'ten arkaarkaya kopmamızdan sonra teselli olarak tek bu kupa kalmıştı elimizde, Arsenal mücadele etmeye çalışsa da takımımızın oyun iştahı karşısında varlık gösteremedi ve tarihi bir skorla kupayı kaybetti.

Last edited by LeoN48 : 15.Haziran.2013 at 20:12

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

37 - 38. Hafta

***Ortalama puan olarak Sandro 7.88 ve Kaboul 7.80 ile takımımızın olmazsa olmazları. Falcao ve Bale toplamda 56 gol atarken asistlerde ise Baines 20, Hamsik 12, D.Costa ve Falcao 11'er şeklinde ilk 4'teler.

Last edited by LeoN48 : 15.Haziran.2013 at 20:51

20. Default

Seneye şampiyonluk görürsün hocam (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam umarım seneye kupa ve kupalar alırız.
    Juventus cidden kaliteli takım kuruyor FM'de bende 6. sezondan itibaren ambargo koydular ŞLye.
    Ondan öncede iyi yerlerdeydiler Yinede karşılarında iyi oynamışız.Geri paslar çok sinir bozucu bu sezonki FM'de.Anlıyorsun gol yiyeceğini bazen o derece :/

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

YENİ SEZON PLANLAMASI:

Geçen sezona baktığımızda en zayıf kalan mevkiler DC ve AMC oldu. Defansın göbeğinde Kaboul rakipsiz ama yanında değişmeli oynayan Caulker ve Verthongen tam istediğim performansı gösteremediler ve istikrarlı olamadılar. Bu nedenle transfer önceliğim asağlam bir DC almak olacak, ilgilendiğim isimler arasında;

1.Shawcross
    2.Yanga-Mbiwa
    3.Alderweireld
    4.Dede
    5.Kompany
    6.Bassong

bulunuyor, son incelemelerim sonrası karar vericem, sizlerinde görüşünü almak isterim.

AMC de ise genç Muniain çok fazla potansiyel gösterse de önümüzdeki 2-3 yılda ancak kendisini bulabilir gibi duruyor. Bu sezon 40'ın üstünde maç oynadı ama şu an için takıma direk etki edemiyor. AMC adayları arasında da;

1.Kagawa
    2.Isco
    3.J.Rodriguez

bulunuyor. Yine önerilerinize açığım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 1234arda1234 View Post
    Seneye şampiyonluk görürsün hocam (:
    Teşekkür ediyorum. 2 yıldır 2.'lik yeter artık, işimizi şansa bırakmayacak şekilde daha sağlam bir yapılanma ile 3. sezonda daha ciddi başarılar kazanmayı hedefliyoruz.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Başarılar hocam umarım seneye kupa ve kupalar alırız.
    Juventus cidden kaliteli takım kuruyor FM'de bende 6. sezondan itibaren ambargo koydular ŞLye.
    Ondan öncede iyi yerlerdeydiler Yinede karşılarında iyi oynamışız.Geri paslar çok sinir bozucu bu sezonki FM'de.Anlıyorsun gol yiyeceğini bazen o derece :/
    Sağolasın kaptan, evet seneye daha oturaklı olacak herşey. Juve beni eldeikten sonra CL'yi kaldırdı, elimizden zor kurtuldular evet, seneye karşımıza yine çıkmalarını hırsla bekliyoruz. Geri pas olayına aynen katılıyorum, önceden anlıyorsun direk ve çok can sıkıyor.

Bu arada CL FİNALİ:

AVRUPA LİGİ FİNALİ

CL ALTIN AYAKKABI VE EN İYİ 11:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

toby defanstan iyi oyun kurar forvet arkası için o üçlüden illa birini alcaksan isco derim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    toby defanstan iyi oyun kurar forvet arkası için o üçlüden illa birini alcaksan isco derim
    Değerlendirme için sağol kaptan, DC için Shawcross'ta karar kıldım, geçen sezon 40 maçın üzerinde oynayıp yılın takımına seçilmiş bir isim, geriden oyun kurmasam da olur, takımda bireysel yetenekler üst düzey çünkü. Diğer yandan Isco benim de tercihim ama PSG €100 M istiyor, saçmalıyorlar. Ramirez'i de gerek Muniain ile değişmeli AMC'de ya da gerektiğinde Bale!in yerine sol kanat olarak kullanıcam, fiyatı da uygun oldu.

uğundan kaçırmadım.

Shawcross harika bir transfer olmus, buyuk katki saglar.
    Seneye sampiyonluk bekliyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Cristian Erikseni Kaçırmadan al Ben Çok Memnunum 23 Yaşına Gelecek Sanırım Verdiğin Paranın Kuruşuna Kadar Helal Edeceksin Sana Oynayacak Cristian Eriksen

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Shawcross harika bir transfer olmus, buyuk katki saglar.
    Seneye sampiyonluk bekliyoruz
    Teşekkürler kaptan, sağolasın, ben de bekliyorum

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Cristian Erikseni Kaçırmadan al Ben Çok Memnunum 23 Yaşına Gelecek Sanırım Verdiğin Paranın Kuruşuna Kadar Helal Edeceksin Sana Oynayacak Cristian Eriksen
    Vay üstat hoşgeldin, Eriksen topsuz alan, yaratıcılık, teknik ve pas dışında çok da parlak bir profile sahip değil, istatistikleri de pek iyi sayılmaz, yine de al diyorsun demek, düşünücem.

Öncelikle başarılar dilerim ve rica edersem taktiğini atabilirmisin

Merhaba, eriksen'i ben de tavsiye ederim, çok etkili oynuyor. wilshere da aklıma geliyor, belki alabilirsin.

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri