3 kale direği nedir ya![]()
3 kale direği nedir ya![]()
Sorma kaptan, 1 sezondur Douglas Costa bu konuda liderliği kimseye kaptırmıyor, bu adamı uzaktan şutları direkte patlasın diye programlamışlar resmen
33. Hafta
*Avrupa sonrası yorgunluğumuz yine bu maça yansıdı ve öne geçmemize ve üstü olmamıza karşın skoru koruyamayarak beraberlikle sahadan ayrıldık. Ligde takılmayan ManU 5 hafta kala farkı 2'ye çıkardı.
6.Tur ve Yarı Final
*İlk maçta 1-1'lik skor sonrası tur evimize taşınmıştı, bu sıkışık maç trafiğinde hiç de istemediğimiz bir şekilde yıpransak da yarı finale ulaşmayı başardık. Sonrasında en büyük rakibimiz ManU ile karşılaştık, üstün oynayan taraf olmamıza karşın maç uzatmaya gitti, uzatmalarda hücum 4-4-2'ye döndük ve maçın bitmesine 2 dk kala forvete kaydırdığımız Hulk ile maçı çevirdik. Finalde rakip Leicester'ı geçen Arsenal. Avrupa öncesi takım oldukça yorulduğu için 2 gün izin verildi.
![]()
Juve'yi geçeriz aman dikkat çok sert oynuyorlar ben İtalya liginde oynarken revire döndürmüşlerdi takımı
Ligde ise Manu'yu geçmeliyiz.
dk. 24 - Sağdan kazandığımız kornerde ön direkte iyi yükselen Kaboul farkı 1'e indiriyor... 2-1
dk.31 - Llorente arapasa iyi hareketlenip defansın arkasına yaptığı koşu ile skoru 3-1'e getiriyor. Juve'nin 3-4-3'üne karşı fena çuvalladık...
dk. 45 - Güzel bir frikik organizasyonu ve bomboş kalan Llorente... 4-1... Rezil durumdayız, takımımı 2 sezondur ilk defa bu kadar çaresiz görüyorum.
dk.61 - Atak 4-4-2'ye döndüğümüz 2. yarıda hücumda yaptığımız pres etkisini gösterdi, Hamsik'in kaptığı topu bekletmeden Defoe'ye yolladı ve Defoe gelişine çok sert bir şutla skoru 4-2'ye getirdi.
* Gerek Juve'nin enterasan oyun diziliminin çok ters gelmesi, gerek as oyuncularımızın yokluğu böyle bir skorun çıkmasına neden oldu. Bu kadar kötü oyuna karşın yine 4-2 o kadar da çevrilmeyecek bir skor gibi durmuyor, 2 maçta farklılık yaratabileceğimizi düşünüyorum.
![]()
Last edited by LeoN48 : 15.Haziran.2013 at 16:07
4-2'yi çeviririz takma kafana hocam.
35 - 36. Hafta
*Moralsiz ve bitkin döndüğümüz Avrupa maçından sonra puan kaybetmesek olmazdı, artık bi klasik haline dönüştü, beklentimiz gibi de oldu. Böylece ManU'ya şampiyonluğu bırakmış oluyoruz.
*City ile aramızda 3 puan kalmıştı, bu maçı kaybetseydik 2.'liği de verebilirdik, neyse ki kazanmayı bildik.
![]()
Seneye şampiyonluk görürsün hocam (:
Başarılar hocam umarım seneye kupa ve kupalar alırız.
Juventus cidden kaliteli takım kuruyor FM'de bende 6. sezondan itibaren ambargo koydular ŞLye.
Ondan öncede iyi yerlerdeydilerYinede karşılarında iyi oynamışız.Geri paslar çok sinir bozucu bu sezonki FM'de.Anlıyorsun gol yiyeceğini bazen o derece :/
YENİ SEZON PLANLAMASI:
Geçen sezona baktığımızda en zayıf kalan mevkiler DC ve AMC oldu. Defansın göbeğinde Kaboul rakipsiz ama yanında değişmeli oynayan Caulker ve Verthongen tam istediğim performansı gösteremediler ve istikrarlı olamadılar. Bu nedenle transfer önceliğim asağlam bir DC almak olacak, ilgilendiğim isimler arasında;
1.Shawcross
2.Yanga-Mbiwa
3.Alderweireld
4.Dede
5.Kompany
6.Bassong
bulunuyor, son incelemelerim sonrası karar vericem, sizlerinde görüşünü almak isterim.
AMC de ise genç Muniain çok fazla potansiyel gösterse de önümüzdeki 2-3 yılda ancak kendisini bulabilir gibi duruyor. Bu sezon 40'ın üstünde maç oynadı ama şu an için takıma direk etki edemiyor. AMC adayları arasında da;
1.Kagawa
2.Isco
3.J.Rodriguez
bulunuyor. Yine önerilerinize açığım.
Teşekkür ediyorum. 2 yıldır 2.'lik yeter artık, işimizi şansa bırakmayacak şekilde daha sağlam bir yapılanma ile 3. sezonda daha ciddi başarılar kazanmayı hedefliyoruz.
Sağolasın kaptan, evet seneye daha oturaklı olacak herşey. Juve beni eldeikten sonra CL'yi kaldırdı, elimizden zor kurtuldular evet, seneye karşımıza yine çıkmalarını hırsla bekliyoruz. Geri pas olayına aynen katılıyorum, önceden anlıyorsun direk ve çok can sıkıyor.
Bu arada CL FİNALİ:
AVRUPA LİGİ FİNALİ
CL ALTIN AYAKKABI VE EN İYİ 11:
![]()
toby defanstan iyi oyun kurar forvet arkası için o üçlüden illa birini alcaksan isco derim
Değerlendirme için sağol kaptan, DC için Shawcross'ta karar kıldım, geçen sezon 40 maçın üzerinde oynayıp yılın takımına seçilmiş bir isim, geriden oyun kurmasam da olur, takımda bireysel yetenekler üst düzey çünkü. Diğer yandan Isco benim de tercihim ama PSG €100 M istiyor, saçmalıyorlar. Ramirez'i de gerek Muniain ile değişmeli AMC'de ya da gerektiğinde Bale!in yerine sol kanat olarak kullanıcam, fiyatı da uygun oldu.
uğundan kaçırmadım.
Shawcross harika bir transfer olmus, buyuk katki saglar.
Seneye sampiyonluk bekliyoruz![]()
Cristian Erikseni Kaçırmadan al Ben Çok Memnunum 23 Yaşına Gelecek Sanırım Verdiğin Paranın Kuruşuna Kadar Helal Edeceksin Sana Oynayacak Cristian Eriksen
Teşekkürler kaptan, sağolasın, ben de bekliyorum
Vay üstat hoşgeldin, Eriksen topsuz alan, yaratıcılık, teknik ve pas dışında çok da parlak bir profile sahip değil, istatistikleri de pek iyi sayılmaz, yine de al diyorsun demek, düşünücem.
Öncelikle başarılar dilerim ve rica edersem taktiğini atabilirmisin
Merhaba, eriksen'i ben de tavsiye ederim, çok etkili oynuyor. wilshere da aklıma geliyor, belki alabilirsin.