Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 195 arası toplam 195 sonuç

Konu: Beyaz Zambaklar Ülkesinde

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dün itibari ile oyunu save ederken elektriğin gitmesi sebebiyle save dosyam gümledi..Aldığım yedek save ise bir önceki sezonun nerdeyse ortasındaymış tatile çıkıp sezonu bitirdim ama açıkcası içime sinmedi takip eden bütün arkadaşlardan özür dileyerek kariyere açıkcas üzülerek nokta koyacağız. Ama takip edenler olarak derseniz hikaye vs güzel o zaman takım belirleyip yeni kariyeri an itibari ile açabilirim olağanüstü kongreye gidiyoruz (: Konuyu okuyan bütün arkadaşların fikir beyan etmesini rica ediyorum
    Juan Diaz
    Fc KooTeepee Menejeri

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Ben zaten demiştim bırakmalı diye adını bile telaffuz edemediğimiz kulübü
    http://www.skorer.tv/video-izle/Golu...JOmDsflR4.html
    şu görüntülerden sonra Finlandiya Ligi'nden ayrılman gerek kariyer anlatımı güzel yeni bir takımla yeni hikayeleri bekliyorum ben kendi adıma ..
    edit: şu an final haftasındayım düşün yani

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Ben zaten demiştim bırakmalı diye adını bile telaffuz edemediğimiz kulübü
    http://www.skorer.tv/video-izle/Golu-iptal-ettiren-taraftara-cullandilar-5NWJOmDsflR4.html
    şu görüntülerden sonra Finlandiya Ligi'nden ayrılman gerek kariyer anlatımı güzel yeni bir takımla yeni hikayeleri bekliyorum ben kendi adıma ..
    edit: şu an final haftasındayım düşün yani
    (: Çok pis hırs yapmıştık lakin çıkmak nasip olmadı (: Yeni takım seçimi hususunda kararszım yine tozlanmış liglerden tozlanmış takım alalım ama bu sefer biraz eli ayağı düzgün olsun ki avrupaya gidebilelim Bi abim fin ligine gelmeden djurgardeni al demişti iskandinav ülkelerinden ayrılmasak mı Roosaya da uzak kalmayız

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

danimarka ligi, brondby (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    danimarka ligi, brondby (:
    Djurgarden vs Brondby hadi baalım oylar gelsin (:
    Edit: Bu arada Moishale kardeşim Rabbim sınavlarında yar ve yardımcın olsun unutmuşum

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Djurgarden vs Brondby hadi baalım oylar gelsin (:
    Edit: Bu arada Moishale kardeşim Rabbim sınavlarında yar ve yardımcın olsun unutmuşum
    eyvallah sağolasın. Danimarka ligi cidden çok zevkli oluyor Brondby'e benim oyum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Noveç-Danimarka-İsveç liglerinden bir takım arıyorum ilanı görenlerin insanlık namına tavsiyede bulunması rica olunur (:

Noveç-Danimarka-İsveç liglerinden bir takım arıyorum ilanı görenlerin insanlık namına tavsiyede bulunması rica olunur (:

FC Midtjylland kesinlikle.Muhteşem oyuncuları var.İzochukvu,Juelsgard,İgboun,Olsen gibi.İster sat yeni takım kur,ister bunlarla oyna.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    FC Midtjylland kesinlikle.Muhteşem oyuncuları var.İzochukvu,Juelsgard,İgboun,Olsen gibi.İster sat yeni takım kur,ister bunlarla oyna.
    Ellam seçim danimarkadan yana olacak lakin kadorunun gücünden ziyade takımın başarıya açlığı önem arzediyor zira hikaye yazarken malzemesi bol oluyor

Ellam seçim danimarkadan yana olacak lakin kadorunun gücünden ziyade takımın başarıya açlığı önem arzediyor zira hikaye yazarken malzemesi bol oluyor

Başarıya açlıktan kastın Avrupa ve ligde yaptıklarıysa Kopenhag var Aalborg var hatta bu sene Nordsjælland var yani öyle çokta rahat başarı gelmeyecek.Fakat üst sıralarda mücadele eden bir takım.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Başarıya açlıktan kastın Avrupa ve ligde yaptıklarıysa Kopenhag var Aalborg var hatta bu sene Nordsjælland var yani öyle çokta rahat başarı gelmeyecek.Fakat üst sıralarda mücadele eden bir takım.
    Evet kastım o ligde şampiyn olamayan 2-3 takım var biride midlaynd diğeri randers birde ismini telafuz edemediğim bir takım var lakin midyland diğerlerine nazaran daha güçlü takım seçerken hep çok kararsız kalıyorum avrupada olan takımmı alsam diye ikileme düştüm bu seferde

Kesinlikle başka kariyerle devam bence takımda Brondby olmalı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by gokaygfb12 View Post
    Kesinlikle başka kariyerle devam bence takımda Brondby olmalı
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Djurgarden zevklidir yardır
    Oyunda danimarka liginin lisansını almışlar saırım takımların logoları falan var diğer ülkelerde yok danimarka ligi bu yüzden biraz daha cezbediyor şuan hikaye kurgusu düşünüyorum bi yandanda takımı netleştiremedim akşama nasipse yeni serüvene başlarız

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Djurgarden zevklidir yardır

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri