Bu sezon her şey istediğin gibi olur umarım.![]()
Bu sezon her şey istediğin gibi olur umarım.![]()
Transferler güzel.Biraz fazla para harcamışız sanırsam.O paraları başarı olarak geri döndürmelisin kulübe.
3. Hafta
4. Hafta
Gavagnin
Kendisi ileri hattın neresine koyarsanız oynayabilen biri.Siz onu koyun o halleder
Onur
Hepimizin bildiği gibi kaleci kıtlığı olan ülkemizdeki sayılı kalecilerden biri
Atilla Turan
Sonunda hızlı bir bekimiz oldu
Cihan Alan
Kendisi gelişirse Türkiye'nin ve bizim gelecekteki vazgeçilmez forvetimiz.Seri ve bitirici bir arkadaş
Orhan
Orta sahada çok kaliteli bir kadrom var ama niyeyse bir türlü gözüm doymadı.
Tolgay Arslan
Yine aynı sebebten ötürü aldım.Orta sahamda çok fazla sakatlık oluyor.Ama bu sezon baya kaliteli türk doldurduk oraya.Tabi bu sefer oynayamadıkları için laf yapıcaklar
Opderbeck
Çok fazla para harcayınca cüzdanda para kalmadı.Beklere oyuncu almaya paramız yetmeyince yetersiz bir oyuncuyu kiraladık
Avrupa Ligi Grup A
1. Maç
Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık.Tam arkama yaslandım oh 1 puan diye yine saçma sapan bir gol yedik
türk regeni baya iyimiş zaten hızlı ve bitirici forvetlere karşı zaafım vardribling ve hızlanma yı artırdı mı tamamdır
Bende orta sahada iyi oynarım al beni al, beni al beni![]()
5. Hafta
6. Hafta
Avrupa Ligi A Grubu
2. Maç
7. Hafta
Kakuta bu maçtan sonra formayı zor almaya başladı
8. Hafta
3. Maç
9. Hafta
10. Hafta
11. Hafta
4. Maç
12. Hafta
Driss
Bu adama iyi bakın ismini alın beyler.Küçük takımlarda ucuza hatta bedavaya alabileceğiniz bir adam.Normalde merkezde oynuyor ama ben sol açıkta oynatıyorum 2 sezondur çok yüksek verim alıyorum gördüğünüz gibiDüşük takımlarda en sevdiğim olay bu.Yeteneği olan adamı her yerde oynatmaya alıştırabiliyorsun
Şu anda hızı 20 yaptı onlarada sıra gelir
Ehuhe yalnız orta sahada oynatırken defansım yeteneklerini iyi görürsem defansada geçiririm.Şu ana kadar bir sürü rol değiştirdim oyuncularıma.Birtek kaleci çeviremedim.Onuda yaptığımda fm'den emekli olucam![]()
şampiyon olamazsan gözüme gözükme![]()
tik olanlar regen.seç beğen al.
13. Hafta
14. Hafta
Avrupa Ligi A Grubu
5. Maç
15. Hafta
Kakuta'ya şans verelim dedik.O maçtada yenildik.Kakuta ciddi manada formasını kaybetti
Türkiye Kupası 4. Ön Eleme
16. Hafta
Ehuhe zaten içlerinde bana karşı bir sinir vardı haklı konuşmalarımdan dolayı.Haksız olduğum anda verdiler cezayı
6. Maç
Rakip Schalke
Yav gelen takıma bak ya.Güya lider çıktık
Norveç-İsveç-Danimarka ve Finlandiyayı aç kelepir ve kaliteli topçu bulursun biraz bizim oraların ekmeğini ye![]()
Türkiye Kupası 5. Ön Eleme
Cezalı olduğum maçta takımın zaten bana ihtiyacı yokmuş
Oy oy başkan ağlatacaksın bizi başkan
Transfer yapmayı düşünmüyoruz.Parayı maaş bütçesine çevirdim.Seneye lazım olur
Türkiye Kupası A Grubu
1. Maç
2. Maç
3. Maç
4. Maç
17. Hafta
5. Maç
Fettouhi rekorlar kırmaya devam ediyor!!!
14 gol 17 asisti var şimdiden.Bu çocuğa neler oluyor
18. Hafta
19. Hafta
Kakuta'yı satıcaz bu gidişle.Çok fazla sakatlanmaya başladı.Adam gol atarken sakatlandı ya.Zaten formayıda kaptırmış durumda.Ücretinin fazla olmasıda bizi zora sokuyor.Umarım iyi paraya satabiliriz.
Maçlar çok iyi.Kakuta bence de gitmeli.Schalke'yi eleriz rahat ol kalede Onur var.
Türkiye Kupası A Grubu
6. Maç
Sow yaşlanmışsın be canım artık tek golle idare ediyoruz
Yine liderken zorlu bir rakiple karşılaşıyoruz
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
Avrupa Ligi 1. Ön Eleme 1. Ayak
Çok güzel bir maçtı.3-1 öndeyken savunma oynamalıydık fakat pek sevmiyorum geriye çekilmeyi.Buda bana ağıra patladı ama göz zevki yüksek olan bir maçtı
23. Hafta
Güzel oynuyoruz bu sezon ama 3 kulvar yoruyor oyuncularımı.Fakat başarabileceğimizi düşünüyorum az kaldı dayanın çocuklar
Avrupa Ligi 1. Ön Eleme 2. Ayak
İstekli olan rakipti, kazanan biz olduk
Rakip OGC Nice
Rakibimize şöyle bir bakınca biraz zor durumdalar gibi ama avrupada ligdeki kötü durum pek etki etmez kendimizden gördük bunu.Zorlu bir maç olucak.Dişimize göre bir rakip bakalım neler olucak
24. Hafta
Galatasaray'ı yine bir menajer tarafından yarı yolda bırakıldı
o nasıl kariyer iso ersun yanal'ı tottenham naapsınneyse cihan taşıyor seni şampiyon ol artık
iyisin iyi bizim başkana söyleyimde kardeş klüp yapsın orduyu![]()
Fatih Terim'de Chelsea'ye falan gitti sonradan kovdular galiba
Adam Türkiye'nin ağasıydı 4 kere üstüste şampiyon yaptı Gs'yi birde üstüne 2-3 senedir yılın menajeri ünü arttı galiba Tottenham kabul etti herifi
Hiç sorma çocuk sakatlanınca ikidebir profiline bakıyorum özelliği düşmüş mü diye
Hızı 20 Hızlanması 16 Çevikliği 17 Dengesi 18 böyle bir çocuk Türkiye gibi ağır defansı olan memlekette çok rahat oynuyor.Tabi bunu kabullenemeyen defanslar bazen yere yatırıp dövüyorlar çaktırmadan çocuğu
Bizede artık şampiyon falan olunca para atsın hediye olarak yeter![]()
kaleciler coşmuş schalkeyle ilk maçta
Şampiyonluk yakın.
Hadi yine iyisin, şampiyonluk geliyor.![]()
Avrupa Ligi 2. Ön Eleme 1. Ayak
25. Hafta
2. Ayak
Adamlardaki paraya bak yav
Premier lig 1. sinin Avrupa liginde işine yav.Bendeki şanş kutup ayısında yok.Güle güle Avrupa ligi...
26. Hafta
Türkiye Kupası Yarı Final 1. Ayak
27. Hafta
Avrupa Ligi Çeyrek Final 1. Ayak
Adamlar lig 1. si abi
28. Hafta
2. Ayak
En azından burası Ordu ayık olun diyebildik
29. Hafta
Türkiye Kupası Yarı Final 2. Ayak
Finalde rakip Fenerbahçe
30. Hafta