Galatasaray Üniversitesi gibi güzide bir tarih cayır cayır yanarken bir türlü bulunamayan lanet gece görüşlü helikopterler şimdi Taksim ve civarında cirit atıyor. Hayret yahu şu işe bak !
Galatasaray Üniversitesi gibi güzide bir tarih cayır cayır yanarken bir türlü bulunamayan lanet gece görüşlü helikopterler şimdi Taksim ve civarında cirit atıyor. Hayret yahu şu işe bak !
Askerle polisi karşı karşıya getirmek istiyor hükümet. Zaten askeriyenin herşeyini mahvettiler. Polis devleti yapıyorlar ülkeyi... Hükümetin projesi bu işte. Polis güvenlikçi ve gaz bombası... Güvenliği polis sağlar.
ABD'nin New York kentinde yarın, Hollanda'nın Amsterdam ve Belçika'nın Brüksel kentlerinde ise bugün Taksim Gezi Parkı'nda yapılan eyleme destek olmak amacıyla protesto gösterisi düzenleneceği bildirildi.
Polis 50 GFB'liyi göz altına aldığı sırada 400 kişilik Ultraaslan grubu polisin üzerine yürüde ve GFB'lileri kurtardı. #direngeziparkiDüşman kardeşler bile birleşiyor devlet müdahaleyi gittikçe sertleştiriyor, sapıttılar iyice.İzmir'de Göztepe ve Karşıyaka taraftarları İstanbul'a doğru yola çıktılar! 51 otobüs, 25 minibüsle Gezi Parkına gidiyorlar! #direngeziparkı
Screw you guys, I'm goin' home
Ve Galatasaray Lisesi kapılarını direnişe açtı.
Last edited by petrol_fb12 : 01.Haziran.2013 at 01:04
Bütün gün olan bitenle ilgili tek haber yapmayan Ntv şu anda "Millete Hizmet Yolunda" adı altında rte konuşması yayınlıyor.
Bir daha Ntv izleyenin suratına işesinler.
birilerinin canı çok yanacak...
(/s)
Galataport, Ntvspor,Ntv, Star.Aralarındaki ilişki?
1 Polis;
Dayanamıyorum deyip gaz maskesini kızın birine verip İstifa Ettim diye bağırdı!!!
Yeni gelişmeler neler acaba ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Belliki vergilerimiz biber gazına gidiyor.Yarım saattir izliyorum canlı yayını 100ü gecik gaz bombası atıldı.
Polis Telsizi : çArşı Burada
Merkez : Ne Ara Geldiler Arkadaş Ne Organize Grup Çıktı Bu çArşı
Cihangir'den Taksim'e
Konya !
![]()
Ben 2 saatten fazla süredir izliyorum ve özellikle insanlar barikatlara yaklaştığında yağmur gibi yağdırıyorlar biber gazlarını. Stoklar dolu demek ki. Onun dışında sosyal paylaşım sitelerinde çok bilgi kirliliği var. Neye inanacağımı şaşırdım ya. Taksim'de olmak lazımdı bugün.
Bu olaylar bana hiç yabancı gelmiyor.
istiklal benetton'un oraya acil ambulans gerekli.
Yeter Ya Ne bU Kin Ne Bu Öfke !
ÇEVİK KUVVET GÜMÜŞSUYU'NDAN YUKARI ÇIKIYOR ACELE DUYURUN ARKADAŞLAR.” UYAR! GELDİ GELECEKLER!!! GÖZÜNÜ AÇ!!!
![]()
Polis orduevlerine baskıya devam ederse askerin çatışmaya gireceği söyleniyor...
Halk Tv'nin yayınındaki sorun anlaşıldı , yayın binasına polis müdahalesi
ooooooha artık vol.218371289371289731287937
Polis ATM'leri parçalayıp halk otobüslerinin camlarını kırıyor. Her şey bittiğinde bunları eylemcilerin yaptığı söylenecek.
Doğru olabilirde... Poliste olsa kimse askeri bir bölgeye saldırıda bulunamaz. Asker'in kontrolünde orası. Eğer sürekli bir taciz olursa askerin her türlü yetkisi vardır. Vursada kimse birşey diyemez (di). Bu olaylar sırasında kalabalığı fırsat bilip saldırı yapsa pkk ne olacak.? Bizde askerdeyken Gülhanenin girişinde bizim mıntıkamızın içinde duran polis aracına bekleme yapma diye uyarı yapıyorduk. Polis olması bir şeyi değiştirmez. Askeri kurum polis felan dinlemez. Bende asker olsam polisin kendi mıntıkama bomba atmasına müsade etmem. Atmaya devam ederse bende aynı şekilde karşılık veririm... Saydığım gerekçeleri gözönünde bulundurarak...
şu anda yabancı sitelerin yayınlarında izlediğim kadarıyla gösterdiği yerdeki olay biraz yatıştı galiba.Polis falan uzun süredir bir şey atmıyor...
gerçek mermi kullanmaya başlamışlar sanırım. olay yalan değilmiş.
(/s)
"Çiçek pasajının sokağında 2 ağır yaralı arkadaş varmış ve oradan çıkamamışlar
BİR ÇOCUK DAHA KAYIP! 6 YAŞINDA ADI EMİR KUMRAL, MAVİ TİŞÖRT LACİVERT MONT GİYİYOR! LÜTFEN YAYIN.
[YOUTUBE="dEtBM7wCr3E"]ülkemizin polisi[/YOUTUBE]
FM Gazetesi
Taksim , İstanbul , Turkey !
Galatasaray lisesi gaz maskesi dağıtıyormuş, kapılarını da açmış. Gidebilen gitsin!!
ÇARŞI Bağırıyor, UA Destekliyor. GFB'liler Limon ve Süt Dağıtıyor..
![]()
Öğle saatlerinde Taksim'de olupta konuştuğum arkadaşlarımdan duyduğum ortak söz "Gördüklerin hiçbir şey". Ayıptır, yazıktır, günahtır.
Screw you guys, I'm goin' home