AreolaYaktın bizi reyiz.
Kupa penaltılarla Fransa'nın
4-1
AreolaYaktın bizi reyiz.
Kupa penaltılarla Fransa'nın
4-1
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Açıkça söylemek gerekirse Uruguay şampiyonluğu bekliyordum![]()
Yahu Areola kameraya konuşurken
''Champion France,Champion Cimbom'' mu dedi ?
Eeee ne de olsa Fransız takımıyız![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fransa'da turnuvanın başından sonuna her yerde büyük tepki aldı hep ıslıklandı adamlar kapak yaptı resmen alın ulan diye.Pogba'nın da gırtlagına kadar gelmis artık attıktan sonra hareket yaptı.
![]()
Tamamiyle yanlış bir hareket ıslıklamak. Bu adamlar bize birşey yapmadılar. Futbola siyaset karıştırıyoruz. Tamamiyle siyasi olaylar yüzünden Fransızlara olan gıcıklığımızı 20 yaşındaki oyuncuları ıslıklayarak gösteriyoruz. Aynı şey Fransa'da organize edilen bir dünya kupasında bizim milli takımımıza oyuncularımıza yapılsa ne düşünürdük. Küfürlerin bini bin para olurdu. Hemen milliyetçilik duygularımız kabarırdı. Herkes kahraman kesilirdi. Yok milli marşımızı ıslıkladılar, Türk milli takımına ayrımcılık yaptılar... Islıklayanların futbol kültürü yerin dibindedir. Biz ev sahibi ülke taraftarları olarak bu turnuvadaki her takıma aynı mesadede olmalıydık. Hepsi gencecik çocuk. Ayrımcılık yaptık. Tribünleri boş bıraktık. Bence taraftar olarak sınıfta kaldık. Futbolsever ve futbol ülkesi olmadığımız ortaya çıkmıştır. Adamlar Afrikalardan 20 Yaşındaki çocukları, milli takımlarını desteklemek için gelmiş biz ise kendi takımımızın kendi ülkemizde oynadığı maça gitmekten aciziz. Ne desem boş. Futbola siyaset karıştırılmasın arkadaş. Oyunumuza dokunmayın yahu.. Tebrik ediyorum Fransayı sevindim şampiyonluğuna. Hakettiler çünkü. Biz sadece başkalarının başarısını ıslıklarız...
Yalnız turnuvada pek etki yapabilen oyuncu olmadı. Bir tek Quintero çok iyiydi. Pogba ve Kondogbia zaten turnuva öncesi takımlarında kendini ispatlamış oyunculardı. Sanogo var bide çok abartıldığını düşünüyorum. Wenger ile çalışacak olması avantaj.
quintero yu kapmış porto 5 m € a
o adama 5M dan fazla vericek baska babayigit cikmamis ya hayret. piyasada tek basina bu porto galiba, istedigini aliyor adamlar. (:
yavaş yavaş shaktar da porto gibi oluyo (benficada arada sırada bu tip oyuncu palatıp satıyo witsel ramires d.luiz)
bkz.
fernandinho 40 m €
mkhitaryan 27 m €
willian 35 m €
şimdi bakıyorum internacional den fred(20) diye bi adam almışlar mc 15 m € a gremiodan Fernando(21) die bi ortasaha almışlar gene 11 m € a velezden 7 m € a ferreyra(22 ) die bi santrafor almışlar almışlar bide herkesin fm den tanıdığı wellington nem(21) i almışlar 9 m € a 3-4 yıla okuturlar hepsini 30 -40 tan
Bunlar hep Football Manager diyesim geliyor.
Football is simple,but Football Manager is not