Arkadaşlar Bu Arada Bundan Sonra Galatasarayı Ben Yönetcem, Takım Biraz Kötü Durumda İnşallah Toparlarız![]()
Arkadaşlar Bu Arada Bundan Sonra Galatasarayı Ben Yönetcem, Takım Biraz Kötü Durumda İnşallah Toparlarız![]()
bernard mı hastasıyım bu çocuğun harikasın halilhaliloivc ve villa yı da getir tam olsun
![]()
La Galatasaray'ı ne hale getirmişsiniz bende liderdi![]()
42 milyon çok kazık olmuş yalnız![]()
Galatasarayda FEDA
Son Dönemlerde Para Sıkıntısı Yaşayan Galatasarayda Wesley Sneijder,Drogba,Riera,Saviola,Ujfalusi ille Yollar Ayrıldı
oh oh gs dökülüyo bu arada bernard gelmiş halil nerde sevdiğim adam var alıyo bi de james hikayesi vardıneyse arshavin den kurtulduk mu
![]()
Aynen Arshavin 2,5 mn Euro bıraktı Zenit'e imza attı yıllık 'da 3 alıyodu 27 ocak'ta zenitte ayırca Yobo 'da 5mn € bedel ile Celtic'e transfer oldu , ara transfer döneminde daha önce ağzım yandığı için transferi bu şekilde noktlalıyorum , sezon sonu bombalarız gene![]()
hocam ne yaptın Galatasarayımıza yadağıttın takımı sneijder satılır mı hiç
Arda belgelerim sports interactive fm13 te yeni dosya aç editor data diye winrardaki dosyayı ona çıkar oyunda da yeni oyun açınca değiştir diye bir kutu var ona basıp açılan ekranda tümünü seçip devam et yine bir şey varsa öm at
pepe iyi transfer![]()
Bernard'ın gelecekte ki profili.![]()
drogba ve sneijder yerine eboue'yi 8-10m € ya satıp hamit'i sağ beke çekebilirdin. dany'i 5-7 arası satıp aykut demir'i alabilirdinneyse bu sene ilk 2. seneye şampiyonluk gelsin lütfen
![]()