Öncelikle tebrikler tur şansı ilk maç oynanmadan önce Schalke daha ağır basar demiştim , başarılı bir şekilde eledik , Nem ve Serdar harika olur
[/B]
Öncelikle tebrikler tur şansı ilk maç oynanmadan önce Schalke daha ağır basar demiştim , başarılı bir şekilde eledik , Nem ve Serdar harika olur
[/B]
Last edited by 19karabulut07 : 29.Temmuz.2013 at 14:58
...
Yedek ağırlıklı oyuncularla oynamamıza rağmen oyun bakımından iyiydik ancak skoru tezatlayan durum genç Kaleci Erten'in varlığıydı, Torres gibi kaliteli ve tecrübeli isimler bu durumu en iyi şekilde değerlendirdi. Bu maçla beraber grup aşamasını tamamlıyoruz. Kura çekimini bekliyoruz bakalım rakibimiz kim olacak umarım kura şansımız olur.
...
Şampiyonlar Ligi dönüşü Gençler karşısında farklı bir skor alıyoruz, As oyuncuların hafta içinde dinlenmiş olması oyuna ve skora yansıdı, açık ve net bir skor alarak yolumuza devam ediyoruz.
...
kurayı merakla bekliyorum fazla bekletme![]()
Lig sonuncusu Akhisar'a karşı fazla sıkmadan rahat bir maç çıkararak galip geliyoruz ve yolumuza devam ediyoruz hafta içinde Şampiyonlar Ligi kura çekimi var bakalım rakibimiz kim olacak?
...
...
Ligin ilk yarısının son maçında Erciyesi üstün bir oyun ve Sow'un harika performansıyla geçmeyi başarıyoruz. Ligin ilk yarısında her şey istediğimiz gibi gitti diyebilirim Ligde Galatasaray'ın 6 puan önünde bulunuyoruz ve bu iyi bir avantaj, Şampiyonlar Liginde gruplardan üst tura yükselmeyi başardık ve 2. Turda Zenit ile eşleştik, dişimize göre bir takım. Devre arası transfer döneminde takıma mutlaka bir sağ açık almayı düşünüyoruz, diğer transferler ise piyasadaki duruma bakar. Takıma özellikle Şampiyonlar Liginde katkı sağlayacağını düşüneceğimiz kiralık oyuncu olursa sezon sonuna kadar takıma katma durumumuz olabilir.
...
maribor un ne işi var orda hangi gruptan çıktılarzenit ise geçebileceğimiz bir kura
...
İman power yapmıslar![]()
Maribor'a bak senZeniti geçebilirsin bence.
...
Vay arkadaş milana 4 atmıslar bide ben fenerle atamıyom![]()
Transfer dönemi başladı, Wellington ile temastayız, Webo yolcu, Afrika Uluslar Şampiyonası başlıyor ve diğer haberler...
...
maribor un forvetini hemen almalıyız![]()
...
Forvet oyuncumuz Pierre Arcille Webo'nun bonservisi konusunda İtalya'nın Torino kulübüyle anlaştık. Webo'ya yeni kulübünde başarılar dileriz.
Fenerbahçe Yönetim Kurulu
...
webo iyi para bıraktım tavaresi de yazdım bir kenara![]()
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ'den İMKB'ye ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na, ''Shaktar Kulübü ile profesyonel futbolcu Wellington Nem'ın transferi için görüşmelere başlanmıştır''
Fenerbahçe Spor Kulübü
...
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ'den İMKB'ye ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na, ''Real Madrid Kulübü ile profesyonel futbolcu Mesut Özil'in kiralık transferi için görüşmelere başlanmıştır''
Fenerbahçe Spor Kulübü
...
Mesutu vereceklermi kiralık as takıma bağlılıktan dolayı![]()
Hem transfer hem de kiralık listesinde, Gereksiz bir pozisyonda ve mutlaka ayrılacak, Bakalım teklifimizi yapacaz 40 milyon € bonservis istiyor Madrid bunu vermemiz mümkün değil, Mesut'un Fenerbahçe'yi sevdiğini biliyorum, favori kulüplerinden biri biraz pohpohlayalım : )
...
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ'den İMKB'ye ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na, ''Shaktar Kulübü ile profesyonel futbolcu Wellington Nem'ın transferi için anlaşmaya varılmıştır. Shaktar Kulübüne 1 milyon € peşin, 9 milyon € 12 ay taksitle olmak üzere 10 milyon € bonservis bedeli ve Profesyonel futbolcumuz Milos Krasic'in bonservisi verilmiştir.''
Fenerbahçe Spor Kulübü
...
Mesut süper olur.![]()
Wellington Nem Kimdir ?
...
Nem süper olmuş da İbrahim şöyle bir durum var yanlış hatırlamıyorsam Real Mesut için kiralama bedeli olarak aylık 1,5 Mn € istiyor , onu gözden kaçırma istersen yıllık 18Mn€ yapar + 2,5 Mn €'da onun yıllık maaşı .
Nem çok iyi olmuş.![]()
Teşekkürler, Biliyorum ona rağmen yine de almak istedim ancak Mesut kiralık olarak gelmek istemedi, tekrar Madrid'in kapısını çalacaz bu defa bonservis için ama Mesut'un vereceğimiz maaşa pek yanaşacağını sanmam yine de şansımızı bir deneyelim : )
...
OO mesut iyi olur candır kandır=) Nem de hayırlı olsun=)