Sayfa 7 / 18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 542 sonuç

Konu: Taktik Tartışma Platformu

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by kai1907 View Post
    Arkadaşlar yabancı bir forumdan bir taktik denedim bugun.Paylaşmam ne kadar dogru olur bilmiyorum.Gayet iyi sonuçlar alıyorum.Birkaç resim paylaşmak istiyorum.Eger sizde denemek isterseniz paylaşabilirim.

Hiç transfer yapmadım.Tamamen aynı kadro.
    link atabilirmisin merak ettim

Quote Originally Posted by torreskaan34 View Post
    link atabilirmisin merak ettim
    http://s3.dosya.tc/server13/jpzQtD/sacchi.rar.html.

Nesil
    2012

BANA BUNLARI SEGA'NIN CEO'SU AÇIKLAYAMAZ

istediğiniz taktiği yapın oyunda bir dünya buğ var gol atamıyosun adamların ceza sahasında oynuyorum , hiç ummadık pozisyonun olmadığı yerden gol yiyiorum

[/CENTER]

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    BANA BUNLARI SEGA'NIN CEO'SU AÇIKLAYAMAZ

istediğiniz taktiği yapın oyunda bir dünya buğ var gol atamıyosun adamların ceza sahasında oynuyorum , hiç ummadık pozisyonun olmadığı yerden gol yiyiorum

[/CENTER]

Bu ve benzeri maçlar senede 1 olur 3 olur 5 olmaz. Ama gel gör ki oyunda 3 maçtan 1 rahatlıkla böyle sonuçlanabiliyor. Oyun cidden aşırı sorunlu. Merak ediyorum bu adamlar 1 sene boyunca ne iş görüyor? Eski oyunun üzerine sözde 3-5 yenilik ekleyip, oyunu daha da karmaşıl hale getirmekten başka ne iş yapıyorlar hakikaten merak ediyorum. Şuan piyasaya sürdükleri oyun yerine FM12 türkçe dil seçeneğini ekleyip ara yüzü değişip yeni oyun diye sunsalar havada kaparım FM14 görünce. Şirket sürekli eski versiyonları aratır duruma geldi. Yani bunu becerebilmek cidden planlı ve organize bir beceriksizlik ister, sanki birileri bilerek, kasıtlı olarak oyunu berbatlaştırma çabasında gibi. Anlam veremiyorum yaptıklarına. Çok mantıksız ve saçma hareket ediyorlar.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Bu sene olmadık gol yeme olayını ben de çok yaşadım.Muslera gibi bir kaleci hiç beklemediğim anda abuk sabuk uzaktan löp diye gol yiyor.
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Bu ve benzeri maçlar senede 1 olur 3 olur 5 olmaz. Ama gel gör ki oyunda 3 maçtan 1 rahatlıkla böyle sonuçlanabiliyor. Oyun cidden aşırı sorunlu. Merak ediyorum bu adamlar 1 sene boyunca ne iş görüyor? Eski oyunun üzerine sözde 3-5 yenilik ekleyip, oyunu daha da karmaşıl hale getirmekten başka ne iş yapıyorlar hakikaten merak ediyorum. Şuan piyasaya sürdükleri oyun yerine FM12 türkçe dil seçeneğini ekleyip ara yüzü değişip yeni oyun diye sunsalar havada kaparım FM14 görünce. Şirket sürekli eski versiyonları aratır duruma geldi. Yani bunu becerebilmek cidden planlı ve organize bir beceriksizlik ister, sanki birileri bilerek, kasıtlı olarak oyunu berbatlaştırma çabasında gibi. Anlam veremiyorum yaptıklarına. Çok mantıksız ve saçma hareket ediyorlar.

Turu geçtim oyunu kapadım , kariyer hikayeleri bölümünde takip ettiğim kariyerlerin neredeyse tümünde normal bir sonuç yok 7-3 / 5-4 / 4-3 / 5-2 hepsi +7 bu maçtan bir önceki turda rakibi evimde 9-1 ile geçtim orada 9 atan oyuncular biranda ne oluyorsa yarım metreden gol atamıyor o yarım metreden gol atamayan oyuncuyu ben FG yapsam nolur YF yapsam nolur adamları yakın mesafeden şut manyağı yapıyorum ama 2 metreden kuşları vuruyorum öte yandan rakip 40 metreden asıyor güncellemede düzelmezse oynanmaz Beta şuanki güncellemeden çok daha iyiydi

Bursaspor 2 - 0 Zultewaregem

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şuan Karşıyaka ile kariyer yapıyorum fena gitmiyoruz.

Maç motorunda eksik yok mu ? Hata yok mu ? Bunlar diz boyu, ancak son senelerde bu durum klasikleştiği için artık taktik yaparken tamamen motorun senaryosunu okuyup ona göre taktik oturtmaya çalışıyorum, daha önce genel başlıkta da dediğim gibi realiteden ne kadar uzak durursanız, istediğinizi elde etmeye o kadar yakın olursunuz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene olmadık gol yeme olayını ben de çok yaşadım.Muslera gibi bir kaleci hiç beklemediğim anda abuk sabuk uzaktan löp diye gol yiyor.

Ben ingiltere skybet lig 2 den Bury takımını aldım. İlk başta takım komutlarındaki çoğu seçeneği seçiyordum. Her maç 3-4 tane gol yiyordum. Daha sonra buradaki yorumları okuyunca daha az seçenek seçmeye karar verdim. 5. maçtan sonra komutları ona göre düzenledim. Ligi 5. bitirdim ve bir üst lige yükseldim. Biraz daha az komut seçip öyle denerseniz iyi olur bence.

Birde kaleci için pasları defansa dağıt derseniz rakip takımın gol pozisyonuna girmesi azalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Simdi ise yariyan dizilis hangisi ve nelere dikkat etmek lazim

Oyun bugun elime gectide

Galatasaray' a taktik bulamıyorum, gerçekten oyunu tamamen bırakmak üzereyim Lütfen taktik önerin nasıl bir taktik önerirsiniz ?

Özellikle bu direktifleri ne yapacağız ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

maçlarda çok pas yapıyorum ama gol pozisyonu üretemiyorum diyen arkadaşlar vardı, eğer pası rakip alanda yaparsanız bu iş olur...

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    maçlarda çok pas yapıyorum ama gol pozisyonu üretemiyorum diyen arkadaşlar vardı, eğer pası rakip alanda yaparsanız bu iş olur...

Taktiğiniz nedir acaba ? Bende pol pas yapan bir takım istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Belki tek maçta olmuştur diye düşünenler olur, son 3 maçımı paylaşmış olayım

Taktik Nannar's Mentality 2013...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim takım 500-600 arası pas yapıyor ve sana göre bir tık daha geride abi.Tebrik ederim.

Biri söylese olmaz mı bu pası nasıl yapabiliriz diye

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben taktiği yeni oturtuyorum. Bu sezon 656 pas ortalamamız var ama başarılı pas ortalaması 542. Geleceksezon bunu 750 pas ve 600+ başarılı pasa çekmeye çalışacağım.Orta alanda kullandığım oyuncular o mevkinin adamı olmadığı için sıkıntılarım var... Her sene oldugu gibi zamanı geldiğinde yayınlıyorum zaten ben taktiği

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben taktiği yeni oturtuyorum. Bu sezon 656 pas ortalamamız var ama başarılı pas ortalaması 542. Geleceksezon bunu 750 pas ve 600+ başarılı pasa çekmeye çalışacağım.Orta alanda kullandığım oyuncular o mevkinin adamı olmadığı için sıkıntılarım var... Her sene oldugu gibi zamanı geldiğinde yayınlıyorum zaten ben taktiği
    Oyunculara talimat verdin mi peki abi? Kısa pas vb. gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yok yok , önemli olan doğru rollere ve görevlerde 11 adamı sahaya doğru diziliş ve doğru mentalite ile sahaya sürmek. yoksa dilediğin kadar özel ayar kurcala rakip alanda pas işi zor olur pas yaparsın da Fenerbahçe gibi savunma göbeği ile ön libero arasında olur DC'ler ve DMC 90'a pas yapar zaten 3'ü 270 ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

20 saniyede gelişen atak ve sonrasında gelen gol...

Bek oyuncularını etkili kullanmanız size çok yardımcı olur. Kanat oyuncularınız ne kadar kaliteli olursa olsun kanat ataklarında çok etkili olamazsınız... Böyle pozisyonları izledikçe oyundan keyif alıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

C.Ronaldo'nun yapmaadıklarını Erkan Zengin yapınca pek de taktiğe bakmıyor oyun bazen.Real'i 2-0'dan 2-2'ye çevirebiliyorum.Es-Es'e 1-0'dan 3-1 maç veriyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ama Erkan Zengin bizim GS maçında Ronaldo gibi oynamıştı Gerçekte de oluyor bazen demekki...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama Erkan Zengin bizim GS maçında Ronaldo gibi oynamıştı Gerçekte de oluyor bazen demekki...
    Oyun bizim defansı (GS) acayip iyi yansıtmış.Aslında herkes kolay gibi görebilir ama bu seride GS kariyeri gerçekten baya zor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Taktikleri burada paylaşmak yerine yeni konu açarak paylaşmanız daha doğru olacaktır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

gerçekten gs nin savunma berbat deli olcam adamlar 3 pasla bomboş kalıyor kaleciyle karşı karşya ben 20-30 pas yapıyorum kale önünde şut çekemiyolar böyle saçmalk olmaz ya

Nesil
    2013
    Yer
    09

Sağ ve sol bekleriniz sizlerdede çok düşük puanlar alıyor mu ? Ayrıca çok adam kaçırıyorlar bu durum beni çıldırtmaya başladı

Nesil
    2013
    Yer
    09

Şu gökhan gönülü random yapın lütfen ya bukadar etkisiz, adam kaçıran bir bek olamaz 5 ten yukarı çıkmıyor puanı Şeneri aldım gs maçında 9.1 le oynadı, her seride bi gökhan gönül sıkıntısı oluyor, tek faydası 10-15 arası satılıyor olması bu konuya araştırmacılar el atabilir mi ?

drogba show yapiyor.en guzel 4-2-4 taktiği biraz zamn aliyor oturmasi ama başarili oluyorum.

işte drogba istatistiği

Quote Originally Posted by puskas View Post
    drogba show yapiyor.en guzel 4-2-4 taktiği biraz zamn aliyor oturmasi ama başarili oluyorum.

işte drogba istatistiği

Taktiğini paylaştın da ben mi bulamıyorum...

Gerçekten oyunu orjinal aldığıma pişman oldum ya.rakip elini kolunu sallaya sallaya altı pasa kadar gelip gol atıyor oyuncular karşısında geri kaçıyor

Sayfa 7 / 18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri