Fena sözmüş geçmişe mazi yenmişe kuzu yazdım bunuBu arada servetin 11 top kapma ile o kadar yüzde tutturmasına şaşırmdım desem yalan olur herifin markaj 16 + ama hız yok dengesiz herif ya
Fena sözmüş geçmişe mazi yenmişe kuzu yazdım bunuBu arada servetin 11 top kapma ile o kadar yüzde tutturmasına şaşırmdım desem yalan olur herifin markaj 16 + ama hız yok dengesiz herif ya
Demekki baskan okadarda cimri adam degilmis
Basari gelince kesenin agzi aciliyor. Transferler muthis olmus
E bi zahmet açılsınKi çaktırma ben çok pahalı bir transfer yapmadım şimdiye kadar
Arkadaşlar sunumumu değiştirme kararı aldım , bundan sonra yapacağım paylaşımlar daha sade ve göze hoş gelecek şekilde olacak , ancak siz de tavsiyelerde bulunursanız sunum hakkında sevinirim
bi takım anca bu kadar güzel toparlanır süpper gidiyosun hocam
Finans oldukça düzelmiş ancak zenginler listesine girmek için önünde epey yol var senin o finansı çerez parası diye veriyor![]()
Yeni sunum tarzını merak ediyok
Paylaş biran önce..![]()
Beyler ciddi anlamda ilgisizlik moral bozuyor , hani ben 5 sezon kendi başıma oynarım da yazan kişi tek ben olunca ilginç oluyor ; hani kendi kendine hikaye anlatmak gibi
Biz takip ediyoruz sen devam et![]()
Şimdi yorum atsam bi dert atmasam ayrı dert..şöyle ki ilgisizlikten yakındığın için sırf yorumda bulunmuş oluyor gibi gözükecek yorumum atmasam zaten ayrı dert ne yapsak (:
Ben de her gün açıpp okuyorum sen merak etme...Da her zaman "çok iyi gidiyorsun" demek de mantıksız oluyor sen takip edildiğini bil
![]()
Kardeşim sunumu değiştrimen güzel olmuş ama sanırım sorun sunumla veya seninle alakalı değil takımla alakalı FM 14 çıkalı 20 gün oldu 6-7 tane TS kariyeri açıldı ki bunların 2 tanesini ben açtım , sanırım takipçiler sıkıldı bence sene sonu başka bir takımın başına geç tabi bu benim görüşüm ayrıyetten ŞL maçlarını ayrı olarak ŞL logosu altında paylaşmanı öneririm tabi bunların yanında spoiler ile maç verilerinde paylaşırsan göze çok daha hoş gelir
Edit : İçime doğmuş sanırım ben yazarken sen ŞL'yi logo'lu paylaşmışsın ama çok vahşi olmuş az küçültlaa![]()
Senin de işin zor bea![]()
Aynen, teşekkürler
Takımı çok geliştirdim, ama belki güzel bir teklif olursa giderim , ama asla istifa edip beklemem, spoiler butonu olsa çok güzel olurdu ama zor geliyor her sefer kodu alıp yapıştırıp linki atmak
Logolar baya büyüktü fark ettim düzelttim , şimdi nasıl?
kariyer gayet iyi gidiyo hocam bırakma trabzonu avrupa kupası alana kadar
Gayet güzel olmuş yeni boyut Real maçıda efsane olmuş ama dikkat et Real bu deplasmanda gelip plakayı çakabilir yapmadığı şey değil
Not : Trabzonu değiştir demek sadece benim fikrim sen ve takipçilerin memnunsan benlik sıkıntı yoksadece bir fikir çok ciddiyede alma
![]()
Maç Sonu Açıklaması
Hala inanamıyorum, rölanti başladığım maçta Madrid'in 20 dakikalık ablukasından sonra katı hücuma döndük ve 10 dakikada 2 gol bulduk. Sonrasında kontrollü götürdüğümüz maçta Madrid'e FIRTINAYI tattırdık.
Ara ara futbolda böyle sürprizler olması güzel oluyor , zamanında Ts , Barcelona'yı Avni aker'de yenmişti diye hatırlıyorum tebrikler![]()
oo çılgın.Reali yenmişiz![]()
Biri bizim logoları çarpmış
Süper gidişat devam aynen Kupa'yı alırık artık![]()
O kupayı yedirtmezler Reşit Bayern çırpar alayınızı![]()