Kadro iyice şekil aldı.![]()
Kadro iyice şekil aldı.![]()
Çok zayif bir kadro olmus kardesim keske yavas yavas takimi bozsaydin...
Bu arada Klan Ligine girek mi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Abi bu kadroyla ilk sene ligde kalırsak süepr olur![]()
Kadro zayıf değil bence Adiloviç , Arif gibi isimler zaten PTT'nin üstünde isimlerdi.
Şekillendir fakat yeni sezona başlama konusunda kararsızım
Kadro geçen seneye göre daha iyi gibi kardeşim ama Süper Lig'e göre zayıf oldu gibi maalesef.
Girek tabi 3 kişi olsa Musti'de gelirdi
Valla ilk amaç ligde kalmak zaten umarım başarırız
Ptt'nin üstünde isimler olsalarda Süper Lig'e göre yetersiz gibiler ama idare edeceğiz artık
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Şirinler adlı taraftar grubu üyeleri Samsunspor tesislerine gelerek T.D Turgut Baş'ın istafa etmesi yönünde eylem yaptılar.
Yazık edeceksin abi Samsunspor'a eski günlerdeki gibi böyle yorum atmayı özlemişim kariyerine![]()
Oyundaki bazı hatalardan dolayı kariyerdeki 2.sezona başlangıç yapmam yeni gelecek update ile alakalı bir zaman aşımına uğrayabilir.Fazla hata olması ve oyun oynarken bir istekle oynamama sebep olmasından dolayı yeni güncellemenin gelmesini bekleyeceğim.
Az önce oyunu açıp güncelleme gelene kadar biraz devam edeyim dedim ama ligin ilk maçında rakibimi 8-6 yenince ve bu gollerin dağılımı 3 Korner , 9 kanat organizasyonu 2 tane de duran top olunca yukarıda yazdığım kararı da uygulama kararı aldım![]()
Bir transfer yapıyoruz ve transferi büyük ölçüde noktalıyoruz.
Turgut Doğan Şahin yuvasına geri dönüyor.
Sağ açık için bir türlü aradığımız ismi bulamayınca oyuna sol açık olarak yansıtılan ama asıl mevkisi sağ açık olan ve senelerdir sağ açık oynayan Turgut Şahin ile anlaşmaya vardık.Esasında oyunun şu hatalı dönemlerinde Turgut Doğan gibi bir oyuncuyu oynatmak bize çok karlı olabilir çünkü yardırdı mı fuleli adımlarıyla çok tehlikeli bir oyuncu fakat krize girmektense gelmesi muhtemel güncellemeyi 1-2 gün daha beklemeyi düşünüyorum
Süper Lig 1.Hafta -- Samsunspor : 4 Manisaspor : 2
Yeni sezona galibiyetle başladık.Geçen sezon Ptt 1.Lig'den Süper Lig'e yükselmek adına final karşılaşması oynadığımız Manisa ile bu sefer lig açılışı yaptık.Güzel bir futbol oynadığımızı söyleyebilirim.Arif Şahin inanılmaz bir oyun sergileyerek hem kendi adına hemde bizim adımıza yine iyi işler yapabileceğinin sinyalini verdi.
Bu oyunu oynamanın şuan için hiçbir mantığı yokBirazdan resimleri genel tartışmalar bölümüne ekleyeceğim.
Eğer yeni gelecek güncelleme ile oyun saçmalıklarından kurtulursa yine Samsunspor ile güzel ve bazı işleyişleri farklı olarak bir kariyer yapmayı düşünüyorum yine.
Takip eden yorumlayan herkese teşekkürler.
İyi başlamışız lige ama kapatıyorsun galiba.![]()