Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 186 arası toplam 186 sonuç

Konu: Bu Taraftar Çıldırdı Avrupada Kupa İstiyor | Trabzonspor [1.Sezon]

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Toplam gol sayımız kuyt kadar ya var ya yok caner Fenerde sözleşme uzatmış 11 de oynuyor değeri 3.4 M paund
    İstatistiklerde yokdu o yüzden sordum genelde Asist krallığında en yukarılarda olur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

31 Şut, 7 Net Şans, 5 Yarı Şans, 3 Direk, 2 tane de Kaçan Penaltı..istatistiklere yansımayan net şanslardan bahsetmiyorum bile..

Ne kadar yoruma açık bir maç tartışmıyorum..Ancak bir maçta olmaması gereken ne kadar salaklık varsa motor hepisini yaptı..Kendisine öncelikle saygılarımı iletiyorum. Oyunu bırakma raddesine gelmiştim !!

Diyeceksiniz ki normal bikaç hafta önce de beşiktaş 2 penaltı kaçırdı evet doğrudur kızgınlığım ona değil..Adrian penaltı kaçırdı zaten kötü oynuyordu oyuncuyu değiştirdim taktiğin uygulanmaması için elinden geleni yaptı abartısız söylüyorum Adrianı 65 ila 70 arasında değiştirmiştim taktik onaylanmadı diğer penaltıyı da kaçırdı..hadi penaltıyı kaçırdı da form olarakda iyice dibe vurdurdu saolsun..Dakika 83 yada 84 de atak olan taktiğimi rölantiye aldım zaten 10 kişiyim tam 89 da taktiğim onaylandı yine 5 dakika greksiz yere taktiğimin onaylanmasını bekledim..yeter yahu valla billa yeter

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

avrupada iyi işler yapmışsın zaten bir tur daha geçsen toslardın bu yıllık iyi sene sonu bi şl bileti şart anca böyle kurtulabilirsin bu finansal durumdan

Nesil
    2012

Steam'dan ohaaa demiştim burada farklı şeyler söylemek istemiyorum Gençlerbirliğ maçı ile alakalı bu maçı direk yapımcı firmaya mail atmak lazım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Steam'dan ohaaa demiştim burada farklı şeyler söylemek istemiyorum Gençlerbirliğ maçı ile alakalı bu maçı direk yapımcı firmaya mail atmak lazım

uğraşamıcam hacı abi kapattım kariyeri sinir strese gerek yok zevk almaya çalışalım diyoruk ancak artık sbrım taştı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    avrupada iyi işler yapmışsın zaten bir tur daha geçsen toslardın bu yıllık iyi sene sonu bi şl bileti şart anca böyle kurtulabilirsin bu finansal durumdan
    too late kapadım kariyeri sildim oyunu

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri