CL bana göre de zor shaktarın durumu nasıl bilmiyorum ama osasuna ispanyadan clye kalabilmişse hafif takım değildir
Adem çok fena oyuncuymuş, pozisyon alma ve topsuz alan antrenmanları yaptırarak geliştirmeyi dene.Bitiricilik ile o iki özellik birleştiğinde otur çekirdek çitle golleri izle![]()
Teşekkürler.Posizyon alma bence defansif bir özellik top rakipdeyken posizyonu koruması gibi... Yıldız futbolculara baktım Ronaldo,Messi,Neymar posizyon alma 4 yada 5,Agüero,Suarez,Higuain gibi forvetlerinde en fazla 7 posizyon alması.Mutlaka faydası vardırda diğerlerine göre az sanırım.Diğer özelliklerini geliştiriyorum.
Ah özür dilerim, doğru ya.Benim hep akklımda öyle kalmış.Daha geçen gün şu pozisyon alma-topsuz alan ile ilgili makale okumuştum.Pozisyon alma daha çok stoperler için iyi, topsuz alan ise forvetler için.Alışkanlık yüzünden ama aklımda hep böyle kalmıştır FM 05'ten beri.Özür dilerim![]()
TS'nin kadrosuda maşallah Dortmund ayarında iki takım çıkar Shaktar belki bir sürpriz yapar gibi onlarında kadro sağlam
Kendi evimizde kaybetmek kötü olmuş , diğer rakipleri mutlaka sahamızda yenmeliyiz.
Eksiklere rağmen çok iyi mücadele etmişiz.
Yusuf neysede Göksu'yu Milli Takıma alarak saçmalamış Fatih hocaben almazdım, Fierro 2 sezon sonra bu takımı Dünya kulübü yapar , yanlız Shaktar'ın 11 'i FM'nin efsane 11'i çok sağlam takımı yendin
![]()
Shakhtar'ın kadrosu bizi ikiye üçe katlayacak kadar güçlüymüş yalnız , deplasmanda 3 puanı almamız önümüzü açmış grupta .
Sonuçlar çok iyi özellikle deplasmandaki Shakhtar galibiyeti ve Milli takımımız çoşmuş.![]()
Çok beraberlik var steamanı verirmisin?
Osasuna beraberlikleri kötü olmuş işin çok zor bundan sonra .
Ben genelde Osasuna gibi benden güçsüz veya eşit seviye de ki takımlara karşı hücum / çok akıcı stiliyle oynuyorum , kanat oyuncusu / destek veriyorum kanatlara da çok rahat kazanıyoruz , eskiden rakip takım talimatlarını da kendim ayarlıyordum ama yeni asistana verdim onu artık sende ki asistan da çok sağlam zaten o hallediyordur , ama gördüğüm kadarıyla gol sorunun var Avrupa'da .
Sol kanada Aras'ı öneririm bende TR'de oynarken almıştım kanatlara hareket getiriyor Olcanla falan olacak iş değil bence kadroya takviye de lazım Avrupa için .
Fierro da iyiymiş. Shaktar galibiyeti çok iyiAbdulkadir" in gelişimi nasıl ?
Teşekkürler. Abdulkadir i sürekli oynatırsan Türkiye ligi için iyi bir ortasaha olur.
Evinde Shakhtar'ı geçebilirsin.Umarım çıkarsın![]()