O değilde Trabzonspor nasıl küme düştü onu anlamadımgençleri severim devam et böyle
O değilde Trabzonspor nasıl küme düştü onu anlamadımgençleri severim devam et böyle
[/CENTER]
1.HAFTA | GÖZTEPE - ANDERLECHT
Şampiyonlar liginde ki ilk maçımıza çıkıyorduk! Heyecanlıydık, gururluyduk ve bir o kadar da yılların verdiği açlıkla hırslıydık ! Rakibimize karşı maça çok konsantre çıktık ve ilk dakikadan itibaren hücüma yönelik akınlar yaptık. 90 dakika boyunca rakibimize müthiş bir baskı uyguladık fakat forvetlerimiz golleri leblebi gibi harcamayı tercih edince ortaya bu skor çıktı.
Spoiler: Maç Detayları
2.HAFTA | ZENİT - GÖZTEPE
Artık alıştığımız klasik skorlardan birisi oldu 5 gollü galibiyetler. Zenite'de Rusya da 5i1yerde'yi takıp geldik.
3.HAFTA | GÖZTEPE - BARCELONA
Barça karşısına her zaman ki gibi hücumu düşünen bir oyun tarzıyla taktiğimizden taviz vermeden çıktık. Ama bu istek hırs oyuna tam anlamıyla yansımadı. Barcelona da aynı şekilde bize karşılık verince ortaya beklenenden çok çok alt seviyede seyir zevki olmayan son derece kısır bir maç çıktı. Yediğimiz golde içler acısıydı fakat 10 kişi kalmasaydık skor bizim lehimizede olabilirdi.
ŞAMPİYONLAR LİGİ C GRUBU PUAN DURUMU
Burda da kalecimiz Kashiwazaki'nin maçta depar atmaya kalkarken sakatlanmasını görüyoruz
Kardeş kulüp özlemişiz ligte seni başarılar kardeşim fazla yüklenme Bursaspor'uma![]()
Ligde ve ŞL'de rakiplerin korkulu rüyası olan bir Göztepe izliyorsak bu tabiki adaşım Onur Yakar'ın başarısı sayesindedir. Umuyorum ki böyle devam edecek ve Avrupa'da uzun süre çok konuşulacak başarılara imza atacak. Güzel bir ilerleme devam ediyor. Verdiğin emeklerden ötürü teşekkürler hocam. Konudaki resimleri beğendim bu arada çalışmalara emek vermen süper ötesi. Konuya renk katmış.![]()
Maçlar 10 numara 5 yıldızaynen böyle devam hocam
![]()
Arkadaşlar yorumlarınız için çok sağolun laptop kapandı birden kayıtlı oyun açılamıyor... Herhangi bir önerisi olan yardımcı olabilicek birisi varmı oyunu kurtarmak adına..
bu sezon ki maçların hepsi gidiyor o zaman ağustosa kadar dönüyor
Arkadaşlar ilginiz alakanız için takip ettiğiniz yorumladığınız hepinize çok teşekkür ederim, lakin oyun açılmıyor. Bilgisayar kafayı yedi eski tarihli kayıtlı oyunu açtım oyundayken dene kapandı bilgisayar bu kopyasıda gitti oyunun. Hikayeyi sonladırmak durumundayım..
Göztepe'mizi 3.ligde aldık, hep beraber 4 başarılı sezon geçirdik eleştirilerinizle yorumlarınızla bana yol gösterdiniz. Alamıyacağımız maçları aldık, yenilemiyecek takımları yendik kısa süren bu kariyerde bir çok başarıyı tatdık umarım sizde okurken, takip ederken eğlenmişsinizdir.. Bu acı haberle kariyerime son noktayı koyuyorum..
valla super gıdıyodun hocam napalım hayırlı olsun dıyelım kayıtlı oyunu paylasabılırmısın ozaman ?
Buyuk sanssizlik. Guzel bir kariyerdi. Yenisini bekliyoruz hocam![]()
Kariyer tekrar aktif hale getirilmiştir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bence onur ölmedi![]()
Kartalı yenmiş göztepe İnşallah kariyerdeki yerlere ulaşırBizim memleketin takımı(Hatayspor) yenildi.Rövanşta inşallah alırız maçı göztepe maçı güzel olur
![]()
ne oluyor![]()