Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 333 sonuç

Konu: Fulham | Kulübeden Kupalara Geçiş - 2019

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Maç öncesinde taktiğimizi değiştirdik rövanş maçına değişik bir diziliş ile çıkıyoruz.

PARIS'TEN TURU CEBİMİZE KOYUP LONDRA'YA UÇUYORUZZZ
    Rakibin şutları abartılmasın gören vurdu giden vurdu kalecimize antreman yaptırdılar, teşekkür ederizz

ANKETT !! | KATILIN GENÇLER |

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Marsilya en ideali aslında ama, bayern gelir diye düşünüyorum ben. Gerçi bu saatten sonra hepsi zor rakip

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Marsilya en ideali aslında ama, bayern gelir diye düşünüyorum ben. Gerçi bu saatten sonra hepsi zor rakip
    Marsilya , Dortmund'u eledi korkutuyor beni

Schalke'den yana gönlüm bakalım akşam kim gelecek

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bence Shalke gelecek. Bu arada Cleverley nasıl oynuyor benim yedekler arasında hazırlık maçların beğendim sende nasıl?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Bence Shalke gelecek. Bu arada Cleverley nasıl oynuyor benim yedekler arasında hazırlık maçların beğendim sende nasıl?
    Şans tanınması gereken biri , forma şansı bulursa performansını hızla yükseltiyor ve elinde kalmasındansa değerini yükseltmek için oynatmayı dene uygun görevde

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Rakibimiz tanıdık hayde tahminleri alabilirim ? 2-3 saat sonra güncelleme gelecek ona göre acele cevap vermenizde fayda var.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

İlk maç 3-1 , ikinci maç 2-2.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    İlk maç 3-1 , ikinci maç 2-2.
    ligte altımdalar ama elerler diye düşünüyorum, acayip taktiksel hazırlık yapıyorum inşallah şans döner bana

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Rakip tanıdık çıkmış hadi kolay gelsin

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Rakip tanıdık çıkmış hadi kolay gelsin
    Eyvallah, doğum günümü hatırlayıp kutlayanlar oldu gece paylaşım olur sanırım vakit geçiriyorum yakınlarla takipler için teşekkürler beyler

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Şimdi sayfalara bakmak zor geldi şu chelsea'yle geçmiş maçların nasıldı ona göre bi yorum yapalım Şl atmosferinide hesaba katıp

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Barça yada bayern yerine chelsa gelmiş daha iyi. Bence şansın var.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Şimdi sayfalara bakmak zor geldi şu chelsea'yle geçmiş maçların nasıldı ona göre bi yorum yapalım Şl atmosferinide hesaba katıp
    Bir maç öncesine gidersek 2-1 yenildik , capital one kupasında uzatmada 4-2 yendik ligteki ilk maçta ise 1-0 mağlup olduk.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Barça yada bayern yerine chelsa gelmiş daha iyi. Bence şansın var.
    Elbet gelecekler sıkıntı yok

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Fotoğrafta Mamadou Sakho'nun kırmızı yediğini atlamışım dakika 6'da bizi yalnız bıraktı defansımızın önemli ismi 84 dakika 10 kişi mücadele ettik, ŞL öncesi ne kadar istekli olabilirdik ki zaten ?

Chelsea maçının hemen ardından City ile zorlu maça çıktık zaten şampiyon oldular ama hala mücadelelerine devam ediyorlar. Öne geçtik , geriye düştük , eşitliği yakaladık son dakikada 90+3'te Mesut vurdu puansız sahadan ayrıldık.

1-0 iiyi skor ama bir yandan da tehlikeli ilk golü bulsam da ikinci maçta gol yediğimde 2 gol daha atmam gerekecek , abi İngiltere'nin üst düzey olmasının şansızlığını yaşıyoruz.

Sırasıyla ; Liverpool,Arsenal,Chelsea,Tottenham,Chelsea,City maçlarına çıktık tek galibiyetimiz kupada Arsenal'e karşı büyüklere bu sene boyun eğiyoruz..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Pl iyidir. Tüm maçların avrupa kupası maçı ayarında taktiksel olarak katkısı muazzam oluyor

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Evimizde yeneriz onları ama gol yemememiz gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

@Juan Diaz - 8,9 yaşlarında iken bir tv kanalı verirdi zevkle izlerdim sonrasında her geçen gun yancılar daha güçlendi ve büyükler dışındaki maçlar bile büyük liglerin en iyi takımlarının maçlarından daha iyi seyir zevki verir oldu gel zaman git zaman dünyanın en iyi ligi ve kariyerin en üst düzeyde ilerlediği yerde büyükler ile savaşmak çok zevkli , herkes ufak bir takımla burada bir heyecan yaşamalı , rakip bol.

@Rexpo1994 çok önemli gol yememek gerçekten
    Last edited by Leonadias : 29.Nisan.2014 at 21:14

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bozguna uğrattık resmen, müthiş baskı tam 18 kornere karşılık hiç korner kullanamadılar 3-0 net bir skorla turu aldık. İlk yarı biterken o golü atmasaydık bile turu bizim geçeceğimizden emindim. YEAHHH

ŞL'den hemen sonra çıktığımız Federasyon kupası yarı final karşılaşmasından tek gollük mağlubiyet ile ayrılıyoruz , sağlık olsun.

VEEEE RAKİPPP

Rakibimiz bir önceki turda evinde Barca'ya 1-0 mağlup olsada deplasmanda 3-2 kazanarak bize rakip oldu..

Diğer eşleşme : Manchester United - O.Marsilya

Last edited by Leonadias : 30.Nisan.2014 at 21:00

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Chelsea maçı hakikaten müthiş olmuş. Bayerni de geçerse finali rahat alırız.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Chelsea maçı hakikaten müthiş olmuş. Bayerni de geçerse finali rahat alırız.
    Bayern geçen sezonun şampiyonu, United ise bu sezon diş geçiremediğimiz ekiplerden biri O.Marsilya ise Bursa kariyerimde gruplarda yendiğim çeyrek finalde sanırım elendiğim takım çok değişik durumlarrrrr

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

PREMIER LIG 33-38.HAFTA

Bolton maçını kazanmış olsaydık Şampiyonlar Ligi vizesini alacaktık maalesef olmadı , ligin son maçlarında takımımız oldukça başarılı bir grafik çizdi, Bolton maçınıda ŞL maçları sonrasında yaşanmasından dolayı kızmıyorum takımıma.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ligi iyi yerde bitirmişiz. Seneye çok daha yukarda oluruz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrikler ligi iyi yerde bitirmişsin. Seneye daha iyi olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ligi iyi yerde bitirmişiz. Seneye çok daha yukarda oluruz
    Tebrikler ligi iyi yerde bitirmişsin. Seneye daha iyi olacaktır.
    Hedef Şampiyonlar Ligine katılmaktı , başarısız olduk ligte.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İlk maçta seçmiş olduğumuz geriye dönük planımız sayesinde gol yemeden ve gol atamadan ayrıldık , evimizde kapanık oynamak istemezdim ama çok kritik ve büyük bir maç olduğu için bu seçenekle sahaya çıktım. Ne yazık ki gol atamadık fakat gol de yemedik. Aslında ben bu skoru evimde aldıysam severim çünkü deplasmanda atılacak bir gol sonrası işleri tamamen deplasman takımına dönmesi çok muhtemel ve bu akşam oynanan Chelsea-A.Madrid maçında olduğu gibi ilk golü yeseniz bile karşılığı verdiğinizde tekrar tur size dönüyor.

İkinci maçta düşündüm de elenirsek burda elenelim rakip zaten Münih dedim ve normal taktiğimiz ile sahaya çıktık. Topu ayağımızda tutuyor,olgun ataklar geliştirerek rakibi duman altına almaya başlıyorduk bu arada da defansımızda sıkı çalışıyor, pozisyon vermiyorduk.
    İlk yarının bitimine 10 dakikadan az bir süre kalmışken son dönemde formda forvetimiz Kevin Volland rakip filelere topu gönderiyor ve öne geçiyorduk.
    Bu dakikadan sonra rakibimiz, taktiğinde değişiklikler yaparak tempoyu yükseltmeye başladı abluka altına almaya çalışsalarda, defansımızın gününde olması ve ufak hatalar dahi yapmamaları sonrası rakibimiz her geçen dakikada farklı duygulara kapılarak geride boşluklar vermeye başlıyor oyundan düşüyordu ve ikinci yarının 10.dakikasında skor 2-0a gelince Bayern oyundan tamamen siliniyor ve oyun elimizin altında geziniyordu ve 3-0 olduğunda maçın artık oyuncular için bir önemi kalmıyor bitse de gitsek diye bekliyorlar. Son dakikalara girilirken Lewandowski takımı adına namus golünü atıyor ve Almanya'dan bir Fulham rüzgarı geçiyordu..

Maç öncesi iki takımın dizilişleri

Last edited by Leonadias : 01.Mayıs.2014 at 01:58

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrikler finaldeyiz. Artık kutlamalara başlasakmı ne dersin

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Tebrikler finaldeyiz. Artık kutlamalara başlasakmı ne dersin
    Biletini almadın mıı ?

Final Öncesi Son Grafik

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Almaz olurmuyum

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Almaz olurmuyum
    Desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum , tek başına stadı susturdun

ÖDÜLLER VE DETAYLAR

Takım tam bir final mücadelesi sergiledi.
    Manchester United'ın maça göz açtırmadan başlaması tedirgin etse de bunun sadece ilk 10 dakika sürmesi korkularımızı hafifletti. Bu bölümden sonra gelişen ataklar hiç ciddi gelişmedi sürekli rakibi üstümüze çekip kontra denedik ve Manu bu yemi çok güzel yedi , geldikçe geldiler ve daha maçın başında 12.dakikada golü bulduk bu dakikadan sonra defansı iyi yaparsak kupanın bizim olacağı konusunda hemfikirdik. Sürekli kontra yakalıyor, maçın 3te1 lik bölümünde hem skor hemde hücumsal anlamda üstündük. İlk yarıyı böyle tamamladık.

İkinci yarıya çıkmadan önce takım ile yaptığımız toplantıda taraftarlarımız bu anı ilk kez yaşıyorlar sizler onlara Final'in iki taraflı duygusunu yaşatacaksınız . Daha önce yaşanmamış iki duygunun en mutluluk verici olanı kupayı bizim kaldırmamız olacak diye konuştuk ve ikinci yarıya taraftarımızı mutlu etmek için sahaya çıktık.

Oyuncularımız oyunu ellerinde tutmaya çalışıyorlar fakat skor avantajı psikolojisi ile Manu kısmen daha çok topa sahip oluyor ama hiç bir atakları olgun gerçekleşmiyor ve bizim işimize geliyor, her geçen dakika umutlarımız artıyor heyecanımız doruklara ulaşıyordu.
    Manchester oyuncu değişikliği yaptıktan sonra o bölgede boşluklar vermeye başlıyor ardından Javier Pastore takımının ve kendisinin ikinci golünü atıyor Fulham'ı rahatlatıyordu.
    Artık taraftarlarımız şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı . Manu'lu taraftarlar her geçen dakika tırnaklarını yiyor ve umutsuzluğa kapılıyordu.

Son düdüğe yaklaştıkça Fulham cephesinde kutlamaların düzenleyicileri ortaya çıkıyor her kafadan ses çıkıyor biri böyle yapalım biri şöyle yapalım , onlar da haklı ilk kez katıldıkları Şampiyonlar Ligi'nde Şampiyonluk nedir bilmezler nasıl yapılır hiç bilmezler çünkü ligteki en iyi başarıları gçeen sezondan önce 7.likti ve bir kez Uefa finali oynayıp kaybettiler..

VEEEE SON DUDUK ÇALIYOR ŞAMPİYON FULHAM

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrikler. Çok güzel bir zafer.

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri