Transferler çok iyi.ŞL'de gruptan 2.çıkarsın.Fenerbahçe maçını ise kazanacağını düşünüyorum![]()
Transferler çok iyi.ŞL'de gruptan 2.çıkarsın.Fenerbahçe maçını ise kazanacağını düşünüyorum![]()
Saolasın.Aslında Şampiyonlar ligi için iyi bir transfer yapıyım diyorum ama yönetim bütçeye el koyduFenerbahçe'nin kadro çok sağlam değil ama yinede zor maç tabi.Şampiyonlar ligide liderlik hariç 2. veya 3. olma ihtimalimiz var ama 3.te iyi en azından AL'de eleyebileceğimiz rakipler olabilir.
Hadi ballı kura olmuş çıkarız![]()
[YOUTUBE="q2GTndcXoaE"]GENİŞ ÖZET[/YOUTUBE]
Grup kolay gelmiş.Yine hafife almamak lazımBaşarılar
![]()
Süper olduğumuza göre Süper Kupa'da bizim olması normal![]()
Beraberlik iyidir![]()
[YOUTUBE="iZ2Xuaq1rJY"]GENİŞ ÖZET[/YOUTUBE]
Dağıtmışlar![]()
Çoğunluktan yana benimde görüşüm![]()
Grubun sana göre kolay bir grup. Baselle ikincilik mücadelesi verirsin.
Valla hocam ileri uca çok güveniyorum ama defans sıkıntılı.Geçen sezon en çok gol atan takımdık ama aşırı gol yedik.Bu senede takviye yapamadık çünkü seneye gelecek çok iyi yabancı defanslar var mecburen onları beklicem.Yabancı sıkıntısı da var tabi.Hedefi çok yüksek tutmayıp kazandığın zaman daha eğlenceli oluyor![]()
Çok gol yiyorsan defansına az dikkat et birde bir dos kullanmayı dene taktiğinde işe yarıyor.Bende yaradı.
Daha önce ofansif ortasaha yerine defansif ortasaha kullanıyordum.Ama sorun beklerimde Atila Turan yeterli değil.Rıcky Tello'da çok iyi özellikleri olmasına karşın daha tam oturmadı yoksa defans göbek iyi.Ama şampiyonlar liginde defansif ortasahayla çıkmayı düşünüyorum özellikle deplasmanlarda
[YOUTUBE="T5UB3L0WgMc"]GENİŞ ÖZET[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="LXD9wr5iDKw"]GENİŞ ÖZET[/YOUTUBE]
Yıldıray Uyandı profili atabilrmisin?
ADAMLAR NE EZMİŞ BİZİ YAV.