oladı malesef
![]()
Transffer döneminde bir yıldız futbolcuyu takımımıza kattık
oyuncu kadromuza temmuzda dahil olacak
ŞL de çıkamamış ama UEFA ya gitseydik o bile iyidi bu sene olmadı diğer sene muhakak en az çeyrek final
Lige gelirsek denilecek bir şey yok
ADANA DEMİRSPOR
Betanın güncellemesine bahane bulduk bu sene seneye bu maç motorunu bozmazlarsa gruptan çıkarız
Mobil
Fenerbahçenin bugnükü geri dönüşünden sonra bir geri dönüş de biz gerçekleştirdik Rize karşısında
şok bi golle maça başladık ama çabuk toparadık
2 gol 2 asist yapan Jimenez yıldızlaşırken sakatlıktan çıkan Alperin 1 gol 1 asistle oynaması ki 55.dakikada oyuna girdi bizi ayrıyeten sevindirdi
![]()
Geçen sene alt yapıdan çıkan Aydını as takıma aldım gelişip süperligde iyi bi stopper olacağından süphemiz yok
![]()
Lig çekişmesi diye bir şey kalmadı. O yüzden artık maçları sezon sonuna kadar oynayıp toplu fixtür vereceğim.
Bu sırada gelecek sezon en az gruptan çıkmak için de araştırmalara tam gaz vereceğiz. Özellikle orta saha merkeze sağlam bir oyuncu bulmamız gerekiyo. Aynı zamanda bütçeyi de sarsmadan bu transferi gerçekleştirmemiz icab ediyor
Tecrübeli bir isim düşünüyorum. Görmüş geçirmiş birisi olsun ki hem gençlere yol göstersin hem de takıma abilik yapsın.
Aynı zamanda takıma türk oyuncu da kazandıralım diyoruz da avrupadaki türkler çok tuzlu türkiyeden deuçuk ücretler istiyorlar. Bakalım belki ezeli rakiplerimizin birinden bir yuldız parçası koparabiliriz mali fair play açıklansın da bi
Bende yokum ki yorum yazan çıksın![]()
Şampiyonlar ligini bi kenara bırakırsakmuhteşem bir sezon geçirdik. 25 maçtır yenilmedik en yakın rakibimizin 20 puan önünde şampiyonluğu göğüsledik
![]()
Dostum gayet iyi gitmissin, ileride avrupada başarı gelir diye düşünüyorum. Alt yapıdan topculara da önem vermen gayet hoş.
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..