Fransa ligini oynayan var mı aranızda beyler nasıl bilgisi olan![]()
Fransa ligini oynayan var mı aranızda beyler nasıl bilgisi olan![]()
İngiltere alt liglerindeki Brighton takımı ile oynamanızı öneririm. Bulundukları lige göre inanılmaz bir stadları, muazzam antrenman ve altyapı tesisleri var. Ligi domine ediyorlar neredeyse ve stat genel olarak full çekiyor. Kadroları genel olarak hızlı oyunculardan oluşuyor özellikle ilk sezon LuaLua'yı iyi izleyin. (Bildiğiniz LuaLua değil başka LuaLua bu)
frasnda da lyon ve ya sant. etieen nasıl olur beyler :9
Lyon bi de st. Etiyen arasnda kaldim marslya degil de bu ikisi arasnda hanhsni secym![]()
evet yeni kariyere başlıyprumm ispanya,almanya,italya,ispanya,fransa takım önerileri bekliyorum acill
Arkadaşlar Türkiye 2. liginde alt yapısı iyi, kadroya fazla takviye istemeyen takım öneriniz var mıdır?
Yaw böyle orta şeker geçmişi parlak olan bu dönemde sıkıntı yaşayan geçmişini okuduğumda böyle zevk alacağım sahipleneceğim bi takım var mı fransa da olabilir.aklımda Lyon var aslında ama sizin önerileriniz nelerdir merak ediyorum![]()
Last edited by peker_553 : 04.Şubat.2015 at 11:45
inan yazdıklarımın %80i konuyu hareketli tutmak için bilgi sahibi olsunlar diye yazıyorumyoksa konu sap gibi kalıyor benm kariyerim şu an sn. etieen devam ediyor maksat konu hareketli olsun sürekli.Boş kalıyor sayfa yoksa her gün bi takım değiştirmem lazım bu yazılara bakınca
))
![]()
Last edited by peker_553 : 04.Şubat.2015 at 16:15
premier Ligde pek öneri olmamışsadece everton ağırlıklı
premier ligde zevk alabilecğimiz orta düzeyli hangi takımlar var mesela totennm hosprt nasıl
? ya da başka önerisi olan
![]()
2.5 yıldır Newcastle'in başındayım. Lig çok zorlu, bir de üstüne 2 tane kupa var. Fikstür bitmek bilmiyor 3 günde bir maç bu yetmezmiş gibi eğer Avrupa'da AL veya ŞL'ye gidersen 2 günde bir maça bile denk gelebiliyorsun. Ben 2 sezondur bilerek FA Cup'dan eleniyorum ki takvim rahatlasın oyuncuları kurban etmeyeyim. Zaten ligde oyuncu kayıt sayısı 25. Birde sakatlık eklenince sıkışık olan takvimde kondisyon yetmezliğinden oyuncular dökülmeye başlıyor.
Bunlara rağmen hiç sıkıcı değil tam tersine çok zevkli bir oyun oluyor Premier Lig.
Ne diyeyim, kolay gelsinTottenham güzel takım, kaliteli oyuncuları var özellikle Christian Eriksen.
En iyi lig Bundesliga'dır.
Bi saltanat bitireceksen illa, gidip hayvan gibi oynayan Bayern'i alt etmeye çalışacaksın.![]()
Fransa 3.liginden "RC Strasbourg" diyorum.
Alt lig menajerliği sevenler için şahane bir seçim olur.
Az önce araştırırken gördüm.Orta sıralar için Newcastle güzel bir seçim gibi görünüyor.Ayrıca teknik direktörü olmadığı için boş bir koltuğu devralmış oluyoruz(Bazen bir takımın başına geçerken o takımın hocasının serbest kalıyor olması beni üzmüyor değil)
Premier ligde orta sıra takımı aston villa iyidir benteke vargitmek istiyor tabi ama elde tutabilrseniz yidir
![]()
İtalya'da mazisini arayan İnter ve Milan klüpleri zevkli olabilir.
Inter ile 9 sezon süren bir kariyer yaptım. 8 kez Serie A, 7 kez Şampiyonlar Ligi, 7 kez Dünya Kulüpler Şampiyonası, 1 kez UEFA Kupası, 7 kez Avrupa Süper Kupası, 7 kez İtalya Kupası, 7 kez İtalya Süper Kupası şampiyonluğu yaşadım.. Ancak yinede kulübün borcu bitmedi ve Juventus'un itibarını geçemedim. İtibardaki 5. yıldız kesinlikle dolmuyor.. Sinir oldum en sonunda kapattım oyunu..
Mali duruma baktığımda 2045'e kadar hala 190 milyon euro borcun olduğu ve aylık 800 bin euro olarak ödediğimizi gördüm.. İşin komik tarafı, oyunun 4. sezonundan itibaren transfer bütçemde hep 350 milyon euro ve üzeri bir miktar para oluyordu.. Yani yönetim transfer bütçesindeki parayla borcu ödese hala elimde 160 milyon euro olacak..Çok komik bir durum ve insanın oyundan zevk almasını engelliyor..
Inter en sevdiğim kulüplerden ama bu durumlar yüzünden tavsiye etmiyorum.. Spezia ile kariyer açın daha iyi..![]()
İspanya alt lig Real Betis deneyin.. (:
https://www.youtube.com/watch?v=n2fveCuTUV8
bundesliga da takım önerisi olan var mıbüyük takım istemiyorum
![]()
Alt lig degil ya![]()