Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 289 sonuç

Konu: Football Manager 2015 Takım Önerileriniz

Hybrid View

Fransa ligini oynayan var mı aranızda beyler nasıl bilgisi olan

İngiltere alt liglerindeki Brighton takımı ile oynamanızı öneririm. Bulundukları lige göre inanılmaz bir stadları, muazzam antrenman ve altyapı tesisleri var. Ligi domine ediyorlar neredeyse ve stat genel olarak full çekiyor. Kadroları genel olarak hızlı oyunculardan oluşuyor özellikle ilk sezon LuaLua'yı iyi izleyin. (Bildiğiniz LuaLua değil başka LuaLua bu )

frasnda da lyon ve ya sant. etieen nasıl olur beyler :9

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    frasnda da lyon ve ya sant. etieen nasıl olur beyler :9
    Marcelo Bielsa (OM menajeri)'nin olduğu yere girme derim. Açacaksan Marsilya aç.

Lyon bi de st. Etiyen arasnda kaldim marslya degil de bu ikisi arasnda hanhsni secym

evet yeni kariyere başlıyprumm ispanya,almanya,italya,ispanya,fransa takım önerileri bekliyorum acill

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    evet yeni kariyere başlıyprumm ispanya,almanya,italya,ispanya,fransa takım önerileri bekliyorum acill
    İspanya: Valladolid, Valencia, Villarreal, Almeria
    Almanya: Hoffenheim, Freiburg, Stuttgart, Leverkusen
    İtalya: Roma, Cagliari, Inter, Udinese
    Fransa: Lille, Marsilya, Saint-Etienne, Rennes, Sochaux (2. Lig)

Arkadaşlar Türkiye 2. liginde alt yapısı iyi, kadroya fazla takviye istemeyen takım öneriniz var mıdır?

Yaw böyle orta şeker geçmişi parlak olan bu dönemde sıkıntı yaşayan geçmişini okuduğumda böyle zevk alacağım sahipleneceğim bi takım var mı fransa da olabilir.aklımda Lyon var aslında ama sizin önerileriniz nelerdir merak ediyorum
    Last edited by peker_553 : 04.Şubat.2015 at 11:45

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Yaw böyle orta şeker geçmişi parlak olan bu dönemde sıkıntı yaşayan geçmişini okuduğumda böyle zevk alacağım sahipleneceğim bi takım var mı fransa da olabilir.aklımda Lyon var aslında ama sizin önerileriniz nelerdir merak ediyorum
    Dostum, valla herhalde senin forumdaki mesajlarının yarısından çoğu buraya atılmış.
    Lyon'u seç, başla. İlk sezonu bitir önce sonra daha zevkli hale gelecektir.

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    Arkadaşlar Türkiye 2. liginde alt yapısı iyi, kadroya fazla takviye istemeyen takım öneriniz var mıdır?
    İzmir takımlarına bakmanı öneririm.

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Dostum, valla herhalde senin forumdaki mesajlarının yarısından çoğu buraya atılmış.
    Lyon'u seç, başla. İlk sezonu bitir önce sonra daha zevkli hale gelecektir.

inan yazdıklarımın %80i konuyu hareketli tutmak için bilgi sahibi olsunlar diye yazıyorum yoksa konu sap gibi kalıyor benm kariyerim şu an sn. etieen devam ediyor maksat konu hareketli olsun sürekli.Boş kalıyor sayfa yoksa her gün bi takım değiştirmem lazım bu yazılara bakınca ))
    Last edited by peker_553 : 04.Şubat.2015 at 16:15

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Sarmadı hiç biri, Valerenga ile başladım İskandinav ligleri baya zevkli oluyor. bir de çok çok ucuza 3,5 4 yıldız adamlar bulabiliyorsun.

premier Ligde pek öneri olmamış sadece everton ağırlıklı premier ligde zevk alabilecğimiz orta düzeyli hangi takımlar var mesela totennm hosprt nasıl ? ya da başka önerisi olan

premier Ligde pek öneri olmamış sadece everton ağırlıklı premier ligde zevk alabilecğimiz orta düzeyli hangi takımlar var mesela totennm hosprt nasıl ? ya da başka önerisi olan
    2.5 yıldır Newcastle'in başındayım. Lig çok zorlu, bir de üstüne 2 tane kupa var. Fikstür bitmek bilmiyor 3 günde bir maç bu yetmezmiş gibi eğer Avrupa'da AL veya ŞL'ye gidersen 2 günde bir maça bile denk gelebiliyorsun. Ben 2 sezondur bilerek FA Cup'dan eleniyorum ki takvim rahatlasın oyuncuları kurban etmeyeyim. Zaten ligde oyuncu kayıt sayısı 25. Birde sakatlık eklenince sıkışık olan takvimde kondisyon yetmezliğinden oyuncular dökülmeye başlıyor.

Bunlara rağmen hiç sıkıcı değil tam tersine çok zevkli bir oyun oluyor Premier Lig.

Quote Originally Posted by RisingSun View Post
    2.5 yıldır Newcastle'in başındayım. Lig çok zorlu, bir de üstüne 2 tane kupa var. Fikstür bitmek bilmiyor 3 günde bir maç bu yetmezmiş gibi eğer Avrupa'da AL veya ŞL'ye gidersen 2 günde bir maça bile denk gelebiliyorsun. Ben 2 sezondur bilerek FA Cup'dan eleniyorum ki takvim rahatlasın oyuncuları kurban etmeyeyim. Zaten ligde oyuncu kayıt sayısı 25. Birde sakatlık eklenince sıkışık olan takvimde kondisyon yetmezliğinden oyuncular dökülmeye başlıyor.

Bunlara rağmen hiç sıkıcı değil tam tersine çok zevkli bir oyun oluyor Premier Lig.
    tottenhamla bi kariyer yapıyorum daha yeni başladım ne diyosun ?

Ne diyeyim, kolay gelsin Tottenham güzel takım, kaliteli oyuncuları var özellikle Christian Eriksen.

Ne diyeyim, kolay gelsin Tottenham güzel takım, kaliteli oyuncuları var özellikle Christian Eriksen.
    lamela orda 2 -3 yıldır premier ligden kariyer açmıyordum ligi takip edemiyordum tv den o yüzden umarım zevkli olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

En iyi lig Bundesliga'dır.

Bi saltanat bitireceksen illa, gidip hayvan gibi oynayan Bayern'i alt etmeye çalışacaksın.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Fransa 3.liginden "RC Strasbourg" diyorum.
    Alt lig menajerliği sevenler için şahane bir seçim olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Az önce araştırırken gördüm.Orta sıralar için Newcastle güzel bir seçim gibi görünüyor.Ayrıca teknik direktörü olmadığı için boş bir koltuğu devralmış oluyoruz(Bazen bir takımın başına geçerken o takımın hocasının serbest kalıyor olması beni üzmüyor değil )

Premier ligde orta sıra takımı aston villa iyidir benteke var gitmek istiyor tabi ama elde tutabilrseniz yidir

İtalya'da mazisini arayan İnter ve Milan klüpleri zevkli olabilir .

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Inter ile 9 sezon süren bir kariyer yaptım. 8 kez Serie A, 7 kez Şampiyonlar Ligi, 7 kez Dünya Kulüpler Şampiyonası, 1 kez UEFA Kupası, 7 kez Avrupa Süper Kupası, 7 kez İtalya Kupası, 7 kez İtalya Süper Kupası şampiyonluğu yaşadım.. Ancak yinede kulübün borcu bitmedi ve Juventus'un itibarını geçemedim. İtibardaki 5. yıldız kesinlikle dolmuyor.. Sinir oldum en sonunda kapattım oyunu..

Mali duruma baktığımda 2045'e kadar hala 190 milyon euro borcun olduğu ve aylık 800 bin euro olarak ödediğimizi gördüm.. İşin komik tarafı, oyunun 4. sezonundan itibaren transfer bütçemde hep 350 milyon euro ve üzeri bir miktar para oluyordu.. Yani yönetim transfer bütçesindeki parayla borcu ödese hala elimde 160 milyon euro olacak.. Çok komik bir durum ve insanın oyundan zevk almasını engelliyor..

Inter en sevdiğim kulüplerden ama bu durumlar yüzünden tavsiye etmiyorum.. Spezia ile kariyer açın daha iyi..

24. Default

İspanya alt lig Real Betis deneyin.. (:

https://www.youtube.com/watch?v=n2fveCuTUV8

Quote Originally Posted by 1234arda1234 View Post
    İspanya alt lig Real Betis deneyin.. (:

https://www.youtube.com/watch?v=n2fveCuTUV8
    Wayy güzell

bundesliga da takım önerisi olan var mı büyük takım istemiyorum

bundesliga da takım önerisi olan var mı büyük takım istemiyorum
    Ingnolsat sanirim böyleydi

Alt lig degil ya

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Alt lig degil ya
    Pederborn ( inş doğru yazmışımdır ) bu sezon yükseldi ve kadrosu çok kötü de değil.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Pederborn ( inş doğru yazmışımdır ) bu sezon yükseldi ve kadrosu çok kötü de değil.
    olabilir aslında

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri