ADANA DEMİRSPOR
Oyunu dar alan yapıp bekleri ileri çıkartmadan dene bakalım neler olacak.
Beklerin ilerde kaldığı için olabilir mi? Bir de stoperlerinin mental özellikleri de önemli özellikle konsantrasyonları yüksek olması lazım.
Hocam sen evinde oynama.
Defansın çokta kötü oynamamış. Arada araya kaçanlardanmı yedin yoksa duran toplardanmı?
Playoff katılmayı hak ettik kalan 4 maçımızda yardımcım Ahmet Dursun'a bırakacağım.
ADANA DEMİRSPOR
Ne yaptın taktiği kurmayı başarabildin mi yoksa resimli anlatım yapayım mı?
Playofflar için tebrik ederim...
Şuanda değil ama 2.ligden sonra ya da Ptt'te Asimetrik Buldozer taktiğinin üzerinde birkaç oynama yaparak denemen konusunda ısrar ediyorum. Ama şuanda denersen ne olur bilemem , çünkü oyuncu kalitesi BAL'da belli bir yere kadar :/
Ahmet Dursun sınıfta kaldı
ADANA DEMİRSPOR
Ahmetin aklı survivorda kalmış bellibozüyük tehlikeli bi takım sanki takip ettiğim kariyerlerden gözüme çarptı
[MENTION=206349]pusathan01[/MENTION] Teşekkürler Hocam. Sürümden dolayı direk gözükmüyormuş. Bilmeyenler için rehber olur.
[MENTION=295388]RagnarLothbrok[/MENTION] evet hocam akılı fikri orda 4 maçta 1 puan. Rakibimiz güçlü ve sadece 1 beraberlik ve 1 yenilgisi var. Oda Lidere. Zorlu rakibimizi elemek istiyoruz.
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
oo tebrik ederim. Hadi iyisin benim gibi 3 yıl sürünmedin.![]()
Hayret KovulmamışsınŞaşırdım Şimdi
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
vaaayy kovulmadan bi şampiyonluk görmüşüz hadi iyisin ali hikmet kardeşim![]()
Yaf bir klüpte bide uzun zaman kalmayı planlasan diyorum. Neden, "hemen şampiyon olunca nereye gidelim" diye soruyorsun?
Saol HocamDaha şaşırtmaya devam edeceğim.
Teşekkürler Hocam.
Hocam 2. ligden 3. ligden güzel takımlar teklif verdi kanımda ısındı şimdi
Sakarya ile Tuzlaspor cazip geliyor
ama anketi de merak ediyorum
ADANA DEMİRSPOR
BAL Ligine Geri Dönmeni İstiyorum Ankette Onu İşaretledimSen BAL Ligindeki Takımların Hayallerindeki Beyaz Atlı Prenssin
Onlar İçin Bulunmaz Hint Kumaşısın
Adamlar Bir Gün Görsün
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Şampiyon olmuşsun ne güzel ne gerek var o takımda bir şeyleri hedefleKal bence
3 takımdan birine gitmeyi düşünüyorum.
Sakaryaspor
Transfer Bütçesi: 193B
Maaş Bütçesi: 38B
Bunlar arttırılabilir.
Tuzlaspor
TB: 232B
MB: 42B
Beşikdüzüspor
TB: 0
MB: 18B
ADANA DEMİRSPOR
Sakarya ya git yeni Hakan Şükürler çıkarmayı hedefle derim.
Bir de yaz sezonunda ki deneme günlerine katılıyor musun? Orda alt liglerde rahatlıkla oynayabilecek oyuncular olabiliyor.