Tebrikler hocam kupa bırakmamışsınMali durumda uçuyor
![]()
Tebrikler hocam kupa bırakmamışsınMali durumda uçuyor
![]()
Eyvallah. Bildiğimiz Bundesliga'ya yükseldik
Kupa canavarı olduk iyice.Mali durum bu kadar mı farkeder ben de anlamadım
Abi lig farkı işteSenin işin daha zor tabi o bütçeyle.
Oyunu açınca paylaşayım tamam
steam : aytekin79
Hocam ancak bitirdim yavaş yavaş incelediğimden. Öncelikle tebrikler hocam. Seneye hem 1.lig hem avrupa. Ne gibi yol izleyeceksin. Maaş sıkıntısından avrupa kadronu oluşurmakta güçlük çekeceksin gibi ama üstünden geleceğine inanıyorum.
ADANA DEMİRSPOR
Teşekkür ederim kardeşim ,inşallah geliriz..Avrupa bizim için nasıl etki edecek bilemiyorum ama ilk etapta ligde tutunup orta sıraları hedefliyorum. Avrupa'yı para kazanma kapısı olarak görüyorum .. Ne olursa olsun sonuçta kadromuzu geniş tutmamız gerek. Kiralık oyunculardan sözleşmesini uzatabileceğimizle uzatmaya bakacağız..Şu anda mali durum iyi ama elimize geçen para yok,ne kadar bütçe verecekler bekleyip göreceğiz.
![]()
Bu arada pro lisansı kaptıkprofilim de bu seviyede şu anda
Yılın Takımına 7 oyuncu
19 mayıs tarihinde olmamıza rağmen kiralık oyuncularımızın hepsi ile 1 sene daha uzattık sayılır.Forvetler Sandro ve Carlos Fernandez ile uzatmak istemiyorum. Diğer 2 oyuncu sağlık kontrollerinden geçemedi. Bu isimler Patrick Roberts ve Simon Pasa. Roberts tam 4 ay sakat
Sağ kanattaki diğer isim Hemlein Bundesliga için yeterli olmayabilir. Forvete daha bomba oyuncu almak istiyorum. [MENTION=206349]pusathan01[/MENTION] hocamın tavsiyesi ile Arthur'a teklif gönderdim 700 bin cevap bekliyoruz bakalım.
Hemlein
Bu arada Klos gol krallığı ödülünü yine aldı. İnanılmaz bir oyuncu ama Bundesliga performansını gerçekten merak ediyorumİşi sağlama almak lazım..Daha sağlam bir oyuncu bulmalıyız.
![]()
Klos bir yere kadar idare eder, pusathan hocamun Arthur'unu al bence de. Ben aldım, adam sağlı sollu atıyor![]()
Kupalar için tebrik ederim. Umarım Arthuru alabilmişsindir.
Savitsky benim kariyerde 30 yaşında ve bayernde oynuyor. Yılın oyuncusu ödülünede aday oldu.
1.3 milyon'a alacağım inşallah
Teşekkür ederim..Savitskiy senin oyunda eski pa sı iledir. Bu son güncellemede düşürmüşler biraz. Arthur için en son 1.3 milyon teklif ettim kabul ettiler ,kendisine de yıllık 400 bin verecez. İmzaya kaldı iş
Tebrik ederim hocam. Utandırmayacağını düşünüyorum. Bu adam penaltı kaçırmaz.![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 10.Mart.2015 at 21:30
Arthur hayırlı olsunAnnan'a ihtiyacın varsa al yoksa dediğin gibi kiralık da bulabilirsin.
itibar yarım yıldız yükselmiş. Zamanla zirvede olacaksın.
Şimdi buraya ( Şom ağzımı açmayımda) boşluklara bir Bayern ve bir iki AL favori takımı gelirse tam +18 olur.
![]()
bu fisktur sonucunda kovulursun gibi geliyor transferlerin guzel
Arthur hayırlı olsun.
Hocam Al dişli rakip ve almanya kupasında leverkusen, dortmund vs gelirse tadından yenmez![]()
ADANA DEMİRSPOR
Fikstür 10 numaraymışAlmanya da bu paralarla çabucak gelişiyoruz. Tahmini bilanço da çok iyi gözüküyor.
Transferler çok iyi hocam. Beklentileri yaparız bence![]()
Bayern mağlubiyeti ayrı bi sinir etti beni. Wolfsburg kariyerimde son maçım onlarlaydı beraberlik veya galibiyet şampiyonluk için yetiyordu. Maça da inanılmaz baskılı başladım. Sayısız fırsat kaçtı ama adamlar Holger Badstuber le bi frikik kullandı gol attı şampiyonluğu aldı gece vakti çıldırmıştım. Transferlerden Partey aşırı iyi bi transfer. Atletico kariyerimde önemli işlere imza atmıştı. Başarılar hocam yeni sezonda![]()