Sayfa 7 / 18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 530 sonuç

Konu: Football Manager 2016 16.3 Yaması Çıktı

mobile versiyonu aynı tarihtemi çıkacak bilgi varmı ?

Allah aşkına oynamayan oyuncunun takımı karıştırması olayına son verilsin. Yahu yerinde oynattığım adam bile bana oynatmam gerektiğini söylüyor. Böyle mantıksızlık olur mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alex_61 View Post
    Allah aşkına oynamayan oyuncunun takımı karıştırması olayına son verilsin. Yahu yerinde oynattığım adam bile bana oynatmam gerektiğini söylüyor. Böyle mantıksızlık olur mu ?
    E gerçekte de böyle değil mi ama ? Van Persie'ye baksana
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    E gerçekte de böyle değil mi ama ? Van Persie'ye baksana
    Adı üstünde RvP.

Altyapıdan cıkan 18 yasında ki genç degil.

VSP355s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    Adı üstünde RvP.

Altyapıdan cıkan 18 yasında ki genç degil.

VSP355s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kadro statüsüyle de alakalı olabiliyor. Ayrıca bir tavsiye; böyle kemküm ettiklerinde bi sonraki mac 11 sözü verin. Bir sonraki mac 11 oynatın. Susuyorlar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

6. Default

Sezer Öztürk free agent başlayacakmış. Kilosunu kaç yazacaklar merak ediyorum

demo biran önce çıksa da oynamaya başlasak yav :S

herkese iyi forumlar dostlar. acaba başka bir tarih var mı buna göre alacağım çıkışına yakın veya şimdi alırsam ne faydası var bunla ilgili kısa bilgi verebilirseniz sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kadro statüsüyle de alakalı olabiliyor. Ayrıca bir tavsiye; böyle kemküm ettiklerinde bi sonraki mac 11 sözü verin. Bir sonraki mac 11 oynatın. Susuyorlar.
    1 macla susmuyorlar. Kesinlikle bu konuda ciddi sikinti var. Bir de sozlesme imzaladiktan 5 ay sonra sikinti cikarma sorunu var. Bizim davranislarimizla alakali değil bunlar, oyunda duzeltilmesi gereken seyler.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Enpara ile 50 liraya almış bulunuyorum hadi hayırlı olsun

Quote Originally Posted by UgurcanOrhan View Post
    herkese iyi forumlar dostlar. acaba başka bir tarih var mı buna göre alacağım çıkışına yakın veya şimdi alırsam ne faydası var bunla ilgili kısa bilgi verebilirseniz sevinirim
    sadece oyunun çıkış tarihi net - 13 Kasım. BETA için her zaman olduğu gibi yaklaşık 2 hafta ifadesi kullanılıyor.

13 Kasım öncesinde alırsan BETA'ya erişme şansın olur - onun dışında bir fark yok. BETA çıktığı gün de alsan veya BETA ile 13 Kasım arasında da alsan aynı şey - hemen BETA'ya erişirsin.

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    sadece oyunun çıkış tarihi net - 13 Kasım. BETA için her zaman olduğu gibi yaklaşık 2 hafta ifadesi kullanılıyor.

13 Kasım öncesinde alırsan BETA'ya erişme şansın olur - onun dışında bir fark yok. BETA çıktığı gün de alsan veya BETA ile 13 Kasım arasında da alsan aynı şey - hemen BETA'ya erişirsin.
    ilgi ve bilgi için teşekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

yahu bu oyun neden hala Aral'a gelmedi...(huyum kurusun kutulu olmazsa almam oyunu)

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Dayanacak gücüm kalmadı günler geçmiyor bir an önce çıksın artık
    malatyAdana!

15. Default

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Dayanacak gücüm kalmadı günler geçmiyor bir an önce çıksın artık
    Hemen Arabesk'e Bağlayalım Bunu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bir futbolcunun kariyerine tıkladığınızda sadece ligde attığı goller değil de kupa golleri ve avrupa kupalarındaki gollerinde gözükmesi en çok istediğim şeylerden bir tanesi. Yıllardır bunu isterim hiçbir zaman yapılmadı
    Bide buna ek olarak oyuncuların avrupa ve lig kupası maçları oynadıkları maç sayısı olarak görünmüyor sadece lig görünüyor. Buda ben neden yedek kaldım oynamam gerekiyor sorununu getiriyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hemen Arabesk'e Bağlayalım Bunu

Ooooo Ferdi
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Bu sene oyuna 1 tane elle tutulur özellik eklemediler. Esas bombayı ha patlattı patlacaklar derken fiyasko oldu iyice.
    Butonları sağdan sola aldık dediler bitti gitti.
    Şu oyunun oynama süresi gerçekçi olursak 3 aydır. Marta kadar patch üstüne patch geliyor zaten. Nisan ve mayısı da sayarsak 3 ay oynuyoruz sonra kadrolar ve özellikler güncelliğini kaybediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    06

FM16 için şu anda en ucuza gelen yöntem enpara , ben bu sayede oyunu steamden aldım. Gene 100 lira ödedim fakat 50 lirasını enpara ödemiş oldu
    Merak edenlere ayrıntısı burada. https://www.finansbank.enpara.com/ka...aindirimi.aspx

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Oyun Aral Game'e 90 Liradan geldi kutulu olarak.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Bende tivibu üye oldum aylık 70tl ye. (Temmuz ayı). Tivibu bana ttnet playstore vs üyelik verdi. 40tl tivibu dan playstore için indirim verdi 100tl ve üstü oyun için ve 10tl ise hoşgeldin kuponu verdi. Kısaca oyun 50tl geliyor fakat turksportal.net bize bu imkanları sağladığı için yine burdan almayı düşünüyorum.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Bu sene oyuna 1 tane elle tutulur özellik eklemediler. Esas bombayı ha patlattı patlacaklar derken fiyasko oldu iyice.
    Butonları sağdan sola aldık dediler bitti gitti.
    Şu oyunun oynama süresi gerçekçi olursak 3 aydır. Marta kadar patch üstüne patch geliyor zaten. Nisan ve mayısı da sayarsak 3 ay oynuyoruz sonra kadrolar ve özellikler güncelliğini kaybediyor.
    oyunun 3 ay gibi bir süresi olmasına kesinlikle katılıyorum yalnız bu durum son serilerde oldu eskiden hiç böyle olmadan saatlerce sıkılmadan kariyerlerimizi devam ettirebilirdik bir şekilde. dediklerine bakacak olursak bu sefer ocak şubat gibi almayı düşünüyorum ben, kış indirimleri ile hem oyun patchleri az çok yerine oturmuş olur hem de fiyatı daha makul seviyelere çekilmiş olur ha bunu son 2 seridir söyleyip hala oyun çıkmadan dayanamayıp beta sürümüne atlıyordum orası ayrı ama bu sefer bekleyeceğim gerek okulumun yoğun olması sınav vs. gerekse fiyat ve patch durumları daha ağır basıyor ocak-şubat civarı satın almak için

alanlara hayırlı olsun. ben bekleyeceğim bu sene noel indirimini.

Quote Originally Posted by UgurcanOrhan View Post
    ilgi ve bilgi için teşekkürler
    ek olarak söyleyeyim eğer orijinal alacaksan beta versiyonundayken al. çünkü beta, alfa versiyonundan daha iyi son 2 senedir bence

2 hafta boyunca oynadığın oyundan müthiş zevk alırsın

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post
    ek olarak söyleyeyim eğer orijinal alacaksan beta versiyonundayken al. çünkü beta, alfa versiyonundan daha iyi son 2 senedir bence

zaten her seferinde satışa çıktığı zamanlar alırım da. yanılmıyorsam bu sene hem ge tarih verildi ve bu yüzden alırsam geçmeyen vaktin daha zor geçiceğini düşünüyorum, bundan dolayı biraz geriklendim dostum (acaba ne kadar kaldı yukardaki arkadaşın dediği gibi dayanamıyorum )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyundan resimler;

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    06

Oyundan resimler;

Bu olay hoş olmuş. Genel taktikte temel şeyleri verdikten sonra her oyuncu için ayrı ayrı bireysel taktiğe gidilebilir gibi duruyor bu seride

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Bu olay hoş olmuş. Genel taktikte temel şeyleri verdikten sonra her oyuncu için ayrı ayrı bireysel taktiğe gidilebilir gibi duruyor bu seride
    15'te de vardı aynısı. Daha iyiydi bence. Bu karısık geldi bana.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post

Ben hala betayi oynuyorum.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Ben hala betayi oynuyorum.
    bi dakka abi şu an betayı oynayabiliyor muyuz? ona göre direk alıcam

Sayfa 7 / 18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri