mobile versiyonu aynı tarihtemi çıkacak bilgi varmı ?
mobile versiyonu aynı tarihtemi çıkacak bilgi varmı ?
Allah aşkına oynamayan oyuncunun takımı karıştırması olayına son verilsin. Yahu yerinde oynattığım adam bile bana oynatmam gerektiğini söylüyor. Böyle mantıksızlık olur mu ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Sezer Öztürk free agent başlayacakmış. Kilosunu kaç yazacaklar merak ediyorum
demo biran önce çıksa da oynamaya başlasak yav :S
herkese iyi forumlar dostlar. acaba başka bir tarih var mı buna göre alacağım çıkışına yakın veya şimdi alırsam ne faydası var bunla ilgili kısa bilgi verebilirseniz sevinirim
Enpara ile 50 liraya almış bulunuyorum hadi hayırlı olsun![]()
steam : aytekin79
sadece oyunun çıkış tarihi net - 13 Kasım. BETA için her zaman olduğu gibi yaklaşık 2 hafta ifadesi kullanılıyor.
13 Kasım öncesinde alırsan BETA'ya erişme şansın olur - onun dışında bir fark yok. BETA çıktığı gün de alsan veya BETA ile 13 Kasım arasında da alsan aynı şey - hemen BETA'ya erişirsin.
yahu bu oyun neden hala Aral'a gelmedi...(huyum kurusun kutulu olmazsa almam oyunu)
Dayanacak gücüm kalmadı günler geçmiyor bir an önce çıksın artık![]()
malatyAdana!
Bu sene oyuna 1 tane elle tutulur özellik eklemediler. Esas bombayı ha patlattı patlacaklar derken fiyasko oldu iyice.
Butonları sağdan sola aldık dediler bitti gitti.
Şu oyunun oynama süresi gerçekçi olursak 3 aydır. Marta kadar patch üstüne patch geliyor zaten. Nisan ve mayısı da sayarsak 3 ay oynuyoruz sonra kadrolar ve özellikler güncelliğini kaybediyor.
FM16 için şu anda en ucuza gelen yöntem enpara , ben bu sayede oyunu steamden aldım. Gene 100 lira ödedim fakat 50 lirasını enpara ödemiş oldu![]()
Merak edenlere ayrıntısı burada. https://www.finansbank.enpara.com/ka...aindirimi.aspx
Oyun Aral Game'e 90 Liradan geldi kutulu olarak.
Bende tivibu üye oldum aylık 70tl ye. (Temmuz ayı). Tivibu bana ttnet playstore vs üyelik verdi. 40tl tivibu dan playstore için indirim verdi 100tl ve üstü oyun için ve 10tl ise hoşgeldin kuponu verdi. Kısaca oyun 50tl geliyor fakat turksportal.net bize bu imkanları sağladığı için yine burdan almayı düşünüyorum.
ADANA DEMİRSPOR
oyunun 3 ay gibi bir süresi olmasına kesinlikle katılıyorum yalnız bu durum son serilerde oldu eskiden hiç böyle olmadan saatlerce sıkılmadan kariyerlerimizi devam ettirebilirdik bir şekilde. dediklerine bakacak olursak bu sefer ocak şubat gibi almayı düşünüyorum ben, kış indirimleri ile hem oyun patchleri az çok yerine oturmuş olur hem de fiyatı daha makul seviyelere çekilmiş olur ha bunu son 2 seridir söyleyip hala oyun çıkmadan dayanamayıp beta sürümüne atlıyordum orası ayrıama bu sefer bekleyeceğim gerek okulumun yoğun olması sınav vs. gerekse fiyat ve patch durumları daha ağır basıyor ocak-şubat civarı satın almak için
![]()
alanlara hayırlı olsun. ben bekleyeceğim bu sene noel indirimini.
zaten her seferinde satışa çıktığı zamanlar alırım da. yanılmıyorsam bu sene hem ge tarih verildi ve bu yüzden alırsam geçmeyen vaktin daha zor geçiceğini düşünüyorum, bundan dolayı biraz geriklendim dostum(acaba ne kadar kaldı yukardaki arkadaşın dediği gibi dayanamıyorum
)
Oyundan resimler;
![]()
Futbolcu Bilgileri
Futbolcu Bilgileri