Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 236 sonuç

Konu: FM 2017 - 17.3.0 Güncellemesi ve Düzeltme Yaması (Yama ilk mesajda)

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by GicaHagi View Post
    343DM'nin oyun icindeki vasatligi yüzünden Ingilizler muhtemelen Conte'ye 5221WB'yi ilk tercih taktigi olarak ayarladilar sanirim gercege en uygun hale getirmek icin. Cünkü update öncesi oyunlarda Conte ilk yariyi göremeden kovuluyodu bu taktik degisikligi sonrasi ise gayet basarili.
    Yani mac motorunun zaafindan faydalaniyor.

FM 2018'de bu zaafin olup olmayacagi belli degil. Artik FM 2018'i dusunmeye basladigimizi goz onunde bulundurursak mevcut halinin kalmasi ve mac motorunun bunu isler hale getirmesini beklemek daha mantikli.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

@GicaHagi
    İyi de Tudor zaten iyi sonuçlar almıyor ki şu an.
    Geldiğinden beri 5 maçta 2 galibiyet alabildi ki 2si de zar zor son dakikalarda gelen galibiyetler. Yani Conte'nin başarısını yansıtmak için İngilizler farklı bi yol denemiş olabilir ancak Tudor'un oyuna yansıması gereken bi başarısı yok. Son dakika golleri olmasa 5 maçta 0 galibiyet ile milli araya girmiş olacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by serwan View Post
    @GicaHagi
    İyi de Tudor zaten iyi sonuçlar almıyor ki şu an.
    Geldiğinden beri 5 maçta 2 galibiyet alabildi ki 2si de zar zor son dakikalarda gelen galibiyetler. Yani Conte'nin başarısını yansıtmak için İngilizler farklı bi yol denemiş olabilir ancak Tudor'un oyuna yansıması gereken bi başarısı yok. Son dakika golleri olmasa 5 maçta 0 galibiyet ile milli araya girmiş olacaktı.
    +1 kesinlikle haklısınız.

4. Default

serbest vuruşlarda bütün adamlar beceriksizmi kaleyi bile bulmuyor hiç hepsi havadan auta atıyor ,bana çok saçma geldi bu durum

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by flurences View Post
    serbest vuruşlarda bütün adamlar beceriksizmi kaleyi bile bulmuyor hiç hepsi havadan auta atıyor ,bana çok saçma geldi bu durum
    Bende Talisca iyi atıyor
    Yalnız penaltılar sıkıntılı.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

343dm deki temel sorun savunmayla hücum arasındaki mesafenin uzunluğu. Çözüm basit oyunun yazılımcıları 3 stoper, 2 kanat bek, 2 mc, amr, aml ve st şeklinde sahaya yayılacak 5221 wb wide adında yeni bir diziliş ekleyecek oyuna.

7. Default

selamlar , yıllardır fm oynarım hiç böyle bir problem ile karşılaşmadım. yamayı uygun yere atıyorum , yeni save açıyorum. saveyi açarken dosyalarda gözüküyor ama transferler güncel değil. babel ersan bjk da değil vs vs

@ThanatoSheva 17.3.0veritabanı seçili mi mi kontrol et
    bu dosya transfer dosyası degil ligde birkaç ayar yapılmış

9. Default

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    @ThanatoSheva 17.3.0veritabanı seçili mi mi kontrol et
    bu dosya transfer dosyası degil ligde birkaç ayar yapılmış
    transfer yaması diyor ?? ocak transferi sinir oldum ya fm 2017 oynuyorum ama güncel transferli değil böyle saçma birşey olabilir mi ? transfer yaması nerede o zaman google aratıyorum bu link cıkıyor

bu transfer yaması aynı zamanda .
    Last edited by Sheriff : 11.Nisan.2017 at 10:43 Reason: Küfürlü sözcük çıkarıldı.

Quote Originally Posted by ThanatoSheva View Post
    transfer yaması diyor ?? ocak transferi sinir oldum ya fm 2017 oynuyorum ama güncel transferli değil böyle saçma birşey olabilir mi ? transfer yaması nerede o zaman google aratıyorum bu link cıkıyor

bu transfer yaması aynı zamanda .
    İlk mesajı okursan orada detaylı yazıyor, bu transfer yaması değil, transfer yamasını steam üzerinden oyunu güncelleyerek yükleyeceksin. Orjinal oyun kullanıyorsan steam otomatik güncelleyecektir, korsan oyunlarda güncelleme yapamazsın.
    Burak

11. Default

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    İlk mesajı okursan orada detaylı yazıyor, bu transfer yaması değil, transfer yamasını steam üzerinden oyunu güncelleyerek yükleyeceksin. Orjinal oyun kullanıyorsan steam otomatik güncelleyecektir, korsan oyunlarda güncelleme yapamazsın.
    benle dalga mı geçiyorsun konunun başlığına bak ocak transfer diyor ? ne anlam cıkarmak gerekiyor bundan. korsan oyunlarada güncelleme cıkmıyor mu? 5 yıldır korsan oynuyorum ben böyle birşey yaşamadım. güncel transfer yapabileceğim bir link yok mu kardşeim google aratınca bu konu cıkıyor diyorum cünkü konuda ocak transfer diyor bu ne demek ???

Quote Originally Posted by ThanatoSheva View Post
    benle dalga mı geçiyorsun konunun başlığına bak ocak transfer diyor ? ne anlam cıkarmak gerekiyor bundan. korsan oyunlarada güncelleme cıkmıyor mu? 5 yıldır korsan oynuyorum ben böyle birşey yaşamadım. güncel transfer yapabileceğim bir link yok mu kardşeim google aratınca bu konu cıkıyor diyorum cünkü konuda ocak transfer diyor bu ne demek ???
    Başlığın altında yazanları okudunmu hiç? Başlık bu şekilde anlaşılıyorsa eğer düzelttim.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

2 yamayı da yükledim ilk defa deniyorum, lig epey kırıcı geçiyor ilk sezon 11 yenilgiyle 2., ikinci sezon 7 yenilgiyle şampiyon oldum.
    Rakiplere bakmadım hile olmasın diye fakat Beşiktaşlayım 3. sezon kasada 59m sterlin var ve 2017 yazında 21m, 2018 yazında 14m harcadım taksitle.
    Oyunun başından beri Fener 1milyonluk alış yaptı, ilk sezon 6. ikinci sezon 2. bitirdi, takımın başında Susic var,
    Galatasaray iyi transferler yaptı Dolberg'i kiraladı, Joel cambell bedava, batshuayi ve cengiz'i aldı. İlk sezon şampiyon oldu ikinci sezon 7. Ayhan yönetiyor.

edit: Yasin Beşiktaş'ı sevmediği için ayrıldı,

Last edited by martymcfly : 09.Nisan.2017 at 23:51

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Küçül Liglerde sözleşme yenilemelerinde sürekli serbest kalma bedeli oluyor.

Yama öncesi ve yama sonrası açtığım tüm kariyerler(yamadan kastım oyunun sürümü ) ; örnek vermek gerekirse A oyuncusuna teklif yapıyoruz. Teklifi ayarlayıp şartları öner dediğimizde sonraki satıştan kulup pay istiyor ve bu pay çok yüksek olup değiştirilemiyor. Şöyle detaylandırabilirsek, kulup direk pay maddesini kitliyor. Bu başlı başına sorun. Günümüzde çoğu kulup pay maddesi koydurabiliyor fakat oyunda ciddi sorunlarla karsı karsıya kalabiliyoruz.

16. Default

teklif yaparken o maddeyi sen aç sonra da geri al ve kaldır de. o zaman ilk sen kilitlemiş oluyorsun.

17. Default

Quote Originally Posted by semiko View Post
    Yama öncesi ve yama sonrası açtığım tüm kariyerler(yamadan kastım oyunun sürümü ) ; örnek vermek gerekirse A oyuncusuna teklif yapıyoruz. Teklifi ayarlayıp şartları öner dediğimizde sonraki satıştan kulup pay istiyor ve bu pay çok yüksek olup değiştirilemiyor. Şöyle detaylandırabilirsek, kulup direk pay maddesini kitliyor. Bu başlı başına sorun. Günümüzde çoğu kulup pay maddesi koydurabiliyor fakat oyunda ciddi sorunlarla karsı karsıya kalabiliyoruz.

teklif yaparken o maddeyi sen aç sonra da geri al ve kaldır de. o zaman ilk sen kilitlemiş oluyorsun.

onu buldumda işte önceki fm serilerine göre bence itici bir olay. bir baska durum ise benim kariyer Portsmouth ile 4.ligden aldım premier lige kadar cıktım fakat bu seneler içerisinde 23 ve 18 yas altı takımlarımın aktif bir ligi yok. bana çok sacma geldi şahsen

19. Default

Her zaman ki gibi bitmek bilmeyen türkiye ligi rezilliği 2-3 sene sonra alakasız 3 büyüklerin transferleri ve küme potasında nal toplamaları insanı oyundan soğutup almamaya yöneltiyor

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Tamam Kastamonu'nun stadı kötü olabilir ama 12 Saat uzaklıkta ki AĞRI'dan stad vermek nedir

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post

Tamam Kastamonu'nun stadı kötü olabilir ama 12 Saat uzaklıkta ki AĞRI'dan stad vermek nedir
    Bu stat degisikligi neden olmus?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Süper Lige çıktıktan sonra stadyum değişikliği oldu eski var olan Gazi Stadyumu sanırım standartları yerine getirmiyor diye oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Yama ile ilgili bi geri bildirim yapmak istedim. Yama açık fakat ben Ajax'ın başındayım. Süper Lig kendi halinde devam ediyor. 3. sezon bitti. Beşiktaş 3 sezon boyunca şampiyon oldu. 2. sezon sonunda Şenol Güneş Bilbao'ya gitti Koeman geldi Beşiktaş'a. İlk sezon bjk 80 puan aldı. 2. olan fb 67 3. gs 58.. İkinci sezon bjk 74 gs 64 aldı. ibb ve fb 63'er aldılar. Son sezon ise bjk 77 kasımpaşa 71 aldı. 59 ve 54 ile ibb ve gs takip etti. fb 8. olabildi. gs'nin başında hierro fb'nin başında halilhodzic var.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Takımın borcu peşin olarak ödeniyormuş artık, eski serilerde yoktu sanırım. Merak ettiğim şeylerden biriydi, 2 sene varken peşin verdiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Ömer abi bir sorum olacak. Şu an gerçekte fenerbahçe ffp ile uğraşıyor ve sattığı kadar oyuncu alabiliyor. Oyunda bu niye mümkün değil. Misal kjaer'i 15 milyona sattım. Yönetim direk paraya çöküyor ve bırak paranın yarısını 5 milyonunu bile kullandırtmıyor. Bu yüzden türkiye ligi içler acısı durumda oyunda. 3 büyükler 2-3 sezona orta sıra takımı haline dönüyor. Hocalar saçma sapan oyuncular saçma sapan. Ufak bir güncellemeyle sattığın kadar al olayı oyuna yansıtılamazmı?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by hknshr View Post
    Ömer abi bir sorum olacak. Şu an gerçekte fenerbahçe ffp ile uğraşıyor ve sattığı kadar oyuncu alabiliyor. Oyunda bu niye mümkün değil. Misal kjaer'i 15 milyona sattım. Yönetim direk paraya çöküyor ve bırak paranın yarısını 5 milyonunu bile kullandırtmıyor. Bu yüzden türkiye ligi içler acısı durumda oyunda. 3 büyükler 2-3 sezona orta sıra takımı haline dönüyor. Hocalar saçma sapan oyuncular saçma sapan. Ufak bir güncellemeyle sattığın kadar al olayı oyuna yansıtılamazmı?
    Bu benim cozebilecegim bir sey degil, oyun kodunda yapilacak duzeltmelere ihtiyac var.

3 buyukleri "Sugar Daddy" ayarlari ile test ediyorum (Back End olan), bu kulupleri biraz daha basariya ac yapiyor saniyorum. FM 2018'de 3 buyukleri boyle gorebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu benim cozebilecegim bir sey degil, oyun kodunda yapilacak duzeltmelere ihtiyac var.

3 buyukleri "Sugar Daddy" ayarlari ile test ediyorum (Back End olan), bu kulupleri biraz daha basariya ac yapiyor saniyorum. FM 2018'de 3 buyukleri boyle gorebiliriz.
    Abi ben de bu konuya değinecektim. Önceki sezon ne sonuç almış olurlarsa olsunlar 3 büyüklerin sezonluk beklentilerini şampiyonluk ya da en kötü olasılıkla (çok çok kötü durumdaysa) şl'ye katılmak olarak ayarlamak lazım. Mevcut kodla mümkün mü bilmiyorum. Ancak SI el atmalı bu konuya.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Abi cidden oynanmaz durumda türkiye ligi. Oyun kodundan bağımsız editörden yapmanın bir yolu varsa senden küçük bir güncelleme bekliyoruz. Ben kulüpten bütçe falan istemiyorum. Sattığımın parasını versinler bana yeterli. 14 milyon kjaer 4 milyon souza 6.5 milyon neustadter 1 milyon rvp sattım kulüp 1.5 milyon transfer bütçesi verdi direk sildim kariyeri.

Nesil
    2003

Abi cidden oynanmaz durumda türkiye ligi. Oyun kodundan bağımsız editörden yapmanın bir yolu varsa senden küçük bir güncelleme bekliyoruz. Ben kulüpten bütçe falan istemiyorum. Sattığımın parasını versinler bana yeterli. 14 milyon kjaer 4 milyon souza 6.5 milyon neustadter 1 milyon rvp sattım kulüp 1.5 milyon transfer bütçesi verdi direk sildim kariyeri.
    Sattiginin parasinin verilmemesinin nedeni yapay zeka'nin kulube zarar ettirmek istememesi.
    Bunun nedeni de, saniyorum, Aziz Yildirim'a verilmis Business degerinin cok yuksek olmasi (bu arastirmanin hatasi). Aksine bu degerin cok dusuk (2-3 gibi), ambition'un ise cok yuksek olmasi gerekli ki baskan her sezon kar etmeyi onemsemesin ve transfere yuksek butce ayirsin.

Tabii bu bir tahmin. Oyun icinde henuz test edmedim ama bazi ozelliklerin tanimlarinda bize yeni aciklamalar yapildigi icin bu yorumu yapiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Real time editor ile transfer gelirinin kullanım yüzdesini artırabilirsiniz.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri