sende çok şey istiyorsun amaOriginally Posted by pascal88
![]()
sende çok şey istiyorsun amaOriginally Posted by pascal88
![]()
valla bende kim dicek şimdi bunu diye bekliyodum ama baba gidiyorum bi takıma adam transfer ücreti denilmeyecek kadar bişiy veriyo olmuyo o yüzden canınız sağolsun at.madridle başlamayı düşünüyorum ama bakalım
At. Madrid
Fiorentina
HSV
[QUOTE=pascal88]çok iyi ya gelir gelmez mi veriyolar bu mütçeyi? oyuncuları nasıl iyi mi]
Gelir gelmez veriolar ve takımda iyi sayılır
fiorentina,roma,schalke
süper bir takım müthiş özelliklete oyuncular= BOCA
senin sözüne güvenerek girdim 6,49 milyon euro dedi öyle kaldım çıktım tabiOriginally Posted by paradoxmann
![]()
antalyaspor u alın 1 ligten kalan oyuncuları alın cok güzel oluo ilk senem daha türkiye kupasını aldım ama ligde 2. oldum.
Bence az alkmaar ı al biraz zor ama yaparsın
atl madrıd ıle cosarsın
para bol vrılıo stad ıyı- yıldızlar saglam-kendı takımını ınsa edebılrsın ıstedgıını satıp ve senden sampıyonluk beklemıolar
bordeaux
palermo
kayserı ercıyes
tottenham
bırde yabancı sorunu olmasın dıosan hollanda acabılırsın
Acaba Hollanda Liginden bir takım alsam hangi takımı almalıyım
Gençleri iyi olan takımlardan olursa olur bütçesinin önemi yok bana gençler olsun yeter
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Originally Posted by Bursaspor
ajax derim ben
arkadaşlar yeni bir oyun açıcam sizden istediğim sizce sevilla mı yoqsa atlethico madrid mi daha iyi?
kişisel oyuncu özellikleri her iki takımdada iyi fakat hem ben athletico diyorum hem de tahmin edebildiğim kadarıyla arkadaşların çoğunluğu da aynı şeyi söyleyecektir ...
madrid diyorrum ama tottenhamı öneririm
Ajax' ı bende düşünüyorum
Ajax' ı alsam iyi olacak kadrosu baya iyi
Ajax' ı aldım hemen transfere başladım 18 Milyon YTL para verdiler
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
tabikide madrid cünkü torres var kezman var
Arkadaşım böyle konular için yukarıda sabit başlığımız var. Bu gibi sorularınızı lütfen orda tartışınız.
Konu taşınmıştır....
"YÜCE ATATÜRK"
Tottenham ı tavsiye ederim
bence everton u seç çok iyi bir takım 10 milyon euro transfer bütçesi var finansal durumu iyi
Originally Posted by Pazzini_06
bencede fiorentina mukemmel olur.harıka forvet lerı var pazzini ve tonı ayrıca valeri bojinov dıye bı oyuncu varkı oyunda en sevdıgım oyunculardandır........
FİORENTİNA
lyon ve 60 mn dolar para veriyo
palermo.bütün adamları müthiş
özellikle de defans.forveti de iyi.uefaya da katılıyo
slm arkadaşlar hatırladığım kadarıyla hollanda liginde yabancı sınırlaması yok yani öyle duymuştum ve hiç şu ana kadar oynamadım hollanda liginde.ben şu anda sevilla ile oynuyorum ama ispanya liginde 3 EU sınırlaması war ve ben bu yüzden hollanda ligine geçek isityorum ama hangi takımı seçeceğime karar veremiyorum.ilk başta aklımda ajax war ama feyenord psv AZ gibi takımlarda aklıımda.siz bana hangi takımı seçmemi önerirsiniz?ve önerdiğiniz takım hakkında da biraz bilgi verirseniz sevinirim.önerdiğiniz takım hakkında(alt yapı.finans.önemli oyuncuları,ne kadar transfer takviyesi,önerdiğiniz takıma uygun futbolcular,taktik ve antreman programı vs... tavsiyelerinizi bekliyorum)
Ajax'a geç derim. Sağlam takım
ajax'ın ana kadrosu çok iyi we en iyi alt yapı gs'den sonra ajax'ta bence.
psv derim yada ajax
Kardeş Ajax a geç.Ajax ın kadrosu daha iyi
Ajax bence alt yapısı da mükemmel...