mustafa keçeliyi kol 11 e tamamdır....
şaka bi yana çok iyi kadro kurmuşsun ama vittinin yanına bi partner bulman lazım...
mustafa keçeliyi kol 11 e tamamdır....
şaka bi yana çok iyi kadro kurmuşsun ama vittinin yanına bi partner bulman lazım...
Originally Posted by crespo009
valla ben gördüm hala da görüyom
arkadaş sana burada bir forvet lazım bi serkan gedik i al lazım olur para varsa bir de yabancı forvet
zigic,vucinic olabilir
caner erkini de alabilirsen geleceğe büyük yatırım yapmış olursun
hadi selametle!
diarrayı dm ye
lincolnu sağa ortaya alexi al![]()
yasin fenerde be kardeş başka varsa bide yasin fenerdeki ort puanı 6.30 civarı kötü yani nobre alcaktım aadam gelmedi tabi 1.lige çıkarsam alacam
arkadaşlar şimdi 2A'da ilk 2 takım direk 1.lig 3,4,5,6 play-off mu yapacak
aynen öyle adamım. cok para harcamadan birinci lige cıkmanı öneririm sanaOriginally Posted by berk42
ii bir dmc alman lazım aynı zamanda mc mevkisinde de oynaybilen. önerim laizans, arouca veya ale'dir.Originally Posted by r@zor
bir sağ bek lazım. önerim alabilirsen edilsondur
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
yaw arkadaşlar msjlar karıştı ben msj çok önceden gönderdim ama sonra gönderdim gibi olmuş nyse Tslye geliyom maçlar çok zevkli valla 2a'da
santana ve grosso onlar 1 numara oglum tebrik ederim zeki cocuksun sen adamım
dostum paran varsa sag beke rafinhayı tercih et derim.solda umiti at cope gitsin oraya mehmet sedef i al goruceksin biraz zaman gecsin herseyi 20 olucak.ortayada ugur ucar derim onder le super oynuyo.tuncayı cok buyuk bi fiyata satabilirsin.mesela ben 45 mil dolara intere sattım.onun yerine defoe derim.ben 26 mil dolara onu aldım tuncayı satınca.adam cok deli oynuyo bu oyuncuları al sırtın yere gelmez.ha bide sag kanata andrea gasbarroniyi al onun gibi muhtesem orta yapan ve oynayan azdır herhalde...
ben Yanıt Vereyim Çünkü Arkadaşla Ağdan Oynuyoruz - Arkadaş Tuncayı 40T küsüre Satıp - Yerine Defoe yi alacaktı seninde yaptığın gibi - Bana sordu Tonimi bojinovmu Tevezmi Defoe yimi alayım die - Direk Bojinovu Al Dedim Adam Daha 19Yaşında ve Geldiği Andan İtibaren Gzl Goller attı - Valeri Bojinovu AldıOriginally Posted by uğuray1907
ümiti şutlaaaaaaaaaaaaa
sezon sonu anelkayı satıp defoe yi alcamOriginally Posted by uğuray1907
![]()
fena degil.
arkadaşlar gs kemal için 10 m veriyo onu sizce satmalımıyım tuncay oynuyor onun yerinde kemal ise yedek
kemal iyidir ama10 m ye sat yerine y.karaca ,sezer özturk,ekrem kahya,v.b. alabilirsin
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
pound olmaz heralde yedek oyuncuya olsa olsa $ dırOriginally Posted by deadlausfb1907
10 trilyondur o daha fazla vermezler değeri zaten 5-6 trilyon bişey
olabilir ama konuyu açan söylese yaOriginally Posted by sampiyonfb
sat bencede yerine daha ucuza ve daha ii yedek bulabilirsin
gs nerden bulmuş okadar parayı yaww![]()
ya euro verdiler bende sattım
ii yapmışın kemal ii ama 10 M € da çok iiOriginally Posted by çaalar
![]()
satma kardeş kemal iyi oyuncudur
beyler bana bır defans genc yabancı bı ortasaha hucuma donuk yabancı genc ama fazla pahalı olmasın yattra ıcın ne dersınız
Asla Kemal 3 Yerde De Oynuo Amrlc
Satilamaz Yerine Onun Gibisi 10 Tr Ye Alnamaz
Avrupaya Devlere Cikinca Ilk 11 Oynayan Nadir Turklerde
aynen ben diyecektimOriginally Posted by barcelos
![]()
Bulmuş ve almış.Gerisinin ne önemi var...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.