Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 336 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Dinamo Kiev

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Uefa da muefa da hiçbi yerde basarılar dilemiyorum o aldıkları paralar bogazlarından nasıl geciyor yazıklar olsun be bu kadarmı gurursuzsunuz biz bile o pankartı gördükten sonra canımızı disimize takar oynardık sahaya bizi koysaydınız. Appiah tan baska saglam karakterli oyuncumuz yok.. Aziz Yıldırım a gelince

1- 1 ayımızı caldın
    2- Bizi ümitlendirdin
    3- Transfer yapamadın bizi semih e murat hacıogluna can a bıraktın
    4- 30 milyon insanı kahrettin
    5- Yeter artık bırak.
    Kardeş uefa'da başarı futbolculara değil camiaya en önemlisi taraftara mal olur...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Uefa da muefa da hiçbi yerde basarılar dilemiyorum o aldıkları paralar bogazlarından nasıl geciyor yazıklar olsun be bu kadarmı gurursuzsunuz biz bile o pankartı gördükten sonra canımızı disimize takar oynardık sahaya bizi koysaydınız. Appiah tan baska saglam karakterli oyuncumuz yok.. Aziz Yıldırım a gelince

1- 1 ayımızı caldın
    2- Bizi ümitlendirdin
    3- Transfer yapamadın bizi semih e murat hacıogluna can a bıraktın
    4- 30 milyon insanı kahrettin
    5- Yeter artık bırak.
    tek katılmadığım şey 30 mliyon fenerli olması.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

üzülüyorum..kahroluyorumm.
    yazık yazık yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

yazık oldu fenere

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Her türlü çekeriz cefayı siz sürün cefayı....

maçı FB li yeğenimle izledik. yediği gollerde beraber üzül dük attığı gollerde beraber sevindik. Ama bu kadar akadar ruhsuz bir futbol oynanmaz. Ne bileyim D.Kiev kontra ya çıkarken daha atak başlamadan faulle kesersin taktik faul yaparsın. Ama hiç bir icraat yoktu. hele o alex in kaçırdığı gol. Ü.Özat desek zaten hiç bir olumlu katkısı yok adma gibi 1 orta kesemedi... Ne diyeyim Fb ye UEFA da başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tüm Fenerbahçe'li arkadaşlarıma geçmiş olsun. UEFA'da başarılar dilerim.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Uefa'da birşey yapabileceiğini zannetmiyorum fenerbahçe'den kaliteli bir yığın takım var

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

rüştü beceriksizin teki. ben bunu her yerde söylüyorum artık bıktım bu adamdan her hareketi hata bu adamın. ikinci goldeki. topu cıkıs ı cok hatalı. ama nerde biz bizi satıp takım degiştiren adamı geri aldık. bir de volkan gibi bi kaleci nin önünü kapatıyoruz. bu takımdan acil şekilde gönderilmesi ve ilk 11 de sahaya sürülmemesi gereken futblcular var. yazıyım bunları; serkan,deniz,servet,rüştü,semih,ümit özat hiçbiri fenerbahce gibi şampiyonlar ligi hedefi olan bu takıma yakısmayan futbolcular.fenerbahce nin bjk gibi olmasada büyük bi yenilenmeye ihtiyacı var.

Bu takımın beceriksizliği yetti artık!!

Fenerbahçe'ye Uefa'da Başarılar..Umarım Uefa'da Başarılı Olurlar..

Nesil
    2006

Ben UEFA Kupasına gittiğimiz için mutluyum çünkü turu geçsek gruplarda en iyi 3. olabilecektik ama şimdi UEFA'da Lugano ve yeni transferin katılımı ile Kupayı bile kaldırabiliriz. Bu gün her şeyden çok STEPHAN APPİAH Şampiyonlar Ligini hak ediyordu bunun gibi 2 savaşan oyuncumuz olsa bu gün turu geçerdik ama biz Fenerbahçeliler her zaman Hep Destek Tam Destek...

Konu Dışı Mesajlar Atmayın

arkadaslar fb nin defansına bakın kerim - umit - onder - can 1 tek onder duzgun
    orta sahada tek duzgun appiah -aurelio var (alex ve tumer super ligin adamları)
    Forvette zaten adam gibi adam hic yoq
    bu takımla kaçınılmaz sonuc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yineliyorum..
    alex alex diyenler benim ne demek istediğimi şimdi anlamışlardır sanırım..
    bu takımın tek starı var o da APPİAH..
    yazıklar olsun..yazıklar olsun..
    olay taze zico konusuna daha sonra değineceğim..şimdi yatıyorum sabah toplantım var.yarın ölene kadar eesen kalın

Rüştü'nün miladı dolmuş artık. 2 tane top geldi maçta, ikisini de içeri aldı. Yer tutamıyor. İkinci golde açıyı kapatmadı, adamın oraya vuracağı besbelliydi. İlk gol zaten demorolize etti takımı, moralleri bozdu. Tam 1-1 oldu, umutlandık, 2. gol yıktı. İlk golde de ara top ve gol. İkinci golde de aynı. Defans berbat. Orta sahada adamlar topu kapınca çok hızlı hücum ediyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Rüştü'nün miladı dolmuş artık. 2 tane top geldi maçta, ikisini de içeri aldı. Yer tutamıyor. İkinci golde açıyı kapatmadı, adamın oraya vuracağı besbelliydi. İlk gol zaten demorolize etti takımı, moralleri bozdu. Tam 1-1 oldu, umutlandık, 2. gol yıktı. İlk golde de ara top ve gol. İkinci golde de aynı. Defans berbat. Orta sahada adamlar topu kapınca çok hızlı hücum ediyorlar.
    Zaten Volkan'ı kesip, Rüştü'nün kaleye geçmesi başlı başına bir hataydı.

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

yönetimin beceriksizliğinin de cok büyük etkisi olan bu macta turu kaybettik. carlos ısrarı,yapabileceginden daha yükseklere bakıp dünya ca ünlü yıldız hocaları alcaz derken kala kala zico ya kaldık. hiçbir avrupa yada kendi brezilya ligi tecrübesi olmayan bi insan getirdik.eger biz daum u begenemeyip gönderdiysek zico bu takımda fazla barınmamalı. cok basımızı yakar bu kadro secimleriyle. semih cıkartıp murat hacıoglu nu almak ne demektir. bizim takımın eksigi orta sahasının cok zayıf kalmasıdır. ortasaha direncinin olmamasıdır. alex ve tümer de hiç bir mücadele yok zaten.dakka olmus 62. appiah ta yorulmus aurelio da. al oyundan alex i ve tümer sok. mehmet yozgatlıyla beraer ugur yada selcuk sahin i takım bi kendisine gelsin toparlansın. karsı takıma bi direnç göstermemiz lazım pozisyon bulabilmemiz için. direnc gösteremediğimiz için adamlar ortasaha mızı kendi tarlaları gibi istedikleri gibi sürdüler. cok kolay bi şekilde oyunun bazı bölümlerini bizim sahamıza yıktılar ilk mac tada bu macta da. bu takım oturmamıs hem de hiç oturmamıs. bu kadro hiç yeterli deil. uefa bizim için dogru bi kulvar ama bizim daha konsantre ve daha ii bi ilk 11 ihtiyacımız var. Ama ne olursa olsun HEP destek, TAM destek.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Appiah hariç yönetimde dahil futbolcularda dahil hepsini at çöpe gitsin isterse Türkiye liginde 34 macın hepsini alsın hiç anlamı yok

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Zico'yu suçlamayın. Zico'nun yapabileceği ne var ki? Sen olsan ne yapardın elemek için Kiev'i?

2 golü zaten bulduk. 2 golü ne yapmalıydık yememek için? Can adam kaçırıyor, topa müdahale edemiyor, Rüştü bakakalıyor, Zico ne yapsın?

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Zico'yu suçlamayın. Zico'nun yapabileceği ne var ki? Sen olsan ne yapardın elemek için Kiev'i?

2 golü zaten bulduk. 2 golü ne yapmalıydık yememek için? Can adam kaçırıyor, topa müdahale edemiyor, Rüştü bakakalıyor, Zico ne yapsın?
    evet haklısın bu maçta zico nun yapabileceği hiç bir şey yoktu. Amaaa önceden yapmaması gereken bir şey vardı o zaman. Geldiğinde açıklamaların da şu vardı " FB bu kadrosuyla bugüne kadar nasıl Avrupada başarılı olamamış hayret ediyorum" diye açıklama yapmıştı. Bunu yapmayıp taraftarıda çok fazla umutlandırmasaydı keşke...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bencede Zico'da pek suç aramamak gerek.

rüştü yerine volkanı oynatmalıydı mesela

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet. Onu zaten yukarıda bende yazmıştım Burak abi. Ama dediğim gibi Zico'yu tamamen suçlamak yanlış.

tamamen suçlamıyorum ama o da suçlu herkes suçlu appiah hariç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Appiah süperdi zaten. Şampiyonlar Ligi'nde ne kadar mücadele etmek istediğini tamamen gösterdi. Ama onun ruhunu taşıyan başka bir oyuncu göremedim ben ne yazık ki.

tuncayın maçın 70. dakikasında kaçırdığı golden sonra kievli adamın kafasını okşayıp gülmesine ben bile gıcık oldum fenerliler ne olmuştur tahmin bile edemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    tuncayın maçın 70. dakikasında kaçırdığı golden sonra kievli adamın kafasını okşayıp gülmesine ben bile gıcık oldum fenerliler ne olmuştur tahmin bile edemiyorum
    O pozisyonu göremedim ben. Ama görseydim mutlaka bende sinir olurdum. Bugün doğrusunu söylemek gerekirse Fener'i hiç desteklemediğim kadar destekledim. Nerdeyse kendi takımım kadar diyebilirim.

bence de zico yu suçlamamak lazım adam ne yapsın appiah zaten müthiş adam her maçında harika oynuyor keşke herkes öyle olsa neyse inşallah uefa da başarılı oluruz

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Tümer çok etkisizdi, Alex in etkisiz kalacağını en azından daha evvelki avrupa maçlarından dolayı tahmin edebiliyordum, kaleye şut çekmesi gerekn adam tümer iken, gitti kerim golü attı.

Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri