Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 295 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

Hybrid View

Galatasaray gider orada aslanlar gibi Liverpool'u da yener, gelir burada PSV'yide yener aslanlar gibi gruptan çıkar.. Bunan inanan inanır, inanmayan inanmaz..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray her zaman Avrupa arenasında farklı bir oyun oynamıştır.Her zaman Türkiye Ligi'nde oynadığı oyundan daha iyi bir futbol sergilemiştir.Ve bu yine böyle olacaktır.

neyse beyler bırakın cevabımızı veririz biz sahada

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ya haarbiden millet marifetmiş gibi imkansız diyor sadece farklı olabilmek ve kendi başarılarını konuşamadıkları için milletin başarısızlıklarıyla avunmak için.kaçınız bordeaux u tanıyorsunuz çok mu iyi psv güçlü mü hala eskisi kadar liverpol da bence o kadar büyütelecek bir takım değil.yine de liverpol un 1. olacağını düşünürsek bence en önemli 2. lik adayı gs dir.

Zaten devamlı birilerini oylayalım, devamlı konu aç..
    burada tartışamıyoruz dimi? burada oylayamıyoruz dimi?

Burada anket yok. Bu konuya anket açma yetkim olsa, açardım.

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Burada anket yok. Bu konuya anket açma yetkim olsa, açardım.
    Herşey için anket mi olması lazım? Millet gidip orada ayrı, burada ayrı mı görüşünü belirtecek?

bırakın oylayın arkadaşlar madem arkadaşımız merak etmiş

S-B-Z Misafir

o anketi açarak kendine yandaş arıyor olabilirsin ama oradada hüsrana uğrayacaksın maalesef

fazla merak iyi değildir..

yetkililer bazı arkadaşlar sonucu çokm merak ediyorlar heralde açalım öyleyse bir anket iyi olur. herkes cevabını alır...

Galatasaray Şl'deki grubunda 1 ve ya 2 inci olursa avatarım gs arması olacak imzamda En büyük tek büyük Galatasaray yazacak buyrun burdan yakın

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by VanDerSarper
    Galatasaray Şl'deki grubunda 1 ve ya 2 inci olursa avatarım gs arması olacak imzamda En büyük tek büyük Galatasaray yazacak buyrun burdan yakın
    Abi fazla iddialı konuşmasaydın ne olursa olsun gs avatarı taşımak gibi bi yükümlülüğün altına girmezdim ben sen en iyisi omesajı değiştir kimse görmeden

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by bortecine
    Abi fazla iddialı konuşmasaydın ne olursa olsun gs avatarı taşımak gibi bi yükümlülüğün altına girmezdim ben sen en iyisi omesajı değiştir kimse görmeden
    bence bir ekleme daha yapmalı;
    imza kısmına ben fenerbahçeliyim ama deyip daha sonra yazmalı bunları yoksa bir anlamı olmaz.pekçok kişi anlamaz

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by şampiyon
    bence bir ekleme daha yapmalı;
    imza kısmına ben fenerbahçeliyim ama deyip daha sonra yazmalı bunları yoksa bir anlamı olmaz.pekçok kişi anlamaz
    yok ya ! sen de adamı hayattan bezdiriceksin ama

Ben BJK'li değilim. BJK'li olsaydım, fanatizm diyebilirdin buna, ama maalesef öyle değil.

BJK Chelsea'yi Stamford Bridge'de Sergen'in golleriyle devirmiş takım. Barcelona'ya 3 atmış takımdır. Ondan daha inançlı olurdum dedim sadece. GS de umarım iş yapar.

BJK Chelsea'yi Stamford Bridge'de Sergen'in golleriyle devirmiş takım. Barcelona'ya 3 atmış takımdır. Ondan daha inançlı olurdum dedim sadece. GS de umarım iş yapar.
    evet BJK güzel bir galibiyet almıştı takdir ediyorum. Ama sen GS nin yaptıklarını saymaya kalksam sayfalar almaz kusura bakma ama bu cümleyi kurduktan sonra seninle tartışmaya dahi giremem.

Nesil
    2006

Evet şunu kabul etmek lazım GALATASARAY eski GALATASARAY değil! Ama bir grubuna bakın... Kura çekilmeden önce 1. torbadan 2 takım diledim... Teki Milan'dı diğeri Liverpool...Liverpool geldi şimdi bana Şampiyonlar Ligi şampiyonu muhabbeti yapacaksınız ama sizce Liverpool aynı Liverpool mu peki? Macabi Haifa'yı nasıl elediğini biliyormusunuz öne elemede? İlk maçta son dakikalarda o golü atamasalardı şu an burada bile olmayabilirlerdi! Geçen sene de çok ileri bir yere gelemediler zaten! Cisse de gönderildi. Gerard ve garcia en büyük umutları! Peter Cruch is bence o kadar kaliteli bir oyuncu değil! PSV'ye gelince yine yarı final oynadı diyorsunuz... Peki PSV eski PSV mi? Geçen sene Kadıköy'de yenildiler ve kendi evlerinde o fenerin kırmızı kartları olmasaydı yine yenilebilirlerdi! Neymiş hollanda şampiyonuymuş.. Hollanda da takım mı var artık doğru dürüst? Ajax guruplara dahi kalamadı.. Feyenord çok uzak eski havasından bir de alt sınıfın temsilcisi Alkmaar. Bunların önünde Kayserispor da şampiyon olur! Bordo hakkında fazla bir bilgim yok ve ne yalan söylüyeyim en çekindiğim takım benim. Belki dalgaya alacaksınız ama bence grup liderliğine aday bir takım Fransa liginde Lyon'un arkasında ikinci bitirmek ligi her babayiğidin harcı değildir. Katı bir savunmaları varmış duyduğum kadarı ile ve Lyon'la geçen hafta yaptıkları maçta çok iyi savşmalarına rağmen 2-1 kaybetmişler. Sonuç olarak evet diğer gruplara bakarak iyi bir kura çektiğimizi söyleyebiliriz. Ama bu grupta Liverpool da dahil herkes sonuncu olabilir ve herkes de birinci olabilir diye düşünüyorum. Fakat tek dileğim Olimpiyat Stadında oynanmaması maçların! Samiyendeki hava gerçekten rakiplerimizi moralmen geride başlatıyor. Maldini'nin sözünü hatırlayın: KİMSE BANA BU STADDA 25000 KİŞİ OLDUĞUNA İNANDIRAMAZ! Galatasaray eğer gruptan çıkmak istiyorsa PSV'den en az 4 puan alamlıyız! Nasıl mı olacak? Basit! GALATASARAY KENDİ GİBİ OYNASIN YETER! Ve ben oynayacağına da inanıyorum çünkü orası Avrupa bizim evimiz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by bUradAyız_uA
    Evet şunu kabul etmek lazım GALATASARAY eski GALATASARAY değil! Ama bir grubuna bakın... Kura çekilmeden önce 1. torbadan 2 takım diledim... Teki Milan'dı diğeri Liverpool...Liverpool geldi şimdi bana Şampiyonlar Ligi şampiyonu muhabbeti yapacaksınız ama sizce Liverpool aynı Liverpool mu peki? Macabi Haifa'yı nasıl elediğini biliyormusunuz öne elemede? İlk maçta son dakikalarda o golü atamasalardı şu an burada bile olmayabilirlerdi! Geçen sene de çok ileri bir yere gelemediler zaten! Cisse de gönderildi. Gerard ve garcia en büyük umutları! Peter Cruch is bence o kadar kaliteli bir oyuncu değil! PSV'ye gelince yine yarı final oynadı diyorsunuz... Peki PSV eski PSV mi? Geçen sene Kadıköy'de yenildiler ve kendi evlerinde o fenerin kırmızı kartları olmasaydı yine yenilebilirlerdi! Neymiş hollanda şampiyonuymuş.. Hollanda da takım mı var artık doğru dürüst? Ajax guruplara dahi kalamadı.. Feyenord çok uzak eski havasından bir de alt sınıfın temsilcisi Alkmaar. Bunların önünde Kayserispor da şampiyon olur! Bordo hakkında fazla bir bilgim yok ve ne yalan söylüyeyim en çekindiğim takım benim. Belki dalgaya alacaksınız ama bence grup liderliğine aday bir takım Fransa liginde Lyon'un arkasında ikinci bitirmek ligi her babayiğidin harcı değildir. Katı bir savunmaları varmış duyduğum kadarı ile ve Lyon'la geçen hafta yaptıkları maçta çok iyi savşmalarına rağmen 2-1 kaybetmişler. Sonuç olarak evet diğer gruplara bakarak iyi bir kura çektiğimizi söyleyebiliriz. Ama bu grupta Liverpool da dahil herkes sonuncu olabilir ve herkes de birinci olabilir diye düşünüyorum. Fakat tek dileğim Olimpiyat Stadında oynanmaması maçların! Samiyendeki hava gerçekten rakiplerimizi moralmen geride başlatıyor. Maldini'nin sözünü hatırlayın: KİMSE BANA BU STADDA 25000 KİŞİ OLDUĞUNA İNANDIRAMAZ! Galatasaray eğer gruptan çıkmak istiyorsa PSV'den en az 4 puan alamlıyız! Nasıl mı olacak? Basit! GALATASARAY KENDİ GİBİ OYNASIN YETER! Ve ben oynayacağına da inanıyorum çünkü orası Avrupa bizim evimiz
    maçlar olimpiyat stadında oynanıcak uefaya bildirilmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben BJK'li değilim. BJK'li olsaydım, fanatizm diyebilirdin buna, ama maalesef öyle değil.

Ya bu yoruma bakan kişi Galatasaray daha Avrupa'da maç kazanamamış sanar yemin ediyorum. Sen kalkıp bir de "Fanatiklik yapmıyorum." diyorsun öyle mi? Hocam Galatasaray, R.Madrid tam gücüyle oynadığında R.Madrid'i, Milan'ın en parlak zamanında Milan'ı, en büyük sayıldığı zamanlarda Juventus'u, rakipsiz görüldüğü devirde M.United'i, oynanan kupanın favorisi gösterilen Arsenal'i yenmiş takım! Bir kendi yazdığına bak bir de bunu düşün şimdi, "Fanatiklik" yapıyor musun, yapmıyor musun?
    Objektif olacaksak olalım, Galatasaray eski Galatasaray değil ama grubundaki takımların hiçbirisini yenemez de değil. Hatta eski kimliğinin yarısını ortaya koysa grubundaki her takımı da yenecek güçte. Nedir yani, kazanmak için illa yıldıza ihtiyaç mı var? Ya da ihtiyacı olan yıldızı kendi yaratamaz mı bir takım, kesinlikle dışarıdan mı bulması lazım? Ben bu grupta her şey olabilir demiştim daha önceki mesajımda, hala aynı görüşteyim. Her takım her takımı yenebilir ancak Galatasaray eski kimliğinin yarısını üzerine giysin içeride ya da dışarıda maç kaybetmez! Bu kadar da iddialıyım! Ama dünkü gibi bir oyun oynarlarsa tek bir galibiyet bile alamazlar, bu kadar da gerçekçiyim!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet kuralar çekilirken evde değildim ve o heyacanı yaşayamadığım için üzgünüm açıkçası. O rakibimiz kim olacak heyecanı bambaşka bişey valla

Eve geldim hemen kim rakiplerimiz diye sordum. Liverpool, Psv ve Bordo(böle mi yazılıyo duyunca ilk tepkim ohhh oldu. Gerçekten istesen böyle bir grup gelmezdi. A grubunu duyunca iyice şaşırdım. Ya bu gruba düşseydi. Sonunculuk garantiydi ama şanslıyız bence.

En kötü 3. oluruz diye düşünüyorum. 1.lik bence hayal. Ne kadar inansan da bu kardo 1. olacabilecek bir kadro değil. 2.lik olabilir. İş diğer rakiplerin arasında oynanan maçlara da bağlı aslında. Yani kurada gelen şans maçlarda da devam etmeli.

Benim görüşüm bu turu geçmek gerçekten müthiş olur fakat 2. turda gelecek rakibi elemek şu an için çok zor. O nedenle ben 3. olmamızı istiyorum. Eğer UEFA'da devam eden 4 takımımız da gruplara kalıp oradan çıkarlarsa 5 takımla devam edeceğimiz UEFA kupasında takımlarımızdan en az 2'sinin çeyrek final 1'inin de yarı final oynayacağına inanıyorum.

Dün gece 4. olacağımız bir gruba düşmeyelim derken bu grup 4. olunacak bir grup değil. O nedenle mutluyum. Benim hatırladığım ilk defa eleme turları hariç Avrupa Kupalarında 5 takımla birden mücadele edeceğiz. Avrupa'ya Türkleri hatırlatmak zamanı. İnşallah 5 takımımız da gidebildikleri yere kadar giderler...Haydi Türkiye göster gücünü.....( fazla mı gaza geldim ne)
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej
    Evet kuralar çekilirken evde değildim ve o heyacanı yaşayamadığım için üzgünüm açıkçası. O rakibimiz kim olacak heyecanı bambaşka bişey valla

Eve geldim hemen kim rakiplerimiz diye sordum. Liverpool, Psv ve Bordo(böle mi yazılıyo duyunca ilk tepkim ohhh oldu. Gerçekten istesen böyle bir grup gelmezdi. A grubunu duyunca iyice şaşırdım. Ya bu gruba düşseydi. Sonunculuk garantiydi ama şanslıyız bence.

En kötü 3. oluruz diye düşünüyorum. 1.lik bence hayal. Ne kadar inansan da bu kardo 1. olacabilecek bir kadro değil. 2.lik olabilir. İş diğer rakiplerin arasında oynanan maçlara da bağlı aslında. Yani kurada gelen şans maçlarda da devam etmeli.

Benim görüşüm bu turu geçmek gerçekten müthiş olur fakat 2. turda gelecek rakibi elemek şu an için çok zor. O nedenle ben 3. olmamızı istiyorum. Eğer UEFA'da devam eden 4 takımımız da gruplara kalıp oradan çıkarlarsa 5 takımla devam edeceğimiz UEFA kupasında takımlarımızdan en az 2'sinin çeyrek final 1'inin de yarı final oynayacağına inanıyorum.

Dün gece 4. olacağımız bir gruba düşmeyelim derken bu grup 4. olunacak bir grup değil. O nedenle mutluyum. Benim hatırladığım ilk defa eleme turları hariç Avrupa Kupalarında 5 takımla birden mücadele edeceğiz. Avrupa'ya Türkleri hatırlatmak zamanı. İnşallah 5 takımımız da gidebildikleri yere kadar giderler...Haydi Türkiye göster gücünü.....( fazla mı gaza geldim ne)
    abi sana bi gs li olarak teşekkür ediorm belki bn bile bu kadar içten temennilerde bulunamazdım ...blki bnm bile fb hakkında bu kdar içten temennilerm yoktu utandırdın bni .. yine de saolsasın...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mahoo
    abi sana bi gs li olarak teşekkür ediorm belki bn bile bu kadar içten temennilerde bulunamazdım ...blki bnm bile fb hakkında bu kdar içten temennilerm yoktu utandırdın bni .. yine de saolsasın...
    Valla ben bile bu kadar yazacağımıu düşünmüyordum Ama burada yazılanlara inat belki de böyle davrandım. Ben önceden de yazmıştım GS UEFA'yı aldığında masanın üzerine çıkıp sevinmiştim. BEn bir FB maçında masanın üzerinde dasettiğimi hatırlamıyorum. Bir de burada Kiev'i tutanlara inat belki de bu kadar aşırıya kaçtı. Ama daha fazlasını beklemeyin. Bundan sonra en büyük GS demek geliyo ki işte onu demem. Belki yapmacık olarak dermiyim diyorum ama yok onu diyemem ama desteğimi sürdüreceğim. Bugün GS'li arkadaşlarım tarafından alay edilmeme rağmen ben onlarla alay etmeyeceğim.

Saygılar....
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej
    Valla ben bile bu kadar yazacağımıu düşünmüyordum Ama burada yazılanlara inat belki de böyle davrandım. Ben önceden de yazmıştım GS UEFA'yı aldığında masanın üzerine çıkıp sevinmiştim. BEn bir FB maçında masanın üzerinde dasettiğimi hatırlamıyorum. Bir de burada Kiev'i tutanlara inat belki de bu kadar aşırıya kaçtı. Ama daha fazlasını beklemeyin. Bundan sonra en büyük GS demek geliyo ki işte onu demem. Belki yapmacık olarak dermiyim diyorum ama yok onu diyemem ama desteğimi sürdüreceğim. Bugün GS'li arkadaşlarım tarafından alay edilmeme rağmen ben onlarla alay etmeyeceğim.

Saygılar....
    Boşver Serkan onlarda bir gün GERÇEK futboldan anlayacaklar..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şans gs ni yanında iyi bi grup çıktı 1ç olarak çıksın ki dier turda daha kolay takımla eşlessin ama en kötü 3. olsun da uefa ya gelsin

Fenerliyim... üstüne basa basa diyorum... ama burda konuşan bazı Fenerli arkları anlamıyorm... Gs liler Kiev maçında sevinmişti biz bunu yadırgamıştık... ama burda bizde hemen hemen aynı şeyi yapıyoruz...

biraz güvenelim takımlarımıza... ve yine diyorum ki umarım Galatasaray gruptan 1. çıkar...

S-B-Z Misafir

ben kavramları falan karıştırmadım egemen.
    daha dün sokaktaki çocuğun bile bildiği birşey hakkında,yani fenerin eleneceği hakkında gayet emin olan ben ve benim gibi düşünenleri bir vatan haini ilan etmediğiniz kaldı.ne oldu fener elendi sonuçta.ve biz bu yorumları yaparken deplasmanda 3-1 yenilmiş bir takımın rövanş maçı için yaptık ve takımı geçmiş yıllardanda bildiğimiz için yaptık.isterdimki fener çıksın ben rezil olayım ama o kadar emindimki.
    çünkü görünen köy kılavuz istemez demişler.ve yine siz değilmiydiniz dün mağlubiyetten sonra kievi dünyanın en iyi takımlarından biri yapan niye çünkü fenerbahçe gibibir takımı eledi kiev!
    şimdi burada bakıyorum sadece kuraya bakarak ve hiç sıkılmadan GS çıkarsa bu gruptan GS formasını öperim diyebiliyorsun.ve diyorsunki boleslav manisaya benzemez,demekki bazı şeylerden ders almışsınız buda güzel bir gelişme,
    kievde gariban ankaragücü,kayseriye benzemiyormuş değilmi?karşılarındaki türk takımı olmayınca nedense hırs fenerbahçe elendi sonuçta.
    dün kievi küçümsemeyin rakibin küçüğü büyüğü olmaz diyen sen şimdi burada GS ın rakibini nede güzel küçümsüyorsun?tabi nede olsa biri çek takımı biride dünyanın bir numaralı ligi olan ukrayna takımı!fark bu!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

egowich kardes bırak su lafları yaw

gözlerim yaşardı

Şampiyon, Kiev başka mesele. Kiev pankart açtı, ülkemize laf eden. Bunun muhattabı Fenerbahçeliler değil, tüm TÜRK'lerdir. Senin ülkene laf ediliyor, sen buna rağmen Kiev'i destekliyorsan ben yazıklar olsun derim. Ama sen Kiev'i destekleme, FB'yi destekle; yorum olarak da "FB turu geçemez, ama umarım geçer." yaz ben buna razıyım. Ben diyorum, umarım GS tur atlar, ama atlayamayacak, çünkü gerçekleri görmek lazım. At gözlüğüyle bakmamalıyız. Liverpool 2005 ŞL şampiyonu, PSV aynı sene yarı finalist... Fenerbahçe PSV'ye 3 attı Kadıköy'de, GS de aynısını yapar umarım.

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri