Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 295 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Ya bırak Allah aşkına. Gruptan çıkarsa GS formasını giyer, öperim. O kadar iddialıyım. Çıkamazsa da sen FB forması giymeye razı mısın?
    arkadaşım dünden beri senin yazdığın cevaplara dikkat ediyorum.
    ilk olarak fener-kiev maçı ile ilgili konuda kievi destekleyenleri vatan haini ilan ediyorsun.ardından burada yazdığın mesaja bak.neredeyse diğer 3 takımın bayrağını alıp sokağa fırlayacaksın.nerden biliyorsun çıkamayacağını.ayrıca bence bu konuda uyarıda almalısın yeni ceza sistemine göre çünkü fanatiklikte aşırıya kaçıyosun.
    ilk önce kendin centilmenlik yap,sonra başkalarından bekle.
    bir beşiktaşlı olarak diyorumki GS formasını öpüp giymene gerek yok,buna zaten GS kulübünün ihtiyacıda yok.
    dün o forumda millete vatan sevgisi dersi verirken,centilmenlikten bahsederken çok farklı yazıyordun.madem o kadar centilmensin başarılar diler geçersin.işi bu raddeye getirmene ne gerek var?
    ve ben avrupada GS ya güveniyorum ve senin gibi düşünenlere çok güzel bir cevap vereceklerinide biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ya haarbiden millet marifetmiş gibi imkansız diyor sadece farklı olabilmek ve kendi başarılarını konuşamadıkları için milletin başarısızlıklarıyla avunmak için.kaçınız bordeaux u tanıyorsunuz çok mu iyi psv güçlü mü hala eskisi kadar liverpol da bence o kadar büyütelecek bir takım değil.yine de liverpol un 1. olacağını düşünürsek bence en önemli 2. lik adayı gs dir.

Quote Originally Posted by DeDe
    BJK zaten avrupada..çookta iş yapacak allahın izniyle..tüm takımlarımız gibi
    GS yerinde olsa demek istemiştim. Bu grupta GS yerine BJK olsa, çıkar derdim, ama GS'ye şans vermiyorum.
    Buradan GS'nin ŞL şansını oylayabilirsiniz.

Zaten devamlı birilerini oylayalım, devamlı konu aç..
    burada tartışamıyoruz dimi? burada oylayamıyoruz dimi?

Burada anket yok. Bu konuya anket açma yetkim olsa, açardım.

Burada anket yok. Bu konuya anket açma yetkim olsa, açardım.
    Herşey için anket mi olması lazım? Millet gidip orada ayrı, burada ayrı mı görüşünü belirtecek?

bırakın oylayın arkadaşlar madem arkadaşımız merak etmiş

S-B-Z Misafir

o anketi açarak kendine yandaş arıyor olabilirsin ama oradada hüsrana uğrayacaksın maalesef

fazla merak iyi değildir..

yetkililer bazı arkadaşlar sonucu çokm merak ediyorlar heralde açalım öyleyse bir anket iyi olur. herkes cevabını alır...

Galatasaray Şl'deki grubunda 1 ve ya 2 inci olursa avatarım gs arması olacak imzamda En büyük tek büyük Galatasaray yazacak buyrun burdan yakın

Quote Originally Posted by şampiyon
    arkadaşım dünden beri senin yazdığın cevaplara dikkat ediyorum.
    ilk olarak fener-kiev maçı ile ilgili konuda kievi destekleyenleri vatan haini ilan ediyorsun.ardından burada yazdığın mesaja bak.neredeyse diğer 3 takımın bayrağını alıp sokağa fırlayacaksın.nerden biliyorsun çıkamayacağını.ayrıca bence bu konuda uyarıda almalısın yeni ceza sistemine göre çünkü fanatiklikte aşırıya kaçıyosun.
    ilk önce kendin centilmenlik yap,sonra başkalarından bekle.
    bir beşiktaşlı olarak diyorumki GS formasını öpüp giymene gerek yok,buna zaten GS kulübünün ihtiyacıda yok.
    dün o forumda millete vatan sevgisi dersi verirken,centilmenlikten bahsederken çok farklı yazıyordun.madem o kadar centilmensin başarılar diler geçersin.işi bu raddeye getirmene ne gerek var?
    ve ben avrupada GS ya güveniyorum ve senin gibi düşünenlere çok güzel bir cevap vereceklerinide biliyorum.
    İki kavramı karıştırmışsın. GS'yi desteklemek başkadır, objektif bakıp yorumlamak başkadır. Ben diyorum ki, GS umarım başarılı olur, PSV'ye 3 atar, Liverpool'dan İngiltere'de puan alır. Gruptan çıkıp, 2. turda da rakibini elemesini isterim. Tüm Türkiye GS'yi destekleyecek elbette. Ama bu gözle bakarsak, hiç yorum yapamayız. Barcelona-Galatasaray veya başka bir takım maç yapsa, Barça yener deyince suçlu mu olacağız? Yorum kısmına geçiyorum, GS 3. olur bu grupta diyorum. A grubuna düşse GS, gruptan çıkamaz derdim.

İki kavramı karıştırmışsın. GS'yi desteklemek başkadır, objektif bakıp yorumlamak başkadır. Ben diyorum ki, GS umarım başarılı olur, PSV'ye 3 atar, Liverpool'dan İngiltere'de puan alır. Gruptan çıkıp, 2. turda da rakibini elemesini isterim. Tüm Türkiye GS'yi destekleyecek elbette. Ama bu gözle bakarsak, hiç yorum yapamayız. Barcelona-Galatasaray veya başka bir takım maç yapsa, Barça yener deyince suçlu mu olacağız? Yorum kısmına geçiyorum, GS 3. olur bu grupta diyorum. A grubuna düşse GS, gruptan çıkamaz derdim.
    peki bu grupta BJK olsaydı çıakrdı derdim demen fanatiklik olmuyor mu? BJK avrupada GS den daha mı iyi oynuyor...

Ben BJK'li değilim. BJK'li olsaydım, fanatizm diyebilirdin buna, ama maalesef öyle değil.

BJK Chelsea'yi Stamford Bridge'de Sergen'in golleriyle devirmiş takım. Barcelona'ya 3 atmış takımdır. Ondan daha inançlı olurdum dedim sadece. GS de umarım iş yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet kuralar çekilirken evde değildim ve o heyacanı yaşayamadığım için üzgünüm açıkçası. O rakibimiz kim olacak heyecanı bambaşka bişey valla

Eve geldim hemen kim rakiplerimiz diye sordum. Liverpool, Psv ve Bordo(böle mi yazılıyo duyunca ilk tepkim ohhh oldu. Gerçekten istesen böyle bir grup gelmezdi. A grubunu duyunca iyice şaşırdım. Ya bu gruba düşseydi. Sonunculuk garantiydi ama şanslıyız bence.

En kötü 3. oluruz diye düşünüyorum. 1.lik bence hayal. Ne kadar inansan da bu kardo 1. olacabilecek bir kadro değil. 2.lik olabilir. İş diğer rakiplerin arasında oynanan maçlara da bağlı aslında. Yani kurada gelen şans maçlarda da devam etmeli.

Benim görüşüm bu turu geçmek gerçekten müthiş olur fakat 2. turda gelecek rakibi elemek şu an için çok zor. O nedenle ben 3. olmamızı istiyorum. Eğer UEFA'da devam eden 4 takımımız da gruplara kalıp oradan çıkarlarsa 5 takımla devam edeceğimiz UEFA kupasında takımlarımızdan en az 2'sinin çeyrek final 1'inin de yarı final oynayacağına inanıyorum.

Dün gece 4. olacağımız bir gruba düşmeyelim derken bu grup 4. olunacak bir grup değil. O nedenle mutluyum. Benim hatırladığım ilk defa eleme turları hariç Avrupa Kupalarında 5 takımla birden mücadele edeceğiz. Avrupa'ya Türkleri hatırlatmak zamanı. İnşallah 5 takımımız da gidebildikleri yere kadar giderler...Haydi Türkiye göster gücünü.....( fazla mı gaza geldim ne)
    "YÜCE ATATÜRK"

BJK Chelsea'yi Stamford Bridge'de Sergen'in golleriyle devirmiş takım. Barcelona'ya 3 atmış takımdır. Ondan daha inançlı olurdum dedim sadece. GS de umarım iş yapar.
    evet BJK güzel bir galibiyet almıştı takdir ediyorum. Ama sen GS nin yaptıklarını saymaya kalksam sayfalar almaz kusura bakma ama bu cümleyi kurduktan sonra seninle tartışmaya dahi giremem.

Quote Originally Posted by sekopej
    Evet kuralar çekilirken evde değildim ve o heyacanı yaşayamadığım için üzgünüm açıkçası. O rakibimiz kim olacak heyecanı bambaşka bişey valla

Eve geldim hemen kim rakiplerimiz diye sordum. Liverpool, Psv ve Bordo(böle mi yazılıyo duyunca ilk tepkim ohhh oldu. Gerçekten istesen böyle bir grup gelmezdi. A grubunu duyunca iyice şaşırdım. Ya bu gruba düşseydi. Sonunculuk garantiydi ama şanslıyız bence.

En kötü 3. oluruz diye düşünüyorum. 1.lik bence hayal. Ne kadar inansan da bu kardo 1. olacabilecek bir kadro değil. 2.lik olabilir. İş diğer rakiplerin arasında oynanan maçlara da bağlı aslında. Yani kurada gelen şans maçlarda da devam etmeli.

Benim görüşüm bu turu geçmek gerçekten müthiş olur fakat 2. turda gelecek rakibi elemek şu an için çok zor. O nedenle ben 3. olmamızı istiyorum. Eğer UEFA'da devam eden 4 takımımız da gruplara kalıp oradan çıkarlarsa 5 takımla devam edeceğimiz UEFA kupasında takımlarımızdan en az 2'sinin çeyrek final 1'inin de yarı final oynayacağına inanıyorum.

Dün gece 4. olacağımız bir gruba düşmeyelim derken bu grup 4. olunacak bir grup değil. O nedenle mutluyum. Benim hatırladığım ilk defa eleme turları hariç Avrupa Kupalarında 5 takımla birden mücadele edeceğiz. Avrupa'ya Türkleri hatırlatmak zamanı. İnşallah 5 takımımız da gidebildikleri yere kadar giderler...Haydi Türkiye göster gücünü.....( fazla mı gaza geldim ne)
    abi sana bi gs li olarak teşekkür ediorm belki bn bile bu kadar içten temennilerde bulunamazdım ...blki bnm bile fb hakkında bu kdar içten temennilerm yoktu utandırdın bni .. yine de saolsasın...

Fenerliyim... üstüne basa basa diyorum... ama burda konuşan bazı Fenerli arkları anlamıyorm... Gs liler Kiev maçında sevinmişti biz bunu yadırgamıştık... ama burda bizde hemen hemen aynı şeyi yapıyoruz...

biraz güvenelim takımlarımıza... ve yine diyorum ki umarım Galatasaray gruptan 1. çıkar...

S-B-Z Misafir

ben kavramları falan karıştırmadım egemen.
    daha dün sokaktaki çocuğun bile bildiği birşey hakkında,yani fenerin eleneceği hakkında gayet emin olan ben ve benim gibi düşünenleri bir vatan haini ilan etmediğiniz kaldı.ne oldu fener elendi sonuçta.ve biz bu yorumları yaparken deplasmanda 3-1 yenilmiş bir takımın rövanş maçı için yaptık ve takımı geçmiş yıllardanda bildiğimiz için yaptık.isterdimki fener çıksın ben rezil olayım ama o kadar emindimki.
    çünkü görünen köy kılavuz istemez demişler.ve yine siz değilmiydiniz dün mağlubiyetten sonra kievi dünyanın en iyi takımlarından biri yapan niye çünkü fenerbahçe gibibir takımı eledi kiev!
    şimdi burada bakıyorum sadece kuraya bakarak ve hiç sıkılmadan GS çıkarsa bu gruptan GS formasını öperim diyebiliyorsun.ve diyorsunki boleslav manisaya benzemez,demekki bazı şeylerden ders almışsınız buda güzel bir gelişme,
    kievde gariban ankaragücü,kayseriye benzemiyormuş değilmi?karşılarındaki türk takımı olmayınca nedense hırs fenerbahçe elendi sonuçta.
    dün kievi küçümsemeyin rakibin küçüğü büyüğü olmaz diyen sen şimdi burada GS ın rakibini nede güzel küçümsüyorsun?tabi nede olsa biri çek takımı biride dünyanın bir numaralı ligi olan ukrayna takımı!fark bu!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben BJK'li değilim. BJK'li olsaydım, fanatizm diyebilirdin buna, ama maalesef öyle değil.

Ya bu yoruma bakan kişi Galatasaray daha Avrupa'da maç kazanamamış sanar yemin ediyorum. Sen kalkıp bir de "Fanatiklik yapmıyorum." diyorsun öyle mi? Hocam Galatasaray, R.Madrid tam gücüyle oynadığında R.Madrid'i, Milan'ın en parlak zamanında Milan'ı, en büyük sayıldığı zamanlarda Juventus'u, rakipsiz görüldüğü devirde M.United'i, oynanan kupanın favorisi gösterilen Arsenal'i yenmiş takım! Bir kendi yazdığına bak bir de bunu düşün şimdi, "Fanatiklik" yapıyor musun, yapmıyor musun?
    Objektif olacaksak olalım, Galatasaray eski Galatasaray değil ama grubundaki takımların hiçbirisini yenemez de değil. Hatta eski kimliğinin yarısını ortaya koysa grubundaki her takımı da yenecek güçte. Nedir yani, kazanmak için illa yıldıza ihtiyaç mı var? Ya da ihtiyacı olan yıldızı kendi yaratamaz mı bir takım, kesinlikle dışarıdan mı bulması lazım? Ben bu grupta her şey olabilir demiştim daha önceki mesajımda, hala aynı görüşteyim. Her takım her takımı yenebilir ancak Galatasaray eski kimliğinin yarısını üzerine giysin içeride ya da dışarıda maç kaybetmez! Bu kadar da iddialıyım! Ama dünkü gibi bir oyun oynarlarsa tek bir galibiyet bile alamazlar, bu kadar da gerçekçiyim!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

egowich kardes bırak su lafları yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mahoo
    abi sana bi gs li olarak teşekkür ediorm belki bn bile bu kadar içten temennilerde bulunamazdım ...blki bnm bile fb hakkında bu kdar içten temennilerm yoktu utandırdın bni .. yine de saolsasın...
    Valla ben bile bu kadar yazacağımıu düşünmüyordum Ama burada yazılanlara inat belki de böyle davrandım. Ben önceden de yazmıştım GS UEFA'yı aldığında masanın üzerine çıkıp sevinmiştim. BEn bir FB maçında masanın üzerinde dasettiğimi hatırlamıyorum. Bir de burada Kiev'i tutanlara inat belki de bu kadar aşırıya kaçtı. Ama daha fazlasını beklemeyin. Bundan sonra en büyük GS demek geliyo ki işte onu demem. Belki yapmacık olarak dermiyim diyorum ama yok onu diyemem ama desteğimi sürdüreceğim. Bugün GS'li arkadaşlarım tarafından alay edilmeme rağmen ben onlarla alay etmeyeceğim.

Saygılar....
    "YÜCE ATATÜRK"

gözlerim yaşardı

Quote Originally Posted by sekopej
    Valla ben bile bu kadar yazacağımıu düşünmüyordum Ama burada yazılanlara inat belki de böyle davrandım. Ben önceden de yazmıştım GS UEFA'yı aldığında masanın üzerine çıkıp sevinmiştim. BEn bir FB maçında masanın üzerinde dasettiğimi hatırlamıyorum. Bir de burada Kiev'i tutanlara inat belki de bu kadar aşırıya kaçtı. Ama daha fazlasını beklemeyin. Bundan sonra en büyük GS demek geliyo ki işte onu demem. Belki yapmacık olarak dermiyim diyorum ama yok onu diyemem ama desteğimi sürdüreceğim. Bugün GS'li arkadaşlarım tarafından alay edilmeme rağmen ben onlarla alay etmeyeceğim.

Saygılar....
    Boşver Serkan onlarda bir gün GERÇEK futboldan anlayacaklar..

Şampiyon, Kiev başka mesele. Kiev pankart açtı, ülkemize laf eden. Bunun muhattabı Fenerbahçeliler değil, tüm TÜRK'lerdir. Senin ülkene laf ediliyor, sen buna rağmen Kiev'i destekliyorsan ben yazıklar olsun derim. Ama sen Kiev'i destekleme, FB'yi destekle; yorum olarak da "FB turu geçemez, ama umarım geçer." yaz ben buna razıyım. Ben diyorum, umarım GS tur atlar, ama atlayamayacak, çünkü gerçekleri görmek lazım. At gözlüğüyle bakmamalıyız. Liverpool 2005 ŞL şampiyonu, PSV aynı sene yarı finalist... Fenerbahçe PSV'ye 3 attı Kadıköy'de, GS de aynısını yapar umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şans gs ni yanında iyi bi grup çıktı 1ç olarak çıksın ki dier turda daha kolay takımla eşlessin ama en kötü 3. olsun da uefa ya gelsin

PSV kadrosunu bi saysana egemen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyon, Kiev başka mesele. Kiev pankart açtı, ülkemize laf eden. Bunun muhattabı Fenerbahçeliler değil, tüm TÜRK'lerdir. Senin ülkene laf ediliyor, sen buna rağmen Kiev'i destekliyorsan ben yazıklar olsun derim. Ama sen Kiev'i destekleme, FB'yi destekle; yorum olarak da "FB turu geçemez, ama umarım geçer." yaz ben buna razıyım. Ben diyorum, umarım GS tur atlar, ama atlayamayacak, çünkü gerçekleri görmek lazım. At gözlüğüyle bakmamalıyız. Liverpool 2005 ŞL şampiyonu, PSV aynı sene yarı finalist... Fenerbahçe PSV'ye 3 attı Kadıköy'de, GS de aynısını yapar umarım.
    Ya o zaman sana sormazlar mı "Dün neden bu kadar gerçekçi değildin?" diye. "Kiev'i yensen de eleyemezsin artık." dendiğinde hiç bu şekilde gerçekçi bakmıyordun. Nalıncı keseri gibi kendine yontuyorsun bana kalırsa ve bu şekilde davranarak ortamı geriyorsun.

S-B-Z Misafir

ne yani illaki pankartmı açılması lazım?
    keşke bu gerçekleri dünkü fener maçındada görseydin.
    at gözlüğüyle bakan ben değilim ayrıca.buna yorum bile yapmıyorum.bence senin o gözlüklerden kurtulman lazım bir an evvel

bnce aramızda sadece sen at gözlüğüyle bakıyorsun.. ayrıca şampiyon ABİMİZ kievi desteklorm demedi sadece fenere şans vermedi bu kievi desteklemek mi?

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri