Evet kuralar çekilirken evde değildim ve o heyacanı yaşayamadığım için üzgünüm açıkçası. O rakibimiz kim olacak heyecanı bambaşka bişey valla
Eve geldim hemen kim rakiplerimiz diye sordum. Liverpool, Psv ve Bordo(böle mi yazılıyo

duyunca ilk tepkim ohhh oldu. Gerçekten istesen böyle bir grup gelmezdi. A grubunu duyunca iyice şaşırdım. Ya bu gruba düşseydi. Sonunculuk garantiydi ama şanslıyız bence.
En kötü 3. oluruz diye düşünüyorum. 1.lik bence hayal. Ne kadar inansan da bu kardo 1. olacabilecek bir kadro değil. 2.lik olabilir. İş diğer rakiplerin arasında oynanan maçlara da bağlı aslında. Yani kurada gelen şans maçlarda da devam etmeli.
Benim görüşüm bu turu geçmek gerçekten müthiş olur fakat 2. turda gelecek rakibi elemek şu an için çok zor. O nedenle ben 3. olmamızı istiyorum. Eğer UEFA'da devam eden 4 takımımız da gruplara kalıp oradan çıkarlarsa 5 takımla devam edeceğimiz UEFA kupasında takımlarımızdan en az 2'sinin çeyrek final 1'inin de yarı final oynayacağına inanıyorum.
Dün gece 4. olacağımız bir gruba düşmeyelim derken bu grup 4. olunacak bir grup değil. O nedenle mutluyum. Benim hatırladığım ilk defa eleme turları hariç Avrupa Kupalarında 5 takımla birden mücadele edeceğiz. Avrupa'ya Türkleri hatırlatmak zamanı. İnşallah 5 takımımız da gidebildikleri yere kadar giderler...Haydi Türkiye göster gücünü.....( fazla mı gaza geldim ne

)