Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 213 sonuç

Konu: UEFA Kupası'nda kura heyecanı!

Nesil
    2006

Fenerbahçe;
    Bu tur için adı yetecektir küçümsemediği taktirde B 34 maçı gibi olur.
    Beşiktaş;
    İyi bir takım olma yolunda ilerliyorlar işi ciddiye alırsa çok rahat çıkar.
    Trabzonspor;
    Söylenecek fazla söz yok büyük ihtimalle veda edecekler ama top yuvarlaktır.
    Kayserispor;
    Gruplarda görmek hayal olmaz ama rakibinin tecrübesi yetecektir.

Nesil
    2006

Thumbs up

Quote Originally Posted by WishbonE
    Kayseri'yi gruplarda göreceğiz diyenler; ALKMAAR gibi mütevazi bir takımı nasıl eleyecek Kayseri ..?

yaw kim var alkmaar da o kadar büyütüyonki bi şota var bide guduonsenmidir nedir görcez bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Alkmaar Hollanda liginde 2.oldu
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Kayserispor 2 senedir takım olma yolunda. Bu sene gerçekten bir takım oldular.. Ben Kayseri'nin yeneceğine inanıyorum.. En azından inanıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

tüm takımlarımız inanırlarsa başaramayacakları şey yok ama gerçekten inanırlarsa
    İnanmak Başarmanın Yarısıdır!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

En ümitsiz olduğum, TRABZONSPOR...

Fenerbahçe ve Beşiktaş yüzde 1 milyon bu rakipleri çok rahat bir şekilde eleyecektir.

Kayserispor da güçlü bir kadroya sahip. Eleyebilir.

Haydi FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ! VUR DA GEL!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yanlız kurayı hangi gudubet çekti bilmiyorum ama gelebilecek en zorlu takım geldi..hayırlısı
    ama sakın BJK geçemezz dediğimi sanmasın..hedef kupada en az yarı final ise geçeceksiniz..sadece güle oynaya geçmeyecez o kadar..
    4 takımımıza da başarılar canı gönülden..
    ama TS'nin işi zor olsada en iyi kurayı çektiler..Bolşan hepsine..
    Allah yardımcıları olsun..

Quote Originally Posted by DeDe
    yanlız kurayı hangi gudubet çekti bilmiyorum ama gelebilecek en zorlu takım geldi..hayırlısı
    ama sakın BJK geçemezz dediğimi sanmasın..hedef kupada en az yarı final ise geçeceksiniz..sadece güle oynaya geçmeyecez o kadar..
    4 takımımıza da başarılar canı gönülden..
    ama TS'nin işi zor olsada en iyi kurayı çektiler..Bolşan hepsine..
    Allah yardımcıları olsun..
    Yok yahu. Beşiktaş rahat eler CSKA Sofya'yı. Chelsea'yi, Barcelona'yı devirdi zamanında Şu an umut veriyor Beşiktaş. Ricardinho da geldi. İyi bir stoper alınırsa, BJK sonuna kadar götürür bu işi.

Talking

Beşiktaş inşallah CSKA Sofya yener ve çıkar amın

inşallah kardeş

Nesil
    2006

Bence en şanssız kura kayserinin! Çünkü Alkmaar kupanın favorilerinen!

allah tüm takımlarımızın yardımcısı olsun. BJK,FB; ve KAYSERİ nin çıkacağına inanıyorum. TS inşallah çıakr ama pek umudum yok

......avrupa'da Yenİlgİsİz Tek TÜrk Takimi Kayserİspor............

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KAYSERİSPOR
    yaw kim var alkmaar da o kadar büyütüyonki bi şota var bide guduonsenmidir nedir görcez bakalım
    Hollanda 'da çok güçlü bir ekip konumundalar. Kayseri'de kim var ..? Ben Kayseri'yi, Alkmaar'ın gücü ile aynı olduğu kanısında değilim. Çünkü Alkmaar'ın maçlarını takip eden birisiyim..

Quote Originally Posted by VanDerSarper
    ......AVRUPA'DA YENİLGİSİZ TEK TÜRK TAKIMI KAYSERİSPOR............
    Daha 6 maç yaptı ya Umarım gerisi gelir

Nesil
    2006

Alkmaar'da büyütülecek bir şey yok diyen arkadaşlar son 2 sezondur Alkmaar'ı UEFA'da takip ediyorlarmı acaba? Çok büyük bir yıldız yok takımlarında ama gerçekten takım halinde çok iyi savaşoıyorlar. Umarım tüm takımlar tur atlar ama ben Kayserispor ve Trabzonspor'un eleneceğini düşünüyorum. Biliyorum bana kızacaksınız ama bu benim fikrim. Kadıköydeki Kiev maçından önce de bu Kiev feneri en az 2 kere vurur dedim bana objektif ol dediler ertesi gün objektif olduğumu anladılar. Umarım sizin dediğiniz gibi olur ama sanmıyorum ben...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bUradAyız_uA
    Alkmaar'da büyütülecek bir şey yok diyen arkadaşlar son 2 sezondur Alkmaar'ı UEFA'da takip ediyorlarmı acaba? Çok büyük bir yıldız yok takımlarında ama gerçekten takım halinde çok iyi savaşoıyorlar. Umarım tüm takımlar tur atlar ama ben Kayserispor ve Trabzonspor'un eleneceğini düşünüyorum. Biliyorum bana kızacaksınız ama bu benim fikrim. Kadıköydeki Kiev maçından önce de bu Kiev feneri en az 2 kere vurur dedim bana objektif ol dediler ertesi gün objektif olduğumu anladılar. Umarım sizin dediğiniz gibi olur ama sanmıyorum ben...
    Sonuna kadar katılıyorum sana ..
    Sonuçta Kayseri'ye, Trabzon'a bir garezim yok. Neden elenirler diyelim ki ..? Bende böyle düşünüyorum ama umarım yanılırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ben önceden de yazdım fb ve bjk mucize olmazsa eler kayseri %5 belki o da ts ise bu haliyle ispanya da fark yer gibime geliyor umarım yanılırım ama pek sanmıyorum.bjk nin de kupanın favorilerinden olduğunu düşünüyorum.

AZ Alkmaar'ın Teknik Direktörü Van Gaal'in Kayserispor hakkında şunları söyledi.
    " Kayseri yüksek bir yer nefes almakta zorluklar yaşayabiliriz. Belkide bu yüzden ilk maçı kendi sahamızda oynamak bir avantaj. Biz yaş ortalamamızı düşürdük Kayserisporda bizim gibi genç bir takım 23 yaş ortalamasına sahipler.Rakibimiz Türkiye Gol kralını takımında bulunduruyor ve geçtiğimiz yılı 5. olarak tamamladılar. Şotanın dediğine göre rakibimizin yerleşimi dağlar arasında ve bu yüzden nefes almakta zorlanabiliriz. Geçen yıl hatırlarsanız ilk maçımızı Krylia Sovetov'a karşı oynamıştık ve belkide bu yüzden 5-3 kaybetmiştik"
    -----------------------------------------------------------------------
    Rakibimizi eleyeceğimize inanıyoruz"
    Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, "Hep beraber hedefe kilitlendik. Rakibimizi eleyeceğimize yürekten inanıyoruz'' dedi..
    25 Ağustos 2006, 16:00

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Rakibimizi küçümsememiz mümkün değil. Kaliteli bir takım ile eşleştiğimizi düşünüyorum, ama biz de takım olarak kaliteliyiz ve iyiyiz. Hep beraber hedefe kilitlendik. Rakibimizi eleyeceğimize yürekten inanıyoruz'' dedi.

Sağlam, ''Orada alacağımız iyi bir sonuç bizi rahatlatacak. Hollanda?dan döneceğimiz avantajlı skorla kendi sahamızda oynayacağımız maçta rakibimizi rahatlıkla geçeceğimizi düşünüyorum. Ayrıca, UEFA Kupası'ndaki diğer takımlarımıza da başarılar diliyorum. Fenerbahçe daha rahat bir takımla futbol oynayacak. Beşiktaş da öyle. Trabzonspor'un rakibinin biraz daha etkili bir takım olduğunu biliyoruz.'' dedi.

Kayserispor Kulübü Asbaşkanı Şaban Miraboğlu da UEFA Kupası 1. turunda eşleştikleri AZ Alkmaar'ın iyi bir takım olduğu ancak, fazla da gözlerinde büyütmemeleri gerektiğini söyledi.

Miraboğlu, ''AZ Alkmaar iyi bir takım, ama fazla da gözümüzde büyütmememiz gerekiyor. Artık, kolay takım da yok. İlk maçın deplasmanda olması bizim için avantaj. Futbolcular, teknik heyet ve yönetim, tek yürek olmuş durumda. Çok güzel bir birliktelik var. Bu güç bizi buralara getirdi. İnşallah AZ Alkmaar'ı da geçerek yolumuza devam edeceğiz.'' dedi.

Nesil
    2006

Teknik Direktorlerinin Rakibi Kucumseyecek Hali Yok! Futbolcularinin Motivasyonuicin Mecbur Bunlari Soyleyecek! Kayserispor'un Alkmaar'a Bas Tutacak Takim Olacagini Sanmadigimi Yineliyorum. Evet Kayseri Gecen Sene 5. Oldu Takimda Gol Krali Var Ama Ne Olursa Olsun Alkmaar Ayarinda Bir Takim Degil! Bu Alkmaar Dedigimiz Takim Bence Bu Kupanin En Buyuk Favorilerinden Biri!

S-B-Z Misafir

ben kayseriye güveniyorum,kayseride fena futbol oynamadı bu yıl şu ana kadar.

Nesil
    2006

Kayseri Ligi En Erken Acan Takim Bu Yuzden En Hazir Takim Olmasi Gerekiyordu. Fena Baslamadi Demissin. 3 Hafta Gecti Lig Basliyali Gs Den 4 Yedi, Son Hafta Dazar Zor 2-1 Yendi Rakibinin 10 Kisi Kalmasi Sayesinde! Kayseri'yi Orda Nasil Bir Atmosfer Bekledigini Soyluyeyim Size Alisamiyenin Aynisi Diyebilirim Stadlari Da Yaklasik 20000 Kisilik Oldugundan Samiyen Ornegi Verdim Ve Gercekten Cok Atesli Bir Taraftari Var Cunku Alkmaar Hollanda Liginde Alt Sinif Tabakasinin Temsilcisi!

bahaneye bak nefes alamayabiliriz olm dağ havası daha iyidir bilmiyor mu adam

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by hurmet
    demekki bu adamlar mağarada idman yapıyor temiz hava yaramaz bunlara
    verecen karbondioksiti

kayseri nin çıkmasını isterim ama alkmaar kayseri den çok çok güçlü adamlar ligee de çok iyi başladı kendi sahasında bi takımı 8-1 yendiler vicdansızlar
    kısacası kayseri ve trabzon elenir gibime geliyo
    fener rahat geçer beşiktaş da rakibi küçümsemezse geçer çünkü cska sofya kötü takım deil
    inşallah yanılırım da hepsi geçer ..!
    ayrıca alkmaar ın stadı inanmıycaksınız ama 8500 kişilik inanmayan fm 2006 ya bakabilir

Nesil
    2006

Maldini'nin bir sözü vardı Samiyen hakkında. 'Kimse beni bu stadda 25000 kişi olduğuna inadıramaz' diye. Aynı durum Alkmaar'ın stadı için de geçerli çok ateşli bir tarftarı var inanın bana!

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

kayseri , beşiktaş ve fenerbahçe gruplara kalabilir fakat trabzonun işi çok zor ama dilerim ki 4 takımımız da gruplara katılabilir
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ossasuna gerçekten güçlü bir takım. Çok değiştiler. Trabzon'un işi zor. Kayseri'nin de Alkmaar karşısında zorlanabileceğini düşünüyorum. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta zorlanmadan çıkacaktır. Gönlümden geçen elbette 4 takımımızında turu geçip UEFA'ya devam etmesi.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Quote Originally Posted by hurmet
    Hollanda deniz seviyesinden bilmem kaç metre altında Hollanda'nın anlamı denizin altındaki ülke kayseri ise erciyes dağının eteğinde oynuyor maçı van gaal korkmakta haklı

Quote Originally Posted by SefaReis66
    kayseri nin çıkmasını isterim ama alkmaar kayseri den çok çok güçlü adamlar ligee de çok iyi başladı kendi sahasında bi takımı 8-1 yendiler vicdansızlar
    kısacası kayseri ve trabzon elenir gibime geliyo
    fener rahat geçer beşiktaş da rakibi küçümsemezse geçer çünkü cska sofya kötü takım deil
    inşallah yanılırım da hepsi geçer ..!
    ayrıca alkmaar ın stadı inanmıycaksınız ama 8500 kişilik inanmayan fm 2006 ya bakabilir
    iddia ediyorum onlar 8 atıyorsa biz onları gol manyağı yaparız

Nesil
    2006

Ben de iddia ediyorum o zaman bu ALKMAAR Kayseri'yi %95 eler! Bu arada stadları 8500 kşilik değil yeni bir stadda oynamaya başladılar bu sene! sanırım 18000 kişilik falan!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kralatti
    Sizmi hayal kurmuyorsunuz. Don kisot bile sizden daha realist kalir be.Hersene avrupada kupa alicaz diyen Altay degil sizsiniz. Ondan sonrada her yenilgiyi tecrubeye baglayanda sizsiniz.Sen Ilker yasin gibi adamlari fazla dinleme bence.
    şu anki halimizden bahsediyorum . ben hiç böyle bişey düşünmedim . sen ilker yasin in hangi takımlı olduğunu biliyo musun ?
    hatsını başkalarında aramak yada başkasının hatalarını ortaya çıkarıp kendisininkini bastırmaya çalışmak en büyük hatadır ...

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri