tarık abi acaba bugün çıkarmı v2
tarık abi acaba bugün çıkarmı v2
So what?
Saike
arkadaşlar v2 için baya geniş bir araştırma olayına girdik o yüzden önümüzdeki haftadan önce çıkma şansı yok.
Denedİm Elİnİze SaĞlik Çok GÜzel OlmuŞ
selman ozturk diye bir adam tanımıyorum ama yanlıs hatırlamıyorsam konya kadrosunda var
gercekcilik acısından bu adamın silinmesi gerek bence
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bulduğum minik bir hata daha :
Eric Abidal oyuna 4 ay sakat olarak başlıyor, fakat kendisi şu an sakat değildir ve son Real Madrid maçında forma giymiştir.
Brazilya olarak oyuna girilmiş Türkçesi, fakat sanırım doğrusu Brezilya olacak. Tabi veritabanından mı düzeltiliyor bilmiyorum, belki Türkçe yamadan kaynaklanıyordur.
Originally Posted by eGowiCh
o ülke adları türkçe yamadan kaynaklanıyor galibaa
brazilya , maceristan , lehçistah , yeni celadonya -- yanlış yazımlar
peki bunlar nası düzelcek düzeltiyom yine kendi kendine bozuluyo.
Valla bravo.. Bu kadar hatayı bulman güzel.Originally Posted by eGowiCh
![]()
İndirmeyecem dedim ama turnuva için indirdim bari indirmişken yeni oyuna başlayayım dedim bakalım nasılmış gene elinize sağlık.
Oyunda rastladığım hatalar : (Yenilenmiştir)
1) Mustafa Ceviz ve Reşit Katiskan, şu an İzmirspor'un kadrosunda bulunmalıdırlar.
2) Meduna V.Manisaspor kadrosunda gözükmüyor şu an, benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum.
3) Alex oyunda 68 kg, fakat Fenerbahce.org'ta yazan bilgiye göre 73 kg'dır.
4) Edu Dracena, milli takıma çağrılmamış gibi gözüküyor; fakat kendisi 4 defa U-20, 2 defa Ümit (U-23) ve 1 defa da Brezilya A milli takım forması giymiştir.
5) Kerim Zengin'in boyu 1.77, kilosu ise 78'dir.
6) Beşiktaş, Volkan Ünlü'nün kontratını fesh etti.
7) Daniel Van Buyten, Bayern Münih takımında forma giyiyor. HSV'den FC Bayern'e transfer oldu.
8) Malik Fathi, Almanya Milli Takımıyla 1 maça çıkarak (hazırlık maçı), milli oldu.
9) Diego Tristan, Deportivo'dan Mallorco'ya transfer oldu.
10) Solskjær iyileşti, maça çıktı, golünü de attı. Oyunda 5 ay sakat gözüküyor.
11) Kikin Fonseca, Cruz Azul'dan Benfica'ya transfer oldu.
12) Eric Abidal oyuna 4 ay sakat olarak başlıyor, fakat kendisi şu an sakat değildir ve son Real Madrid maçında forma giymiştir.
13) Fabio Luciano şu an sakattır ve 2.5 ay sahalardan uzak kalacaktır. Ayrıca kendisi sanıyorum boşta şu an. Oyunda ise sakat değil ve Corinthians kadrosunda bulunuyor.
14) Mert Nobre'nin konuştuğu dil Portekizce'dir; fakat oyunda Türkçe olarak gözüküyor.
15) Deivid'in "Kariyer Verileri"nde Santos kulübünden transfer olmuş ve son oynadığı kulüp Santos gibi gözüküyor; fakat Deivid son olarak Sporting CP'de forma giymiştir.
16) Alex'in "Sağlık" özelliği 20 olarak değerlendirilmiş; fakat Alex çok koşan bir futbolcu olmadığından bu değer bence çok fazla; zira "Sağlık" değeri Ballack gibi çok koşan oyunculara 20 verilmeli.
17) Oliver Kahn, Jens Mustermann olarak oyunda gözüküyor.
helal valla bukadar hatayı bulmak iş ister=) ama oliver kahn zaten oyunda da mustermann olarak gözüküyo..sanırım o almanyanın kadrosundan kaynaklanan bi sorun yada gerçek adı öle![]()
ya ben indirdim ama db dosyasını atmaya kalktım tümüne ewt dedim oyuna giriom neww game tıklıyom su yazıo:a serious error was encountered and the appliation will close. an error file has been generated in:c/program files/sport interactive/football manager 2006
yazıo ne yapmalıyım
tuncayin sevidigi kulup fenerbahce olmasi lazim![]()
Belki Bole Bi soRUNLA kARSILASIP buraya yazan olmustur ama topicin tamamını okumadm dosyayı indrmk icn giryrm giris yapın dio forumda su anda kullandgm accountla giris yapıyrm kabul etmiyo 3 kere sifre degstrdm yne kabul etmiyo bi yardımcı olursanz sevnrm
ve ayrıca bu bnm 2 sneonce aldgm bi acc yni account alablyrm fakat aktive edemyrm sanrm hotmailden kaynaklanan bi sorun bu konudada yardımcı olrsnz ama ilk yazm su anda daha onemli
neden kimse bana bir cevap vermiyor?
bu tip gucellemede "selman" isimli oyucunun ne işi var?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
portekizli kaleci Hilário chelseade degil
Sanırım Tarık görmedi yoksa cevap verirdi. Bu tip güncellemelerde güncellemeyi yapanlar emek hırsızlığına karşı bazı izler bırakırlar. Başka yerde bunun gibi bir yama varsa ve çalındığını idda ediyorsa bu oyuna yerleştirdiği hayali kişiler onun kanıtı olacaktır. O nedenle bu tip güncelleme yapan arkadaşlar yamalarına hayali birkaç oyuncu eklemektedirler oyunun takibi için....Originally Posted by peluk
açıkçası katılmıyorum o haklıdır kendini korumakta ama bunu ben görmek zorunda değilim ayrıca oyuncuların özellikleriyle oynanmasından dolayı bu yamayı kullanmayı düşünmüyorum sadece turnuva için indirip sileceğim arkadaş uğraşmışdır ama sadece transferler kafiydi.gerisi bozmuş işi bence.
arkadaşlar v2 de porto da bi oyuncu war anderson die bu oyuncunun güçlerinin yükseltilmesi gerek 18 yaşında geçen şampiyonlar ligi maçında fırtına gibi esti süper oynuyo walla
Oyuncuları çok güclü yapmışsınız bence biraz daha gücünü azaltmalısınız.
![]()
emeğin için tşkler keşke önceden görseydim saatlerce uğraştım bütün transferler falan bende bunun gibi bişiy yaptım editörden
abi eyvallah iyi gusel koymussun oraya downloadı fakat ben uye oldum ama indiremiyorum aktive de ettim uyeligimi neden boyle oluyo biri bana acıklayabilirmi acaba
linki kontrol eder misin hata veriyor servis kullanılmıyor diyor
psv eindovanda mika varynen die bi finli adam var o oyunda celta vigo da kiralık gözüküo ama gerçekte artık psv'de yani kiralık değil...ve manuel da costa nancy den psv'ye transfer oldu..ve mendez die bi aadam var ekvatorlu oda psvde...hatta liverpool maçında dehşet oynadı 11 numara...
güzel olmuş.elinize sağlık
abi elinize sağlık çok güzelde ben bunu 45 dakkada indirdim başka biyerde 37 mb 10 dakkamı almıyo bunda böyle bişey var
çakal kardeşim link sağlam![]()
lutfen bana yardim edin bu rarlı dosyanın icin den db cıkıyo dıyonuz ben oyle bisi gormedim ayrıca 6 0 3 versiyonu ve transfer guncellemeyi yukledim ama bisi olmadı lutfennnn yardım s.o.s
Çok saolun emegı geçen herkeze teşekkurler...
arkadşalr yükledim applicaiton error verio ya bi yardım
Nihayet yamayı oynayamayı başardım. Gerçekten muhteşem. Tüm emeği geçenleri bir kez daha kutluyorum ve ellerine sağlık diyorum![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...