Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 216 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Antalyaspor

Hybrid View

Nesil
    2006

Default "Taraftar Eğitim Almış"

Bugün ilk kez Fenerbahçe taraftarıyla buluşan yeni transerlerimizden Mateja Kežman "Bu taraftar toplu olarak aynı sesi çıkartıyor. Biraraya gelerek kesin eğitim almışlar. Ben dünyanın hiç bir yerinde böyle bir taraftar görmedim. Normalde tribünlerden ayrı ayrı sesler çıkar. Bugün sahanın dört tarafındaki bütün tribünlerden "Çünkü Fenerbahçeliyiz "sesleri geliyordu. Bugün bunu öğrendim" dedi.
    İlk maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyleyen Kežman "İyi bir sonuç aldık. Ancak istediğimiz oyunu henüz sahaya yansıtamadık. Daha uyumlu ve keyif veren maçlar çıkartabilmek için çok değil bir kaç maç sonra değişik bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum. Ama taraftarımız muhteşem " dedi.

Nesil
    2006

Default "Hakedilen bir galibiyet"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, oyuncularının, kalitelerini ve yaratıcılıklarını ortaya koyarak Antalyaspor maçını kazandıklarını söyledi.

Zico, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Antalyaspor maçının zor geçtiğini belirterek, ''Futbolcularım sahada çok savaştılar ve ellerinden gelen herşeyi ortaya koydular. Oyuncularım, kalitelerini ve yaratıcılıklarını ortaya koyarak, hakettikleri bir galibiyet aldılar'' dedi.

Karşılaşmada gollerin çoğunun duran toplardan geldiğini hatırlatan Brezilyalı teknik adam, ''6 golün 5 tanesi duran toplardan, hatalardan gelen goller. 2 takım da birbirini iyi etüt etmiş. 90 dakika iki takım da iyi mücadele etti. Galip gelen taraf, şansları iyi değerlendiren biz olduk'' diye konuştu.

-''TUNCAY, TAKIMA CANLILIK VERDİ''-

Zico, karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Tuncay'ın, galibiyette önemli rol oynadığını kaydetti.

Maçtan önce yedek kalacak oyuncularla konuştuğunu belirten Zico, şöyle devam etti:

''Can ve Tuncay ile de görüştüm. Onlara (Şampiyonluklar ya da galibiyetler 11 futbolcuyla kazanılmıyor. Biz bir takımız, başarıları beraber yaşıyacağız) dedim. Tuncay, sonradan oyuna girdi ve takıma canlılık verdi, profesyonelliğin nasıl olması gerektiğini gösterdi. Onun gayretiyle galibiyeti aldık. Benim için oynayan futbolcu ile yedek oyuncu arasında hiçbir fark yoktur. Çünkü yedek oyuncumun da takımı için maçı çevirebilecek bir oyuncu olduğunu bilirim.''

Brezilyalı çalıştırıcı, yeni transferlerin performanslarıyla ilgili bir soru üzerine, ''Tüm futbolcular takım için sahada istedikleri performansı gösterdiler. Tabii ki yeni futbolcuların alışması için 4-5 maçlık süreye ihtiyacımız var. Önemli olan onların takım için oynamalarıydı, kendi için oynamak değil. Bugün yeni oyuncular takım için ne kadar istekli olduklarını gösterdiler'' diye konuştu.

Avrupa kupasında kendilerini FC Randers ile çok önemli ve zor bir maçın beklediğini kaydeden Zico, ''Evimizde avantajlı skor almak zorundayız. Ancak, biz bu maçları içeride de dışarıda da kazanacak güce sahibiz. Umarım böyle olur'' dedi.
    Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı antrenmanla UEFA Kupası 1. tur ilk raundunda Danimarka'nın FC Randers takımıyla İstanbul'da yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

Sarı-lacivertlilerin, 11 Eylül Pazartesi günü de Samandıra Tesisleri'nde İkinci Lig ekiplerinden Pendikspor ile hazırlık maçı yapacağı bildirildi.

-VURAL: ''GOLLERİ DURAN TOPLARDAN YEDİK''-

Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural da iyi oynadıklarını ama golleri duran toplardan yediklerini söyledi.

Vural, puan almak, hatta kazanmak için maça çıktıklarını vurgulayarak, ''Fenerbahçe'nin, yeni bir takım olduğu için zorlanacağını düşünmüştük, öyle de oldu. İlk yarıda rakibimizin 4-5 pozisyonu, bizim 3 pozisyonumuz vardı. İkinci yarıda iki takımın da 5'er pozisyonu oldu, ama onlar 4 gol attı. Üzüldüğüm nokta gollerin 3'ünün duran toplardan olması'' diye konuştu.

Tuncay'ın golündeki elle oynamayı hakemin göremediğini savunan Vural, ''Bunlar olabilir, hakem görmedi. Bu 4 genç hakem de çok iyi maç yönetti'' dedi.
    Vural, Fenerbahçe'ye UEFA Kupası'nda başarılar dileyerek, ''Umarım 100. yıllarında Türkiye'ye şampiyonluğu kazandırırlar'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk duran toptan golümüzü attık bu sezon ligde. Bi ara korkmaya başlamıştım Alex artık duran top atamıyor diye ama bugün rahatladım...

Alex'i hiç bu kadar mücadele ederken görmemiştim, ilk yarı 2 top çaldı. Pek etkili olmasa da pres yapmaya çalıştı, koştu, beğendim yani.

Diğer beğendiğim bir oyuncu Mehmet Aurelio. Bu adam şahane Milli maçtan sonra yine aynı performans devam ediyor. İşini yapıyor, fazla gösteriş yapmıyor.

Appiah ona diyecek söz bulamıyorum. Türkiye'de oynayan en iyi yabancı olduğunu bir kez daha kanıtladı bence. Maçtan önce de ödül almış, o da onu daha da hırslı olmaya itmiş bence.

Yeniler hakkında daha yorum yapamayacağım, uyum sorunu olduğu açıkça göründü zaten. En kısa sürede atlatırlar umarım....

Uyum sorunu giderildiğinde daha bol pozisyonlu zevkli maçlar izleyeriz...

ABOOO'ya katılıyorum. Lugano, FB'ye gelmeseydi At. Madrid ile değil, Sevilla ile anlaşıyordu, onu da hatırlatayım

Uğur Boral kendi kendine çalım atıyor, faydalı olamaz gibime geliyor. Gençlerbirliği'ndeki performansını yakalamalı. Eğer yakalarsa o mevkide oynayabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

abi adam iyi neyi tartısıyorsunuzki hem lugano brezilya liginde en iyi 11 de yer alan bi adamı kotulemek ?? ustune usluk brezılyanın forvetleıne bı bakın bıde turkıyedekı forvetlere bakın luganonoyu anlayın

Haksızlık.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

song hakkında ovebılcegınız tek sey dunya karmasında oynamasıdır baskada hıc bıse yok

ya saçma bir tartışma içine girmeyin gene. song mu daha iyi lugano mu sezon sonunu bekleyin hangisi takımına sdaha çok şey katarsa o iyidir...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu arada bir ekleme yapayım, Edu - Lugano ikilisi araya hiç adam kaçırmadılar.
    Bir kere Edu ileriye çıkayım dedi, top kaptırılınca yetişemedi ve İlyas'ın soldan şut çektiği pozisyon oldu.Fenerbahçe'nin yediği goller çok basit hatalardan, herkes birbirine bırakırsa,Rüştü berbat oynarsa çok doğal..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

özet görüntüleri 1 saat önce filan ntv nin programının tekrarında izledimde bişey dikkatimi çekti, tuncay niye gol attıktan sonra sus işareti yapıyor saraçoğlunda..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Onu şöyle açıklamıştı bir röportajında, artık gollerime böyle seviniyorum kimse arkasında bir anlam aramaya çalışmasın diye...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sekopej
    Onu şöyle açıklamıştı bir röportajında, artık gollerime böyle seviniyorum kimse arkasında bir anlam aramaya çalışmasın diye...
    Aslında deplasman maçlarında olacak bir sevinç birde dikkatinizi çektiyse her gol attıktan sonra reklam panolarına tekme atıyor bu beni çok sevindiriyor.

Quote Originally Posted by nekop
    benim anlamadıgım bi nokta var tuncay gibi bi ada varken sen tümeri neden oynatıyorsun yada tümeri oynatıyorsun forvetten birini kes koy tuncayı...
    Zico kimin kim olduğunu tam olarak bilmiyor sanırım yaşından dolayı Tümer'i oyuna sürdü ama kısa zamanda Tuncay ilk onbirdeki yerini alacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ilginç bi tarz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

benim anlamadıgım bi nokta var tuncay gibi bi ada varken sen tümeri neden oynatıyorsun yada tümeri oynatıyorsun forvetten birini kes koy tuncayı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar Tuncay bir gece önce sabaha karşı hastaneye gitmiş. Zico maçtan sonra ona teşekkür etti. Hasta hasta da olsa oynamak istedi ve girince oyuna hareketlilik geldi diye. Onu oyuna sokmam aslında bir riskti de dedi. Tuncay da bir gece önce hastahaneye kaldırıldım ama bugün son 20 dakikada olsa girip oynadım hocama teşekkür ediyorum dedi.

Yani Tuncay hasta olmasa ilk 11 başlayacaktı kesin. Bu maçta neden Tümerle başladı diye tartışmamak gerekir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Evet Tuncay FBTV ye röportaj verirken bile boncuk boncuk terledi.

Tuncay 'sus' işaretini, taraftarlara değil bir kişiye yapıyormuş, bir yere gönderme yapıyorum o hareketle, mesajı alan alıyor, demişti.

Tümer tipinde bir oyuncu zaten ilk 11'de görev alıyor (Alex). İki tane Alex'i bu takım kaldırmaz, bence Tuncay oynamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bencede ya bi forveti kesçez ya da tümer kalcak en olmadı alex in yerine oynıcak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

o zaman bilemem. yalnız büyük harle msj atmak yasak

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yine bi yerlere sıçramış topic..

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Default el yok..el yok..konuşmayalım EL

Fener'in İstanbul'daki bütün maçlarında olduğu gibi bu maçı da staddan canlı izledim, yorumlarıma hakemle ilgili burada yazılan bazı şeylerden başlayayım.

Ayrıca bir arkadaşımız FB defansını hava toplarına çıkamadığına değinmiş, tabi sadece gollerin olduğu 3 dk lık özeti izlediler tahmin ediyorum, Lugano ile Edu her topu aldılar havadan maç içinde. TRT3 verirse pazartesi maçı lütfen bütün maçı izleyin.

Bu arada Cordoba ilk yarı muhteşem oynadı, zamanında çıkmalar açı kapamalar, Cordoba olmasaydı çok daha farklı olurdu ilk yarı. Ayrıca hakemin Cordoba'yı atamaması cesaretsizlik örneği, hani hakemin çevresi sarılınca kart çıkıyordu? Hani hakemin otoritesi sarsılamazdı? Cordoba o kadar aşırı itiraz etti ki hakemin seyirci ve Cordoba karşısında ezilişini 2 dk boyunca izlemek zorunda kaldım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Fener'in İstanbul'daki bütün maçlarında olduğu gibi bu maçı da staddan canlı izledim, yorumlarıma hakemle ilgili burada yazılan bazı şeylerden başlayayım.

Ayrıca bir arkadaşımız FB defansını hava toplarına çıkamadığına değinmiş, tabi sadece gollerin olduğu 3 dk lık özeti izlediler tahmin ediyorum, Lugano ile Edu her topu aldılar havadan maç içinde. TRT3 verirse pazartesi maçı lütfen bütün maçı izleyin.

Bu arada Cordoba ilk yarı muhteşem oynadı, zamanında çıkmalar açı kapamalar, Cordoba olmasaydı çok daha farklı olurdu ilk yarı. Ayrıca hakemin Cordoba'yı atamaması cesaretsizlik örneği, hani hakemin çevresi sarılınca kart çıkıyordu? Hani hakemin otoritesi sarsılamazdı? Cordoba o kadar aşırı itiraz etti ki hakemin seyirci ve Cordoba karşısında ezilişini 2 dk boyunca izlemek zorunda kaldım.
    Aynen sana katılıorum ilk yarıda cordobaaa coştu yaa adam top geçirmedi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Fenerbahçe, 4 oyuncusunun daha yeni olduğu düşünülürse iyiydi dün..Ancak Randers maçına bundan daha iyi futbol izlemek isteyecektir herkes.. Tebrikler takımıma.. Çok umutluyum bu takımdan...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

tümer i de cıkart alex i de bu takımdan. yerine selcuk ve tuncay ı al. cok merak ediyorum nasıl oynarız. cok daha ii oynarız gibi geliyor. mücadele daha fazla olur gb geliyor

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

-----------volkan-----

kerim--edu--lugano---ümit

--marco--selçuk--appiah
    ---------alex------
    kezman-------deivid---

avrupada tümer yada tuncayı ortasahada kullanmaya kalkarsak sonumuz iyi olmaz...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İki stoper de yeni, rakibe verilen doğru dürüst pozisyon yok..
    İki forvet de yeni, oyunun büyük kısmı rakip yarı alanda..
    Yılmaz Vural aklını kaçırmadıysa eğer, Fenerbahçe iyi maç çıkardı..

Bir de Fener'in üstünde ah mı var?
    Defans mükemmele yakınken ve forveti Hooijdonk sırtlarken orta saha berbattı, en ufak baskıya gelemiyordu.
    Orta saha kalburüstüne çıktığında fdefans eh işte, idare ediyordu ama forvet durdu..
    Orta saha çok iyi seviyeye geldi bir ara, forvet vasattı, bu sefer de defans yattı..
    Şimdi de Rüştü problemi mi çıkacak nedir?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

rüstü zaten 1-2 sezondur problem

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

adamda refleks denen şey kalmamaya başladı.Yavaşlamayada başladı.Atletikliğini biraz daha kaybederse onu bu forma altında göremeyiz.Buarada rüştünün geçen sezondan beri kaleyi haketmediğini düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by senderson
    adamda refleks denen şey kalmamaya başladı.Yavaşlamayada başladı.Atletikliğini biraz daha kaybederse onu bu forma altında göremeyiz.Buarada rüştünün geçen sezondan beri kaleyi haketmediğini düşünüyorum.
    Al benden de o kadar.. Volkan'ın kaleye geçmesi gerekiyordu uzun zamandan beri...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben bir de Rüştü'de şunu görüyorum, maç esnasında suratına baktığınızda eski Rüştü gibi değil, bir durgunluk, bıkkınlık var gibi. Önceden kendi hatası da olsa defansa bağıran adam şimdi defans hata yapsa da arada bir öylesine bağırıyor. Bir pozisyon vardı bırak diye bağırmadı gitti adamı da düşürdü nerdeyse golü yiyorduk.

Arkadan takımı toparlama, ateşleme işini en iyi yapan Rüştü bence artık nedense bu işi yapmıyor, yapamıyor. Sen bir kaleci olarak sadece top gelsin tutayım dersen böyle olur işte. Sen arkdan herkesi görüyorsun, onlara gerekli uyarıları yapman lazım, ruh gibi maçlara çıkıp maç bitince hadi eyvallah dememen lazım....

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri