eyw kardes gusel calisma ama turklere biraz daha ağırlık vermek lazım nede olsa yabancı sınırlaması çoğumuzun canını sıkıyo!![]()
eyw kardes gusel calisma ama turklere biraz daha ağırlık vermek lazım nede olsa yabancı sınırlaması çoğumuzun canını sıkıyo!![]()
Simon Vukcevic
Doğum Tarihi: 29 Haziran 1986
Ülke:Sırbistan Karadağ
Klüp:Saturn (Rusya)
Mevki :AMC
Mutlaka almanızı öneririm...
Koray Dusova making tactical change...
eğer galatasaray ile oynuyorsanız, yabancı kontenjanı açacağım diye marcelo carrusca'yı gönderirseniz bi 10 maç sonra a$ırı pi$man olabilirsiniz![]()
ben carrusca yerine tomas'ı gönderdim. tomas çok agresif bu oyunda. bilmiyorum, ailevi nedenler herhalde![]()
carrusca da sezon bitmeden 6.75 milyon $'a kadar değer kazandı.
vukcevic de fm 2006'daki en büyük ke$fimdi benim. saturn'de oynuyor. fiyatı çok ucuz diyemesek de, ucuz.. hangi takıma koyarsanız koyun, i$ yapacağı garantisini ben veriyorum.
amlc kendisi![]()
arkadaşlar bu cem sultan harika bakın bu adamı takip edin bi sezonda enn az 25 gol atıor harika bi adam geleceğin golcüsü arkadaşlar![]()
Karim Benzema , gonzalo higuain, leandro lima, anderson, artabe, sinan bolat, ferhat bıkmaz, erkan ferin, kerlon, veli kavlak, umut kocin
arkadaslar ii gizel de bu yasi kucuk olan oyuncular her oyunda farkli acilio hayal kirikliina ugrayacakmisiz gibi gelio bana ozellikle turkler
Maicosuel'in potansiyeline baktım scout programıyla gelişimini tamamlamış gibi onu alırsak yerinde sayarmı yoksa potansiyelinin üstüne çıkarmı
hile yakışmaz bize
tonton zola mokokoyu cm de ilk kesfeden benim![]()
keşfetme denmez..ilk cm yi 97 yılında oynamıştım bundan yaklaış 9-10 sene evvel o zaman terry henry i monacodaydı..hatirliom sol kanat oyuncusuydu.sağdada oynayabiliordu.her gittiğim takma aliodum.yetiştirmeye çalışıodum.tabi ozamanlar pilot takım falan yoktu.hey gidi günler hey...
keşfetme denmez..ilk cm yi 97 yılında oynamıştım bundan yaklaış 9-10 sene evvel o zaman terry henry i monacodaydı..hatirliom sol kanat oyuncusuydu.sağdada oynayabiliordu.her gittiğim takma aliodum.yetiştirmeye çalışıodum.tabi ozamanlar pilot takım falan yoktu.hey gidi günler hey...
cm2 de bakayoko ve olsen i ben buldum.
vayy bea ne cevherler varmış bu sitede haberimiz yok peki geleceğin yıldızları kim olucakkkk :d
bide bana kalecei lazım ustariyi alcaktım liverpoola çalışma izni vermediler jeffersonada vermediler reinayıda satmıltım dudekle kaldım yani
FM2006'da freddy guarin,freddy adu ve alexander farnerud'u bilmeyen yoktur sanırım. Hepside çok süper yetenekler.
fernando torresi de ilk bilen bendim![]()
bunlar gercek mahallede bunları arkadaslara soylıyerek ben kesfetmıstım hatta bır transfer olunca bana sorarlar ıyımı dıye
ıste bunları kesfettım
rabınhosantos ıken
ponzıocolon takımda ıken
maxı lopezrıver da ıken
tarıbo westınterde ıken
buffonparmada ıken
Sergey Kislyak 07'deki favori yıldız adayım. Belarus'lu.
Brezilyali oyuncular göze carpiyor yine.
arkadaslar kusura bakmayın ama ben 96 yılında Christian Vieri yi İtalya ikinci lig takımlarından birinden keşfetmiştim,bu takım ya Veneziaydı yada Vicenza orasını tam hatırlayamıorm.Ozamandan yıldız olacagı belliydi![]()
Sen degil fm kesfetmis gene![]()
kamil grosicki polonyali ole parlak bisi deil su anda ama ii bi yedek guzel goller atiyo
cm95 de ronaldoyu psvden ben kesfettim : )
saka maka graveseni alirdik 96da ayrica hayal kırıklıgım richard wright oldu arsenal aldıgında işte parlıcak dedim ama patladı, ilk büyük yıldızımdı tabi oyunu bilmeyince o zamanlar kaleci öne çıktı![]()
arkadaşlar herkes süper oyuncu bulmuş ama peki rocha ve jose maria sand adlı oyuncuları bilen varmı cm 2000 de gol rekoru kırdı takım sand 65 rocha 54 gol attı 1 sezonda galatasaray
bende daha cm 4 te yıldız olmasada fernando gagoyu bulmuştum adam çok iyi oyuncuydu şimdi barça ve madrid istiyo son duyduğum habere göre madrid antlaşmış.Capello gibi adamım
Ya of varya iyice geyige cevirdiniz burayi admine soleyin geyiq bolumu acsin caniniz madem bukadar geyiq yapmak istiyor![]()