Sayfa 7 / 27 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 806 sonuç

Konu: FM 2007 Süper Genç Yetenekler (Türk - Yabancı)

Hybrid View

1. Default

eyw kardes gusel calisma ama turklere biraz daha ağırlık vermek lazım nede olsa yabancı sınırlaması çoğumuzun canını sıkıyo!

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Simon Vukcevic

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1986
    Ülke:Sırbistan Karadağ
    Klüp:Saturn (Rusya)
    Mevki :AMC

Mutlaka almanızı öneririm...
    Koray Dusova making tactical change...

3. Default

eğer galatasaray ile oynuyorsanız, yabancı kontenjanı açacağım diye marcelo carrusca'yı gönderirseniz bi 10 maç sonra a$ırı pi$man olabilirsiniz

ben carrusca yerine tomas'ı gönderdim. tomas çok agresif bu oyunda. bilmiyorum, ailevi nedenler herhalde
    carrusca da sezon bitmeden 6.75 milyon $'a kadar değer kazandı.

vukcevic de fm 2006'daki en büyük ke$fimdi benim. saturn'de oynuyor. fiyatı çok ucuz diyemesek de, ucuz.. hangi takıma koyarsanız koyun, i$ yapacağı garantisini ben veriyorum.

amlc kendisi

arkadaşlar bu cem sultan harika bakın bu adamı takip edin bi sezonda enn az 25 gol atıor harika bi adam geleceğin golcüsü arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    abd-denver-colorado

Quote Originally Posted by tahaksoy View Post
    arkadaşlar bu cem sultan harika bakın bu adamı takip edin bi sezonda enn az 25 gol atıor harika bi adam geleceğin golcüsü arkadaşlar
    evet kardesim gercekten inanilmaz bi oyuncu cem sultan acaba gercektede iyi oynuyomudur cok merak ediorum eer ii oynuosa gs icin cok ii olr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by carmelorkn View Post
    evet kardesim gercekten inanilmaz bi oyuncu cem sultan acaba gercektede iyi oynuyomudur cok merak ediorum eer ii oynuosa gs icin cok ii olr
    Cem Sultan gerçekte de çok iyi bir futbolcu.. Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 75 veya daha fazla gol atıp PAF rekorunu kırdı.. Çok iyi bir santrafor geliyor..

Karim Benzema , gonzalo higuain, leandro lima, anderson, artabe, sinan bolat, ferhat bıkmaz, erkan ferin, kerlon, veli kavlak, umut kocin

arkadaslar ii gizel de bu yasi kucuk olan oyuncular her oyunda farkli acilio hayal kirikliina ugrayacakmisiz gibi gelio bana ozellikle turkler

Maicosuel'in potansiyeline baktım scout programıyla gelişimini tamamlamış gibi onu alırsak yerinde sayarmı yoksa potansiyelinin üstüne çıkarmı

Quote Originally Posted by sefaburan View Post
    Maicosuel'in potansiyeline baktım scout programıyla gelişimini tamamlamış gibi onu alırsak yerinde sayarmı yoksa potansiyelinin üstüne çıkarmı
    bize cevap veren yokmu ya

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by sefaburan View Post
    bize cevap veren yokmu ya
    Potansiyeli artmaz...
    Editorden ayarlarsin 100 se 200 yaparsin ama hiledir bu.

hile yakışmaz bize

Exclamation Kesfedilen Gencler!!!

tonton zola mokokoyu cm de ilk kesfeden benim

keşfetme denmez..ilk cm yi 97 yılında oynamıştım bundan yaklaış 9-10 sene evvel o zaman terry henry i monacodaydı..hatirliom sol kanat oyuncusuydu.sağdada oynayabiliordu.her gittiğim takma aliodum.yetiştirmeye çalışıodum.tabi ozamanlar pilot takım falan yoktu.hey gidi günler hey...

keşfetme denmez..ilk cm yi 97 yılında oynamıştım bundan yaklaış 9-10 sene evvel o zaman terry henry i monacodaydı..hatirliom sol kanat oyuncusuydu.sağdada oynayabiliordu.her gittiğim takma aliodum.yetiştirmeye çalışıodum.tabi ozamanlar pilot takım falan yoktu.hey gidi günler hey...

cm2 de bakayoko ve olsen i ben buldum.

vayy bea ne cevherler varmış bu sitede haberimiz yok peki geleceğin yıldızları kim olucakkkk :d
    bide bana kalecei lazım ustariyi alcaktım liverpoola çalışma izni vermediler jeffersonada vermediler reinayıda satmıltım dudekle kaldım yani

Thumbs up

FM2006'da freddy guarin,freddy adu ve alexander farnerud'u bilmeyen yoktur sanırım. Hepside çok süper yetenekler.

fernando torresi de ilk bilen bendim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bunlar gercek mahallede bunları arkadaslara soylıyerek ben kesfetmıstım hatta bır transfer olunca bana sorarlar ıyımı dıye
    ıste bunları kesfettım
    rabınhosantos ıken
    ponzıocolon takımda ıken
    maxı lopezrıver da ıken
    tarıbo westınterde ıken
    buffonparmada ıken

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    bunlar gercek mahallede bunları arkadaslara soylıyerek ben kesfetmıstım hatta bır transfer olunca bana sorarlar ıyımı dıye
    ıste bunları kesfettım
    rabınhosantos ıken
    ponzıocolon takımda ıken
    maxı lopezrıver da ıken
    tarıbo westınterde ıken
    buffonparmada ıken

hocam diğerlerini anladık da Taribo West'i Inter aldığına göre onlar senden önce keşfetmiş gibime geldi...

22. Default

Sergey Kislyak 07'deki favori yıldız adayım. Belarus'lu.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Brezilyali oyuncular göze carpiyor yine.

arkadaslar kusura bakmayın ama ben 96 yılında Christian Vieri yi İtalya ikinci lig takımlarından birinden keşfetmiştim,bu takım ya Veneziaydı yada Vicenza orasını tam hatırlayamıorm.Ozamandan yıldız olacagı belliydi

Nesil
    2006
    Yer
    ankara

Sen degil fm kesfetmis gene

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kamil grosicki polonyali ole parlak bisi deil su anda ama ii bi yedek guzel goller atiyo

Nesil
    2006

cm95 de ronaldoyu psvden ben kesfettim : )
    saka maka graveseni alirdik 96da ayrica hayal kırıklıgım richard wright oldu arsenal aldıgında işte parlıcak dedim ama patladı, ilk büyük yıldızımdı tabi oyunu bilmeyince o zamanlar kaleci öne çıktı

Nesil
    2003
    Yer
    istanbul

arkadaşlar herkes süper oyuncu bulmuş ama peki rocha ve jose maria sand adlı oyuncuları bilen varmı cm 2000 de gol rekoru kırdı takım sand 65 rocha 54 gol attı 1 sezonda galatasaray

bende daha cm 4 te yıldız olmasada fernando gagoyu bulmuştum adam çok iyi oyuncuydu şimdi barça ve madrid istiyo son duyduğum habere göre madrid antlaşmış.Capello gibi adamım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya of varya iyice geyige cevirdiniz burayi admine soleyin geyiq bolumu acsin caniniz madem bukadar geyiq yapmak istiyor

Sayfa 7 / 27 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri