yahu simdi girdim baktim arsenalin resmi internet sitesine yok öyle bisi,gökhanla ilgili bir haber yok,bunlar tamamen gazetecilerin israridir,yakinda gazetecilerin yüzünden arsenal gercekten alacak gökhani![]()
yahu simdi girdim baktim arsenalin resmi internet sitesine yok öyle bisi,gökhanla ilgili bir haber yok,bunlar tamamen gazetecilerin israridir,yakinda gazetecilerin yüzünden arsenal gercekten alacak gökhani![]()
bobo gderse bizim forvette tek çalımcı olan adamda gitmiş olur
FM Gazetesi
yerine iyi adam alacaklarsa yollasınlar bobo yu yoksa gitmesini istemem daha genç ve kaliteli kumaşı var
bence de bobo ii,gitmesin
Bence Bobo o kadar iyi degil,iyi kar yapabileceksek gitsin.Bu sene de bir dahaki sene icin yerine adam bakarlar.
bobo giderse ondan daha iyi forvet almaları lazım
evet
gitse bile yerine alınacak oyuncu daha ii olmalı
Ali Bilgin Beşiktaş'ta
Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Ali Bilgin'in transferi için Antalyaspor Başkanı Sedat Peker'le yaptığı görüşmelerde 2,5 milyon dolara anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki orta alan oyuncusunun Beşiktaş'ın devre arası kampına katılacağı açıklandı. Beşiktaş, Kayserispor'un Mehmet Topuz'u satmaması üzerine yine aynı takımdan Bülent Bölükbaşı'na talip oldu. Uşaksporlu Turan da Kartal'ın listesinde yer alıyor.
Bilgin'i kaptı
Galatasaray'ın da çok istediği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Bilgin'in, Kartal'ın devre arası kampına katılacağı açıklandı.
Ara transferin gözde ismi Ali Bilgin Beşiktaşlı oluyor. Siyah- beyazlılar, Galatasaray'ın da çok istediği Antalyasporlu futbolcunun işini bitirdiler. Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker ile yaptığı görüşmelerin sonucunda 2.5 milyon dolar karşılığında Ali Bilgin için
anlaşmaya vardı. Antalyaspor, Ali için 2 milyon Euro bonservis bedeli istiyordu. Ali Bilgin'in 12 Ocak'ta Beşiktaş'la resmi sözleşme imzalayacağı ve ardından siyah-beyazlıların hazırlık kampına katılacağı belirtildi.
Bölükbaşı'na talip
Beşiktaş'ın Bilgin'i, Tigana'nın "Burak'tan istediğim verimi alamıyorum. Ali orta sahada ilaç olur" dediği için transfer edeceği öğrenildi. Mehmet Topuz'un transferini Kayserispor'un bu oyuncuyu satmaması üzerine bitiremeyen Beşiktaş, aynı takımdan Bülent Bölükbaşı'na talip oldu. Kartal, Bülent'i Ocak 2007'te renklerine katmak istiyor. Tigana'nın ayrıca gelecek yıl için Eskişehirsporlu Mehmet Akif, Diyarbakırsporlu Barış ve Burhan ile Uşaksporlu Turan'ı da istediği öğrenildi.
millet yıldıray ı hamit i istiyor.bizde gidioz ali bilgin i alıoz,süper yani
yaw yok yaa doğru değildir ali bilgine 2,5 çok yaw o kadar parayı vermez yönetim
So what?
Saike
semsi resmindeki sorun bende de oluyor bazen
Beşiktaş'da uzakdoğu rüzgarları!
Vatan gazetesinin bugünkü sayısında (02.01.2007) ara transfer döneminde oyuncu arayışında olan Beşiktaş'a Güney Koreli menajerlerin bazı futbolcuları önerdiği öne sürüldü.
Busan’ın orta saha oyuncusu Lee Seung-Hyun ve Ulsan’ın defanstaki yıldızı Park Byung-Gyu’yu menajerler Sinan Vardar’a teklif etti. Yönetim teknik direktör Jean Tigana ile görüşerek, transfer için son kararı verecek.
Beşiktaş bir yandan Tigana krizini örtmeye çalışırken, transfer için çalışıyor. Frankfurtlu Sotris, Trabzon’un Brezilyalı yıldızı Eller, Antalyalı Ali, G.Antepli Bekir ve Ç.Rizeli Yasin için temaslarını sürdüren Kartal, bu kez de Güney Koreli menajerlerin istilasına uğradı. Bir süredir siyah-beyazlı yöneticilerle görüşmek için zemin arayan G.Koreli menajerler, altyapı sorumlusu Sinan Vardar ile bir görüşme yapıp, oyuncu tevsiyesinde bulundu
TOP TİGANA’DA
Yönetime önerilen futbolcuların Busan Park’ın hücuma yönelik orta saha oyuncusu Lee Seung-Hyun ve Ulsan Hundai’nin defans oyuncusu Park Byung-Gyu olduğu belirtildi. Busan Park’da forma giyen Lee Seung-Hyun 22 yaşında. Orta sahada hücuma yönelik oynuyor. 1.75 metre boyunda ve 68 kilo. Ulsan Hundai’nin defans oyuncusu Park Byung-Gyu ise 25 yaşında. 1.78 metre boyunda, 73 kilo ağırlığında. G.Koreli iki oyuncu için son kararın Fransız teknik direktör Jean Tigana ve yönetimde olduğunu söyleyen Sinan Vardar “Konu birkaç gün içinde netlik kazanır” dedi
‘ALTYAPIMIZ FABRİKA GİBİ’
Transfer çalışmaları için gelen Koreli menajerler, peşin paranın yanı sıra, Beşiktaş’ta fazla forma şansı bulamayan Serdar Özkan, İbrahim Kaş ve Aydın gibi gençleri takasta kullanabileceklerini bildirdiler. Menajerler, üç futbolcunun karşılaşma kasetlerini, izletmek için yanlarına aldıkları öğrenildi. Bu arada Sinan Vardar, İbrahim Kaş, Serdar Özkan ve Aydın için Vestel Manisaspor’un teklif yaptığını da belirtirken “Altyapımız fabrika gibi. Minik takımdaki oyunculara bile talep var. Manchester City Batuhan’a, teklif yaptı. Samsung Kubilay’a maddi destek sağlıyor. Geçen yıl adından çok bahsedilen Muhammed Demirci de artık üzerindeki sendromu atlattı” diye konuştu.
Kaynak : Vatan
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
yaw bence biz bunları lamayız çünkü çok acısını çektik bu menejerlerin önerdiği futbolculardan ayrıca tigana öle kasetten adam izleme ile oyuncu almadığını sene başında duyurmuştu
So what?
Saike
Serhat Beşiktaş'a mı?
Eski Fenerbahçeli Serhat Akın kulübü Anderlecht ile olan bağlarını tamamen koparmak üzere.
Son aylarda takımla sorunlar yaşayan ve satış listesine konulan Serhat Akın geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Türkiye'ye geri dönüş sinyalleri vermişti.
Beşiktaş'a mı?
Belçika basını Serhat Akın'ın takımdan yarın ayrılıp İstanbul'a gideceğini ve kendisi resmi olarak Anderlecht'ten isteyen kulüpler Beşiktaş veya Daum'un çalıştırdığı Köln'e imza atacağını öne sürdü.
serhat'ın gelmesini isterim,ilaç gibi gelir Valla
hem sağ kanat hem forvet oynuyor,bjk'ye çok yararlı olur
Burak Yilmaz gibi bir futbolcu ama sadece biraz daha suratli. Bjk bunlara para harciyacagina, cok iyi bi on libero ve sag bek alsin. Ayriyeten de cok iyi bi forvet
Serhat Akin'i almak gibi bir hata yapmayiz umarim.
serhat akına gerek yok adamda almayacaz herhalde devre arasında gerekde yok zaten iyi adam bulmak zor devre arasında
So what?
Saike
serhat ı almak buyuk hata olur
serhat hem kanat hem forvet oynuyor beşiktaş için yararlı olabilir ben alınmasından yanayım
bende aynen alınmasından yanayım,umarım gelir
"Arsenal'den teklif almadım"
Beşiktaş'ın tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Zan, Arsenal'den teklif almadığını belirterek, hedefinin Avrupa'da büyük bir kulüpte futbol oyanamak olduğunu söyledi.
İngiliz basınında, kendisinin Arsenal'e transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin bile onur verici olduğunu ifade eden Gökhan Zan, "Arsenal'den teklif almadım. Menajerim bu konuyla ilgilleniyor. Kulübüme de bir teklif gelse zaten doğrulanırdı. Her futbolcunun hayali Avrupa'da futbol oynamaktır. Ancak benim hedefim, Avrupa'da büyük bir kulüpte oynamak. İnşallah hedefim doğrultusunda ilerlerim. Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusuyum, Beşiktaş da Avrupa standartlarında bir takım. Eğer gidersem, dev bir takıma gitmek isterim. Türkiye'yi de en iyi şekilde temsil etmek isterim. Arsenal için İngiliz basını benimle röportaj yaptı. Ama bu olay ne kadar doğru hiç bilmiyorum" dedi.
Kamp ortamının oldukça neşeli olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Mükemmel bir ortamdayız. Saha ortamımız çok güzel. Arkadaşlarımız ve birbirimize olan dayanışmamız çok iyi düzeyde. İlk 5 gün içerisinde iyi biri şekilde kondisyon sağladık. Hocamız da bize hem kondisyon, hem de verdiği taktikle beraber, idmanızı neşeli ve sağlıklı bir şekilde devam ettiriyoruz. Hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlar ne kadar ölçü olmasa bile, çok önemli. Çünkü üst düzey takımlarla oynayacağız. En azından kendimizi sınayacağız. Hocamızın verdiği taktiği sahaya yansıtacağız. Eksikliklerimizi de göreceğiz. Ankaragücü maçına kadar hazır olmalıyız. İnşallah Ankaragücü maçını atlatıp, lige iyi bir şekilde başlarız" diye konuştu.
Sakatlığını da değerlendiren siyah beyazlı futbolcu şunları söyledi:
"Bu sene daha ilk defa sakatlandım. Onun da antrenmanla alakası yok. Bursaspor maçında omzumdan sakatlandım. Benim sık sakatlanmam geçen seneydi. O da bir adele sorunundan dolayı ağır bir sakatlık geçirdim. Ondan sonra kamp dönemi geçirmediğim için bünye olarak zayıf kaldım. Ancak bu sezon başı kendime çok iyi bakıyorum, tüm antrenmanlarıma katıldım. Şansız bir şekilde omzum çıktı. Bu sakatlık sadece bir talihsizlik. Bu sezon başında gayet başarılı olduğuma inanıyorum. Ancak başarılı olmak yetmiyor, önemli olan bu başarının devamlılığını getirmek."
Gökhan Zan, teknik direktör Jean Tigana'dan gayet memnun olduklarını söyleyerek, "Basında bazı haberler çıktı. Bunların doğruluğunu bilmiyorum. Biz de tatildeydik o dönemde. Biz futbolcularız, burada işçiyiz. Hocamızın verdiği taktiği sahaya yansıtmak, oyun disiplinini elden bırakmamak bizim görevimiz. Bu olay, hocayla yönetim arasındadır. Bize yorum yapmak düşmez. Geçen sene sakatlığım nedeniyle hiç oynamadığım dönemde Tigana takımın başına geldi. Takımdan 3-4 ay ayrı kalmıştım. Hatta bu dönemde her yere gidip gelmişim, haberim yoktu. Basından takip ettim birçok şeyi. Sağolsun hocamız ve yönetimimiz bana destek çıktı. Tigana, maçlarda şans vererek bana sahip çıktı. Hocamıza teşekkür edebilmek için maksimum seviyede mücadele etmek zorundasınız. Futbolcunun yapması gereken 3 ana temel şeyi yapıyorum; birincisi çalışmak, ikincisi çalışmak, üçüncüsü de çalışmak. Benim felsefem bu doğrultuda" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ın defansının çok kaliteli olduğunu vurgulayan tecrübeli defans oyuncusu, "Beşiktaş kalecisi gayet iyi bir kaleci, ancak şanssızlıklar geçirdi. Adaptasyon sorununu atlatamadı. Antalyaspor'dan 4 gol yedik. Eğer o golleri yemesek, en az gol yiyen takım olacaktık. Bir takım 11 kişiden oluşur. Toplu halde defans ve ofans yapmalıyız. Son Dünya Kupası'na baktığımızda tüm defans oyuncularını gördük. Onlar da hata yapabiliyor, biz de yapıyoruz. Hatalarımızı en aza indirmek için çok çalışıyoruz. İkinci yarıda inanıyorum ki Beşiktaş, Türkiye Ligi'nin en az gol yiyen takım olacak. Bizim defansımız gerçekten çok kaliteli. Bir milli takım defansı gibiyiz. Yabancı bir futbolcu transfer olsa başımızın üstünde yeri var. Biz onlardan çok şey bekliyoruz. Kim gelirse gelsin, takımıza fayda sağlayacaksa her zaman kapımız ona açıktır" dedi.
Beşiktaş'ın UEFA Kupası'ndan elenmesiyle ilgili olarak da şöyle konuştu:
"Avrupa'da tecrübe eksikliği değil de sakatlıklarımız, şanssız son saniye golleri, hakem faktörleri var. Dünya Kupası'nda görev alan hakemler ile bizim hakemlerimiz arasında hiç fark yok. Yanlış anlaşılmasın. Çok kaliteli hakemlerimiz var. UEFA Kupası'ndan elenmemizde hakem faktörünün büyük rol oynadığını düşünüyorum"
Oyun stili olarak Alpay'ın hırsını takdir ettiğini açıklayan Gökhan Zan, "Kendisi çok kaliteli bir futbolcu. Cannavaro'nun da oyun stili, çabukluğu, ilk toplara müdahalesi, oyun sezgisi, oyunu yönlendirmesi ve defansın beyni olmasını çok takdir ediyorum. O da hata yapıyor. Ama defans futbolcularının üzerine çok gitmemek gerekiyor. Tayfur Abi'yi kişiliği, insanlığı, Ergün Penbe ve Hakan Şükür'ü beyefendiliğiyle çok beğeniyorum. Onları örnek alıyorum. Bu futbolcuların Türk futboluna yaptıkları ortada" şeklinde konuştu.
Hiçbir forvet oyuncusundan çekinmediğini de belirten siyah beyazlı futbolcu, "Defans oyuncusu, konsantrasyonundan biraz da olsa kaybettiği zaman, amatör futbolcu bile olsa karşısında, ona da mağdur olur. Ancak konsantrasyonu üst seviyede olan bir defans oyuncusu, her forvetin karşısında durabilir. Türkiye'den Fatih Tekke, Hakan Şükür, Sinan Kaloğlu, Ümit Karan, Bobo ve Nobre çok iyi forvet oyuncuları" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'deki defans problemine de değinen Gökhan Zan, şunları söyledi:
"Lugano ve Edu çok kaliteli futbolcular, ama uzak yerden geldiler. Bir şekilde uyum sağlayamamış olabilirler. Biraz zamana ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Benim onları değerlendirmem pek doğru olmaz. Ancak Servet ile aralarında şu an için pek fark olduğunu düşünmüyorum.
Gökhan Zan, İnönü Stadı'nda üzerlerinde bir baskı oluşmadığını da ifade ederek, "Çok büyük taraftarımız var. Rakiplerimiz bizim stada gelmek istemiyorlar. Bizim için pozitif yönde etki sağlıyor. Çok da Fair Play çerçevesi içerisinde bir seyircimiz var. Her tribünde istenmeyen sözler söylenebilir, ama bizim tribünümüzde bu tür şeyler pek olmuyor. Birçok rakip takımdaki arkadaşlarım, "Keşke sizin gibi seyircimiz olsa" diyor. Rakip olarak Fenerbahçe Stadı'nda da bu etkiyi görüyorum. Ancak bizim statta onların yarısı kadar taraftar olmasına rağmen, iki kat seyirciye bedelmiş gibi geliyor. Sezon başından bu yana bizi destekleyen ve hep yanımızda olan taraftarlara ne kadar teşekkür etsek az. İnşallah onlarla beraber yakaladığımız başarıya yeniden ulaşırız" diye konuştu.
Kartal'da Szymek girişimi sürüyor
Beşiktaş'ta, Başkan Yıldırım Demirören önceki akşam Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile yediği yemekte gündeme getirdiği Szymkowiak'ın transferi için girişimlerini sürdürüyor.
Siyaz - beyazlı kulübün Başkanı, Milliyet Gazetesi'nin 8 Ocak 2007 tarihli haberine göre Polonyalı oyuncuyu Beşiktaş'a transferi karşılığında para yerine sadece Ali Güneş'i vermek istediği öğrenildi. Kadronun geniş olması nedeniyle devre arası transferine soğuk bakan Beşiktaş Yönetimi, Szymkowiak'ın ligi tanıması nedeniyle bu oyuncuyu renklerine bağlamak için harekete geçti. Demirören, bordo - mavili kulübün para konusunda ısrarlı olması durumunda bu transferden vazgeçecek. Olası bir takas durumunda ismi gündeme gelecek olan Ali Güneş'in ise Trabzonspor'a gitmeye soğuk baktığı öğrenildi.
Beşiktaş Yönetimi pazarlıklarda çok sıkıştığı taktirde ise Ali Güneş ile birlikte az miktarda bir para vermeye hazır olduğu vurgulandı.
Kaynak : Milliyet
Szymek transfer haberi yalandır delgado ve rico varken boyle bir transfer gerceklesmez
Eller için yeşil ışık
Eller için Bordo-Mavili ekibin kapısını çalan Yıldırım Demirören?e Karadeniz temsilcisinin Başkanı Nuri Albayrak yanıt verdi: İlk tercihimiz Beşiktaş olacak.
08.01.2007
?Teklif çok ama...?
Beşiktaş?ın Eller aşkı bitmiyor... Önceki akşam Başkan Yıldırım Demirören?i otelinde ziyaret eden Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Brezilyalı yıldızı isteyen Beşiktaş?a net yanıt verdi. Bordo-Mavili kulübün patronu, ?Oyuncumuz kendi ülkesinde kalmaktan yana. Ayrıca Portekiz ile İspanya?dan bazı ekiplerle de görüştü. Türkiye?ye gelmesini istedik. Oturup, konuşacağız ve transferi yönlendireceğiz. Beşiktaş bu transferde tüm takımlardan bir adım önde? dedi.
?Jun köprü olmuştu?
Siyah-Beyazlılar?dan İbrahim Akın, Ali Güneş ve Ramazan?ı istediklerini hazırlatan Albayrak, ?Sizden de benzer bir yaklaşım bekliyoruz. Geçen sezon Jun?un transferinde sıcak ilişkiler içerisine girmiştik. Eller, Trabzon?dan ayrılmak isterse Beşiktaş?a veririz? ifadesini kullandı. Bu arada iki kulübün patronu da Haluk Ulusoy?a destek olacakları konusunda karar aldı. Albayrak ve Demirören, imza kampanyası başlatan Levent Kızıl için, ?Oyuna geliyor? yorumunda bulundular.
Demirören döndü
Kampın ilk gününden bu yana takımla aynı otelde konaklayan Başkan Yıldırım Demirören, dün babası Erdoğan Demirören ile birlikte İstanbul?a döndü. Siyah-Beyazlı kulübün patronu, hafta içinde yapacağı görüşmeler sonrasında yeni yönetime şekil verecek. Başkanın listesinde bulunması kesinleşen isimler şöyle: Murat Aksu, Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Celal Kolat, Hasan Bozkurter ve Sehçet Ümitlen.
ellere trabzon tekrar kavuşmuşken çok zor görüyorum ben
yaw büyük olasılıkla oyuncu almayacağız bu dönem ama klebersonu satarsak belki onun yerine birini alabiliriz
So what?
Saike
Serhat Akın
her an Kartal olabilir!
Sıcak gelişmeler!.. Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen temsilcimiz Serhat Akın Beşiktaş ile anlaşmak üzere. Anderlecht kulübünün gündemini tutan yerel basında çıkan haberlere göre Köln ile anlaşamayan Serhat Akın ve Anderlecht kulübü yetkililerinin Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı ve transferde önemli gelişmelerin olduğu belirtildi.
Bugün bir araya gelen Anderlecht yönetiminin Beşiktaş'ın ısrarcı tutumu karşısında bonservis bedelinde indirim yapabileceği söylenirken, daha önce Türkiye'de forma giymek istemediğini belirten Serhat Akın'ın da Beşiktaş kulübü yetkilileri tarafından ikna edildiği öne sürüldü.09.01.2007
Kaynak : SuperSpor.com dış haberler
son werder maçından sonra artık bu takıma kim alırsan al hiçbirşey olmaz önce bu tigana, baki ve runjeyi sepetlemek lazım