Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 283 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 v1.0 BETA Çıktı !!!

ßenım ewde ınt yok ben ısteyım nasıl yamamı guncellıcem bende aralıgın guncellestırmesınde yok baktım yama cıkmıs ındırdım kurdum o kadar guncellestırme ıcın ılla oyunun yuklu oLdugu makınamda ınt olmasımı lazım??? bole setup gıbım bısıyı warmıdırkyy??¿¿

ßenım ewde ınt yok ben ısteyım nasıl yamamı guncellıcem bende aralıgın guncellestırmesınde yok baktım yama cıkmıs ındırdım kurdum o kadar guncellestırme ıcın ılla oyunun yuklu oLdugu makınamda ınt olmasımı lazım??? bole setup gıbım bısıyı warmıdırkyy??¿¿

insallah ılgılenırde bı cwp yazarsınız!!!!!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Hiç bir zaman saat, tarih ve gün verilmediğini biraz araştırıp öğrenseydin, buraya mesaj yacağına.

istatistikleri güncelleyin onuda güncellemiyosunuz

Nesil
    2006

Bir de mesela full versiyonunu bütün oyunu tam olarak türkçe yapınca mı yoksa yani mesela %90 türkçe yapınca mı rakamı attım ama yani öyle mi full versiyon çıkıcak?

Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe Fm 2007 TÜrkÇe

Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz Beklİyoruz

Yok KardeŞ Çok ŞÜkÜr İyİyİm
    ÇaliŞmalarinizi Sabirsizlikla Beklİyorum...

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    İyi olduğuna sevindimde. İlk önce forum kurallarını ve ceza sistemini okumanı isterim.

1. Başı boş mesajlar atman gerekmiyor. Açıklaman varsa güzel ve akıçı cümelerle kurarak anlat. Bunu yapmadığın taktirde ceza sistemi uygulanır.

2. Aşırı smiley koymak kurallara aykırı. Sen resmen ortalığı tozu dumana katmışşın.Ortada bir göz kirliliği oluşmuş. Aynı şekilde, bundan sonra devam edersen, Ceza sistemi uygulanır.

3. TSİ türkçe yama tam sürüm çıktığında görecez. Şu olayı anlamıyorum, size verileni şükretmek bu kadar zor mu? Türkçe yama çıkmadan önce, hadi çıkarın diyordunuz. Şimdi % 71 oranındt türkçe ama Tam sürümünü istiyorsunuz. Tamam bunu yapmanız doğalda, bu sözleri TSİ türkçe ekibi hak etmiyor. Bundan sonra umarım foruma daha faydalı olursunuz.

bizim istediğimiz sadece bilgilendirilmek yamadan son durumlar hakkında bilgi istiyoruz okadar TSİ türkçe ekibi olmasa tabi oynayamayız türkçe olarak herşey için teşk ederiz

DEVAMINI BEKLİYORUZ...

forum kurallarını okumamıştım kardeş kusura bakma ama böle mesajlara rastladım daha önce bi mahsuru yok biliyordum ama şimdi öğrendim...

Ayrıca size tükçe yama konusunda da hiç bir tepkim yok aksine kendi özel hayatınızdan çalıp bunları yapmanızı saygı ile karşılıyorum sanırım beni yanlış anladım...

8. Default

Arkadaşlar lüften yardımmmmm delirmek üzereyim fm 2007 beta yı kurdum ama "run time error "76" path not found hatası veriyor türkçeyi kurdugum klasörün içine temp dosyasıda actım ama olumuyor yardımmm. SAYGILAR...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ya ArkadaŞlar Bu Sİtede Yardim Etcek Kİmse Yok Mu Yaa....

Quote Originally Posted by isir2 View Post
    Arkadaşlar lüften yardımmmmm delirmek üzereyim fm 2007 beta yı kurdum ama "run time error "76" path not found hatası veriyor türkçeyi kurdugum klasörün içine temp dosyasıda actım ama olumuyor yardımmm. SAYGILAR...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ya ArkadaŞlar Bu Sİtede Yardim Etcek Kİmse Yok Mu Yaa....

oyunu önce normal exe den aç sonra çık oyundan betayı aç olur ozaman

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bir buçuk ay oldu hala tam sürüm bekliyoruz. Panel çalışmaları bu kadar uzun mu sürüyor acaba. Yine de çalışmalarınız için teşekkür ediyorum.

11. Default

çok saolun

hala yokmu ya bu 2. versiyon

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

şu anda bir işlem yapamıyoruz özel işlerimiz nedeniyle bir kaç gün içerisinde ankaraya dönmem ile zaten dosyayı sitemizde göreceksiniz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Merak etmeyin arkadaslar TSI en iyisini yapacaktir zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Sarı Güllerin İçinde Olduğu Lacivert Gökyüzünden

Yapacaktır ondan şüphem yok ama sabırsızız işte ne yapalım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

%100 için çalışmalar devam ediyormuş arkadaşım.

Ben bekliyorum beta felan yüklü degil %100 Türkçe çıktında yüklicem... Yama yapımında ugraşan herkese kolay gelsin...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence en erken 1 ay sonra yama çıkar
    sabırsızlıkla bekliyoruz
    emegi geçenlere kolay gelsin.. emeklerine saglık

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mustafa Budak View Post
    şu anda bir işlem yapamıyoruz özel işlerimiz nedeniyle bir kaç gün içerisinde ankaraya dönmem ile zaten dosyayı sitemizde göreceksiniz.
    Yani bir kaç içinde yeni versiyon sitede olucak mı?Yanlış anladıysam düzeltin.

20. Default

bizlere böyle güzel bir imkan sundugunuz için size ne kadar teşekkür etsek azdır

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Versiyonlarda maalesef tarih veremiyoruz, her yeni versiyonda oyunu daha Türkçe olarak oynayacaksınız. 2. versiyonun bu kadar uzamasını biz de istemezdik ancak bazı özel sebeplerden ötürü yama gecikti.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    %100 için çalışmalar devam ediyormuş arkadaşım.
    %100 bazı teknik sıkıntılardan dolayı olmaycak ancak %99 olacak. Bu sizin oyunu tam anlamıyla Türkçe oynamanız için yeterli bir oran.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

22. Default

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Versiyonlarda maalesef tarih veremiyoruz, her yeni versiyonda oyunu daha Türkçe olarak oynayacaksınız. 2. versiyonun bu kadar uzamasını biz de istemezdik ancak bazı özel sebeplerden ötürü yama gecikti.

%100 bazı teknik sıkıntılardan dolayı olmaycak ancak %99 olacak. Bu sizin oyunu tam anlamıyla Türkçe oynamanız için yeterli bir oran.
    %99 yeter de artar bile bence..

%99 süper ya yetmezmi vallhi süpersiniz nediyelimki özel işleriniz olmasına rağmen dvm ediyosunuz pes etmedinşiz çok teşk ederiz sabırsızlıkla bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Bu yama yapım evresinde, her bakımdan Allah size kolaylık versin..
    <')))))>-<

Hep destek Tam destek Turksportal' a
    Yapsanda, yapmasanda.. Emeklerinizin boşa gitmediğini bilin değerli arkadaşlar..
    Teşekkürler her türlü gayretiniz için.

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

Süper Bir Yama Yapacağınıza İnanıyorum...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Ankara'ya geldim ve FM CD'me kavuştum. En kısa zamanda yamayı sizlere sunacağız.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006

Bu yama'yı oynamak 17 Haziran'a kısmet olacak. Anlayan anladı.

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

Anladık Batuhan Abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post

%99 beklediğimden daa ii olcak
    saolun

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri