Anket Sonuçlarını Görüntüle: -

Voters
0. You may not vote on this poll
  • -

0 0%
  • -

0 0%
Sayfa 7 / 18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 513 sonuç

Konu: Fenerbahçe - AZ Alkmaar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

fenere üzülerek geçmiş olsun diyorumaz nin bu kalecisine atmaları lazımda golleri işleri çok zora girdi haftaya şota şeytanı ve didluca oynayacakmış rakip takım çok hızlı paslar yapıyolar çok hızlı atağa kalkıyor kayseri maçında izlemiştim az yi o zaman bu kadar değillerdi şimdi dahada ilerletmişler van gaal farkı çok iyi teknik adam yani fenerin işi çoook zor

Nesil
    2006

Default Hollanda basınında F.Bahçe - AZ maçı

Fenerbahçe'nin UEFA Kupası 3. tur ilk maçında dün AZ Alkmaar ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşma Hollanda basınında geniş yer aldı.

Hollanda basını, AZ Alkmaar'ın sakat, hasta ve cezalı futbolcularını fazlalığından dolayı 16 kişilik genç bir kadro ile İstanbul'a gittiğini hatırlatarak, bu genç takımın Şükrü Saraçoğlu cehenneminde Fenerbahçe karşısında, 3-1'lik skoru yakalamasına rağmen, büyük bir talihsizlikle maçtan beraberlikle ayrıldığı yorumunu yaptılar. Alınan bu gollü beraberliğin, AZ Alkmaar'ın tur için işini kolaylaştırdığına da değinen gazeteler, Louis Van Gaal'ın akılcı ve taktik üstünlüğü ile Fenerbahçe teknik direktörü Zico'ya zor anlar yaşattığı yorumunu da yaptılar.

AZ Alkmaar'ın almış olduğu beraberliği başarı olarak değerlendiren gazeteler, "Her şeye rağmen tur kolay değil. Fenerbahçe yinede çok dikkat edilmesi gereken bir takım" şeklinde yazarken, Louis van Gaal'ın İstanbul'a gitmeden önce Alkmaar'da yaptığı son basın toplantısında 'Türk Milli takımı için size bir teklif gelirse, kabul eder misiniz?' sorusuna verdiği cevap ta "Tabii ki seve seve Türk milli takımını çalıştırmak isterim. Türk milli takımı benim temel ilkelerime uyan ve çalıştırmak istediğim bir takımdır" sözlerine de sayfalarında yer verdiler. Hollandalı teknik adamın İstanbul'daki sevecen ve sempatik tavırlarının Türkiye'de yabancılık çekmeyeceğinin bir göstergesi olduğu ifadelerini de kullandılar.

Hollanda gazeteleri Fenerbahçe-Az Alkmaar beraberliğini şu başlıklarla okurlarına duyurdu:

De Telegraaf: "Alkmaar, İstanbul cehenneminde yakaladığı 3-1 lik galibiyeti elinden kaçırdı"

De Volkskrant: "AZ, mükemmel kompozisyonu tamamlayamadı"

Noordhollands Dagblad: "AZ, hem Fenerbahçe'yi hem de kendini delirtti"

Trouw: "AZ'in beraberliğini Van Gaal onaylamadı"

Algemeene Dagblad: "AZ, büyük bir şansı tepti"

NRC Dagblad: "Mükemmel AZ, Türk kulübü Fenerbahçe ile berabere kaldı"

Het Parool: "AZ'te kızgınlık ve hayal kırıklığı"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maçın özetlerini izledim tekrar tekrar bizim penaltımız verilmemiş ve adamların ilk golü ofsayt.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by comandante View Post
    deniz barış bir kere ofsaytı bozdı %100lük pozisyon verdi...ardından gene aynısı yaptı bu sefer de gol oldu...deniz ön liberoda appiahla oynasaydı,serkan sağa ümitte stopere çekilseydifarklı olabilirdi...en azından alex yedek olurdu da 10 kişi oynamazdı fener.
    işte taktik bu olmalıydı bu taktikte herkezden en üst düzeyde fayda sağlanırdı.neyse herkesin söylediği gibi elin koşmayan brezilyalısına 3.5 milyon euro vereceğimize türk olan olcan'ı oynatalım.ayrıca alex 1.5 sezondur böle hiçbir eleştiri yok medyada ama bizim genç oyuncumuz kerim 1-2 maç kötü oynayınca nası yere sermişlerdi çocuğu

Şu Alexten kurtulalım artık ya yeteeeeer.Son 20 dakika oyuna giren Olcanı görünce gerçekten de acıdım Alexe verilen deivide verilen paralara.Biz kendi değerlerimize sahip cıkalım,para için oynayan adamlardan kurtulalım inanın daha başarılı oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

ilk maçta fenerde en iyi oynayan oyuncu tuncay dı tuncay olmasa beraberlik bile olmazdı fener in turu geçme şansı az

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

KANAL D 'yi bir kez daha alkışlıyorum.Böyle bir gecede binlerce dolarlık gösteriler yapılıyor stadda ve bir tanesi bile ekrana yansımıyor.NEDEN?
    Kanal d efendi reklama girmeyi tercih ediyorda ondan..Bilmiyorlar ki maçı izleyen sayısız fener taraftarı o gösterileride maç kadar bekliyor.Hatırlatırım.Frankfurt maçının 3 dakikadan itibaren gösterildiğini..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EreN View Post
    KANAL D 'yi bir kez daha alkışlıyorum.Böyle bir gecede binlerce dolarlık gösteriler yapılıyor stadda ve bir tanesi bile ekrana yansımıyor.NEDEN?
    Kanal d efendi reklama girmeyi tercih ediyorda ondan..Bilmiyorlar ki maçı izleyen sayısız fener taraftarı o gösterileride maç kadar bekliyor.Hatırlatırım.Frankfurt maçının 3 dakikadan itibaren gösterildiğini..
    sadece maç öncesi değil maçıda göremedik sürekli alttan bi reklam çıktı

PCLioN Misafir

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bu adamlar milli maçta reklamlardan sonra Fatih Terim'le uzun bir röportaj yapacağız deyip 20 dakika reklamı dayayıp dizi yayınlayan insanlar.

İlker Yasin ve türevleri yüzünden futboldan soğudum yemin ediyorum. Şu Şampiyonlar Ligi'yle UEFA'yı da NTV alsa da biz de rahat etsek...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

birinde kayserisporun maçını da gösterecem deyim göstememişti uefa maçını çok gıcık oluyorum kanal d ye

Öncelikle maçı izlerken spor yorumcuları gibi kağıdı kalemi elime alıp maçtan notlar tuttum bunları paylaşayım sizlere...

İlk başta ilker yasini ve kanal d yi tebrik ediorum.bi maç bu kadar iğrenç ve kötü yönetilebilir.Tümerin bi pozisyonunda "evet top tümerde topla gidior tümer pası verdi tümer şut cekicek tümer yere düştü"yahu bu nedir ?böle bi anlatım şekli varmı top zaten tümerde adam pas verdikten sora nasil şut cekebilir?Kanal d ye gelince maçı mı izledik reklamlarımı anlayamadım.Futbol dediğin eğlence ve şovdur.İnsanlara heyecan yaşatmak için streslerini atmak için binlerce kişi o tv nin karşısına geçmiş ama stadttan en ufak bir görüntü bile verilmior.

İkincisi AZ nin kalecisi cok tecrübesiz olduğunu söledi.Evet bunun bizde farkındaydık.sahada gördük.ama o tecrübesiz kaleci bile volkandan daha cesaretliydiki futbolcularımıza çalım atacak kadar....ısrarla AZ Alkmaarın kalecisinin sadece 1.5 maç oynadığını sölüor.ama bizim volkandan bahsetmior hiç.Ya volkana ne demeli?schalkeler,milanlar,son dünya şampiyonu italyaya karşı forma giydi ama inanın bana AZ Alkmaarın kalecisi kadar cesaretli bile değildi.bölesine takımlara forma giydiği halde AZ Alkmaar kalecisi kadar amatör olabiliorsa volkanın 1.5 maç oynadığını düşünmek bile istemiorum.

Diolarki futbolcunun devamlı arkasında durmalısınız.Futbolcuları yuhalamamalısınız.Orda 30 bin kombineli insan var ve belki çok daha iyi yerlere para vermesi gerekirken bu 30 bin insan fener aşkı için maddi manevi yardımlarını esirgemior.Bu emeklerin karşılığı böylemi olmalı???Tuncay gibi oynayın sonuna kadar arkanızda duralım.Ama emek göstermeden biz size neden saygı gösterelim?ya bizim verdiğimiz paralar emekler ne olcak bu futbolcular bizi düşünüorlarmı ????

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    sadece maç öncesi değil maçıda göremedik sürekli alttan bi reklam çıktı
    katılıyorum sana ya sanki topu fener oynamadı cem uzan oynadı en çok onu syrettim ya

Maca giden arkadaslar anlattı cok güzel showlar olmus.Yazılar yazılmıs.Takımı motıve etmek için.Hem de mactan 5 dakıka önce.Sahaya cıkarlarken.Arkadas sordu gördünüz mü süperdi diye.Macı bile dogru düzgün izleyemedik dedim.Su mac yayınını yapmayı ne zaman becerecekler bilmiyorum.Yapamıyorlarsa almasınlar kardesim.Memlekette İlker Yasinden baska adam mı yok?
    Barca sahaya cıkmadan 10 dakka once ispanyollar yayına baslıyor.Stadı atmosferi gösteriyor.Koca nou campda yapılan showları bizlere sunuyor.Bunlar da mac kadar önemli şeyler görsellik eğlence için.Yani aslında 90 dakikanın bir parçası o showlar da.
    Arkadaslar ben attım mailimi kanaldye.Tepki için.bir daha mac falan yayınlamasınlar rezil ediyorlar güzelim maçları.Vermesinler bu kanala.Bu kacıncı macları kardesim yayınladıkları hepsi birbirinden rezalet.O macı Ntv verseydi daha buyuk zevk alacaktık emin olun.

Alex gözden düştü
    Geldiği günden beri Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi olan Brezilyalı futbolcu, Az Alkmaar maçında ilk kez yuhalandı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, kulübün 100. yılında ikinci yarıda gösterdiği performansla taraftarın gözünden düştü.

Fenerbahçe'ye geldiği 2004 yılında transferi olay olan ve büyük sevgi gösterileriyle karşılanan Brezilyalı futbolcu, 2004-05 ve 2005-06 sezonlarındaki performansıyla taraftarın sevgilisi oldu.

2006-07 sezonunun ilk yarısında da performansıyla beğeni toplayan Alex, ligin ikinci yarısındaki performansı eleştirilirken, Fenerbahçeli taraftarlar çarşamba günü oynanan AZ Alkmaar maçında Brezilyalı futbolcuyu ilk kez yuhaladı.

ALEX'İN İSTATİSTİKLERİ
    Fenerbahçe'de 2006-07 sezonunun ilk yarısında 24 resmi maçta 11 gol atıp, 17 asist yapan Alex, 2007 yılında Fenerbahçe'nin yaptığı 5 resmi maçta sadece 1 gol kaydederken, asist yapamadı.

Fenerbahçe'de 3. sezonunu geçiren Alex, 2004-05 sezonunda 44 resmi maçta 27 gol atıp, 22 asist yaptı.

Geçen sezon 43 resmi maçta görev yapan Brezilyalı futbolcu, 19 gol, 30 asistlik bir performans ortaya koydu.

Alex, bu sezon şu ana kadar 29 resmi maçta 12 gol atıp, 17 asist yaptı. Brezilyalı oyuncu, istatistikleri iyi olmasına rağmen, sarı-lacivertlilerin oynadığı önemli maçlarda etkili olamadığı gerekçesiyle eleştiriliyor.

AVRUPA'DA 23 MAÇTA 4 GOL ATTI
    Alex, Fenerbahçe'de bugüne kadar Avrupa kupalarında 4 gol attı. Brezilyalı futbolcu, 3 sezonda Avrupa kupalarında 23 maçta görev yaparken, 4 gol atıp, 12 asist yaptı.

2004-05 sezonunda 8 Avrupa kupasında forma giyen Alex, 1 gol, 2 asist, 2005-06 sezonunda 4 Avrupa kupası maçında 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Brezilyalı futbolcu, bu sezon 11 Avrupa kupasında henüz gol atamazken, 8 asist yaptı.

"YERİ DOLDURULABİLİR"
    Fenerbahçeli taraftarlar, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Alex'in yerinin doldurulabileceğini düşünüyor.

1907 Fenerbahçe Derneği'nin internet sitesinde devam eden ''Sizce Alex'in yokluğu takımımızı ne ölçüde etkiler'' konulu ankete şu ana kadar katılan 1150 kişiden 579'u ''Yeni bir transferle yeri doldurulur'' derken, 178 kişi de ''Mevcut kadro Alex'i aratmaz'' diye oy kullandı.

Ankette 393 kişi de ''Alex mutlaka takımda olmalıdır'' seçeneğini işaretledi.

ZİCO ALEX'E SAHİP ÇIKIYOR
    Fenerbahçe'de taraftarlar Alex'i yuhalarken, teknik direktör Zico vatandaşına sahip çıktı.

Alex'in farklı karakterde bir futbolcu olduğunu vurgulayan Brezilyalı çalıştırıcı, hastalık veya sakatlık olmadığı sürece Alex'i dinlendirmeyeceğini açıkladı.

Bu arada, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Alex ile henüz yeni sözleşme imzalanmazken, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Brezilyalı futbolcu ile sözleşme imzalamalarının 15 dakikalarını alacağını açıklamıştı.

VOLKAN DA GÜVEN VERMİYOR
    AZ Alkmaar maçında yediği 3 golden sonra taraftarların yuhaladığı Volkan da, Avrupa kupalarında bu sezon 4 maçta kalesinde 6 gol görerek taraftarlarına güven vermiyor.

Avrupa kupalarında bu sezon ilk kez forma giydiği Palermo maçında gol yemeyen Volkan, Celta Vigo maçında 1, Eintracht Frankfurt maçında 2 ve son olarak AZ Alkmaar maçında 3 gol yedi.

Rüştü'nün 15 Kasım 2006'da İtalya ile yapılan milli maçta sakatlanmasının ardından milli takımın ve Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Volkan, İtalya maçında büyük hatasının ardından yediği golle eleştirilmişti.

Fenerbahçe'de de zaman zaman hatalı goller yiyen Volkan, AZ Alkmaar maçında da 3 gol yiyince taraftarların büyük tepkisini çekti.

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Rüştü, bu sezon forma giydiği 7 Avrupa kupası maçında kalesinde 7 gol görmüştü.

Volkan, Turkcell Süper Lig'de bu sezon forma giydiği 13 maçta da 12 gol yedi.

NTVSpor

Nesil
    2006

Default F.Bahçe ceza almayacak

Fenerbahçe'nin kendi sahasında Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla yaptığı UEFA Kupası 3. tur ilk maçında, tribünde çıkan olayların UEFA temsilcisinin raporunda yer almadığı öğrenildi.

Maç sırasında tribünde yaşanan olayları ''Taraftarlar arasında nahoş olaylar'' olarak gören UEFA temsilcisinin, raporunda bu olaya yer vermediği bildirildi.

Fenerbahçe'nin karşılaşmada tribünde yaşanan olaylar yüzünden, temsilcinin raporunda yer vermemesi nedeniyle ceza alması beklenmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

UEFA Kupası hedefleyen bi takımın defansında bu kadar zaaf olmaması lazım.Fener'de ciddi defans hataları yapıldı dün akşam.Tur umutları bayağı azaldı.Skora gelince 3-1 den iyi bi sonuç...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla yazık oldu hemde çok yazık forvette kezman yada semih defanstada lugano ve önder olsa çok farklı olabilirdi sonuç adamları zor durumda yakaladık ama maalesef bizimde zaaflarımız vardı ah ah sakat ve cezalı adamlarımız olacaktıki böylemi olacaktı onlardada baya bir eksik var herhalde ikinci maçta oynar çoğu işimiz zor allah kolaylık versin
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Fener AZ'ı geçerse dünyanın sonu gelmiş demektir yahu! Bu iğrenç takım oyunuyla avrupada ilerlemek mümkün mü? Fenerliler boşuna hayal kurmasın. Ben de isterim Türkiye'nin puanlarını artırsın ama çok zor yani. Ayrıca bu Volkan duracaksa milli maçta kalede vay halimize.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Newcastle deplasmanda 3-1 yendı fener tur atlarsa kesın rakıbı

Deplasmanda Aurelio Lugano ve Kezman oynarsa biz bu Alkmaar'dan turu aliriz.Adamlar Kezmandan cok cekiniyorlar. Defanslarini alt üst eder.

galatasaraylıyım ama uefada ölümüne "fenerbahçe"

fenerbahce cok büyük bir firsat tepti,adamlar fenerbahce gibi cok oyuncusundan yoksun ciktilar maca ama fenerbahce maci kazanamadi,hatta beraberlik bile sansti.Mac 3-2 iken kornerden gelen ortaya kale dibinde auta atmasalar cok kötü seyler olurdu,hele son dakikalarda bos durumdaki kisiye atmayipta volkana topu kaptirdilarya o cok büyük sansti.Bu turu gecemez fenerbahce.
    Fenerbahcenin bu futboluna bakiyorum ve puan farki gercektende 1!

Quote Originally Posted by submarine_18 View Post
    az alkmaar yerden ve hızlı oynuyor hataları affetmez ve inş edu salaklık yapmaz.deividlede bu iş yurumez.yanlış anlaşılmasın inş devid hat trick yaparda bizi utandırır.Ama hiç öle gözükmüyor.Fenerin frankfurt maçını düşünüyorum da.............

BEN SİZE DEMİŞTİM

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    fenerbahce cok büyük bir firsat tepti,adamlar fenerbahce gibi cok oyuncusundan yoksun ciktilar maca ama fenerbahce maci kazanamadi,hatta beraberlik bile sansti.Mac 3-2 iken kornerden gelen ortaya kale dibinde auta atmasalar cok kötü seyler olurdu,hele son dakikalarda bos durumdaki kisiye atmayipta volkana topu kaptirdilarya o cok büyük sansti.Bu turu gecemez fenerbahce.
    Fenerbahcenin bu futboluna bakiyorum ve puan farki gercektende 1!
    hayal dünyasında yaşıyorsun demekki...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Lugano ve Onder iyilesti...
    Fener bence bu turu gecebilir.. gecer demiyorum gecebilir diyorum cunku fener bu ne yapacagi belli olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Evet belli olmaz 3-0 veya 4-0 ya da belki 5-0 olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ooo maçta ne olaylar olmuş yeni gördüm bıçaklar mıçaklar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Rüştünün kalede olduğu her imkansız macta bile umutlarımız oluyordu.Keske deplasmanda rüştü oynayabilseydi.Çok büyük bir kaleciymiş değerini bazıları cok gec anladı.Rüştülü Fenerle rüştüsüz fener arasında daglar kadar fark var.Tez zamanda dönmesi lazım ona cok ihtiyacımız var.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bence ikinci maçta Hollanda futbolunu cok iyi tanıyan ve İlker Yasin'in de dediği gibi Hollanda da adından bile korkulan Kezman'la turu geceriz. Umarım Deniz oynamaz ikinci maçta.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İkinci maça şu kadroyla çıkmalıyız.

--------Tuncay-Kezman---------
    --------------------------------
    Tümer-Aurelio-Appiah-M.Yozgatli
    --------------------------------
    Ümit(Uğur)--Edu--Lugano--Önder
    --------------Volkan------------

Alex yedek olmalı.Çünkü o maçta RUH gerekicek.

Sayfa 7 / 18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri