parma da ki de sanctis ve tim wiese,frey!!
Valencia'dayım. Jo**uin'i sattım. Yerine Steven Gerrard ve C.ronaldo ile anlaştım. Şimdi kabul etme aşamasındayım. Sizce hangisini alayım?
Genç olması nedeniyle C.ronaldo ilk aklıma gelen ama Steven'da çok komplike bir oyuncu her bölgede oynuyor ne yapmalıyım sizce?
arkadaslar bana cok pahali olmayan
hem oyun kuran hem top kesen bir dmc tavsiye edebilir misiniz ?
soyle gelecegin vierasi pirlosu tadinda
arkadaslar psv yi calistiriyorum falcao nun yaninda genc ve kaliteli bi forvet onerir misiniz
Sende farfan var ondan yararlanabilirsin yada wason renteria,hugo rodallega,gonzalo higuain,victor anichebe,leandro lima
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
aymen abidi..çok genç geleceği çok ii
luis jimenez tek gecerim bu oyuncun varsa kazanmak o kadar kolay ki
aymen abidi benim oyunda yok
luis jimenez de amrc fc
6.50 oynamis deportivoda
benden sana bi forvet değilde genç sherman cardenasderim bi dene ben antremanda özelliklerini forvet yaptım bende 19 yaşında forvette oynatıyorum 15 maçta 15 gol 6 asisi yaptı pişman olmazsın...
carlos vela yeter...
arkadaslar hamburg ile oynuyorum 2. sezonum van der vaart gitmek istedi satmak zorunda kaldim 4 lu orta saha oynuyorum orta sahanin ortasinda van der vaart in boslugunu doldurucak bir adama ihtiyacim var van der vaart gittiginden beri gol atmakdan zorlaniyorum 9 milyon $ im var yardimlarinizi bekliyorum lutfen
Tomas Sivok Kaliteli oyuncu Trasfer edebilirsin o parayla.!![]()
board 5 milyon dolar ek katki yapti butceme
arkadaslar hamburg ile oynuyorum 2. sezonum van der vaart gitmek istedi satmak zorunda kaldim 4 lu orta saha oynuyorum orta sahanin ortasinda van der vaart in boslugunu doldurucak bir adama ihtiyacim var van der vaart gittiginden beri gol atmakdan zorlaniyorum 14 milyon $ im var yardimlarinizi bekliyorum lutfen
Arkadaslar kayserispora gelebilecek kaliteli genc bir stoper soylermisiniz
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
yalovaspora gelebilecek ii bi forvet sölermisiniz
mevki farkedermi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
polat keser,cem sultan,ilhan demirci,serkan calik,onur kaya,veli kavlak
Trabzonspor a gelebilecek adam gibi bir dm ariorum Turk olcak yardim pls
arkadaşlar bursaspor a yabancı da olabilir iyi golcü bir forvet söyleyebilir misiniz ilk sezondayım 1 milyon euro yu geçmesin
ali melih özcelik tek gecerim
Beyler 2011 de Chealse deyim lampard ve ballack yaşlandı.YEni bir yıldız arıyorum.Para problem değil(en büyük başkan bizim başkan çünkü)
Joa Moutinho
Anderson (Porto)
Lucha Gonzales
yil 2009 hamburg ile oynuyorum saglam bir defansa ihtiyacim var genc olmamasi lazim tecrubeli biri butce 20 m $
Anderson,montolivo,higuain