preferences dan save diyeceksin.
preferences dan save diyeceksin.
baba ben profil oluşturamıom yaw bi yardımcı oluversenize ama acele olursa sewinirim[/B][/B]
Bilgisayarım/c/document and setting e gir. Burada bilgisayarının isminde (örn:EreN,Ali) bir dosya var bunu aç.
Daha sonra üstten gizli dosyaların gösterilmesini ayarla.
Oradan Application data dosyasına gir.
Buradaki Sports İnteractive (yada fm2007) dosyasını sil. İşte bu kadar.
(Bunlar gızli de olabılır eger gorunmuyorsa=Araçlar,Klasor seçeneklerı,gorunum,gızlı dosyaları goster'i aktıf hale getır,tamam de)
NOT:Bu sorunla bir daha karşılaşırsan yine aynısını yap. (genelde herkes 1-2 kez karşılaşıyor)
bi onceki sayfada yaziodu zaten
ya bu antrm programisini butun takima yapsak olurmu
Bence olmaz neden olmaz.Bir forvet oyuncusu için ofansif antrenman daha önemlidir.Sen ona defansif antrenmanı normal seviyede yaptırırsan ofansif antrenmana yüklenemezsin mesela.Bunun yerine ofansif elemanlarla defansif elemanlar hatta mevkisine göre her futbolcuya ayrı antrenman programı kullanmak daha akıllıca.
arkadaşlar profil yaratırken fm de bayan yada erkek olduğumuzu belirliyomuyuz ayrıca bize verilmiş temsili insan resimleri varmı?![]()
Başka takımların gaçmişteki maçları izlenebiliyor mu?
Ben denedim olmadı da...
arkadaslar oyunu yukledim turkce yamayida attim ama hala mac anlatim yazisi bazi haberler bazi oyuncu ozellikleri falan hep ingilizce onlari turkce yapmam icin ne yapmaliyim yardim edermisiniz
Ya acaba bılen bırı varsa bı tarıh soylesın herkes tarıh sormustu ama kımse cvp yazmamıstıturkce olsa ne guzel olur
ya ben daha cok yeniyim cahilligimi maruz görun ama oyum baslarken reklamları izlemek zorundamıyım lutfen yardım edi
http://www.turksportal.net/makale/fm/695/ buyur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.turksportal.net/makale/fm/468/ yararli olur![]()
![]()
sağol hallettim zaten
bazi oyuncularin ismi beyaz degilde acik mavi renkte yaziyo bu neden?
Beyler garip bi sorum olcak.Acemi değiliz ama.
Ya bu gözlemcileri ülkelere nasıl yollayabiliyoruz.Ben bi türlü yollayıp oyuncu gözlemlettiremedim
İzlenenler yazan yerden yollayacaksın arkadaşım.Scoutların üzstüne geldiğinde sağ alt köşede ekle kaldır yinele gibi seçenekler oluyor oradan ekle deyip istediğin bir yere yollayabilirsin scoutlarını.sonrada yine izlenenler ekranından scout'un yanında yazan raporlara tıklayıp izlenen oyuncuları görebilirsin.
Saol kardeş bi bu sorunum vardı onuda çözdün.Sağol takrar!
uyku sersemligiyle anlamadn yazmisim da kiraya gonderilmis degil kiralik oynayan olmasi lazim
Saolun arkadaslar. Bide su taktik dosyalarini nereye atiyoruz
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\tactics
buraya atiyorum ama oyunu oynarken taktik bolumunde gozukmuyor![]()
Belgelerimin içindekine atacaksın arkadaşım...
arkadaslar benim sorun su
ben gozlemcileri ulkelere gonderiom ama hic bisey bulamad geri gelio hemde gozlemcinin oyuncu potansiyel ve yetenek yargilama gucu 20
bu nasi oluyo
cozumunu bilen varsa noolur yazin cok acil![]()
![]()
![]()
Gözlemcinin yanındaki raporlar yazan yere bas bakalım orada oyuncular vardı belki![]()