çıldırt bizi, güldür bizi serkanım..
bizim için kupayı al da gel![]()
çıldırt bizi, güldür bizi serkanım..
bizim için kupayı al da gel![]()
Serkan Özışık taraftarları çıldırıyor![]()
(/s)
bı tanede kluple anlasmalısın bnce
Arkadaşlar isimlerini bilmediğim için yazamıyorum.
10672196; Güzel anlatmışsın, teşekkürler ama ben arada Bursa'ya da gitmiştim, onu atlamışsın.
pes4ever; Dediğim gibi teklif olursa
Eray, Dünya Kupası'nın senin için kazanmayacağım, kendim için kazanacağım.
Bu turnuvada anlaşılan Arjantin dışında Türk halkı da bizi destekliyor olacak, bu desteği karşılıksız bırakmayacağız...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Birde ben destekliyorum Serkan.![]()
Emre'nin de desteğini aldıysam kesin kupa bizimdir.
Tamam Eray kupayı Türk halkı için alcağım ve sonrasında da Türkiye'ye getireceğim. Arjantin'de bırakmayacağım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Çalarlar Türkiye'ye getirme Serkan aramızda hasetli insanlar (yani ben) olabilr![]()
Abi neden bıraktığın yere yeniden döndün?
So what?
Saike
Merak etme Emre ben onu çelik kasalar içinde saklarım.
Şemsi yazdım ya ŞL Kupasını almak için, döndüm, aldım, bıraktım...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bence kabul et Serkan abi![]()
So what?
Saike
Maalesef kabul etmedim Şemsi, henüz o kadar profesyonel olamamışım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi profiline baksana profesyonellik kaç puan![]()
So what?
Saike
Bir elektrik kesildi neler kaçırdık yahu Serkan niye kabul etmedin yahu Beşiktaş'ı?
Bu arada oynadığım maçları koymamışım, kusura bakmayın.
İlk maçımız Kolombiya’ya karşıydı, zorlanmadan maçı kazandık. 2-0
İkinci maçımız Peru’ya karşıydı, ilk yarıda bulduğumuz goller maçın sonucunu belirledi. Bu skor ayrıca Arjantin takımının kazandığı en farklı maç olarak tarihe geçiyor...
Bu sene oynanan son 3 maç da aşağıdaki gibi, 2’si hazırlık olmak üzere bu 3 maçtan 2’sini kaybediyorduk ama önemli değil, herşey kontrol altında...
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İlk yarıda 7 tane atmış adama bak yahu utanmadın mı?
Artık Dünya kupası bekliyoruz...![]()
Serkancığım sana güvenim sonsuz, sen yaparsın Arjantin'i dünya şampiyonu. Bundan sonra İngiltere'den bir takımı çalıştır da, o ligin de zevkini tadalım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Yönetime el atamamışsın Serkan.
Valla iyi olmuş yazık adamlara yahu 7 tane atılır mı?
Beşiktaş zaten iyi bir konumda olduğu nerede görülmüş.İyi yapmışsın Dünya Kupasına konsantre .
![]()
Sağol İlhan, ben de İngiltere istiyorum bakalım artık...
Ben işime bakarım, yönetime pek karışmam, herkes kendi işine baksın değil mi?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tabii canım yönetime el atma zaten batırma klüpleri acı onlara.
İngiltere'de takım yönetmek miSerkan beceremez yahu...
![]()
Serkan abi elinde problem mi var?![]()
So what?
Saike
"YÜCE ATATÜRK"
Vay Serkan Arsenal'desin ha hadi bakalım birde Premier ligde görelim.![]()
sonunda seni primier ligde görcez serkan abi ama yine de beşiktaşı kabul etsen daha iyi olurdubu arada profiline baktım togo ligini bile biliomuşsun serkan abi ne kültürlü adamsın yaw
![]()
Bu arada İtalya(Son şampiyon, finalde Arjantin'i penaltılarla yenmiş) Brezilya ve Biz 1-2 favori gösterildik şampiyonluk için...
Dünya Kupası Kadrosunu da açıkladım, şu anda sakatlığından dolayı kadroda olmayan oyuncu yok, kalecimizin bir sakatlığı var ama düzelecek, inşallah başka sakatlıkla karşılaşmayız...
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi iyice kendini gelistirdin senAma Arsenal´i alman iyi olmadi
Keske baska takimi alsaydin
![]()