Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
Sayfa 7 / 21 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Anlamadığım Adnan Polat futbolcu mu ? Ronaldinho gibi falan mı böyle çok süper bir oyuncu çıkar Fener'i dağıtır. Neyse Zico adam gibi bi kadro çıkarsın tekrar döneriz bu sayfalara maç bitiminde.
    İşte orasını bende anlamadım...Ne yapacak bu Adnan Polat?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Default Alex kadroda yok!

Flaş! Teknik direktör Zico, Brezilyalı yıldız Alex'i, Galatasaray maçı öncesi 18 kişilik kadroya almadı. Alex'in sakatlığından dolayı kadroya alınmadığı söylense de, bunun bir transfer dedikodusu olabileceği şüphesi kafaları karıştırıyor.

Bir süre önce İstanbul'a gelerek Fenerbahçeli yöneticilerle görüşen menajer Juan Figer, dün akşam saatlerinde sarı-lacivertli yöneticilerle tekrar masaya oturmuş ve yaklaşık olarak 4 saat süren görüşmeler sonunda ortak bir fikir birliğine varılamamıştı.Son olarak Alex bu hafta içi yaptığı açıklamada ligin son iki maçında gol kralı olmak istediğini söylemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ümit Karan bu ligin sonunda gol krallığında Alex'in önüne geçmiş olursa Zico'nun kulakları 25 milyon tarafından iyi çınlatılır. Fenerbahçe teknik direktörsüz daha iyi oynar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

galatasaray paf takimi 2-1 fenerbahce paf takimi paf takimimiz ezeli rakiplerini iki mactada yendi

gerets duzgun bir kadro cikarirsa galatasaray fark atar

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    galatasaray paf takimi 2-1 fenerbahce paf takimi paf takimimiz ezeli rakiplerini iki mactada yendi

gerets duzgun bir kadro cikarirsa galatasaray fark atar
    Abi yeter bu kadar hayalcilik...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Quote Originally Posted by dadas22 View Post
    Abi yeter bu kadar hayalcilik...
    Sen Gs'li misin?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

8-9 u bulur mu fark
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    8-9 u bulur mu fark
    Bulur...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Sen Gs'li misin?
    Evet Allah'A şükür GS liyim ancak gerçekçi olmalıyız.Fenerbahçe'ye nasıl fark atacağız?

Alex'in kadroda yer almaması sakatlık değildir. Kesinlikle transferinden dolayıdır, zira hafta içi menajeri geldi. Alex gidici diye düşünüyorum, böylesine önemli bir maçta oynamıyorsa, hem de gol krallığına oynarken...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex yerine Serkan ilk 11 başlayacak. Orta sahada Alex yerine mücadele eden bir oyuncu bu maçta daha iyi olacaktır bence.

İnşallah sorunsuz kavgasız dostça bir maç olur.

Burada da sonuç ne olursa olsun kimse fanatizm yapmaya kalkmasın, şimdiden uyarıyorum, maç sonunda mesaj atarken 2 kere okuyup öyle atın, düzeni bozmayın. İlk defa bir maç konusunda 10'ün üzerinde mesaj silinmesin.(Genel ortalama 20-25 mesaj oluyor)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Alex'in kadroda yer almaması sakatlık değildir. Kesinlikle transferinden dolayıdır, zira hafta içi menajeri geldi. Alex gidici diye düşünüyorum, böylesine önemli bir maçta oynamıyorsa, hem de gol krallığına oynarken...
    Aynı fikirdeyim.Alex gol krallığına giderken böyle bir maçı normal şartlar altında kaçırmazdı diye düşünüyorum.Demek ki bir sorun var ki çıkmıyor maça.

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Aynı fikirdeyim.Alex gol krallığına giderken böyle bir maçı normal şartlar altında kaçırmazdı diye düşünüyorum.Demek ki bir sorun var ki çıkmıyor maça.
    Sorun değil trasnfer var

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sorundan kastım sözleşme sorunu zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

alexten daha iyisini alacaklarsa(ki giderse alırlar) brezilyaya kadar yolu var.Hatta zicoyla birlikte gidebilirler...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sami Yen karıştı!
    Ali Sami Yen'de istenmeyen görüntüler. Koltuklar havada uçuştu. F.Bahçeli taraftarların Ali Sami Yen'e gelmesiyle birlikte olaylar başladı.

Sarı-lacivertli taraftarların Galatasaraylıların olduğu bölgeye doğru yabancı cisimler atması olayları tetikledi. G.Saraylı taraftarlar kendilerini koruyan polislere tepki gösterdi ve kısa süreli bir gerilim oluştu. Galatasaraylı bayan taraftarların da bu olaydan etkilendiği gözüktü. Polis ile Galatasaraylı taraftarların çatışması ise sürüyor.

19.05.2007

Kaynak : Sporx.com

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

İstenmeyen görüntüler. Off off!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

ADETA SAVAŞ ALANI!
    (CANLI) Ali Sami Yen yıkılıyor. Polis ile Galatasaray taraftarlarının dakikalar süren çatışması sonunda polis çareyi biber gazı sıkmakta buldu. Adeta savaş alanına dönen Ali Sami Yen'de hemen hemen tüm taraftlar çıkan bu olaylardan etkilendi. Galatasaraylı bayanlar, taraftarlar Ali Sami Yen'de ayakta durmakta zorlanıyor. Çok büyük olaylar var. İstenmeyen görüntüler..

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

GS Store saldıranlar,çeksin cezasını...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

G.Saray taraftarı olay çıkardı
    Galatasaraylı bir grup taraftar, Fenerbahçe ile bu akşam oynanacak derbi karşılaşması öncesinde Ali Sami Yen Stadı çevresinde olay çıkardı.

Stat çevresinde toplanan 100'e yakın kişiden oluşan taraftar grubu, slogan atarak yürümeye başladı. Üzerinde sarı-lacivert renkli kıyafetli olan kişi arayan taraftarlar, bir şirket minibüsünün önünü keserek, içeride böyle bir kıyafeti bulunan kişiye saldırmak istediler. Minibüsü yumruklayan taraftarlar, aynasını kırarken, daha sonra kendilerine hakaret ettiğini savundukları bir kişiyi, Mecidiyeköy metro durağının girişine kadar kovaladılar.

Taraftarların taşkınlıkları üzerine motorize emniyet kuvvetleri burada toplanarak, bu kişileri engellemek için önlem aldı.

Emniyet güçleri, olay çıkaran taraftarları stat çevresinden uzaklaştırmaya çalıştı.

-GALATASARAY TARAFTARINDAN KÜFÜR-

Galatasaraylı taraftarlar, maçın başlamasından yaklaşık 2,5 saat öncesinde stat içinde az sayıda bulunan Fenerbahçe taraftarına yönelik küfür etti.

Fenerbahçe taraftarları ise buna sadece, ''Şampiyon Fener'' diye karşılık vermekle yetindi.
    Sami Yen karıştı!
    Ali Sami Yen'de istenmeyen görüntüler. Koltuklar havada uçuştu. F.Bahçeli taraftarların Ali Sami Yen'e gelmesiyle birlikte olaylar başladı.

Sarı-lacivertli taraftarların Galatasaraylıların olduğu bölgeye doğru yabancı cisimler atması olayları tetikledi. G.Saraylı taraftarlar kendilerini koruyan polislere tepki gösterdi ve kısa süreli bir gerilim oluştu. Galatasaraylı bayan taraftarların da bu olaydan etkilendiği gözüktü. Polis ile Galatasaraylı taraftarların çatışması ise sürüyor.

ADETA SAVAŞ ALANI!
    (CANLI) Ali Sami Yen yıkılıyor. Polis ile Galatasaray taraftarlarının dakikalar süren çatışması sonunda polis çareyi biber gazı sıkmakta buldu. Adeta savaş alanına dönen Ali Sami Yen'de hemen hemen tüm taraftlar çıkan bu olaylardan etkilendi. Galatasaraylı bayanlar, taraftarlar Ali Sami Yen'de ayakta durmakta zorlanıyor. Çok büyük olaylar var. İstenmeyen görüntüler..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bu arada samiyende olaylar cikti koltuklar havada ucusuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

F.Bahçe kafilesine büyük tepki!
    Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları arasında bu akşam yapılacak derbi maç öncesinde, stada gelen Fenerbahçe otobüsünün üzerine yabancı maddeler atıldı.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, saat 17.30 civarında geniş güvenlik önlemleri altında Ali Sami Yen Stadı'na geldi. Sarı-lacivertli takımı taşıyan otobüsün geçeceği güzergah üzerinde polis tarafından yoğun güvenlik önlemleri alınmasına karşın, stada kısa bir mesafe kala bir grup Galatasaraylı fanatik taraftar, otobüsün üzerine yumurta, taş ve bira şişeleri attı. Bu gruba güvenlik güçleri anında müdahale ederken, olaya karışan bazı kişilerin gözaltına alındığı görüldü.

Galatasaraylı taraftarlar ayrıca, Fenerbahçe kafilesinin stada girişi sırasında sarı-lacivertli takıma küfür ettiler.

Öte yandan, Fenerbahçe kafilesinden yaklaşık 10 dakika sonra stada gelen ev sahibi Galatasaray takımına, sarı-kırmızılı taraftarlar büyük sevgi gösterilerinde bulundular. Taraftarlar özellikle, hafta içinde Fenerbahçe aleyhine açıklamalar yapan futbolcu Sabri'ye büyük ilgi gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

FB Taraftarı dün akşam yaptığıyla haketti bunları...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

FB Taraftarı dün akşam yaptığıyla haketti bunları...
    Fener taraftarına yaptığı bişey yok.

Polislerle kavgadalar.Çok yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Fener taraftarına yaptığı bişey yok.
    Bu bölümden hiçbirşey anlamadım?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Galatasaray'lılar ile Fenerliler arasında pek birşey olmadı önemli.

Galatasaray taraftarıyla karşılıklı küfürleşme oldu o kadar.Ancak polislerle galtasaray taraftarı arasında çok daha ciddi şeyler oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu bölümden hiçbirşey anlamadım?
    Haketti demişsin ya, dün akşam ne yapıldı diyor galiba. GS Store'un duvarlarını sarı laciverte boyamışlar, karşılığı şimdiki çıkan olaylarsa diyecek sözüm yok...
    "YÜCE ATATÜRK"

28. Default

Galatasaray tribünleri çok fena karıştı maç öncesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Haketti demişsin ya, dün akşam ne yapıldı diyor galiba. GS Store'un duvarlarını sarı laciverte boyamışlar, karşılığı şimdiki çıkan olaylarsa diyecek sözüm yok...
    Aynen öyle dedim Sekopej..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aynen öyle dedim Sekopej..
    Şimdi baktım Lig TV'de hep polis birilerini coplardı şimdi taraftar polisi dövüyordu. Kaskını çıkarıp dövüyorlar hem de. Bunlaran tribünlere yakışmayan manzaralar, polisin taraftarla stad içinde bu tür çatışmada bulunmaması lazım.

Maç sorunsuz geçer inşallah diyorduk ama öyle olmayacak gibi duruyor, inşallah büyük olaylar olmaz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 7 / 21 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri