Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 236 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Hybrid View

Exclamation yardım arkadaslar.....

Quote Originally Posted by 19eyup88 View Post
    oyunu 'ng'l'zce oynayab'l'yorum fm turkce v2 1 i 'ndirdim turkce fm calistir kismina tikliyorum ve oyuna girisekrani aciliyor sonra siyah bir ekra cikiyor ve masa ustune donerek\ Did not find font vera\ yazisi cikiyor oyun acilmiyor yardim ederseniz sevinirim

run time error 76
    patch not found diye bi hata veriyor bunu nasıl duzelticem bilen varsa yardım lutfen

Quote Originally Posted by efesel View Post
    run time error 76
    patch not found diye bi hata veriyor bunu nasıl duzelticem bilen varsa yardım lutfen
    yukarıda geçti bu konu..

Ya birisede vista için yapsın ee biz madurmu olacağız hep böyle

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben yamayı indirdim sorunsuz oynuorum 1 kac aydır elllerıneıze saglık...ama edıtoru daha yenı kullanmaya basladım ve bi kac degisiklik yaptım edıtorden oyunla ilgili, simdi oyuna "turkce fm calıstır" tıkladıktan sonra hata verio ve oyun tamamen ingilizce oluo...ama yeptıgı edıtor degisikliklerı duruo...anlatabıldıysem mutluyum lutfen yardım edin...

arkadaşlar kaçkere yazdım ama olmuyor böyle yardım diyorum ben oyunu açıyorum ana sayfa ve diğerleri ingilizce ama ayarlar bölümünde türkçe yazıyo bunu nasıl yapabilirim lütfn ama kaç kere yazdım bir cvp yazan yok ayıp oluyo ama yardım edin banada

slm yamayi calistiramadim "C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adın\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007" burda olmasi gereken sports interactive dosyasi yok aplication data nin icinde napmaliyim yardim ederseniz sewinirim saolun simdien

ben fm 2007 türkçe ek paketini kurduktan sonra bi daha oyunu açamadım. karsıma hep siah ekran çıko. bunu nasıl giderebilirim .
    tesekkürler........

uygulama dosyasi bulunamadi hatasini aliyorum virsu programi da kullanmiyorum kapatma gibi bi secenegim de yok yani

ya bu run time error 76 hatasina bir cevap yazarmisiniz arkada;lar l]tfen

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by aragorn08 View Post
    ya bu run time error 76 hatasina bir cevap yazarmisiniz arkada;lar l]tfen
    Az önce skin değiştirmeye çalışırken bu hatayla karşılaştım.

Oyunu normal .exe dosyasından yani ingilizce olandan açtım ve ayarları tekrar yaptım. Daha sonra Türkçe FM v2.1 sorunsuz çalıştı. Sende böyle dene bakalım bir faydası olacak mı?

http://img395.imageshack.us/img395/7...titled1rg8.jpg bu resimdeki hatayı niye verir ?

ben vista kullanıcısıyım ve fm yi türkce oynamak istiorum ama yama calismiyor vista icin yama mevcut mu ya da vista icin yama cıkar mı bilgilendirirseniz cok sevinirim ingilizce anlıcam diye imanım gevredi ya of

13. Default

fm 2007 uygulama dosyasi bulunamadi diyo acilmiyo ark lar n pabilirim :S:S:S

14. Default yardim lutfen

ben editoru yedeklemeden hemen icine attim benim oyun 7.0.0 versiyon ne yapabilirim
    7.0.0 versiyon editor lazim bana yardim lutfen

Öncelikle merhaba.

Ben oyunu yükledim akşam ve biraz oynadım, bugün ise "Türkçe Fm 2007 v2.0" adlı dosyayı indirdim ve kurdum. Panel dediğiniz yani Türkçe Fm'i çalıştır olan yere (tabiki klasörü ayarlardan seçtikten sonra) tıkladıktan sonra logoları geçiyor siyah ekran fare imgesi top olduğu yani o ekran geçmiyor, sonra fare imgesi düzeliyo yani ok oluyor ama siyah ekran geçip oyunun ana ekranı gelmiyor.

Bu konu da yardımlarınızı isteyebilirmiyim, şimdiden teşekkür ederim..

Quote Originally Posted by anpinchlove View Post
    Öncelikle merhaba.

Ben oyunu yükledim akşam ve biraz oynadım, bugün ise "Türkçe Fm 2007 v2.0" adlı dosyayı indirdim ve kurdum. Panel dediğiniz yani Türkçe Fm'i çalıştır olan yere (tabiki klasörü ayarlardan seçtikten sonra) tıkladıktan sonra logoları geçiyor siyah ekran fare imgesi top olduğu yani o ekran geçmiyor, sonra fare imgesi düzeliyo yani ok oluyor ama siyah ekran geçip oyunun ana ekranı gelmiyor.

Bu konu da yardımlarınızı isteyebilirmiyim, şimdiden teşekkür ederim..
    Merhaba arkada$..
    tam olarak bilmiyorum ama galiba dili ingilizce yapman gerekli..

Beyler oyunda yeni kullanıcı açamıyorum eskiden açılıyordu ama şimdi açılmıyor lütfen yardım!!!

run time error 76 hatası çıkıp duruyo ne yaptıysam olmadı herşeyi denedim bendeki tek sorun oyun cdli çalışıyor ***** çalışmıyor ondan dolayı mı yüklenmiyo türkçe yama lütfen yadım edinnnnnnn

Quote Originally Posted by ahmetbjk1903 View Post
    run time error 76 hatası çıkıp duruyo ne yaptıysam olmadı herşeyi denedim bendeki tek sorun oyun cdli çalışıyor ***** çalışmıyor ondan dolayı mı yüklenmiyo türkçe yama lütfen yadım edinnnnnnn
    senin mesajının bir üstünde çözüm yazılmı$..ne diyelim artık..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

[YOUTUBE]SQSjt3EumXY[/YOUTUBE]
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

ya abi kaç kere yazıyorum lütfen cvp verin bende ayarlar kısmında türkçe yazıyo ama her yeri ingilizce yardım lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

oyun bazen türkce acılıyo bazen ingilizce cache klasörünü silmeme ragmen <ama türkce acmayı tutturmak zor olmuyor bir sonraki versiyonda başarılar

ya abi kaç kere yazıyorum lütfen cvp verin bende ayarlar kısmında türkçe yazıyo ama her yeri ingilizce yardım lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Smile

Quote Originally Posted by sdtdursun View Post
    bu 15 sayfalık yorumların hepsini okusan tam süper olacak kanımca

beylerr bende güncelleştirmeden seçiyorum güncelleştirme başlat diyorum fakat ''run-eror....'' gibi bişey yaıyo bunu nsl halledicem?? yardım ederseniz sewinirim

arkadaslar soylenenleri yapmama ragmen oyuna girerken run time ereor 76 patch is not found hatasi hala gelior..yardim edermsnzzz

RUN TIME ERROR 76 HATASI İÇİN:
    oyunu ingilizce açın oyun açıp kaydedin sonrada Türkçe Panelden açıp oynayın..olmazsa cache klasörünü silin tekrar deneyin..dil ayarları falan tam olursa kesin çalı$ır..

olmadı kardesım baska bi çözümü var mıdır :S

Leoucwhsua Misafir

editör nasıl türkçe olucak

Mouse ve klavye 3 dk beklemem ragmen hic gelmedi,ustelik 3 kere ardi ardina denedim fakat yine olmadi.Ne yapmak gerek

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri