doya indiremiorum bi osorunmu vAR
arkadaslar ben yabancı bi siteden stadyum görüntüsü indirdim (üstten görünüm-maç için taraftarlar felan görünüyo ) ama ben bu resmin sadece maclarda görünmesini istiyorum bi çözümü varmı acaba nereye atmalıyım?--bilyom ikinci kez soruyorum ama nedeni hiç bicevap alamamamdır yadımlarınızı bekliyorum
aldıgım stede bişeyler yazıyodu fransızca oldugu için anlamadım ama XML dosyasıyla falan alakası varmı resim koymayı bilmedigim için koyamıyorum resmi ama sahanormal fm mac sahası sadece kenarlarda 3-4 cm lik taraftar resim leri var
Merhaba,
Öncelikle burada elınden geldiğince bizlere yardım etmeye çalışan arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum.
Benimde sizlere danışmak istediğim bir konu var: Ben FM2007(orjınal) oyununu bugun aldım. Anladığım kadarıyla SI firmasının çıkardığı son resmi patch dosyası v7.0.2. Şu anda bu dosyayı indirıyorum, sadece 474.exe isimli bir dosya görebiliyorum. Bu dosyayı her hangi bir başka .exe dosyası ile değiştirmem mi lazım yoksa bu .exe dosyasını açınca kendi kendini yüklermi?
Bundan sonra da sizlerin burada yaptığı bazı eklemeler olduğunu okudum. Ben oyunun dil olarakTürkçe olmasını istemiyorum, ama eğer mümkünse özellikle Türkiye liglerini Data olarak güncelleştiren, gerçeğe yaklaştıran eklemeler varsa memnuniyetle denemek isterim. Sıtenizde Elhadji_Maxi_Update_Full adlı bir dosya bulup yükledim, bunun 7.0.2 ile uyumlu olduğu yazılıydı. Bu dosya ne kadar güvenlidir, sizin bundan daha iyidir diyerek tavsiye edebileceğiniz baska bir update dosyası varmı ve de kurulumunu kısaca anlatabilirmisiniz(tabi eğer daha önce anlatıldıysa lütfen linkini gösterin)
Ayrıca oyuna forma, oyuncu resmi gibi eklemeler de yapıldığını okudum ama bir o kadar da ben yapamadım diyerek şikayet eden mesajlar gördüm. Bunu yapmak gerçekten zormudur.
Eğer mümkünse bu tür eklemelerden güncel ve tavsiye ediceklerinizi bulabileceğim bir link verirmisiniz. Tabi yine kısaca bunların nasıl kurulması gerektiğinide anlatırsanız memnun olurum.
Merhaba ;
7,0,2 güncellemesini otomatik olarak yükler.Ancak FM klasörünün genelde C/Program files klasöründe görür.Siz D veya başka bir sürücüye yüklediyseniz bunu göstermeniz lazım.
İşte bu linkde bahsettiğiniz güncellemenin açıklaması var. TIKLA
Burada da FM 2007 ile ilgili tüm dosyalar var. : TIKLA
Yalnız bu dosyaları indirebilmek için sol üst köşeden üye girişi yapmalısınız.Turksportal forumlarına giriş yaparken kullandığınız bilgiler burada da geçerlidir...
Arkadaşlar ben 7.0.2 güncellemesini yüklüyorum ama bi türlü 7.0.2 olmuyor. 7.0 olarak görünüyor. Bunun için ne yapmam gerekmektedir?
7.0.2 güncelleştirmesi Vista'da çalışıyor mu?
arkadaşlar ne skin yüklediysem olmuyo oyunda saat görünmüyo napabilirim
Arkadaslar fm 2007 de yabanci kontejyanini kaldirabliyormuyuz bilen yarmii
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaslar fm 2007 de yabanci kontejyanini kaldirabliyormuyuz bilen yarmii
Ben birsey sormak istiyorum. Ben simdi bugune kadar hesey turkce oynuodum oyunda... Yani bazi haberler Ingilizce geliodu ama o normal... Bugun oyunu actim Lightning Skin kullaniyorum... Onda ustteki Menajer, Dunya, Secenekler Turkce yaziyordu! Bugun onlar Ingilizce ama Flexion skine donunce normal haline donuyor. Ben de Lightning skin ile oynamak istiyorum. Onlari eski haline nasil cevirebilirim?
arkadaşlar manager eklicem next e bastım ikincide basamiyorum
Yabanci kontejyanını kaldıramıyorsun; lakin FM Modifier diye yardımcı bir program var. Onunla istediğin oyuncunun uyruğunu değiştirebiliyorsun.
Oyunu silip yeniden yüklemeyi denedin mi ?
Kurulum da atladığın bir şeyler olmalı. Oyunu sil ve bizim makalelerimizin yardımı ile yeniden yükle, sorunun ortadan kalkacaktır.
Arkadaslar oyundayken uygulama harasi gosteriyor altinda ise oyunun exesi olan yer varr. klavye dili ingilizce ama sorun nedirr?
Verdiği hata mesajı nedir acaba ?
Merhaba, benim de bir sorunum var;
Turksportal Türkçe v2.1 ile oyuna giriyorum. Fakat oyunda ş, ç, ğ, İ gibi karakterler kare olarak çıkıyor. İsmimde de "ş" harfi geçiyor. Nasıl düzeltebilirim bunu? Kare olarak gözükmesin istiyorum. Lütfen yardım edin...![]()
Teşekkürler, LooPuS diye bir arayüz kulanıyordum, galiba ondan.
Kolay gelsin.
Girişte Sorun Çıkıyor
Arkadaşlar ilk önce herkeze merhaba oyunu bilgisayarıma yükledim ve çalıştırdım gayet sorunsuz bir şekilde oynuyordum ama ne olduysa şuan giremiyorum girerken oyun çalıştırılırken tanıtımlar yapılıyor ve başlamadan önce bekleme süresinde oyun donuyor sağ alt köşedeki ufak top simgesi dönmüyor ve tutuklu kalıyor bu şekilde oynuyamıyorum çıkışta yapamıyorum sadece görevi sonlandır şeklinde çıkabiliyorum
Yardım edermisiniz?![]()
Bu sorunu yaşamış ya da çözümünü bilen arkadaşlardan destek istiyorum şimdiden teşekkürler.
Konuya benzer daha önce bir başlık ya da metin geçtiyse kusura bakmayın aradım ve bulamadım
Dil ayarını kontrol et sorun kalmaz :
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24105
benim sorunum da oyun acilio fakat oyun save lenirken 1556414242/c/programfiles/sports interactive die hata verio oyun donuo hatayi kapatip tamam dediginizde oyun kapanio daha sonra bi daha acilmio ve backup oluo acaba cozumu var midir
arkadaşlar kayıtlı oyunumu load gamede göremiyorum. kayıtlı oyun games de var ama load gamede görünmüyor yani. genie scout sembolü var ayrıca save de. bu sorun nasıl oldu anlayamadım. yardımlarınızı bekliyorum
Dosya sistemindeki hatadan kaynaklanıyor. Oyunu tamamen silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.
Tahminimce kayıtlı oyununun uzantısını değiştirmissin yahut bir başkası yahut kendisi değiştirmiş. Kayıtlı oyunununadı.fm olması lazım. Uzantısının fm olması lazım. Bundan kaynaklanma olasılığı var.