Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Şampiyon Olur?

Voters
104. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 36.54%
  • Galatasaray

41 39.42%
  • Beşiktaş

25 24.04%
Sayfa 7 / 32 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 953 sonuç

Konu: Turkcell Super Lig Hiç Bitmesin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Lafla olmuyor Egemen Işık Bey icraat lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Füzeci Riise Fenerbahce'de.

Fenerbahce 100.yıl bombasını patlattı.Liverpool'un füzeci lakaplı oyuncusu Riise ile her konuda anlasan Fenerbahce bu transferi gercekleştirmek icin gün sayıyor.
    Taraftara yıldız sözü veren ve yıldız alamayınca taraftar baskısından korkan Aziz Yıldırımın bu oyuncunun kulübüne 6 milyon pound,kendisine ise yıllık 1.5 milyon pound vereceği öğrenildi.
    Riise'nin perşembe günü İstanbul'a gelip kendisine Fenerbahce'ye baglayacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.

MHA/İngiltere

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe'de Hareketli Dakikalar..!

Fenerbahçe teknik direktörü Egemen Işık,TSL'den bazı sol bek ve forvet oyuncularıyla görüştüğünü açıkladı.Gazetecilerin sorularına yanıt vermeyen Egemen Işık,sadece yapacağı transferlerin sol bek ve forvet olduğunu söyledi.Bu kişilerin Ümit Karan ve Volkan Yaman olduğu ise basın arasında
    söyleniyor.Hatta Ümit Karan'la fiyatta anlaşırlarsa takımda yer alacağı kesin gibi.

Volkan Yaman

Ülke: Türkiye
    Doğum Tarihi ve Yaşı: 27/08/1982 ( 25)
    Doğum Yeri: Almanya
    Sözleşme Başlangıç ve Bitiş Tarihi : 04/06/2006 - 31/05/2009
    Forma No: 74

OYNADIĞI TAKIMLAR

Antalyaspor
    TSV Munchen 1860

Ümit Karan

Mevkisi: Forvet

Doğum Yeri : Almanya

Doğum Tarihi : 01.10.1976

Geldiği Kulüp : Ankaraspor

Sözleşme Bitiş Tarihi : 30.05.2007

Ülkesi : Türkiye

Statüsü : Yerli

Attığı Gol : 18

Sarı Kart : 7

Kırmızı Kart : 0

Kaynak : Reklama gerenk yok

Ümit Karan ve Volkan Yaman ile İlgilenmiyoruz

Ümit Karan ve Volkan Yaman ile görüştüğümüz yolundaki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu oyuncularla kesinlikle bir görüşmemiz olmamıştır. Basının bu tür yalan haber yapmak yerine resmi yayın organlarımızı takip etmelerini öneririz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün verdiğimiz Riise Fenerbahce'de haberine herangi bir yalanlama gelmemesi bu transferin bittiğinin bir göstergesidir sevgili okurlarımız.

MHA

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Konuya anket eklendi kim şampiyon olur diye. Lütfen arkadaşlar gerçekte tuttuğunuz takıma değil de, transferlere, ligdeki durumlara falan bakarak oy veriniz.

Can(Besiktas) sampiyon olur kanimca.

iyi transferler yapti ve lige iyi basladi.

Galatasaray 2.olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce şampiyon olur bence.
    İyi oyncular aldı iyide bir gidişi var ayrıca bomba bir transfer daha yapcak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Transferlerin önemi pek yok.Önemli olan takımı en iyi şekilde yönetmek.

1.Fenerbahçe
    2.Beşiktaş
    3.Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir Beşiktaş'lı olarak Fenerin şampiyon olacağını düşünüyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Transferler bence çok önemli. İyi oyuncu olmadan Türkiye Ligi'nde oynamak çok zor gerçekten. E iyi oyuncu için de transfer şart...

Bu arada bence de Egemen şampiyon olur. İyi bir menajer.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beşikteş yazıyor.Düzeltilirse iyi olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex ayrılıyor mu?

Fenerbahce'nin süperstarı Alex sene sonunda takımdan ayrılmayı planlıyor.Bu ortamda bu takımda futnol oynayamam diyen Alex De Souza'nın esas derdinin aldıgı maaşı cok az buldugu ise bize gelen haberler arasında.

Bu sene sözleşmesi bitecek olan Alex'in talipleride bir hayli fazla Alex'in peşinde Barcelona,Milan,Juventus,Hamburg ve Galatasaray'ın oldugu söyleniyor.
    Bu oyuncunun bonservis bedeli olmaması Galatasaray'a transer ihtimalinide oldukca artıryor.

Alex'in menajeri Juan Figer ise yarın saat 14:00 de bir basın toplantısı düzenleyip transfer konusu ile ilgili acıklamalar yapılacagını belirtti.

MHA

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bence fenerle bjk çekişmede olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Egemen Işık'la aptıgımız Röportajı

Mertcan
    Riise'yle ilgileniyorusunuz Egemen bey?
    Egemen Işık
    Transfer listemn ilk sırasında yer alıyor
    Mertcan
    Alex ayrılıcak mı?
    Egemen
    bu sene alex takımda kalacak önümüzdeki sene planlarımda yer almıyor bu seneki performansına göre sözleşmesini uzatıcam.
    Mertcan
    Peki Egemen bey Fotospor da cıkan Taye Taiwo ve Gareth Bale haberlerinin dogruluk payı var mı ?
    Egemen
    Sadece Taiwo ile ilgileniyorum.
    Mertcan
    Hangi mevkiilere transfer yapacaksınız?
    Egemen
    Türk sol bek ve forvet
    Mertcan
    Sol bek Malik Fathi olabilir mi?
    Egemen
    Hayır Fathi değil.
    Mertcan
    Hakan Balta ve Ergün Teber mi?
    Egemen
    Evet.Tebrik ederim gercekten müthiş br habercisiniz

MHA

Röportaj tamamen yalandır, hepsi uydurmadır. MAH'ı yalan haber yapmamaya davet ediyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elimizde belgeler var Egemen bey.Msn kayıtları var.Yargı yoluyla görüsücez sizin ile.

MHA

Egemen Işık CNN Türk'e Fenerbahçe-Beşiktaş Maçıyla İlgili Konuştu

Egemen Işık, haftasonu oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi ile ilgili sadece CNN Türk'e konuştu.

Beşiktaş çok iyi bir kadro kurdu, Vagner Love ve Daniel Carvalho gibi iki önemli dünya yıldızı transfer etti. İşimiz gerçekten zor olacak ancak oyuncularım bu maça galibiyet için çıkacak.

Taraftarımızdan destek bekliyoruz, 55 bin kişinin stadı doldurmasını arzu ediyoruz. 90 dakika boyunca tezahuratlarıyla bize destek çıkmalarını ve saha avantajımızı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz.

Bu maçı şampiyon olmak istiyorsak mutlaka kazanmalıyız. Takımımı en iyi şekilde motive ettim. Bu maçtan sonra Arsenal maçımız var. Zorlu bir dönemdeyiz, bu dönemi oyuncularım en iyi şekilde atlatacaktır, bundan eminim.

Beşiktaş'a karşı önlemler alacağız, defansımızın bu maçta çok dikkatli olması gerekiyor. Her an gol tehlikesi ile karşı karşıya olacağız. Vagner Love'a özel önlem almayı düşünüyorum.

Dostça bir karşılaşmanın geçmesini temenni ediyorum. İyi olan kazansın, rakibime başarılar diliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Güçlü Bir Ekip

3. haftada Kadıköy'e gidiyoruz. Bu maçta amacım beraberlik. Takımını çok iyi yönetiyor ve kadrosu da gayet iyi. Savunmamızda İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toroman gibi isimler yok. Kalecimiz Runje'de sakatlığından dolayı maçta görev alamayacak bir diğer isim. Bu sebeplerden dolayı Fenerbahçe takımından ve Egemen Işık'tan korkmuyorum değil. Birbirimize sataşmadan dostça bir karşılaşma geçmesini istiyorum. Hak eden kazansın.

Can Günşiray

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Macın favorisi Fenerbahce bence.
    Skor tahmini. 4-1

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

FB alır çünkü BJK'nin defans sıkıntısı var:

2-1 biter.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Gönlüm Galatasaray'dan, mantığım Fenerbahçe'den yana.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

gönlüm de mantığım da beşiktaştan yana

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kartal 90+3'te Uçtu

Fenerbahçe 2-2 Beşiktaş

Goller
    Fenerbahçe: Gökhan Ünal, Ümit Özat
    Beşiktaş: Daniel Carvalho (pen), Eduardo Ratinho

Egemen Işık FOX'ta Fenerbahçe-Beşiktaş Maçının Değerlendirmesini Yaptı

Egemen Işık, 2-2 sonuçlanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının değerlendirmesini FOX'a yaptı.

Gerçekten çok üzgünüm. 90 dakika iyi oynamamıza rağmen şans yanımızda olmadı ve maçtan 2-2'lik bir skorla ayrıldık.

Yediğimiz ilk gol penaltıdan ve maalesef Ümit Özat Vagner Love'u düşürünce penaltıya sebebiyet verdi. Penaltıdan sonra gol atarak kendisini affettirdi, ancak maalesef şans yanımızda olmadı ve 90+3'te Eduardo Ratinho'nun 30 metreden attığı frikik golüne engel olamadık.

Beşiktaş'ın çok fazla gol pozisyonuna girdiği söylenemez, birkaç pozisyona girdiler ve onları da Volkan çıkardı. Son dakikada yediğimiz bu talihsiz frikik golü gerçekten beni çok üzdü.

Beşiktaş haftalardır son dakika golleriyle maç kazanıyor, bu şans onlarda olduğu sürece ligde lider olmamız zor gözüküyor.

Önümüzdeki maçlara bakacağız artık, Gökhan Ünal'ın performansından çok etkilendim, güzel bir gol attı, beni mahcup etmedi. Diğer oyuncularımın da Gökhan'ın performansına erişmesini diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Koc basın acıklaması.

Adi,şerefsiz herifler hakkımızı yediler.2 dk uzatma verildi 5 dk uzadı mac.
    Böyle federasyon hakem olmaz olsun.Bunun hsabını vercekler.

MHA Farkıyla

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Can inanılmaz bir kadro yapmışsın. Tebrik ediyorum seni.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Can Günşiray zorlu geçen derbinin ardından Lig TV'ye konuştu.

Evet, bizim açımızdan zorlu geçen bir maçtı. Defansımın yaptığı hatalar ile iki gol gördük kalemizde. Bu maçta pek pozisyona giremesek de; girdiğimiz 3-4 pozisyonda gerçekten iyi geldik Fenerbahçe kalesine. Fakat Volkan'ın mükemmel kurtarışları ile gol bulamadım.

Duran toplardan attığımız goller ile maçı 2-2 bitirmesini bildik. 3. hafta sonucunda ligde ilk sıradayız ve şampiyonluğa doğru adım adım yürüyoruz. Aldığımız sonuçlardan Beşiktaş camiası olarak mutluyuz.

Buradan Fenerbahçe takımını oynadığı futboldan dolayı kutluyorum...

Ayrıca şunu belirtmek isterim ki; takımımızda sakatlıklar çoğaldı. Bu da bizi olumsuz etkileyecek. Önümüzdeki 3-4 maçta şanşsız gibi gözüküyoruz.

Arsenal - Fenerbahçe (23.08.2006) / Maça Doğru

3 gün sonra Emirates Stadium'da Arsenal ile Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 2. maçımızı oynayacağız. İlk maçı 1-0 kazanmıştık, ikinci maçımıza çıkıyoruz.

Henry mi Gökhan mı?
    Tuncay mı Rosicky mi?
    Hleb mi Mehmet Topuz mu?

Bizler inandık, siz de inanın!

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Şansızlığın bu kadarı 1-0!!!

Gol:Mustafa Er

Sayfa 7 / 32 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri