sugar daddy![]()
İstanbul Bld(Oğuzhan)
Oftasspor(Deniz)
Orduspor(Emrah)
Kocaelispor(Burak)
sugar daddy![]()
Tamam o zaman cidden sorunlu senin başkan.![]()
İyi bari hepiniz kazanmışsınız.
Oftaş yenildi![]()
Ben görmedim ya onu. Oftaş fark yemiş meğer.
Sampiyon Ordu olacak Takimim genc ve tecrubeli karisimi bir takim
Onu biliyoruz, ikinci kim olacak acaba?
Orduyu tebrık edıyorum hakıkatten cok ıstıkrarlı gıdıyorlar. Lig A ya gelınce super lıgten cok daha zevklı bır lıg hele onlıne oynayınca tadından yenmez. Oftaşş ve belediye ıstıkrarı bır turlu yakalayamadılalar
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Kariyerlere birileri katılınca hemen dağılıveriyor kariyerler.
Kariyerlere birileri katılınca hemen dağılıveriyor kariyerler.Şu ana kadar devam eden bir Kin Nefret Şiddet vardı o da 1-2 maç devam etti.
Bizim kariyer Cok büyük bir sorun cikmadigi sürece Devam edecek
Öyleyse bekliyoruz.
Bekleyin şu Deniz gelsin hele.
Biz de Ertuğrul'u bekliyoruz.
Az Sonra Dsporda Dplus Programina Oguz ve Ben Konuk Olcagiz Deniz isleri nedeniyle katilamicak
Bekliyoruz.
Biraz kısa ama güzel. Sonraki yazılarda gülmek istiyorum.![]()
Arkadaslar az sonra videolar geliyor
Maç videoları mı?
Komik ilginc videolar
O S M İ G O L
S a b r i U g an:Evet sevgili seyirciler .Bu hafta şok bir görüntü ile karşınızdayız....Ben bu görüntüleri görünce inanamadım doğrusu!
Türk Telekom Lig A'da şike mi var dedim.Evet sizleri fazla heyecanlandırmadan olaya geçelim.Oftasspor menejeri Deniz İstanbul B.B maçı öncesi adam tutup hakemlere rüşvet veriyor!İşte bu video her şeyi anlatıyor.
Not:Havuzda yüzen adam menejer Deniz,Onunla konuşan adam ise rüşvet veren adam....
İşte şok görüntüler....
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...345802d1e16de5
Video süper.Sonu da uymuş tam.
Türk Telekom Lig A 9. Hafta
istanbul bld-Oftasspor
Derbide Gülen Taraf Oftasspor!!!!!!!!
Oguzhan-Osmigol'deki videoyu izledim...Deniz şike yaptı.Son dakika gol atarken hakem maçı bitirdir...Daha oynanacak 2 dk. vardı..Tahkime gidip maçın tekrarlanmasını isteyeceğiz.
Deniz-Zorda olsa Derbi maci kazandigimiz icin mutluyum.Ayrica rakip takim hocasi Oguzhanida yaptigi konusmalardan dolayi burdan kiniyorum
Orduspor-A.Sebatsspor
Orduspor Kazanmaya Devam Ediyor!!!
Cok fazla konusmak istemiyorum. Oynadigimiz oyun ve aldigimiz sonuclar belli bütün futbolcularimi tebrik ediyorum
![]()
Video süper olmuş![]()
(/s)
Sağol ben yaptım tabi ki.Ayrıca Tahkim kurulundan yeni geldim maç tekrarlanmayacak
![]()
Deniz gelsede maclar yapsak bu arada Kariyer ligine alinmadigin icin cok uzgunum en cok hakedenlerden biriyima ayrica
Türk Telekom Lig A 10.Hafta
Orduspor Son Anda!...
Deniz(Oftaşspor):Uzun süre önde götürdüğümüz mücadelede oyunun son anlarında yediğimiz gollerle adeta yıkıldık.Bu maçıda kazanarak galibiyet serisine başlamak istiyorduk ancak olmadı.En kısa zamanda tekrar kazanmaya başlayacağız.
Emrah(Orduspor):Öncelikle oyuncularımı canı gönülden tebrik ederim maçın son anına kadar bırakmadılar maçı ve bunun neticesinde maçı çevirmeyi bildik.Hedeflerimize adım adım ilerliyoruz.Bizi izlemeye devam edin.
Emrah zaten online kariyerin var işte daha ne?