bişey daha var tribünlerden madde atılması olsun örneğin şampionluk maçı 2-0 iken sahaya bişeler gelisn hakem soyunma odasına gitsin
Bide Seçtiğin 2 takımdan birbirine transfer yapamama gelsin böylece başlıca hile kalkar.
bişey daha var tribünlerden madde atılması olsun örneğin şampionluk maçı 2-0 iken sahaya bişeler gelisn hakem soyunma odasına gitsin
Bide Seçtiğin 2 takımdan birbirine transfer yapamama gelsin böylece başlıca hile kalkar.
Aldığımız maaşı harcayabilsek işte yemek yeme eve gitme falan çıkıp dolaşma yolda imza isteyenler falan. Eve eşya alma tarzından şeyler Sosyal hayat yani arkadaşlıklar. İşte dedikodu çıksın hakkımızda
Oyuncuyu transfer etmek için vatandaşını devreye sokma olsa
Başkanlar daha aktif olsa ve profilleri olsa
Ayrıca bir oyun ya da ek paket çıkarsalar başkan olma olsa
Yalan spekülasyonlar çıksa.
Gazete olsa. Açıp ondan baksak haberlere
Suikast girişimi falan olsa.
Antremanı izleyebilsek.
Seyahat edebilsek tatile gitme mesela londra’dayım antalya’ya tatile gidiyorum falan
Sonra başkan olma dışında gözlemci olma, fizyonom olma falan türü şeyler olsa
evlenme falan olsa. çocuk yapsak ilerde futbolcu olsa.
kampları biz ayarlasak hazırlık maçları da ona göre olsa
sonra spor yazarları koyulsa akşama haberlerde yorumlarını okusak
yemek için mekanlar olsa istanbul'da boğaza yemeğe gitsek, alışveriş yapsak, araba satın alma falan olsa.
Şimdilik bu kadar aklıma geliyor
Türbünler olsun türbünlerde gerçekteki gibi rakip takım taraftarıda olsun
Türkiyede fener ve galatasaray gibi takımlara oyuncular daha kolaylıkla transfer edilebilsin
kiralık oyuncular yabancı kontenjanında sayılmasın
türkiye ligindeki takımların formalar ve amblemleri orjinal olsun
bi de oyuncumuz kırmızı kart gördüğünde itiraz ettiğimizde karara etkisi oldun(Ya artsın ya azalsın) çünkü 2007 de itiraz etsek de etmesek de hep artıyo
Evet bizimde favori personeLimiz oLsa iyi oLur.Önce ki Cm seriLerinde bu vardır.MenejerLik özeLLikLeride de değişik şeyLer oLabiLir.3-4 tane özeLLik var bunun dışında başka birşey yok.MeseLa Cm seriLerde taktik deha vb gibi değişik özeLLikLer çıkıyordu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
menejer profilimizi daha geniş tutalım, favori personelimizi fln seçelim..konuştuğumuz diller,favori taktiğimiz..onları biz seçelim..antreman sertliği fln da yazılsın..
bence 3d mac motoru bu oyuna super olur ve transferlerei biz liste halinde versek yonetim alsa
3D maç motoru gibi gerçekçilikten uzak bir olayın FM tarihinde hiç bir zaman olmayacağını belirteyim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Kasada yaklasik 100 milyon dolar varken gelen transfer teklifi cok iyi diye en iyi oyuncumu satti baskan mesela buna karsilik rest cekmek olsun istifa ederim diye....
Basina aciklama yapilsin Lucescu gibi Ilhani satmak sampiyonlugu satmaktir diye...
Cok etkisiz kaliyor baskan kabul edince transfer teklifini hoca en fazla yeni kontrat onerip kalmasini temenni ediyorsun...
her mesajı okuyamadım daha önce biri yazdıysa kusra bakmayın..
Bana kalırsa yıldız oyuncular için takımdan ekstra transfer bütcesi ve maaş bütcesi alınabilmeli yönetim de kabul ederse... mesela ben cristiano ronaldo gibi bir yıldızı takıma getirebileceğime inanıyorum bu oyuncuya şu kadarlık teklif götürürmüsünüz ve sadece bu oyuncu için 150.000 maaş verebilir misiniz gibi öneri götürülebilmeli.. Zaten takımlarda key player için verilebilen max maaştan daha fazla maaş alabilen oyuncular bulunuyor.
Konuşmalarda Biraz Daha Ayrıntıya Girilebilir,Konuşmalar Düzenlenebilir
Taraftarlarla fun clup Gibi Etkinlikler Yapılabilir
Belli Bir Süreye Gelindiğinde Oyunda Başkan Olunabilir . Başkanlık Eklenebilir
Taraftarlar İle İlişkiler Ön Plana Çıkarılabilir,Mesela ; Taraftarlar bizden istek yapabilir,Bize Mail
atabilirler
Stadyum Biletlerinin Kontrolleri Menajere Verilebilir
Store Açılabilir...
Şimdilik bu kadar istediklerim ama en önemli isteğim konuşmaların güçlendirilmesi çeşitlendirilmesi ve herkesle konuşma yapabilmek![]()
oyunda butun kuluplerin logolari ve forma paketleri olsun
biz bunların yorumumnu yaptık sen rahat ol
antremanları izlesek oyuncuları antremanlarda yönlerdirsek
maç motoru daha kalite bişey olsa
yönetimle daha fazla şey konuşabilsek
Vistada problem çıkarmasın o yeter bana,yaw hala CM 03-04 oynuyorum sırf bu yüzden.