beklemedeyiz
beklemedeyiz
Evet abi artık geç saatler başladı.![]()
Tık tık tık tık.Kalbim fırlıycak.Artık taktik istiyoruz.
Geliyor![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Merakla bekliyorum abi şimdi indirir yarın oynarım![]()
Bende malesef artık yarın oynarım...![]()
taktiği bi kaç maçta denedim tottenham a çok güzel uydu şimdi ajax la deneyeceğim umarım onda da iyi sonuç alırım.... bu arada yeni taktiği sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Yeni taktik çıktı ki4-4-2 Dengeli Premiership adında.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Total Dominasyon ile hezimet!!!
Premier lige(Hollanda) yeni çıkan RBC ile Ajax'ın maç sonucu:
RBC 3-0 Ajax
Dediklerinin hepsini yaptım ama nafile... Taktik uymuyor...
Pivot santraforun kim?
Bir de, tek maç koyarak değil de, en az 15 maç deneyerek gelin.
Ayrıca nedense sizde başarısızlık görüyorum. Pivot olarak kimi oynatıyorsunuz?Bir de kaç maç denediniz? Offsayt taktiğini kaldırıp denediniz mi? Tek maç ile gelmeyin lütfen, sinir basıyor kafamı.
Pivot santraforum Tomas Pekhart. Zıplama özelliği 17. Pekhart-Palacio oynadım o maç.
Rakip defansın sağındaki adamın zıplama özelliği 18 veya yukarısı ise tabi ki tutmaz. Daha iyi bir pivot almalısın ve taktiği tek maç değil sürekli denemelisin.
Steffen Iversen'ı aldım o olur mu? :P(tabii ki olur) Bu arada oynadığım takım uyduruk. O yenildiğim.
Ben anlatamıyorum galiba. Sanki benim taktiğim sihirli değnek. 10-15 maç denemeniz gerek tam bir yorum için.
Ben Beşiktaşta denedim taktiği..
Forvetin solunda Zigic, Zigic'in yedeği Nobre..
Forvetin sağınada Palacio'yu koydum..
Ayrıca sağ kanada mehmet topuz'u aldım..
Ve diğer tüm gereksiz forvetleri ve kanat oyuncularını sattım..
Türkiye Kupasın'da şampiyon oldum, UEFA'da finale kadar çıktım fakat final'de Valencia'ya 1-0 yenildim, Süper Ligi şampiyon biitirdim..
Taktik harika işliyor..
Şimdi başka bir takımla denemeyi düşünüyorum..
Denedim. Sonunda işledi. İki kupayı kırmızı kartlar yüzünden kaybetsem de çok iyi bir taktik, tebrikler.Ben anlatamıyorum galiba. Sanki benim taktiğim sihirli değnek. 10-15 maç denemeniz gerek tam bir yorum için.
Barca'yı 5'ledim yahu Feyenoord ile.![]()
![]()
Ben de Werder'i 4'ledim Ajax'la...
Dörtlemeye beşlemeye devam arkadaşlar. Mantıklı eleştrilere her zaman açığız.
Aslında bu taktiği Sigameste de yayınlasanız..
Abi tek kelime muhtesem yaww butun kupalara ambargo koydumantremanda süper
abı muthıs bır taktık cok sagol sampıyonluga kosuyorum bu taktıkle
İhan cok sagol Ordusporda deniyorum forvete serkan gedik ve genc cagrı yarkını aldım mc de kı adamlara falan dıkkat ettim genelde cok gol atıyorumcok sagol..........
senin antreman sanırımiyi bende potansiyali yüksek oyuncular alacam
Abi Taktik hiç beklemediğim bir şekilde Manchester United'a tutmadı
Kadrom
Kaleci : VanDerSar
Defans Sağ : Neville
Defans Sol : Heinze
Defans Orta : Ferdinand - Vidic
Sağ Kanat : C.Ronaldo
Sol Kanat : Bastian Schweinsteiger
Orta Saha Sol : Juan Roman Riquelme
Orta Saha Sağ : Carrick - O'Shea Değişmeli
Forvet Sağ : Rooney
Forvet Sol : Luca Toni
Maçlar genellikle çok zor geçiyor fakat kanatların oklarını uzatıp Riquelme'yi AMC bölgesine alınca biraz daha etkili oynadı takım.. Sorun Orta sahanın sağında olabilir mi fakat Carrick'in markaj'ı düşük olmasına rağmen O'Shea'nin 15
Sorun sence nerede olabilir??
öncelikle uğraşın için saoll. gs deyim ilk 7-8 hafta kendi taktiğim ve senin antremanla süper gitti diyebilirim. yalnız daha sonra bir bozulma futbolcularda. fitness koçunun standartlarını beğenmediklerini söylüyorlar. değerleri de birden düşmeye başladı. aynen devam edeyim mi antremana yoksa değiştireyim mi önerini bekliyorum. şimdiden tşkr.
İlhan kardes bende 10 mac iyi gittim sonra 9 haftadadır galip gelemiyorum.....
9 kişi Arsenal'e 4-3 yenildim iyi bence![]()