bide acaba GS nin 5 maçlık cezasını ekleyecekler mi merak ediyorum..
bide acaba GS nin 5 maçlık cezasını ekleyecekler mi merak ediyorum..
yok,daha,nelerrrr
arkadaşlar oyun en yakın ne zaman elimize ulaşabilir sabırsızlıkla bekliyorum...
Sayılı gün çabuk geçer
Eminim çok güzel olacak...
su eskiden olan off/on ball olayını ne zaman koyacaklar merak ediyorum.
bence oyun aralıktan önce çıkar çünkü hersene aral ın dagıttığı orjinal cd ler böyle oluyo oyunun sahiplerinin açıkladıgı tarihtan en az bir buçuk ay önce çıkıyo yani bu da ekim 15 gibi cünkü bildigim kadarıyla fm tarihin de bukadar geç çıkmadı aralık degil oyun ekım 15 olmasa bile en en geç kasım da çıkacaktır buna adım gibi eminim ve böyle de inanmak istıyorum belkide çünkü artık dayanamıyorum SABIRSIZLANIYORUM
Zaten Aralık ayı oyunun tamamen hazır bir hale gelip piyasaya sürülmesinin son tarihidir.Aralık ayından daha önce elimize geçerse bizler içinde her sene gibi bir sürpriz olur.![]()
Bencede güzele benziyor.Ama inş 2007 nin gibi dil seçenek ayarı gibi şeylerle uğraşmayız.HAYIRLI OLSUN...![]()
Demodan hala ses yok.![]()
Ehh hadi bekliyoruz bakalım. Ama Lost taa Şubat'ta beah. Neyse..
Taktik değişirken beklememe özelliği iyi olmuş. Turnuvada bilgisayarımı çok kasıyordu çünkü![]()
hadi gel artık aralık ayı![]()
ya inşallah çabuk biter şimdiden sabırsızlandımm
![]()
bence eksiksiz bir fm 8 olacak
her versiyonda abuk gubuk bir sürü hata oldu.Bundada mutlaka olucaktır.
cok iyi ya Kombine biletleride varmis onlarida bizmi ayarliyoruz peki??
Dün Sports İnteractive ve Sega yetkilileriyle yaptığım uzun soluku telefon görüşmelerinden sonra ''FM 2008 in 2010 da çıkacağını söyleyen Kelly Boltormorths 2010 a kadar bekleyin 2010 da bu oyunu son kez çıkaracağız ve artık yeni transferler internetten yamalarla yamanacak,oyunda hiç bir saçmalık kalmayacak ''dedi.
Oyunda artık yıl denen olayın nasıl açıklığa kavuşacağını sorduğumdaysa Şubat 28 ya da 29 çekecek dedi.Bende çok yazıyor Kelly kelinde enayi yazmasından eyidir deyip telefonu yüzüne kapatınca oyunu Aralık ayında çıkarma fikrine geri döndü...
Anlamadım.![]()
Bende![]()
Yine çıkış tarihi aralık diyolar ama bence yine Eylül de çıkarcaklar.....Daha doğrusu ben öle dua ediorm![]()
En büyük dileğim kiraya giden oyuncular kontenjandan yemesin başka bişey istemiyorum![]()
benim en cok beklediim ve bakalim ne zaman yapicaklar die merak ettiim ozellik mac oncesi prim vaadi...bence harika olmus...ama benden yaklasik 2 sene sona akil etmisler...
ys en daha fm 2007 yi bile oynamyadım ne yapcam ya
birinis yardımcı olum bicometi bile yüklediim nasıl download etcem bilmiom
oyunu sabırsızlıkla bekliorum ama tek endşem yüklemedeki sorunlar.hemen cd yi koysakta yüklesek kolayca süper olur.![]()
inşallah fm 2007de olan dil ayarları sorunu bundada olmaz şimdiden önlem alınsa ii olur aslında iletişime geçerek
Bir de maç spikeri maçta bizden bahsetse ne güzel olurgolden sonra MeMo çıldırdı falan
![]()
türkçe dil secenegini yapacaklarmı??? artık türkçeyide oyuna koysalar coook ii olacak... oyun süper olmustur ama su türkçe olayını bi yapsalar....