Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 230 sonuç

Konu: Football Manager 2008 - Yorumlar

Nesil
    2005
    Yer
    Santiago Bernabeu

bide acaba GS nin 5 maçlık cezasını ekleyecekler mi merak ediyorum..

yok,daha,nelerrrr

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

arkadaşlar oyun en yakın ne zaman elimize ulaşabilir sabırsızlıkla bekliyorum...

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    arkadaşlar oyun en yakın ne zaman elimize ulaşabilir sabırsızlıkla bekliyorum...
    aralık-ayındaaa-sabırsızlanıyo-herkes-ama-bklemek-zorundayızz-sonrada-derslerden-nasıl-vakit-buluptaa-oynuycaksakk

Sayılı gün çabuk geçer

Eminim çok güzel olacak...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

su eskiden olan off/on ball olayını ne zaman koyacaklar merak ediyorum.

bence oyun aralıktan önce çıkar çünkü hersene aral ın dagıttığı orjinal cd ler böyle oluyo oyunun sahiplerinin açıkladıgı tarihtan en az bir buçuk ay önce çıkıyo yani bu da ekim 15 gibi cünkü bildigim kadarıyla fm tarihin de bukadar geç çıkmadı aralık degil oyun ekım 15 olmasa bile en en geç kasım da çıkacaktır buna adım gibi eminim ve böyle de inanmak istıyorum belkide çünkü artık dayanamıyorum SABIRSIZLANIYORUM

Zaten Aralık ayı oyunun tamamen hazır bir hale gelip piyasaya sürülmesinin son tarihidir.Aralık ayından daha önce elimize geçerse bizler içinde her sene gibi bir sürpriz olur.

Thumbs up fm 2008

Bencede güzele benziyor.Ama inş 2007 nin gibi dil seçenek ayarı gibi şeylerle uğraşmayız.HAYIRLI OLSUN...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Demodan hala ses yok.

Ehh hadi bekliyoruz bakalım. Ama Lost taa Şubat'ta beah. Neyse..

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by gençgb View Post
    Bencede güzele benziyor.Ama inş 2007 nin gibi dil seçenek ayarı gibi şeylerle uğraşmayız.HAYIRLI OLSUN...
    Bence dil ayarıyla falan uğraşmayacağız çünkü 2007 çıktıktan sonra 2008'de düzeltilecek denmişti...

Taktik değişirken beklememe özelliği iyi olmuş. Turnuvada bilgisayarımı çok kasıyordu çünkü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hadi gel artık aralık ayı

Default Yaw

ya inşallah çabuk biter şimdiden sabırsızlandımm

bence eksiksiz bir fm 8 olacak

her versiyonda abuk gubuk bir sürü hata oldu.Bundada mutlaka olucaktır.

cok iyi ya Kombine biletleride varmis onlarida bizmi ayarliyoruz peki??

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Dün Sports İnteractive ve Sega yetkilileriyle yaptığım uzun soluku telefon görüşmelerinden sonra ''FM 2008 in 2010 da çıkacağını söyleyen Kelly Boltormorths 2010 a kadar bekleyin 2010 da bu oyunu son kez çıkaracağız ve artık yeni transferler internetten yamalarla yamanacak,oyunda hiç bir saçmalık kalmayacak ''dedi.
    Oyunda artık yıl denen olayın nasıl açıklığa kavuşacağını sorduğumdaysa Şubat 28 ya da 29 çekecek dedi.Bende çok yazıyor Kelly kelinde enayi yazmasından eyidir deyip telefonu yüzüne kapatınca oyunu Aralık ayında çıkarma fikrine geri döndü...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Bende

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Maçtan önce prim oLayı süper oLmuş.BöyLeLikLe zayıf takımLarı yönetirken büyük takımLara karşı maçLarda extra primLer vaad ederek rakip karşısında kazanma ihtimaLi artıcak.Diğer özeLLikLerde çok şahane oLmuş.Peki ön siparişi nereden verebiLiriz ? Şu anda sipariş verebiLiyormuyuz Cd için ?

arkadasım sana aynen katılıorum.aziz başkanın desteği yanımda olduğu sürece sampionlar liginde maclardan önce cok işime yarıyacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Yine çıkış tarihi aralık diyolar ama bence yine Eylül de çıkarcaklar.....Daha doğrusu ben öle dua ediorm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En büyük dileğim kiraya giden oyuncular kontenjandan yemesin başka bişey istemiyorum

benim en cok beklediim ve bakalim ne zaman yapicaklar die merak ettiim ozellik mac oncesi prim vaadi...bence harika olmus...ama benden yaklasik 2 sene sona akil etmisler ...

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

ys en daha fm 2007 yi bile oynamyadım ne yapcam ya

birinis yardımcı olum bicometi bile yüklediim nasıl download etcem bilmiom

oyunu sabırsızlıkla bekliorum ama tek endşem yüklemedeki sorunlar.hemen cd yi koysakta yüklesek kolayca süper olur.

Smile dil olayı

inşallah fm 2007de olan dil ayarları sorunu bundada olmaz şimdiden önlem alınsa ii olur aslında iletişime geçerek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir de maç spikeri maçta bizden bahsetse ne güzel olur golden sonra MeMo çıldırdı falan

türkçe dil secenegini yapacaklarmı??? artık türkçeyide oyuna koysalar coook ii olacak... oyun süper olmustur ama su türkçe olayını bi yapsalar....

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri