Azrail akıllı ol pankartı ne kadar ilginç değil mi
Azrail akıllı ol pankartı ne kadar ilginç değil mi
bunlar kendi evlerinde atak oynamak zorundalar ki turu geçebilsinler. yani 11 kişi savunma yapmak gibi bir seçenekleri olmayacak. beşiktaş bence deplasmanda fark atar sheriff e..
Bu adamLar bu zihniyet iLe kendi evLerinde de atak yapmaz.İLk maçın tekrarını izLeriz anca.Beşiktaş yükLenir onLar kapanır.OLacağı da bu zaten.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Güzel günler bekliyoruz güneşli günler..Turu geçtik sayılır...
1Gol attıkmı 3gol atmaları lazım... Turu geçen taraf biz olucaz...
Sheriff çok iyi kapandı fakat zorda olsa 1-0 kazanmasını bildik.. Onların sahasında sakin oynarsak ordanda galibiyet ile döneriz ve turu geçeriz..
İlK golü hangi takım atarsa o takım tur atlar............... 1-1 de bitebilir![]()
Sheriff Gibi Bİr TAkıma Bu Kadar Pozisyon VErilmemeli...
Diatta Gledi Ama Uefa Listesinde Adı Yok.....![]()
hele bende diyorum bu takımın adı bi yerden aklıma geliyor.
sheriff takımına 2.maçta başarılar ve bjkyi elemesi dileğiyle
Kardeş nerelisin sen Yunanistan da felan mı yaşıyon???
Nsl bir zihinyettir bu...
hayır SAKARYAda yaşıyorum.
Spor taraftarlığınızda uluslararası maçlarda rakip ülke takımını destekleyici davranamazsınız
Uyarı verdiğimiz şablonda yukarıdaki seçenek de var. Ne düşündüğünüz bizi ilgilendirmez ama kurallara uymayan mesaj atarsanız bu forumda gereken yapılır.
"YÜCE ATATÜRK"
Benim tek korkum deplasmandada 11 kişi savunma yaparak bir şans golü ile bizi elemeleri.Aksi takdirde açık oynasalar daha rahat bir galibiyet alırız.
Ayrıca bilmem kaç sene yenilmiyorlarmış evlerinde.Tabii 11 kişi savunma yaparak oynarsalar yenilmeleri zor.
So what?
Saike
Maç gerçekten güzeldi,bu yıl full yeni açıktayım.Optik Başkan ve Barış Akarsu posteri açtık.Geçen yılki gol sorunumuz devam ediyor gibi ama şimdiden karar vermek doğru olmaz.Alışma sürecini sayarsak bir 4-5.hafta anlarız neyin ne olduğunu.Staddaki atmosfer her zaman ki gibi mükemmel,tek yürek.Düşüncem Sheriff deplasmanında 2-3 0 gibi bir galibiyet alırız.Daha sonra Zurich'te zorlanmayız..