Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 187 arası toplam 187 sonuç

Konu: NK Slaven Koprivnica - Galatasaray | UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu - 1. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Servetin pozisyonun rakip oyuncu öyle akıllıca hariket yaptiki hakme mecburen penaltı verdi....benc epenaltı degıldı.....Hasan sas bence takımı yavaslattıı..

Bu rakip takımın kalecisi cok kötü samiyende col gol yer

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Galatasaray Ali Sami Yen'de turu birakmaz... Mutlaka gecer... Servet aslinda begendigim bir defansti ama boyle hatalar yapmamasi lazim... Song'da oyle... Ugur Ucar bekleneni veremedi diyen birkac uye gordum... Kendi arkadaslarimda aynisini soyledi ama bu oyuncu bence aradigimiz sag bek. Belki bu sezon olmasa da ileride sag bekin degisilmezi olacak... Bir macin bir sey degistirecegini sanmiyorum... Diger yanda Ayhan ve Volkan Yaman golleri atti ama gollerinin yaninda oynadiklari iyi oyunda beni sevindirdi. Hasan Sas ise gercekten kendine yazik ediyor. Onca insanin ondan ne kadar sey bekledigini unutmus heralde... Eskideki Hasan Sas bu takimda olsa orta sahada sorun yasamayiz... Diger isimlerde kaliteli cunku... (Lincoln, Linderoth, Arda ve bugunku Ayhan vs. vs.) Gerci Ayhan disindaki 3 isim yoktu ama... Neyse en son olarak forvete geldigimde... Hakan Sukur... Artik yaslaniyor... Necati kadro disi... Umit Karan yerlerde... Bu takima guzel 2 forvet lazim diyenler var e haliyle ama genc forvetlerimiz ne gune duruyor... Ozgurcan,Serkan Calik. Onlar bu sene form yakalarlarsa Galatasaray bir nebze olsun gol sorununu cozer. Ayrica bir stoper ihtiyaci olduguna ben katilmiyorum... Ismael Bouzid var cunku... Ama o da kotuyse gercekten bir stoper lazim... Ben o oyuncuyu izleyemedim umarim iyidir. Bakalim 2. mac nasil olacak bence turu gectik diyebiliriz... Ali Sami Yen'de Cimbom o maci birakmaz... Tekrar diyorum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

beğenmedim bugün takımı.ayhan iyiydi gene.volkanı beğendim.bir de mehmet güven.geri kalanlar vasattı.özellikle de ümit karan.düşüşte toparlanması lazım...

hasanın bu takımda işi yok...ben teknik direktör olsam kullübün kapısından içeri sokmam o adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yücel acil 2 forvet lazım hermac cileden cıkmaktan bıktım.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

İğrenç Bi Maç Oldu
    Cok Zevksız v Sıkıcıydı.BzmkiLer Hiç AdamLarı Takım Yerıne BiLe Koymadan OynadıLar
    Eğer Sonq'un Hatası GoL Olsaydı Zor Kazanırdık

Uğur,Mehmet Güven,Ayhan Çok İiiydi
    2.Maçta FarkLı Yenerız

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    İğrenç Bi Maç Oldu
    Cok Zevksız v Sıkıcıydı.BzmkiLer Hiç AdamLarı Takım Yerıne BiLe Koymadan OynadıLar
    Eğer Sonq'un Hatası GoL Olsaydı Zor Kazanırdık

Uğur,Mehmet Güven,Ayhan Çok İiiydi
    2.Maçta FarkLı Yenerız
    Sana katiliyorum. Ugur Ucar, Mehmet Güven, Volkan Yaman ve Ayhan Akman en iyi oynayan oyunculardi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray bu adamLarı Sami yen de darma duman eder.Ama haLa böyLe zayıf takımLara karşı zorLanma huyumuzdan vazgeçemiyoruz.Bi de üstüne üstLük pozisyonda veriyoruz.HeLe kaçırdıkLarı bi pozisyon var evLere şenLik.İstanbuL da fark oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri